Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Tohle prostě musíte vidět... - Klikni zde pro originální téma
antikrist
Milí přátelé,
na níže uvedené zvěrstvo jsem narazil na http://www.christnet.cz v dikusi na téma "křesťané a...". Tento článek prý je šířen v kostelích odkud ho členka diskuse vzala a naskenovala.

Drogy a naše mládež

(dar kultury smrti přicházející generaci) "Je mnoho způsobů jak zničit a podmanit jednotlivce, či celý národ . Nejlepšími se zdá býti zákeřnost, nucená závislost a absolutní nadvláda. Drogy všechny tyto podmínky do jedné splňují. "
Před časem jsem byl jako člověk pracující a pohybující se v léčbě a prevenci drogové závislosti požádán o odborné vyjádření k některým aspektům drogové problematiky. A to především k petici za legalizaci tzv. "měkkých" drog. V současné době je totiž, jak jistě víte, vedena výrazná snaha (především pražských aktivistů a odborníků) na podporu asociálů, narkomanů a drog jako celku. Tato mediální kampaň je podporována mnohdy lidmi vysoce postavenými - poslanci, senátory a mnohdy dokonce i prezidentem (proslaveným milostmi osobám spojených s drogovou scénou). I.Rozhodl jsem se tedy zde bodově vyjádřit několik cílených omylů a lží okolo závislosti a drog (především marihuaně) a osvětlit tak často úmyslně zamlžovanou skutečnost. K petici "Za legalizaci "měkkých" drog":

~ Tzv. měkké drogy neexistují. Žádné instituce a ani státy si nikdy nedovolily stanovit "měkkou" či "tvrdou" drogu. Třeba i jen proto, že například marihuana, případně vyšlechtěná holandskými zahradníky, obsahující až 20% návykové látky, by dokázala to co například gram pervitinu. A co potom LSD, hašiš a další? Od šťávy z nezralých makovic (opia) není příliš dlouhá cesta výroby až ke konečnému produktu - heroinu. Zneužít se přitom dá obojí. Droga vždy zůstane drogou, bez ohledu na jakoukoliv příponu. Co víc dodat: snad pauze jen diletanti a filozofující narkomani jsou schopni užít tohoto naprosto neodůvodněného rozlišení. Legalizace tzv. měkkých drog je výmysl. Žádný rozumný stát na světě by si nedovolil povolit legalizaci takového marasmu, jako jsou drogy. Legalizace totiž automaticky vede k popření škodlivosti drog a tudíž její propagaci. Jediná současná a často citovaná pseudolegalizace spočívá. ve vyšší toleranci vůči už závislému uživateli a především k nepostihování jeho přestupků. Jako příklad mohu uvést Holandsko. Zde třeba marihuanu v podobě drogy lze koupit takřka na ulici, ale pozor! Jedná se vždy o registrovaná místa (kavárny)., Konzument, který,by si drogu z něho odnesl by spáchal trestný čin, za který jej však nikdo nepostihne: Tímto pro nás zvláštním konáním je vedena snaha o snížení počtu závislých. Je ovšem pravdou, že ubohost tohoto benevolentního chování státní správy a policie vede spíše k opaku. Není totiž problém spatřit na ulicích a v parcích Amsterodamu zfetované i dvanáctileté děti. Ti co stejně jako já navštívili Holandsko ví, o čem píši.
Legalizace drog by nikdy nevedla k menšímu počtu závislých! Spíše naopak, jak již to ostatně vyplývá s předcházejícího bodu. Tuto skutečnost mi mimo jiné potvrdilo i loňské lékařské setkání v Trojanovicích na Moravě. Zde se probíraly přístupy různých států k šíření drog a jejich statistiky - jedná se o čtyři přístupy, o kterých bych se mohl trochu rozepsat někdy příště. Z výsledků šetření jasně vyplývá toto: nepotírání narkomanů vede k jejich lepší registraci, monitorování a snad i motivaci k léčbě (nejedná se v žádném případě o prevenci) a nepodstatně snižuje přenos infekčních chorob; na druhou stranu nijak prokazatelně nesnižuje kriminalitu a asociální chování jednotlivců. Nevýhodou je také další udržování narkomanů na svobodě a mimo léčbu. Jako negativní se také musí výrazně hodnotit rapidně se zvyšující počet závislých v těchto státech.
Marihuana je velmi škodlivá. Mýty o její léčivosti a užitečnosti jsou neopodstatněné. Velice komicky vypadá, když člověk páchnoucí výkaly na několik metrů, evidentně pod vlivem drogy, obhajuje užitečnost konopných provazů a konopného oleje. Jedná se pouze o "z nouze ctnost" na obhajobu vlastní závislosti. Jediné opodstatněné snahy by totiž měly vést k výrobě léků a výrobě produktů z konopí setého, které nemá záporné narkotické účinky. V ostatních případech se jedná pouze o cílenou propagaci a o snahu zakryt svou závislost nějakým tím rádoby důvodem. Šíření těchto mýtů výrazně zvyšuje počet lidí experimentujících s drogami a mělo by být trestné. Marihuana je pouze začátek pomalé smrti. Na letní škole "Harm reduction", které jsem se letos zúčastnil, jsem z úst jedné pražské "odbornice" z hygieny slyšel okouzlující plán: "chtěla bych konečně vyvrátit mýtus o marihuaně jako startovací (rozuměj první droze...") Toto její veřejné prohlášení se mně, jako člověka pracujícího v oboru, velmi dotklo. Z té spousty narkomanů, se kterými jsem měl onu povinnost pracovat mohu ohodnotit u devíti z deseti marihuanu jako primární drogu. A to především díky podobným mýtům, jaké šířila ona paní. Obešel jsem si asi velkou část přítomných lidí pracujících v dané problematice po celé republice a ptal jsem na jejich zkušenosti. A výsledek? Potvrdil dosud známé statistiky. Samozřejmě jako první droga (mimo alkohol) na cestě k heroinu, pervitinu apod. vede marihuana (asi 80%), poté těkavé látky a prášky (asi 20%). Jen zanedbatelné procento lidí začínalo u jiných drog. Marihuana podporuje psychické problémy: Marihuana, stejně jako ostatní drogy pomáhá velice rychle demaskovat psychické problémy a nemoci (schizofrenie, psychopatie ap.) a to mnohdy i o desítky let dříve než by nemoc propukla přirozenou cestou. Tím pádem ničí část populace již v produktivním věku a nás léčba těchto nemocí stojí mnoho peněz. Marihuana vytváří stejnou závislost jako ostatní drogy. Je bohapustou lží, že marihuana nevytváří psychickou a fyzickou závislost. Trvá jí to sice o trošinku déle, ale výsledek je stejný. Jediný důvod proč nestihne u kuřáků marihuany vzniknout závislost, je prostý - narkoman přesedlá na silnější drogy, kde může být závislost otázkou jedné až pěti dávek. Účastnil jsem se léčení jedné patnáctileté dívenky ze závislosti na marihuaně. Její komplexní léčba trvala přes čtyři měsíce a stála nás i ji spoustu času a úsilí. V neposlední řadě samozřejmě spoustu peněz nás, daňové poplatníky. Šíření takovýchto lživých zpráv o marihuaně by se mělo přísně trestat zákonem. Zde, pro argumentaci a opravdu nesmrtelnost tohoto mýtu, odcituji z knihy "Léčba a prevence závislostí" (K. Nešpor, L. Csémy) Léba odvykacího syndromu: Odvykací a duševní tělesné potíže po vysazení marihuany nejsou úplně zanedbatelné. Zahrnují nespavost, nechutenství, podrážděnost, neklid, deprese, někdy i třes. (...) Medikamentózní léčba nebývá většinou nutná.

II. V další části bodově ukáži nesmyslnost dalšího, velmi zakořeněného mýtu. Jedná se o to, co jsem si nazval fet-motto: Brát drogy je mým osobním a svobodným rozhodnutím, nikomu tím neškodím, nikdo mi to tedy nemůže zakázat. Tato lživá a pomýlená slova slyšíme poměrně často. A to nejen na ulici, na protidrogových přednáškách a za školními lavicemi, ale i z úst politiků a rádoby odborníků. Je to tak nehorázná lež a bohužel i velmi zakořeněný mýtus. Body jsou zde použity především ilustračně a mnohdy se navzájem prolínají. Lepší škatulkování jsem ovšem nenašel, takže věřím, že i tak bude tento článek dostatečně přehledný. Nemoci: je všeobecně známo, že podíl narkomanů v populaci se výrazně procentuálně projevuje na zhoršení zdravotního stavu celé populace. Jedná se především o žloutenky (hepatitida A,B,C, a další, HIV, Syfilis a mnohé další virové infekční onemocnění. Přenos mezi uživateli drog je velmi rychlý - nulová hygiena, sdílení jehel a volný sex patří mezi jejich naprosto běžné praktiky. Avšak nás všech, obyčejných nefetujících občanů, se to bytostně týká také. Riziko vyvstává velmi brzy - kromě hepatitidy A, kterou narkomani šíří naprosto bez bariér, se jedná o odhozené stříkačky, o které se píchne naše dítě, nebo mladší bráška, ošetření rány někoho cizího na ulici, znásilnění, sex s osobou, které věříme a mnoho dalších nebezpečí. Pamatujme na to, že následky takovýchto nemocí jsou trvalé, ne-li smrtelné.
Populace: díky volnému sexu a nezřízenému životu mnoho narkomanek otěhotní. Pokud se dítě vůbec narodí, je zde velká šance, že je postiženo. Násilí, znásilnění; mnoho trestných činů se stává pod vlivem a díky vlivu drog. Stimulační látky (pervitin) zvyšují fyzickou aktivitu, agresivitu a zpočátku i sexuální aktivitu, kterou je nutno někde vybít. To, že v obou případech dochází k výměně tělních sekretů (krev, sperma) zvyšuje se kromě ublížení psychického a fyzického i riziko infekčního onemocnění (viz výše). Dalším nebezpečím je snížený práh vnímání nebezpečnosti svého jednání a následků takovéhoto jednání. Pokud je narkoman v "absťáku", tak je nebezpečí stejné, ba přímo větší. Narkoman je schopen pro svou drogu udělat takřka cokoli. Lidský život je pro něj jen malou a bezvýznamnou překážkou. Případ mladistvého chovance, který při útěku z ústavu umlátil jednu vychovatelku a druhou zmrzačil na úroveň sedmiletého dítěte, je příkladem drogově závislého vraha. Být u nás tvrdší zákony, mohly tyto dvě ženy (a jejich rodiny) klidně žít svůj život dál.
Pasivní braní: mnoho z nás se neúmyšlně stane pasivním kuřákem marihuany v nočním klubu, nebo nějaký právě zfetovaný narkoman či dealer se s Vámi chce podělit o své štěstí a nasype Vám do nápoje nějakou tu drogu. Z praxe znám mnoho takovýchto případů, a ve větších městech nejsou nijak výjimečné. Majetková trestná činnost: část je způsobena vlivem drogy. Mladíci si chtějí vyjet vozem, ohromit děvčata, vybít přemíru energie způsobených drogou a Vaše auto je zrovna poblíž. Noční jízda bude zakončena nejlépe pokud auto bude trvale poznamenáno. K tomu stačí pouze dlažební kostka nebo sirka. Nemá smysl vypisovat všechny možnosti. Jistě někoho znáte, komu byl majetek poškozen takovým to způsobem. Finanční dopad: každý závislý uživatel se poměrně rychle stává závislý, a zde nastupuje daň lidstva. Jeho roční potřeby na drogu činí od 100 000,- Kč do 2000 000,- Kč ročně. Tyto peníze si narkoman samozřejmě nevydělá, díky účinkům drogy již není schopen pracovat. Léčba infekčních onemocnění přichází od desítek tisíc ročně po několik miliónů (např. HIV). Cenu léčby závislého člověka, který projde všemi stupni léčby (streetworker - harm reduction, street centrum, kontaktní centrum, detoxikace, psychiatrická léčebna, terapeutická komunita, doléčovací centrum chráněné bydlem si netroufám odhadnout. Bude se však pohybovat okolo miliónu korun. Ne každý narkoman zvládne léčbu napoprvé (pokud vůbec), někteří se o ni snaží 5x i více. Sami si můžete vynásobit cenu, kterou my všichni odvedeme v daních. To neznamená, že by stát neměl pomoci těm, kteří se léčit chtějí. Škoda jen, že to státní aparát nechá dojít až tak daleko a nezabrání už vzniku závislosti.

Sociální dopad: vyléčený narkoman bude mít v budoucnu problémy založit si rodinu. Zvyšuje se jeho nárok na životní prostor (byt). Mnoho vyléčených narkomanů nevykoná základní vojenskou službu a skončí s částečným, nebo úplným invalidním důchodem. Jejich poškození organismu vyžaduje drahé a mnohdy doživotní léčení. Propagace a šíření drogy: je skoro stoprocentním pravidlem, že každý narkoman stáhne sebou alespoň jednoho člověka. Znám případy, kdy vařič pervitinu zatáhl do závislosti přes sto lidí. Narkoman nechce být ve svém (zpočátku) štěstí a (v konečně fázi) neštěstí sám a tak drogu nutí svému okolí. Druh, partner, kamarádi a spolužáci ve škole jsou prvními obětmi. Narkoman má také nutkavou touhu svou drogu obhajovat a propaguje ji co nejvíce veřejně, k čemuž využívá i pseudofilozofické smyšlenky a I překrucuje historické údaje. Z předcházejících řádků jasně vyplývá dopad narkomana na jednotlivce a konečně na celou společnost. A to ne až od jeho , první krádeže, ale od prvního experimentu s drogou. Je proto naší svatou povinností bojovat proti všem komponentům spojovaným se zneužívanými drogami. Dřív než bude pozdě a naše zem přijde o svůj národ.
hydrantek
Temto lidem se nic nevysvetli. Maj svuj svet ve kterym zijou a kteremu veri.
Clanek je jeden velkej blud:(
delph
Tento clanek zacinam tisknout a nasledně šířit mezi neuvědomělý lid. Tudleto kdyby mi někdo řekl tak mu neuverim. Proste uzasny genialni vytvor chore mysli. Je to tak stupidni ze se to proste neda kritizovat. Nemam slov.

PS: az si budete davat jointa vzpomente si na me, please!! Prave jsem vstoupil do 4. roku uspesneho fetovani. Svatosvate slibuji ze pristi tyden prestanu zabijet lidi, znasilnovat pocestne zeny a divky, stahovat do osidel drog sve pratele a PODSTOUPIM 4 MESICNI LECBU.
Tolik doby totiž zbyva do sklizne, che, che, che
Sancho
Tak to ma naozaj dostalo. To prirovnanie k piku, no a tá spotreba na rok tak to je sila a nakoniec hulič páchnucí výkalmi. Fuj strašne dávno som sa tak nenasral sakra ja
ja by som toho blbca hádam aj ukameňoval.

to antikrist: K+
kjegel
no to jsou zaslepeny blaboly !
nektery lidi jsou proste tvrde zabedneny, ALE kouknete sem
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3943

to je o hodne prijemnejsi :)

mariman
dost masakr!!! ani jsem to neměl sílu přečíst celý K+ for U!!! :)
iJoJo
Kokot ostane kokotom (sorry za vyraz). Ale antichrist, nazvat nieco taketo "zverstvom" je blbost. Zvierata cosi taketo nepisu (ani tak nemyslia). Takio vobec nie su ludmi, nie su zvieratami, ja ich proste volam "to, oni, ti". Ani len vlastne meno im nedam, pretoze si ho nezasluzia.
Ach jaj, preco su niektori ludia taki hlupi, slepy, hluchy a vedia tak NENAVIDIET. Co im kto urobil?
Nemam nic proti viere, ani proti veriacim. Ale ked niekto siri taketo LZI, tak aky mozem mat nazor na krestanstvo?
Pretoze som sa "bohuzial" stretol s tym, ze veriaci casto zeru to, co im povedia v kostole, a vlastny rozum nechavaju pred jeho branou...
Ovecky meeeeeeee
Pan farar ma svoje OVECKY a je ich PASTIEROM. Tak je to neraz hovorene, a ludia na to nic nepovedia, ze su OVCE.
Mr.Proper
Brrrr...
To mě to ale vyděsilo! Asi se zvednu z výkalů, píchnu si poslední dávku marihuany a v životě už nebudu obhajovat konopný provaz.
Jirka1802
Tak tohle snad nemá ani cenu komentovat, jelikož takový blábol jsem dlouho nečet a dlouho jsem se takhle nenasral. Málem to odnes monitor, než jsem si uvědomil, že ta ubohá věc za to nemůže, že je někdo blbej jak pučtok.
Jen pár faktických připomínek:

1) Srovnávat marihuanu (skunk) s pervitinem se mi zdá trošku zcestné...

2) ...udržování narkomanů na svobodě... - dobrá raději je pozavíráme do lágrů, nebo někam jinam?

3) ...rapidně se zvyšující počet závislých ve státech s volnou drogovou politikou... nevím nevím, toto nikdo nikdy neprokázal, byl zjištěn dokonce opačný trend!

4) ...marihuana jako startovací droga... asi není třeba komentovat závěry dotyčného, ale neodpustím si: takřka každý závislý na tvrdých drogách uvede jako jednu z prvních drog marihuanu a to proto, že je široce užívána. Udělejte však průzkum mei huliči, kolik je jich závislých na tvrdých drogách! Pokud by každý, nebo aspoň dvě třetiny huličů přešlo na tvrdé drogy (jak tvrdí tento pán), byli bychom národem trosek!!!

5) Domníval jsem se původně, že je křesťanství tolerantní a mírné, neagresivní náboženství, což asi i kdysi velmi dávno bývalo. Poslední dobou mě tito lidé přesvědčují o opaku a o tom, že v těchto církvích vládne totalitní a intolerantní přístup k odlišnostem a snaha o zotročení a naprosté poddanství a to pokud možno celé společnosti. Zkrátka snaha o to, stát se těmi vládnoucími.

No, pardon, asi tady píšu věci, které jsou notoricky známé, ale nedalo mi to...
Takovým blbům je třeba všemožně odporovat a tomu pánovi doporučuji aby si vzal onen zmiňovaný konopný provaz... Co s ním už mu doufám napovídat nemusím, při jeho inteligenci to zajisté bude vědět.

Antikrist K+


[Edited by Jirka1802 on 11-06-2002 at 01:40 PM]
Ondrash
doprčic !
Takže já jsem pikař :D

hahaha :D

no, ale žádná sranda to není, pravdou je, že si to tihle lidi opravdu myslí :( pár jich znám a vy asi taky...
takže z hlediska globálního aspektu to je na kokot.

PS: K+antikrist


hany
Tyjo ty lidi sou fakt divny.... ne sice ze sou proti, na to maj pravo, ale kdyz uz uvadej ty "presny" cisla, kolik lidi po trave preslo na herak pernik a takovy svinstva.....

.... tak by taky ale meli uvadet vsechny(!) podnety, ktery je k tomu vedou. ale jakmile slysi, ja si dal travu... tak berou automaticky ze to je jedinej duvod...

ale kazdej pripad je jinej a nikdo nemuze vedet, jestli tohodle nebo tamhletoho smazku k tomu dohnala trava, parta, ktery se chytnul, nebo treba nehledal li utek pred realitou, .....

a TOHLE si ty lidicky, ktery "vedi o cem mluvi" fakt neuvedomujou, protoze jinak by tohle v zivote neprohlasili.

a rozhodne by to procento lidi kteri zacali s fetem kvuli trave bylo mnohem, mnohem mensi...

tak to sem se zase rozcilil. uff.
zdarek a at to roste.
rolllller
Chvíli jsem přemýšlel, jestli to napsal pomýlený hlupák nebo lhář. Věta o výkalech mě přesvedčila, že se jedná o prolhaného hajzla, který zřejmě parazituje na nějaké křesťanské komunitě a tohle je jeho způsob jak se zviditelnit a prokázat svou "užitečnost".
antikrist
Díky..

Ten človek, co napsal to, co sem zde uvedl, vyděl feťáky tak maximálně na fotce, alespoň podle toho, co splodil. Naprosto stejný článek by mohl napsat i o alkoholu, o droze tvrdší než marihuana, ale to by na něj bylo asi trochu moc. Přece jenom "mezi drogami rozdíl není, a měké drogy neexistují".. co dodat...

Autor dokonce i útočí na prezidenta, coby příznivce feťáků a drog.. Tak takhle vypadá dnešní křesťanství?? Mimochodem koukněte se do dejin a zjistíte, že křesťanství napáchalo daleko více škody, než drogy, nebo alkohol..

A srovnávat marihuanu s pikem?? To už mluví za vše..

-> Delph: rozhodně si na tebe vzpomeneme, až budeme pálit, sám se nad tím v tom "trosečném" stavu pousměji a konečně si uvědomím, že můj život spěje do stejných míst, jako mozek toho, co vyplodil tento *** .... :)

Mimochodem, koukněte se na www.christnet.cz a uděláte si obrázek o křesťanství.. Obdobných "bludů" je tam více..

S pozdravem Antikrist
Muf
http://www.christnet.cz/magazin/mag.asp?clanek=1455

méé, béé, bůů.-...........--........--....... to sou fakt šroty.
S takovým křesťanským děvčetem bych si rád pokecal a pak se ubral cestou ďáblovou. :wink:
Schle
Dávejte si pozor, protože vždycky když hulím tak je kolem mě spousta použitých stříkaček a vzhledem k tomu že jsem se nedávno nakazil ze své trávy žloutenkou mohli byste se o ty stříkačky píchnout a dostat syfilis protože už pár let spím s ženskou který věřím....
Od počátků věků je křesťanská církev pohromou která ničí svět, mám pár přátel kteří jsou věřící a obrátí se jim žaludek až si toto přečtou, ten článek psal dozajista demagogický flaňďák který žije z daní nás feťáků, pokud si přečtete pár článků na tom jejich webu tak zjistíte že zapomněly zamést před svým prahem dřív než si začaly brát jméno trávy do huby
Wampyr
Teda fakt Husty.Takovej blabol sem uz dlouho nevidel.To teda kamaradim se samejma zavislejma fetakama. Brrrrrrr naskakuje mi z toho husi kuze.

Samo K+ dobrej ulovek
Loki
jen by me zajimalo jak mu muze vylezt z pusy tohle : "Samozřejmě jako první droga (mimo alkohol) na cestě k heroinu, pervitinu apod. vede marihuana " vzdyt von si ve vete sam napise, ze startovacka je vlastne alkohol ale alkohol pro neho neni droga, no to teda, ja teda uz delsi dobu nechlastam a na to, ze tu je pivo na urovni boha dost nevychytavam, ale tohle je moc, proc uz si konecne nepriznaj, ze kdyby se zakaz alkohol, tak tu budou vsichni brecet a skemrat a najednou bude videt, kolik je skutecne fetaku. jenze tohle nikdo neudela, misto toho alkohol vydeluje do zavorky a dela jako by vubec nebyl, fuj.
rad bych tomu debzotovi napsal, ze me urazi jeho pohled na lidi konzumujici marihuanu a ze by si mel zamest pred vlastnim prahem. Svete div se ani po nekolika letech huleni nepachnu vykaly a docela slusne vydelavam, takze asi nejsem zadna troska. no fakt me to dostalo, tahle netolerance, krestany nemusim ale tohle uz je moc. fuj odplivl sem si.
nemo
Ten člověk co to psal vůbec nebere v potaz, že nejsou jen chemické drogy ale i jiné, například víra. Navíc, pokud by chtěl opravdu vést kampaň proti drogám, tak by měl začít u legálních drog jako alkoholu, nikotinu, kofeinu atd.
Je to magor ale bohužel s ním musím žít v jedné společnosti.
Dávám mu K----------- (ale nevím jak to udělat)
nemo
A ještě jednu poznámku.

Ta osoba píše:
(dar kultury smrti přicházející generaci) "Je mnoho způsobů jak zničit a podmanit jednotlivce, či celý národ . Nejlepšími se zdá býti zákeřnost, nucená závislost a absolutní nadvláda. Drogy všechny tyto podmínky do jedné splňují. "

Myslím, že indiáni zvlášť ve střední a jižní Americe by mohli něco vyprávět o způsobech "jak zničit a podmanit jednotlivce, či celý národ", a to těmi nejlepšími způsoby, mezi něž náleží "zákeřnost, nucená závislost a absolutní nadvláda", pokud by už dávno nebyli mrtví.
Že, vy mírumilovní katoličtí křesťané?

Holt blb zůstane blbem.

gustav makovec
přátelé drog,soudnost.. Na každém šprochu pravdy trochu.Pokud oponujeme podobným stylem jako je napsán článek,jsme stejně zaslepeni jako jeho pisatel,až na to ,že jsme na opačném břehu.Je jasné,že pokud si dám brko,a nic to se mnou nedělá,troufnu si i na něco tvrdšího.Pak záleží na mých bariérách,povaze,předpokladech atd. jak daleko zajdu.Já jsem došel k houbám,které bych před rokem nevzal do huby.Dál zatím nechci....To rčení, že je marihuana starovací droga jsem taky odsuzoval bez přemýšlení ...Kouření způsobuje růst mozkových buněk,tak že je třeba jich používat.
Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní, neb nikdy nikdo neví, co se muze státi.......intoxikaci zdar !
Moje
tohle neni ani sproch,to je jedna velka picovina!!!!urcite to psal nakej zlitec co leje kazdej den
Kurva takovydle lidi nesnasim,sou mi odporny,hnusny primitivove,vedej o tom picu udelali si nazor na nakejch smazkach co maj zavreny v lecebnach,bych blil.
RastaManiac
No to je CHUJOVINA !!!! (sorry za slova,ale tady toto,radši k tomu nic neříkám,nechám autora článku dále snít v růžovém sadě ...)
chuck53
Občas mi náboženství příjde jako chřipka.A Nejlepší je to že každý tvrdí že má pravdu,ale náboženství poselchne docela dost lidí.Takové bláboly by neměly být:-\
Jaamal
ty woe tak to jooooo:D . To je mazec:D:D:D:D:D
to je fakt dobrej kousek.Fakt cumim.Chtel bych toho cloveka co to napsal poznat a vysmat se mu do xichtu:D:D:D:D:D.D:D:D
K PLUS!!
Kwjetoň
přesně jako Jaamal:

rád bych toho pisatele potkal a prohodil s nim pár slov... :D

protože to co napsal je neskutečnej MASAKR!!! :punk:

to jsem netušil, že v řadách křesťanů se najde takovýhle hovádko spisovatel... :frog:

začínám se stydět za to, že jsem křtěnej... :rocket:

fakt borci...

:afro:
Kwjetoň
yavar:

víš co si myslim...?
že náboženství je v dnešní době přežitek..
v minulosti plnilo vedle spousty pochybných funkcí i pár chvályhodných (vzdělání,..) ale v dnešní době letů na měsíc už nemá společnosti co nabídnout...


stačí se podívat do nedávný doby na aféru s karikaturou mohameda... jeden obrázek v novinách a lidi pálej baráky... :rolleyes:
kde to žijem??? :eek:

no a konkrétně křesťanství je samo o sobě tak vtipný, že takový články o smradlavých feťácích beru jako veselý historky z natáčení... prostě bláboly, kterým se člověk zasměje..

kdybych to měl brát vážně a zlobit se nad tím, tak mi z toho jebne... :rocket:

:afro:
Protiva
Jo, jo. Fakta o jointu a tomu podobní brožury. Mám doma slušnou zbýrku. Zkoušel jsem si s nima pokacetat přes mejl, ale ani mi neodpověděli:(.
Nebo se nebavěj s nikym kdo není bílej heterosexuál, se závislostí na jejich dogmatickym furerovy :flick:
ezekiel1981
hm na ten clanek mohu rict jen toto at si dany clovek koupi dva litry jejich vina ja si ubalim gratis dve brka a uvidime kdo je pro spolecnost nebezpecnejsi.??, ale pozor v tom clanku je par pravd vsichni fetaci hulili no znam jich par a vazne huilili ale ze by nezacinali spis na chlastu pripada mi divne kdyz nekdo odsuzuje travu a pritom doma chlasta pred detma a mysli ze je to normal protoze je to bozi krev posrany sekty pcheeeeeeee!!
ezekiel1981
maras no!asi bych s tim typkem nehulil bo by se vyjel a pak me zabil
Split
Neco bych k tomu napsal, ale nemá to smysl protože každý ví svoje...Nebo ne?
Nejhorší je že se takové-hle šméčka dostávaj do novin a jak to neni všechno ověřené a zaručené atd atd...
Pak to lidí hlnaj.... a víte co...
Jednou hehe a to jsem se fakticky pobavil...
Jsem četl článek britského neštastného novináře, jehož syn studoval úspěšně vysokou školu a začal kouřit konopí....
Nicméně po dlouhém a únavnem, směšném, ubohém a rádoby lítostném textu jak je kouření trávy nebezpečné... (viz. článek pánbíčkáře), sem se dočetl že se syn v domění že je upír zabil při skoku z okna.
Tyhlety novinářské kachny mě fakt baví.... Zase asi neměl o čem psát dědek...
Ale to sem se zase moc rozepsal.
Tak co kdyby sme kamarádi založili nové téma Novinářské kachny?
wendy
stačil mi první odstavec...
citace:
Třeba i jen proto, že například marihuana, případně vyšlechtěná holandskými zahradníky, obsahující až 20% návykové látky, by dokázala to co například gram pervitinu.

je to fakt nářez, ale nejhorší na tom je, že jsou lidi, který tomu opravdu věří!!!:(
Ariel
OPRAvdu nechutneeeeee

SOUHLSAIM SE VSEMI REAKCEMI V PLNE MIRE!!!!

lide bez rozumu, hovada, nicitele mladeze a svobodneho nazoru, nicitele sami sebe, tot jsou dle meho nazoru krestane.
Ariel
nebo spis teda věřící...
kafevar
Ariel: je spousta normálních věřících, kteří si žijou podle svýho svědomí a nechávaj žít mě podle toho mýho. Tohle nejsou obyčejní věřící ale fanatici se spasitelským komplexem.
expiry_date1
Však oni len majú ideu o chode sveta,správaní,cítení.....ľudí a chcú to ovládať a pomáhať chudákom hlúpučkým pohanom.
Ale to mal aj Hitler,Stalin a všetky podobné inštitúcie.Aj ja mám určitú ideu,ako si predstavujem lepší svet.....akurát ju nenútim ostatným,neupaľujem ich,ak nesúhlasia,nezatváram do koncentrákov,gulagov......no,všelijako sa dá baviť na tomto svete:D
Black Mishak
Jako rekl bych, ze ten chlapek je cvok, ale bohuzel neni, je to jen peknej a vychcanej hajzl, kterej potrebuje bejt dulezitel a potrebuje spastit lidi od tech hnusnejch fetaku... a nejradsi je vsechny postrilet.. (naboje sou levnejsi jak lecebna ze ? :))

A jako kdyz on by rad zakazal Marusku , tak ja bych zakazal Nabozenstvi... kdyz to tak vemu tak to taky ovlivnuje vedomi (jako psyhotropni latky...) akorad ze kdyz si zahulim tak sem za 3hodky zas v normalnu, kdezto Takovej clovek zustane vypatlanej uz naporad..


Fuck Him!!!
pildo
preco tam nemaju diskusiu???

edit: toto je dobre:


Na našem bankovním účtu 267841001/2400 (odkaz na otevřený účet eBanky) je nyní 9 329 Kč.

Bez peněz od našich čtenářů nepřežijeme!

* Pomůžete nám?
* Pošleme vám domů složenku

Este sa nehanbia aj "zobrat". hajzli jedni:grrr: :rocket: :rocket: :flamer: :flamer:
expiry_date1
Asi by sme mali prispieť,aby taký hlboko informačne plný server mohol fungovať,nie? :D:D:D:D:D
Hlboká studnica kvalitných informácií akým spôsobom nerozmýšľať:)
Mesias
Takovej bordel fakt nemůžu ani dočítat. Poslední dobou jsem dost háklivej na lidskou hloupost. A já sám nejsem žádnej inteligent, ale.. .Ne prostě nemá cenu se vyjadřovat. Ani bych s těma lidma mluvit nechtěl, protože by to nemělo smysl. Ale musím říct, že né všichni protimarihuanovci jsou takový dementi. V mém okolí se pohybují lidi typických rysů. Někteří Nehulili a hulit nikdy nechtějí, nevědí proč, spíše se bojí, že by se jim to zalíbilo. Pak ti kteří nechtějí aby nebyli feťáky, ti kteří si občas dají a ti co hulí furt. Nejproblematičtější jsou ti co nechtějí aby nebyli feťáky. Ale i mezi nimi jsou tací, kteří jsou ochotni o tom diskutovat a já jsem se s nimi dobral po dlouhých diskuzích k zajamvým závěrům. Ale to jsou ti otevření pro nové názory a alternativní způsoby života. Oni prostě nesoudí příliš zbrkle...

Každopádně jsem odběhl od tématu, ale prostě ten článek psali ti netolerantní neotevření. Lidé kteří odmítají diskuze a jaké koliv případné změny svéího názoru. Proto snažit se jim ten názor změnit je sice boj za to aby se naše děti měli líp a žili si svobodnějc, ale je to boj z mého pohledu spíše zoufalý, protože lidí kteří jsou ochotni svůj názor změnit je pramálo...
Drexxy
lidi, kaslete na to a pojdte high, to je tak jedine co se s tim da delat, nechme krestany fetovat kadidlo a cist tyhle blafy
panove nehazejte krestany do jednoho pytle...ja sedel za konopi a chodil jsem za fararkou protoze to bylo prijemny pokecani a argument kdyby nam buh nechtel dat rostlinu tak neroste normalne vzala a rikala ze by lidi jako ja zavirat nemeli...to je jen o tom jak si to kdo prebere...ja jsem teda neverici..ale at si verej v co chtej jen at neotravujou ostatni..jako tenhle psychous a KDUCSL :flick:
Kwjetoň
citace:
Původní příspěvek od Anubissss
hochu tak sem si to procet po brcku skerka a nevim co bych ti na to mel napsat me to pride tak ze si byl mladej a blbej tak sis parkrat zahulyl a nic moc ti nedalo ( naky listí ) tak si sel dal a skoncil si tvrdym fetu ja hulim 5 rokem a nikdy sem si nic tvrdsiho nedal ( haš nepocitam ) by ses mel nejdriv probrat nez napises takovejhle blabol


:eek: :crazy:
hassasin
Tak takle hustě to moh napsat jen degradovanej nácek, kterej o drogách jen slyšel z dálky. Nato že tráva obsahuje 20% návykové látky sem jaktěživ neslyšl, jó kdyby tak 20% THC, ale de vydět že to nikdy neskusil a má recht, já bych se už taky nejrači vyděl někde skouřenej v parku než v tom zasraným kanclu
Janísek
hassasin:

degradovanej nácek.....četl jsi to do konce? Pokud ano, tak bys takovejhle blábol nenapsal. Myslím, že o problematice si slyšel z velké dálky ty. To, co napsal je z velké části pravda - narkomani kradou, aby měli na fet - ano. léčby HCV, HIV, HBV a jiných nákaz, které mají a léčí se nejsou zadarmo. Komunity, DC, chráněné dílny a bydlení jsou převážně ze zahraničních grantů a darů. Podorovány jsou jen některé státní a ty jsou asi 2. Někteří si projdou kolečko léčeben několikrát než se vyléčí ze závislosti - pokud vůbec někdy ano. Následný metadon a podobně.....nehorázný miliony z daní. V tom má pravdu. Nemá ji v tom, že podává marihuanu jako všichni, kteří jsou proti ní jako léčivé bylině ale přímou cestou k heroinu. Bohužel. Takových lidí je mraky a stále jich mraky budou. Až zas někoho příště odsoudíš...zkus se na to podívat i jinýma očima, než svýma. Jinak si s dotyčným degradovaným náckem můžeš podat ruce. That´s my idea.

:(
Janísek
VoidMAN :
Díky že jsi mi upřesnil termín degradovanej nácek. Možná to vážně myslel tak jak píšeš. Já jsem jen nedokázala pochopit, jak tohle může někdo o někom říct, když ten dotyčný má vesměs pravdu...až na tu naši mařenu:D Taky je mi ten článek proti srsti..ale já osobně jsem ten poslední, kdo by mohl někoho soudit a škatulkovat.

No a ted mě nutí přemýšlet o tom, že jsem vlastně udělala to stejný co hassasin. taky jsem si o něm udělala obrázek, když jsem si přečetla co napsal + 2příspěvěk+pravopis+kancelář..... jak málo stačí k tomu, aby se člověk zmýlil...
hehelum
Dalsi chutovka: http://www.christnet.cz/magazin/clanek.asp?clanek=2141


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma