Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
save the biddy 200W - Klikni zde pro originální téma
PuP z5
UPOZORNENÍ!
Tato stránka nepropaguje užívání drog. Následující materiál obsahuje informace o pěstování marihuany. Tyto informace jsou zde uvedené pouze pro studijní účely a pro podporu obecné vzdělanosti, kterou je nanejvýš žádoucí podporovat, neboť jen blbý národ blbým zůstane. Právo na vzdělání a přijímání informací je daný Všeobecnou deklarací lidských práv. Autor tohoto materiálu ani vlastní materiál nemá v úmyslu nikoho navádět, aby brka pěstoval ani aby je konzumoval. Pokud to nechápete či nechcete pochopit, nečtěte dále a opusťte tuto stránku. Pokud čtete dále, potvrzujete, že respektujete výše uvedené principy a že následující řádky čtete na vlastní nebezpečí. Zároveň potvrzujete, že autor materiálu nenese žádnou zodpovědnost za případnou psychickou, fyzickou, materiální ani žádnou jinou myslitelnou i nemyslitelnou újmu.

Cus growers! Projekt: zasadit genetiku biddy early rozjet vyrobyt F2 seeds a nakej ten rez na outdoor pest jelikoz se nam celkem osvedcil a na ven je proste dobrej ale semena se znej pouzit nedaj protoze to vzdycky voprcaj naky plany cannabis. Pestebni prostor: vyska 1mx75cmX75cm, osvetleni: modra 200W usporka,ofuk: aktiv 4x pc vetrak, pasiv 3x pc vetrak, mini zvlhcovacka osazenstvo:4x biddy early (reg),1x jorges diamonds (fem),1X power plant (fem) kytule si lebedi v plagron growmixu rizlim lehce jeste kokosem.
PuP z5
mix pult
PuP z5
plac
PuP z5
closed
PuP z5
no skrinka dva dny hotova je zatim na testovacim provozu jeste se bude muset hafo veci doladit
PuP z5
Fem semca od dutch passion vyklicili za 12hod. U biddyho to bylo jeste horsi jak pred rokem to vyklicily po 4 dnech vsecky tri , letos ze ctyr po 4 dnech jen dve a dalsi dve sem po sesti dnech nariz tak drzte palce at to rozdejchaj.
PuP z5
Tak ted nevim jestli sem to stim tematem nezakrik ze ctyrech semen z biddyho sem zachranil jen jedno v hodne chabym stavu, ale vypada ze se bude mit nakonec k svetu. Na fotce jsou patrny deformace ktery sou podle me zpusobeny bud starim tech semen (jeste sem sakra zadny stary nemel je to 1.5 roku co sem je obednal z bushdoctora) a nebo tim ze sem prepalil teplotu kdyz sem je klicil je fakt ze semca co byli za 24 hod. si nestezovali ale biddy tam lezel 5 dni teplota mohla bejt tak 35C. Stalo se nekomu neco podobnyho? Jinak posledni tri semca klicim uz raci pri 27C ve skrini. :einstein:


EDIT: Maaa blbost stou teplotou sem je uvaril :grrr: celkove klicivost mizerna byli dle meho nazoru fakt stary no nic priste pekne za tepla vychytat nakup. :guitarist
PuP z5
PP me hned po otevreni baliku prekvapilo jak sou ty semena maly (nj nejspis pure sativa? :-) . Dal sem nakonec klicit dve, z prvniho vylezly siamsky dvojcata nebo 2in1 od dutch passion, kazdopadne projistotu nasledovalo to druhy to uz je bez nianci Klicivost vyborna akorat sou fakt pure mini tak snad budou zdravy a rozjedou to holky :jumper:
PuP z5
Zatim max spokojenost semca velky zraly sadil sem jedno a je jedna kytula ktera nechala vsecky za sebou. SMOKE REPORT: Schodou okolnosti sprateleni growers tenhle model jely mynulou sezonu out a mel sem moznost vydet a hlavne radne vyzkouset tri phena dve zeleny, paldy tvrdy ale stavbou lehce vic sativa a fialku palky velice tvrdy indika pheno, celkovou stavbou si byli hodne podobny a tak je to i s chuti vuni a high, kour tezkej high silny fyzicky velice uzemnujici nepripomina ale dle meho klasicky high medicinal indik. velice dulezity je ze zadni hermousi vsech 5 kytek dobrejch sklizenejch v prvni pulce rina nejpozdejc, plisen byla na letosek to nebylo to hrozny ;)
PuP z5
Biddy zatim jeden samcour na fotce vyhodil koule po trech tejdnech na 18/6(ctrnact dni uz je za oknem) je to jedina kytule ktera prezila z tech 4 zahratejch semen sakra trochen diky tomu zmutila a delala krasne maly rozestupy mezi patrama pod cfl by se me to siklo nj. ,ale v zaloze dalsi dve kytule co vzesli ze trech semen z obou sem udelal rezy na testovacku ale protoze sem je nedal blbec do parniku ale do mini krabycky se zaparily a jeden umrel tak ta kytula ted bohuzel musi dostavat soky aby vyhodila perflowers (10h svetla) jinak by se to blbe stihalo.
PuP z5
Power plant sem nakonec vybral na mamku ten druhej dosazovanej jelikoz je moooc peknej :-) , prvni rezy uz sou na testovani ale zatim jeste 18/6.
PuP z5
Jirka si vali zatim pekne. Prvni rez se taktez testi. :flamer:
PuP z5
A tady ma velka radost rez z Double dutch (vypada ze zatim cfl ready) jsem hodne rad ze "mam od Gerrita" jeste nakou genetiku krom biddyho a uz se na nej moc tesim :leaf: jinak kdyby nekoho zajimalo magus gennetics tak tady http://www.icmag.com/ic/forumdispla...aysprune=&f=110 pro me parada na dopilovani aj :popcorn:
PuP z5
Chronic rez. jeste uvidim jak to dopadne s biddym ale vzaloze ted koreni jeste rez z orange budu a euforie+2seeds z Early Pearl na ktere vypada ze se letos neshodnem :whisperer
PuP z5
Tak a jeste papani snazim se je holciny co nejvic setrit a s hnojenim to nak neprehanim spis naopak. AH hnojky,korenac mam jak od AH tak od bio bizz matule ho dostavaj zatim velice malo jen jednou u presazeni, tak jednou tejdne dostavaj bio bizz ALL a MIC taky ke korenum velice malo a na postrik to je jasan s destilkou. PH mam 8 (obzvlast biddymu to nesedi) tak ho musim snizovat :drools: prostredkem DRY PH Down snazim se je opet co nejvic setrit drizim to kolem 6.5 ale spis vic PH 7, me jeste nestrasi jelikoz je to vetsinou ph destovky ale asi hodne zalezi kde :starwars: , teplota kolem 27 stupnu, vlhkost kolem 50%. :busted: De me oto a Hodne me Zajima jak dlouho je pude udrzet v 3.5L kvetniku? :chef:


PS: na rozjezd semen se me letos lip osvedcil plagron grow nez pred rokem od bio bizz all mix ne ze by all mix byla horsi hlina prave naopak ma vic zivin ktery nejsou pro seeds tak tak potrebny (na rozjezd to mycham vzdy s tretinou kokosu pak uz full)
:shots:
PuP z5
:guitarist Tak je to 15 dnu co sly posledni dve biddy do 3.5L kvetniku s trochou stesti to snad budou obe dve holciny, sokovat sem je nakonec musel obe dve s casovych duvodu, jelikoz maj rychlou reakci na kvet stacilo jim 5 dnu dat delsi noc(15hod), pak si tyden jely na 18/6 a vyhodily pidi perflovers (jeden rez z jedne matule je na testovacce). Na fotu: je to trochu neprehledny je aktualnich 6 mamek a to Chronic,Double dutch,Jorges diamonds,Power plant a 2xbiddy. (celkove to co se testi sou zatim 100% samice) :rasta:
Máš to famfárové, jen mě zajímá jak to vypadá dál..:)
lukapa
Zdar, jj máš to pěkné ale co ta plachta místo dveří u skříně? nezapomeň že na květ tam musí být absolutní tma. Tak ať to jede..
@jdam
pecky...je videt ze jedes na čisto...:) krasna prace....peace
PuP z5
Zdravim growery po delsi dobe jsem tu Z5, k skrince a k projektu save the biddy po narezani nakyho toho reziva na letosek skrin zrusena z casovych,financnich,legislativnich duvodu :-( svoje semca si nakonec neudelam na to moje mikro pesteni bude lepsi si vzdy koupit novy :-) .Cekam jak genetika letos vide venku a postupne sem hodim popis jednotlivejch kytuli , rezivo na testovacce dopadlo vice jak dobre vse samice zevseho bych vypich asi Power Plant sylne energicke zhuleni jak to ma u spravne sativy byt, Biddyho pro neskutecnou orosenost a vyzaz plus silne velice prijemne slapaci vizual high a Double Dutch pro velice hustou orosenost a silne ne znicujici ale pekne slapaci high. Prihazuju foto jak se dari kytulim venku v popredi Biddy Early nezastiplej z rezu za nim Double Dutch matule ktera sla ven jelikoz rizkovani slo velice ztuha a dlouho se cekalo na zakoreneni ale otom posleze, foceno 14.9.
Jj, venku taky paráda, ale škoda toho IN.. Legislativních důvodů, jo? Nějaká podmínka nebo pokuta, ze kterou má souvislost i ta fin. situace?
PuP z5
Zdar takže tu máme slíbenej popis k jednotlivejm vzorečkům.

JD už od začátku valil jako z vody pod "blue cfl" rostl relativně hustě a dost se vytahoval, venku byl hustej tak ideál aby byl pěkně prosvícenej (relativně málo listů větší rozestupy mezi patrama).Byl schopnej dorůst hodně velkejch výšek, docela měl slabé stonky tak se dost ohýbal pod tíhou pěkně orosených palic. Krapet problém byla mírná plíseň ale na druhou stranu docela brzká sklizeň 5.10. z toho dělá favorita na další sezonu, v podstatě to co oněm DP píšou v katalogu se potvrdilo což je fajn :-) http://www.dutch-passion.nl/index.php?p=seeds&grow=1
Osobně ho nejrač dám na ňákej filmek před spaním thcv a cbd dělá svý.Ještě musím potvrdit že má výbornou a intenzivní sladkou ovocnou chuť. Velice dobře skoro sám se řízkuje první kořínky už po týdnu. :leaf:
PuP z5
:jumper: Letos biddyna opět nezklamala naopak se vše zadařilo líp jak před rokem kdy byl problém s auto nakvítáním.
Letos samozřejmě taky ale už sme byli v pozoru takže řezy šli z maťule akorát a žadny nakvítání se na řezech neprojevilo na matkách opět jo. Promě byl celkem problém jakýkoli ze 4 phen udržet víc jak 4 měsíce v růstu což bylo max.
Růstovej potenciál pod cfl výbornej až mě překvapovalo jak se potvory větvili ale zaroveň byl celkem průser to celé ňák ukočírovat :frog:
Venku to až zas tak těžký jak s Jorges diamonds ukočírovat nebylo naopak celkem pohodový košatý stromky.
Výsledek byl nakonec začátkem října 5.10. a opět výborná chuť, vůně a Pořádná dávka vyváženého rauše
:D
Abych nezapomněl řízkování šlo taky hladce 9 dní a první kořínky byli na světě.
PuP z5
Další mini report :guitarist: se krapet protách jelikož se vše docela dlouho sušilo a následně ochutnávalo :shots: .

Sklizeň proběhla 5.10.09 nutno dodat že ještě ten týden to chtělo. Paličky byli řítší ale zas jich tam bylo moc, pěkně narostlý a síla high taky slušná tenhle model určo nezklamal a venku se mu u nás daří v celku slušně :drools:
Řízkovaní šlo ale ztuha ještě hůř jak Chronic 14 dní i dýl sem čekal na kořínky :teef:
PuP z5
Tak tenhle model se letos moc nepoved na testovačce in byl mezi favoritama ale out se mu tak dobře jako in nevedlo.
Sklizeň 21.10.09 s ňákou tou malou plísní paličky řítší slabě narostlé, listnaté, ale vůně svěží ovocná pěkně se prolíná do chuti :jumper:
High v konkurenci silou moc neoslní ale čistotou, energičností na out. jo.
Řízkování šlo jakž takž 12 dní.

Ještě shrnutí sezony 09: určitě vítězí Biddy early nejlepší výnos výborná chuť a síla v závěsu je Double dutch horší chuť i výnos síla dobrá třetí místo Jorges diamonds výnos dobrej chuť dobrá síla strědně silné 4th. Power plant a 5th. Chronic kterýho sem osobně ani nejel ale u spřatelených growers se nepoved.
PuP z5
Už na konci minulé sezony mě to nedalo a na dlouhé zimní večery jsem už rozjel nový kolo :D
Genetika řezy zde od místního člena:

Super silver haze Mr.nice seeds (na fotce v předu)

S.A.G.E. THseeds (na fotu vlevo)

White rhino Green house seeds (vpravo)

Setup stejně jak minule 200W usporka 3.5L květníky akorát hlína je teď mix 2 třetiny kokosu a třetina biobizz light mix + perlit kyťule si vtom lebedí už 14 dní. Cíl je udržet to do jara a vyzkoušet out samo bude to rysk ale oto mě de když sativu tak pořádnou :D
SSH by melo bejt pheno co by to podle ohlasů zde mělo dát.
a SAGE by s trochou štěstí mohla bejt taky good :leaf:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma