Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Mizhulcina WW (70w+150w) kdo hulí ten umí :D - Klikni zde pro originální téma
zdravím veskere osazenstvo grower ... chtela bych zacít s indorem neco jsem nastudovala sama ...doufam ze mi kdystak poradíte... :D necekam zadne rekordní výnos.... dekuju clenum z grw. kterí mi pomohly ... jeste přidam nakres a par vecí co budem potřebovat ...
takhle bych si to představovala... veskere opodstatnene výhrady uvítam
nakres + nezbitne potřeby...
+drobnosti.V dalsím reportu uz budu mít vse připravene pro tu velkolepou shou ... :bounce: snad se tady neztratím .... jinak ventilatory jsou 19W na odtah do koupelen teplotu hlída praktický termostat a plnou automatiku cas. hodiny ... příp. otz ....
Leito&Elegantic
Nevim jestli to chapu dobre ale pokud ano tak si myslim ze to zaveseny slunce daleko efektivneji vyuzijes kdyz ho das klasicky do vodorovne polohy ke stinitku. Nehlede na to ze by se ti to mohlo palit (vim o cem mluvim muj prvni in vyhorel na tom ze sem si spalil vsechny vrsky). Piss a at se dari!
mno tak, bude na rust vertikalne zavesena 70w výbojka a z hora je naintalovana 150tka na kvet a ta je v normální vodorovne poloze v pulce kvetu zapnu ktomu tu 70... ktera bude stejne zavesena aby dosvicovala spodky ...
Anarchy99
Jo, dobre poreseny, to ti klapne. Akorád pozor na ty ventilátory od Kanluxu, nejsou špatný, ale moc dlouho nevydrží. Bližší popis odvětrávání?
mno to jsem se chtela poradit přit. bude urco pasiv. a ty dva vetráky na odtah, jeste dodam presne rozmery skříne a foto jeste bych chtela poradit s rozmístením aby to dobře chladilo urcite nekde do horní casti ale nevím jestli je dat vedle sebe nebo nad sebe ... ¨nakonec jsem dosla k zaveru ze je to celkem jedno proto ze vetrak na ofuk vduch mixuje a tudíž vznika stejna teplota v cele skříni. je to tak?
Anarchy99
Rozměry by to chtelo. V ideálním případě ano. Rozhodující je teplota v okolí rostlin.
Anarchy99
Sorry, rozměry uz tu máš...Pasiv umísti v blízkosti ventilátoru pro ofuk, ten bude pěkne nasávat a rozhánět čerstvej vzduch do prostoru. Velikost otvoru pasivu by měla být minimálně stejně velká jako velikost odtahu. V tvým případě jako dvou. Ventilátory umísti naproti pasivu v horní části skříně. Umístil bych je do protějších rohů. Uvažuješ o nějaký regulaci?
Dubinek
čau, hele jestli to dobře chápu, tak tam budeš mít jenom jednu rostlinku...? Něco tam ještě přihod, ať to světlo trochu využiješ.. A jak máš velký oka v tom scrogu?? Na fotce vypadaj docela maly, tak aby se ti to tam vešlo :) držim palce
Anarchy99
jj to jsem potřebovala vedet díky-ti

Dubinek
jj bude tam jen jedna, ... netusený potencional který se vní skrýva bude urcite vyuzit mam jeste par napadu o kterých jsem tady nic nenasla nejedna se o nic velkolepeho ale snad se to vydaří , no nechte se prekvapit panove :) (oka jsou 1x1) jo co se týče te regulace tak oto se postara termostat koupila jsem mechaniku a moc stím spokojena nejsem tak to vratím a koupím dig. ... dase tam naprogramovat kdy kolik tam ma byt teplota celkem sikovna hracka pro nas ucel.
tak jak bylo řeceno tak bylo udelano par sikovných rukou mi pomohl a stavba byla uspesne dokocena. kyticka uz muze zacít růst. par ilustačních foto....
takze vse uz je hotove a připravene par sikovných rukou mi dopomohl k uplnemu dokoncení stavby a muzeme zacít, par ilustracních foto materialu bez ktereho bY to neslo .
neco ktomu :)
WAMParjan
ahoj

dokud jsem si nepřečetl o šikovných rukách které pomohly tak jsem celkem zíral :D , jaká šikovná :) ženština se tu vyskytla a ktomu ještě celkem zajímavej sistémek . . . trocha OT :)

a ted pár rad :) . . .

1. bych do bubleru šoupl o řízek dva víc ,asi ty tři ideál o hodně líp zaplníš tu sít a rust ti nebude trvat tak dlouho :) . . .

2.tu lampu máš bohužel fakt blbě protože když "sodíkovku" zavěsíš na vertykál jako to máš ty tak přímo pod lampou vzniká takzvaný "death spot" prostě slepé místo kde lampa praktycky nesvítí , takže na začátek dej lampu do horyzontální polohy :) nebo dej tu lamu co tam máš tedka ven z té sítě jakoby vedle at svítí více ze strany a mužeš zkusit třeba co den pootočit kýblem/kytkou třeba o 90° určo se bude táhnout za světlem a mohla by hezky obtočit tu mříž, haždopadné když dáš tu lampu napravo/nalevo od kytky získáš o hodně víc lumenů/světla než máš nyní :). . .

zatím a hodně uspěchů přeju :D . . .
dalsí krok bych videla nejak takhle co vy si otom myslíte golegove ?
wdovičce se očividne daří :) nejde mi o výnos nebo oto jak rychle to sklidím, je to predevsím zabava ktera mi dela radost
tahne se za sluníckem ... lístky jsou trosku deformovane od FIM ...
male upravy + doma vyrobene stínítko :D nic extra ale na tu chvilku to stací. pomalu ji zacínam ohýbat do stran pletivo jsem jeste na cas dala bokem abych mohla snízit lampu, teplota je idealní takze proc ne :) napada vas jeste neco co vylepsit ?
wdova uz se zacíná rozjízdet tak drzte palce at to dojedem bez poroblemu .... :)
zdravím po delsí odmlce o5 new update-system obohacený o 150w + 70w(řízeno termostatem jako pojistka při vysoke teplote a jako vychytavka) jako dalsí WEBKA usnadní mnoho práce s otvíraním skříne :D kyticka mela ze zacatku trosec problemy zpusobene nedoladeným boxem nyní by melo být vse v poradku. a drzte palce panové at tady jako jedna s mála slecen nedelám ostudu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma