Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W plantastar - Klikni zde pro originální téma
stone
Čavec , podělím se s Váma skušenýma o můj první pokus indooru, v outdoorech mám asi 12 letou zkušenost tak jsem zvěedav jestli mi to tak půjde i ve skříni.

k setupu:



k setupu:
světlo: 400W osram plantastar
odtah: potrubní větrák z baumaxu cena 1700kč
přítah: 2X pc větráčky 12cm tuším
ofuk: klasika klipsňák
zvlhčovačka taky z baumaxu 1700kč.....naštěstí ve výprodejí 850kč.:-)zvlhčovačka taky z baumaxu 1700kč.....naštěstí ve výprodejí 850kč.:-)
diamantová folie
+ jelikož je zima tak malý ohřívač vzduchu s termostatem baumax 400kč+ jelikož je zima tak malý ohřívač vzduchu s termostatem baumax 400kč
substrát: cocos mix od biobizz
pacháč: o řadu lepší než hobby , parametry sedí na watáž
pacháč:

celý box zateplený cca 5cm polyšem, snad to bude mít přínos i v letních měsících:-)

školka:

8X WW
8X NYCD
4X WR

Jo box je jinak 120 X 130 X 180
stone
Čavec botanici a botaničky

Tákže nejprve děkuji týpovi co mi přivezl šnicle až domů. Díkec amígo

Po přinešení sem je nechal ještě 2 dny v miniskleníčcích aby se aklimatizovaly a poté z důvodů nutné improvizace sem je přesadil do sadbovacího substrátu z baumaxu jen na týden než zakoření a akorád má dojít cocos.


Holky se po přesazení trošku motaly ale až na dvě slabší nátury to rozdejchaly všechny a čekájí na cocos:-)


Na fotkách celkový pohled na demonstrující rostliny za cocos.
stone
Hello everybody


Tak mi konečně dorazil tak očekávaný cocos a dobroty od GH, zatím pojedu jen trojsložku + phytamin od plagronu. Jen co budou nějaký kačky tak přibude nějaký ten boost a taky bude potřeba s přicházejícím jarem nějaká ochrana proti škůdcům.

Dnes jsem přesadil 16 kousků ( bohužel v tom mám madlajz a nevím co je co za model, vše ukáže až květ, nebo klidně kdo pozná budu rád za info. ) dal jsem jim trojsložku GH trošku míň než je uvedeno na butelách ale holky po půl dni vypadaj spokojeně, tak snad vše bude klapat.


Na fotkácha jsou stále jeětě kytí co už zítra povalí ke svému pánovi , ty si budou hověd pod 1000W.
stone
Zdravím všechny botaniky,

mé kytí začaly docela schnout a taky žloutnou vrchy korunek. Pročetl jsem FAQ a je fakt , že se mi to tam dost plete ty nedostatky živin a následné zbarvení listů atd. Vylučuju výkyvy teplot , hnojim míň než GE doporučuje a tak žádám o radu , napište mi pls co si myslite , žeby to mohlo být. díkec
mari
ahojj, davas polovicni davkovani hnojek na zacatek ? m.
stone
caw mari,
no poloviční ne ale dal jsem min, jeden grower mi rekl , ze mam dat normalne. bude to urcite nedostatek nejakeho z prvku ale netusim jakeho. hodim sem vecer vic fotek tak pak mrkni pls. diky
mari
hojj, mas ve spodkach kvetinacu keramzit nebo neco podobnyho ? m. ps: a co takhle naky info o ec a ph , dost dulezite myslim.
zdarec můj názor na podivné schnutí listů je ten že je na scéně málo manganu a taky se zeptám, jak si na tom z PH to taky může dělat divy, když není stabilní jestli chceš zašlu ti na meil fajne počtení o chorobách i z foto k porovnání jinak ať se daří pic
stone
caw klucí,

díky za poznatky!!!

MARI- keramzit jsem bohužel nedal , je to čistě jen cocos, co se týče PH, tak zálivku si hlídám tu mam PH 6 , a cocos ma neco malo přes 7 ale zkušený grower mě ujistil , že jde o zalivku a jen ta mě zajímá. (nevim ) .

ONTTTT- díky to budu rád , pošlu ti pmko s mym mejlem ...


Díky kucííí :D
stone
Čuzte lude,

Celou dobu jsem si myslel, že se jedná o nějaký nedostatek či přebytek a on je to nakonec nejspiš výtvor zatím neznámého příživníka.
Když sem byl dnes čekovat garden tak sem kytí trochen prohlídl listí a ejhle na spodkách nějaký vetřelci vzhledu malého černého smetí. Pokud se mílím a je to jen nalepenej cocos tak mě rychle vyvedttě z omylu :D
Takže prohlídněte fotky.

Jinak bohužel teď nejsou přebytečný chechtáčky na koupi dobrýho postřiku ale zkusím aspoň Fast K , bylo to za pár kaček a, snad to neuškodí ale pomůže.

Když koukám na fotky , tak holky mírně povyrostly ale představy mam trošku jiný...něco to prostě brzdí!

Jen ten malý skywalker je plně zdravý bez napadení . Ten pujde za tyden dva do kamosovi makkarny a na jaro budou snicly do skleniku.
stone
Ahojte

Ještě přihazuju pár fotek pro porovnání růstu , zítra to bude 14 dní co je mám doma a zda se mi to nebo jsou zaseklý?

Hážu i barvu ph cocosu

Jinak Ec neměřím bo nemám čím, ale dodržuji dávkování a ph zálivky 6.


GROWINGU ZDAR
.:INDI:.
odhadom tam maš ph 7-8 ked nie viac !aspon aj som mal taku farbu kokosu ale ja som použival na zistenie ph akvin...
mari
ahojj, no vono kdyz mas zakladni ec vody 0,60 - 0,70 co tece z kohoutku a das davkovani hnojek podle vyrobce tak vysledek bude + - 2,0 az 2,5 . Coz je na prcky asi dost. Ja proto kupuju balenou vodu ktera ma ec 0,20 ec. Muj nazor teda. Hojss m.
Zedy
Přijde mi to jenom jako substrát na tom listu;) Jinak mi nepřipadaj holky zase tak zaseklý na 14.den, myslím že to nemusíš řešit a kdyby si měl přemrsklý Ph, tak by si to poznal na nich i když koukám, že na pár čepelích se špičky kroutěj a barva by mohla bejt taky lepší co?
stone
Hoj Zedy ,

přesně tak, zatím to nehoří, ale ztrácí barvu a nevim jak by se substrat dostal na 5 patro listu nespoda.
kobra777
Ahoj. Když jsme začínali s indoorem, tak nám také trošku žloutly listy ale kytky jeli jako blázen. Koupili jsme pH metr a v podstatě se vše vyřešilo až na amaterskou chybu :-) Upravovali jsme pH odstate vody, pak do toho nasra... hnojiva a dali to kytkam. Po par takovych zaliti jsme zjistili, že pH zalivky je lehce přez 7 :-D takže jsme to začali dělat trošku jinak. Namichame zalivku změříme a srazíme pH pak to dostanou kytky. Jinak se toho lehkeho žloutnutí listů u WR nelekej je to nejspíš normální ;-) Hodně zdarů

EDIT: Ještě jenom jak dávkuješ hnojiva? :-)
stone
For kobra777- zdarec type, ted jsem v 16 dnu rustu a davkuju 0,7 ml / 1l vody, jinak ph si myslim , ze na vine neni, protoze nejprve merim ph vody, potom davam hnojky , potom znova merim , zadna odstata voda ani nic jineho. No podle vseho bych mel prepinat hruba za 2 tydny tak uvidim , zatim jsou to fakt mizerove maly:-) Dneska sem jim prikupil jeste Leaf coat od bio´bizz a pridam ho s phytaminem, kazdy jednou tydne. jeste bych do tydne rad PK 13-14 .
mej se zatim cuzz
kobra777
:-) Tak uvidime jak se jim bude dařit. Zkus se podivat u nas v threadu jsme řešili taky žloutnuti listku. Nakonec to nejspis vyresilo davkovani hnojiv :-) Davali jsme pulku doporucene davky od vyrobce na 1 l ale do kazde zalivky :-) a jednou tydne je prolejvame jen enzymama. A jeli/jedou good :-)
FrYnK
Zdar chlapaku....outdoor neni indoor co... venkus e to zasadi a jede to :D tam se o to postara matka priroda :)
takze asi takhle ph neni urcite na vine.. to bych az tak neresil...tvuj problem bude ve vyzive... GH nejsou zrovna moc koncentrovany hnojky a jelikoz je kokos hluchej (bez hnojiv) substrat tak jim rozhodne nejaka polovicni davka urcite nestaci..jak ti nekdo psal ze mas dat plnou davku tak vedel co rika.. osobne hned na maly prcky do kokosu davam EC 1,4 a pak postupne zvysuju.. podle toho jak zerou (podle EC vody ktera protece pri zalivce) kdyz je EC nizsi nez vstupni musis pridat hnojiva.. kdyz je vyssi chce to zase trosku ubrat.Mel si to nechat dele v tech malych kvetinaccich kdyz se to posere tak rychleji proschnou a lip se v nich da napravit spatna hodnota zalivky..takhle ve velkych ted budes dlouho cekat nez proschnou a budes je must poradne prolejt aby hodnoty byly tam kde maj bejt.nizka vlhkost rozhodne nezpusobi zaseknuti kytek...phytamin a jiny tyhle postrikovy sracky vynech je to bez efektu akorat to vyprazdnuje penezenku...

PS: never tady kazdymu kdo ti co rika... od spousty lidi to jsou jen domenky a nazory ktery nejsou nicim odzkouseny a potvrzeny...
stone
Ahoj Frynku a dalsí ...

je to tak no, na vinně toho žloutnutí bude nevyvažený poměr živin nebo málo spíš. Každopádně sem neváhal a dal ji co potřebují a vypada to mnouhem lip. jeste 1 vec, kdyz mam kvetníky 5,5l , kolik tam mam lít? Stačí půl litru nebo to tam navalit dokad to nechcije poradně ven? Nerad bych to totiž přelil a tak zalivam tak nějak s mírou. Taky sem zkusil o par čisel zvednout lampu a chvili to tak necham na pozorování. No a taky nechci žádný bonsaie, tak at se to vytahne trochu. Zatím zkuřte stone
stone
zdravím všechny příznivce voňavé byliny,

Ták se nám od posledních komplikací se záhadným žloutnutím trošku zlepšila ¨výživa pro kočeny a ačkoliv jsem se předtím bál abych nepřehnojil či nespálil a dával prckům poloviční porci, tak už dostávaj dospělou ( 7ml /1 l - trojsložka + leaf coat + phytamin--nastřidačku postřiky ) a musím řict , že do pár dnů mi spadl kámen ze srdce. Holky se zase zelenaj, trojí jak na poli strom a vyhazují pěkný bočnice.

Rád bych je nechal jeětě 14 dní na růstu, sice je to dost dlouhá doba a uvidím co to udělá ale chci mít pořádný stožáry . Původně jsem chtěl jet sít ale jak sem čekoval NYCD většiny místních growerů, tak rostou až 120cm.

Jinak všechny jsou po prvním záštipu , některé pokus o metodu fim, jedna vyhodila 5 capartů, jiná zase 2-3 .

Napište mi co si myslíte o přepnutí za 14 dní. Díky

ADIOS AMIGOS ...stone...
bubik
...cus - prepinat NYCD a WR po mesici mi prijde jako hodne, jsou to dost velky kytky..3 nedele by uplne stacily..
Moltres
Hoj, uvidíš jak pojedou, podle toho přepni. Taky myslim, že 10 dní maximálně, kor když máš jen 4kilko, které toho neprosvití tolik, co 6ti. k té zálivce, konopí má rádo střídání suchých a vlhkých cyklů, to znamená, že květináč prolij a pak nech pořádně vyschnout. kokosové substráty vysychají celkem rychle. Příčinu Tvého žloutnutí a stagnace růstu vidím v nedostatku hnojiva, na to už jsi ale přišel. Mě se stalo to samé, když jsem jel poprvé drip v rocwoolu, který taky nemá žádné živiny. Kytky byly malé, zakrslé, nechtěly se vůbec rozjet, pak jsem jim přisolil a jely jedna báseň.

citace:
Původní příspěvek od stone
jeste bych do tydne rad PK 13-14 .
mej se zatim cuzz


Pk 13-14 davam osobně až od 3-4týdne květu. Jsou to prvky, které kytka využije až jak začne mohutně kvést, takže ted to tam zbytečně nelij.

Přeju hodně zdaru, M.
Scott
stone : Zastak velke teda ješte nejsou jak pišou ostatni takže je ješte ten týden nechej , třeba délě uvidiš jak porostou tak jak piše Molters .. Ja svoje kyti přepl skoro po 30 dnech rustu . je třeba se řidit podle toho jak kytky vypadaji a jak jsou silne a ne podle toho kolik dni jsou v rustu .. Nekdy stači 10 dni , ale nekdy ne .. Taky sem četl že by se meli kytky přepínat až jsou jakoby pohlavne dospele až ukažou perflowers , ale vetšinou jak koupite nebo jak máte klony tak vetšinou už je videt perflowers protože je to s matky která je dospela .... Ja se řidim podle toho jak jsou kytky vysoke a jak celkove vypadaji ... Takže v takvoe velikosti jake jsou na poslednim uploadu fotek bych ješte ja osobně rozhodně nepřepínal .. Ale každý má jiný nazor .. A nikomu ho neberu .. Taky záleži na genetice a danem phenotypu !! Takže byt to nejake dominantni sativa tak by to už bylo přepnuto , nebo by byla doba rustu minimalni , nebo se dávají přimo pod 12/12 .. né vždy jsou rady ostatních ty správné a tím taky nechci řict že mám pravdu .. tak už jenom zdar a sílu :)
Zdarec. Když ten NYCD budeš dobře trénovat ohýbat a různým způsobem kroutit tak se dá ukočírovat celkem slušně. Je pravda že po přepnutí na květ je jeho růstový spurt velmi rychlý ale dá se zvládnout. M
stone
Zdravím komunitu voňavé přírody:L

Co je nového , máme za sebou cca měsíc vegetování a jak sem si říkal posledně, 14 dní ještě nechám, tzn. ještě týden a země se otočí.

Jinak to roste slušně , je to zdravý , papá hezky , už tomu rostou pěkný malý větvičky a co se hnojek týče , tak sem zjistil , že jak jedeš cocos , tak musíš krmit , žádný jednou zálivka s hnojkama a potom jen voda a nastřádačku, pořad hnojky a voda jednou za měsíc.
( jinak mám to od jedný osůbky co mi dává rozumy :O )

Jinak dávky pomalinku zvyšuju tak aby nedostali hned po přepnutí moc nával , vypada to dobře zatím.

Další věc je , že se budeme s holkama stěhovat o 300km jinam a box nechávám tady , buď koupim darka nebo je snad možnost údajně skvělého kumbálku přesně sestrojenou pro moji watáž a celou rodinu widowů.

Takže k fotečkám není zatím co dodat, větvíme se pomalu a rosteme, to v tom malém je pořád onen Skywalker od DP, snad z něj bude dobrá mama. Štípat už nebudu asi , docela se mi to zamlouvá , jen musím co nejdřív do shopu pro kolínka , chce to už tvarovat.
stone
Zdravím všechny labůžníky ,

konečně jsem se dostal po měsíci k tomu nafotit jak jde čas s mým growem. Změnu prostředí a celého kumbálu snesly parádně , cca 3 dny byli na mrtvém bodě ale co udělali další týden, no parádička.

Fotky jsou ze 14 . dne a jsou staré asi 10 dní. Bohužel nemám teď k dispozici foták , tyhle jsou z mobilu, tudíž i ta kvalita není nif mof.

Teploty v kumbálku jsou stabilní, jede jen lampa a ofuky , dokonce jestě není zaplý ani odtah a pacháč taky ještě čeká na svůj čas.

Dokoupil jsem nějakou výživu a to enzymy , pozdě ale přece a nakonec ještě Bloom Booster.
Počítám , že když výjdu , tak investuju do greensensejšnu)))

Kytky jsou pravidelně prostříhávaný, rozhodl jsem se , že pojedu bush, musím říct , že 17 kytek je dost na tak malý prostor ale zatím to vypadá , že se to podá.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma