Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250W*12*Blueberry - Klikni zde pro originální téma
L!NDA
CinkCink. Po delší době možnost zas něco vypěstovat,tak sem se konečně dokopal abych se svámi podělil o naší radost radost. Tentokrát v tom jedem dva a vše klape bez větších problému. Dále bych se chtěl omluvit dvoum členům s kterýma jsem se domlouval na řezech a potom to zase rušil kvůli členu třetímu s kterým jsem se nakonec ani nedomluvil a dřív si nás řezy našli skoro sami. Nic ve zlém,snad to přístě klapne.

Dále k věci jedem v tom dva a tudiž sme usoudily že by sme chtěli sklidit aspon 200g ať je to pěkně half/half:chef:. Snažili jsme se pro ideální podmínky udělat vše ale i tak se pár věcí posralo,ale i přes již smiňované špatné faktory jako šok,problémy s vlchkostí kytky vypadají že to všechno zvládly dobře a naděje tomu pořád dáváme.

NÁŠ CÍL LETU : *************200g**************

TYP RAKETY : Klasika černá hranolovka 80/80/160(Homebox).

TYP MOTORU : Zážehová 250W/růst,klasika Osramka/květ,spešl Gipka4bloom. Stínidlo a další komponety klasika legovka(skládačka)

TYP CHLAZENI A FILTRACE : Ufonofka 275m3/h s klasickou násoskou plněnou radioaktivním uhlím,spoje a rozvody Aluflexka,kobercovka.

TOTOŽNOST POSÁDKY : All Blueberry ve formě klonů+ pár Noname semínek jen tak prdnutých v rohu u jednoho obejdy co skoro nepřežil přistání s doby mrazu do teplých krajin(šok)

PARAMETRY,PŘÍSLUŠENSTVÍ : Medium voleno hlína Roalty Mix v bedínkách 4,5L. Ofuk klipsňák made china. Měřáky standart ČSN z Gshopu. Toxikalie all Plagron.

PRŮBĚH RŮSTU : Nezdokumentován,řezy přebrany v nej mrazech co byly,tudiž předpokládaný šok,zvládly dobře až na jednu. Po týdnu už jely jak masožravé. Hnojeny dle standartu od Plagron.
-doba periody 18/6 cca 20-25dnů
-kultivační metody,jen pomocí kolínek,bez stříháni
-zalívány dle žízně
-teplota 20-26°C,vlhkost zpočátku dle libosti s pomocí SPSky(i 90%měly když chtěly),po pár dnech ale si ale odsloužila svoje a šla spát do šuplíku. Holky začly zhluboka dýchat a nakonec si to zadýchaly jakš tak samy.

AKTUÁLNÍ STAV : Nyní už si holky lebedí 10den na květu,hnojeno klasika standartem Plagron zaručený Bio produkt (Poznáte sami s dobou jaká to je slast hulit bio,aspon pro mě a myslím že i pro mého kumpána) Jsem prostě zastánce bio!Stop toxik:slizoun: Fotky jsou dnes aktuální.

Sry to fotos pořád se s těma fotkama teprve učím nebo spíš s mojím programen na fotky,který je uplně vyjebaný a nebo že by to bylo mnou:bounce:
L!NDA
All Blueberry
L!NDA
A ještě jedna krasavice.Tady příklad toho že stačí pár kolínek dobrá genetika a bonsajka jak víno. Přístě už to skusím vymyslet jak to tu sypat po víc foto zatím aspon tak,není času.
L!NDA
13.den přinesl zcelá nový image díky mému kumpánovy. Tak sem byl spokojený toho 10dne jak to nevypadá nádherně jak jsou kytky krásně husté,zdravé a zeléné. Už ten den to chtěl můj kolega prostříhat,říkal sem mu že je to uplně zbytečné že ze začátku tam ty listu nejsou v žádném připadě naškodu ba naopak. Ale to by nebyl on kdyby mi 13den nepřichystal překvapení v podobě ostříhání kytek od 70% listů neli víc, s domněnkou že se to líp prosvítí,kterou sem mu nebral a s domněnkou že to spíš bude ted buřit do zatím zcela mlíčných šišek. Vůbec sem s toho nadšený nebyl,protože dle mého i FAQ to byla zjebaná hloupostv 13dnu je tak oholit. Málem sem zplakal nad výtvorem. S mojí létitou zkušeností sem zastánce toho že listy tam nejsou k hovnu,kdyby byly kytka jich tolik produkovat nebude. Hold co člověk to názor a tak to dopadá když v tom jedou dva. schválně posudtě sami viz fotos a řekněte sami co si myslíte o stříháni listů...? V našem případě v 13dnu je připravit skoro o všechny. Za jaké koliv vlastní vaše postřehy budem jen rádi, obzvlášt ty od víceletých pěstitelů. Možná to pochopí i můj kumpán že to bylo zbytečné i hloupé,ale asi už to pochopil když viděl jak mě tím nasral !
L!NDA
Něktéré ted vypadají fakt jak rybí kost:mad:
Jedna z mála ktérá řádění Edvarda jak štak zvládla.

Já osobně si myslím že tento zákrok jim ted akorát na síle ubere protože bude opět vyvýjet velkou silu na vývojí nových listů, než aby jim to jakkoliv v 13dnu květu prospělo. Co myslíte?
L!NDA
Pro mě momentálně žalostný pohled,na nevyplněné místa a s profilu průhledné kytky. Obzvlášt ve srovnání s 10dnem jde vydět obří rozdíl,kde jsou všechny ty krásně zeléné listy plné živin.

A ještě jedno překvapení mi kumpán přichystal,také se mi pochlubil že každou přihnojil čistým uhlíkem z cigár,z čehož sem taky nebyl nadšen,protože si myslím že dnešní hnojiva obsahují tolik tížených minerálů a stopových prvků že jaké koliv experimenty s dalším přidáním můžou spíš vyvolat problémy. Snad,se stím vším vypořádají dobře, a podlě mě to byly chyby co udělal kolega,které nás od našeho cíle spíš oddalují,a to jsem mu to říkal,že listy prozatím uplně zbytečné stříhat aji jaké koliv experimenty s tox že jsou taky zbytečné. Ale jak sem říkal co člověk to názor a někdy to jsou i ty špatné,obzvlášt co se týče naších zkušeností,které jsou uplně jiné,marné no,jak bych to do studny volal. Snad to už bude vše oukej a nic se neposere. Zatím L!NDA

Jinak parametry jsou niní uplně ideal což mě taky štve že to mohl vypadat podstatně lépe : teplota 20-25°C ,vlchkost zatím pořád trochu větší kolem50-60%(myslím že ted to vůbec nevadí,dokud sou celé takové mlíčné) později se jednoduše sníží regulací ufona. A velikost cca 40-50cm(některé vyjeli po přepnutí víc některé mín,stím se nedá nic dělat)
kobra777
Zdarek zahradníci:):) my jedem taky ve dvou,ale vždy to spolu proberem a pak si necháme poradit ještě od zkušenějších tady na g.
Jinak podle mně,takle mladý kýtí oškubat je asi blbost,vždyt to listí je motor tý kytky a hraje tam určitě duležitou roly krz živyny atd... Jinak asi občas jim nake to listi oškubat,to jo ale v jinym stadiu a to spíš ty staré nebo žluté a nemocné listy.To hnojení s tím máš pravdu už bych tam žádný sra.necpal,jestly máš kvalytní substrát a náke slušné hnojky tak tím ostatnim sajrajtem jako popel,skořápky od vajec..atd bys to asi zbytečně kazil.:)): Přeji at to roste a vše ja bez problému.
L!NDA
Přesně tak,stím motorem vystuhujíci přirovnání,kura snad se zas co nejdřív zotaví no. S tím popelem uplná blbost,marně sem mu to říkal at se na to vysere,zbytečné rozčilování. Jen za GS sem dal no prostě dost a myslím že za tu cenu která je ted na trhu to asi něco dělat musí a dělá!!!! Tak samo jako pythamin,jeho učinky jsou znatelné již po pár použitích.
To kumpán: nekupoval jsem všechny hnoje stím že tam budeš prát hlupé vajgly,přístě můžu hnojky srát aspon ušetřím. Doma vymetu oba krby a je. A pak se můžem jen divit jaktože sme sklidili uplnou pí...
A ještě sme se dostali do křížku že uhlík z cigár je přece jenom bio,což je dle mého uplná blbost!! řek bych že to bude větší hnůj než všechny toxikálie dohromady. Vždyt uhlík,různé oxidy v něm obsažené zabíjejí lidi již po x let a nejsou to jen kuřáci a co je náka malá kytka ve srovnání s člověkem. Snad už se stímto problémem nedostanem do křížku aji s jakým koliv dalším a nakonci si dáme slavnostního špeka že se to povedlo.
drd
zdar...zajimava debata....budu souhlasit ze je popel z ciga naho..o!staci si koupit royal mix od plagronu nebo jen light mix a si skoro zavodou.....delaji hlinu pres 15 let takze asi uz vi co tam dat:Dkupis jeste neco na start rust kvet nijakej aktivator a final a je vystarane....k tomu skubani_ja sem je strihal pravidelne v kvetu a nezda se mi ze by se niijak moc zabrzidly...porad mam ale hodne vetvi ktere sou malinke,takze nez je seknu cele tak ostriham prvne vrchy a necham je jeste dojet...pestu zdar
L!NDA
Tůt,po delší době o5 z5 :) Kytky ukázaly co jsou zač a po ostřiháni sem až moc brutálně zpravily a zas je to radost pohledět. Kolegovy už nedlužím ani půl slova a můžem se zaaaas spolu akorát oba radovat. Posuďte sami....?? Už chodí k cukrářovi do krámu a zatím lehce přitom intenzivně pronikavá silně skanková vůně se snich táhne. Samé dobré věci. Hnojeny tak akorát jak jim chutná jak udává Plagron lehce přikápnuté. Choroby a jiné svinstva ani náznak,zdravé zelené kytky,tak jak mají být. Ještě upřesním kolich jich tam vlastně máme, 12krasavic a 2takové prdoly v jednom květináči,které ani nejdou na fotkách vidět.
L!NDA
tak jo tu jsou další,všechny se krásně srovnaly do jedné výšky a už jen kynou. foceno po vypnutí. Schválně ted posuďte co jsi myslíte o našem cílu 200ghíí......víz anketa
L!NDA
.
L!NDA
Smrdí smrdí toto smrdí:banana: :leaf: :death: :leaf: :banana:

kombík
mas to suprovy,vypada ze si u tebe pekne chrochtaj :) co konkretne pouzivas od plargonu? bo pribylo jeste neco novyho? at se dari ;)
JackEE
Me by jen zajimalo k cemu ta kytka porebuje uhlik, jeho oxidy, dehet, popr jine latky co v tompoelu jsou....pokud vim tak od spodu potrebuje tak maximalne oxidy fosforu a draslíku a nějaký ten amoniak ale uhlík?! to mi nějak nedává smysl... jinak posílám K+ krasné kytí!!!
pestu zdar
nero
LOL radioaktivní uhlí to mně dostalo :D samo K+ moc pěkný
L!NDA
Aloooo o5 z5,zdravým všechny. Delší dobu sem to tu nijak neobohatil tak tuž to něco dám. 41.den přinesl pěkný pohled jak už se to fajně formuje,šišky nehorázně smradlavé,lepivé,osypané,tvrdnoucí,bobtnající....prostě se na ně fajně dívá:drools::leaf:
V průběhu květu se zatím nevyskytl ani sebe menší problém a vše klape jak hodinky. Od plagronu máme: Phyt-amin,Bloom,Grow,Gs řek bych že to stačí že už ani není víc zapotřebí, možná jen na poslední týden pořídíme final;)
Tod tak vše.....klidně se na cokoliv ptejte,reagujte...potěšíte

Fotoooz 4 áááál
L!NDA
a ještě na dobrou noc.....rohovky:flower:
L!NDA
Dobrý den ve spolek:pimp: Vše šlape tak jak by mělo,šišky nám pěkně mohutní a cukernatí,některé kytky už se zlehka prohíbají do luku pod tou tíhou houžvnatého modílku. Výška bych řek že je tak akorát,ač to na fotkách nemusí připadat +- jsou všechny stejně vysoké (od necelých 40cm do necelých 50cm baj očko,víc určitě néé) Vůně dosti intenzivní,lepivá,skanková až omamující. Hnojeny +-co 5den GS+bloom. Parametry jako vlchkost,teplota atd....ani nák neřešíme,nevypadjí že by jím něco vydilo tak proč taky...posudte sami.:frog::frog:.(řek bych že všechno je v dobrých mezích)akorát vlchkost se bude postupem květu určitě řešit (víc cyklů zapínáni ve tmě)
Jinač naše dojmy a pocity sou fajn,plyne to jak voda a už se je na co dívat a náš cíl si myslíme že by nemusel být tak daleko....schválně řekněte sami co si o tom myslíte ted 48.denKvět,bude 200ghí........koukejte koukejte

To fotoz :girl:****Blueberry****:girl:
L!NDA
Na některých fotkách jde vidět že už i zlechka,některé i víc hnědnou ale pořád mají čas a podle mě teprve začnou dělat ty pravé psí kusy:bounce: Foceno v průběhu naskladavání do boxu,věř te že jak sou tam holky všechny tak je to tak tak....
lagarto
Ahoj,máš to super K+,jedna otázka:taky hnojim Plagronem BLOOM 2xtýdně a chci přidat PK 13-14.Poraď prosím 1: kolik dáváš BLOOMu na 1L ve 4tem týdnu květu ?2:mohu dát PK+BLOOM nebo odděleně třeba obden?.Dík.
kombík
lagarto: tady na toto mixovani je idealni Ec metr kde si pohlidas hustotu iontu aby si kyti nespalil,da se koupit od 900kc ,ale pri michani ruznych produktu uz jen tezko uhlidas hodnoty jednotlivych prvku (napr prilisne zvyseni hodnot drasliku apod.) to je lepsi potom michat si hnojku sam z jednotlivych prvku kde mas presnou kontrolu nad tim co bude tvoje kyticka papat. pokud bys primichaval bloom tak bych to delal asi jen v minimalnich hodnotach.to je muj nazor. at to roste :)
red-bul
Zdravim...Ja hnojim jednou tydne Bloomem a muzese to teda pridat na dvakrat tydne? Abych si je nespalil ty moje...?
kobra777
Zdarec já jedu druhé kolo s plagronem a namku jim dopřávám skoro neustále,nehnojím 1x týdně,ale dávám do každé zálivky poloviční množství než uvádějí. čím jsou starší tak nepatrně přidávám,podle oka,protože ec. neměříme,hlídáme jen ph. dvakrát zalévám vodou s hnojkama a třetí pouze upravená voda s enzymama,většinou to vychází obden,ke konci dostávaly i deně-flesh. tak si myslím že když dáš do každé zálivky méně,můžeš zas hnojit třeba 2x týdně bez závad.záleží na každém jak usoudí:):)
pěstu zdarec at to valí:):):):):):)
kombík
zalivku muzes davat treba kazdej den s hnojkou,zalezi jake mas pestebni medium, aby se ti neusazovaly soli a podle toho davat davky a intervaly
Cus, pekny holky, taky pestuju pod 250 mam dve, ale je to moje prvni tak nic moc. K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma