Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Profi stínidlo Aquaplant - Klikni zde pro originální téma
teabooster
zdar groweři ;)
Grower team spolupracuje s firmou Aquaplant na vylepšování
a zdokonalování hydroponických systémů a jiných součástí
vhodných pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením.
Nyní vám představuji stínidlo na kterém se pracovalo více než tři měsíce.
tady je a Vy se ptejte-budu odpovídat :D
:sun:

Mazar
tak to vypada hodne dobre. Zrovna nejaky schanim - kde se da zakoupit???
Srooga
Vypadá to moooc pěkně. Mě by například zajímalo :) a nebudu sám, kolik takováhle super věcička stojí?
Jakej je průměr tý roury?
Celkový rozměry by se taky hodili, co?
A co ta fólie, dá se sundat když bych to chtěl čistit?
Poteče tudy dost vzduchu (i prachu)...
No, víc už mě nenapadá. Díky.
Piškot
Zajimalo by mě jestli je ta lampa omezena velikostí výbojky? A kolik asi stojí?
teabooster
jasně,takové a podobné otázky jsem měl na mysli.
Takže ;)
Srooga,průměř trubky je 120 mm,celková délka je 50 cm.takže se dá umístit i do poměrně malých prostorů.
Folie je speciální tvrzená,tepluvzdorná do 200 C s 98% propustností spektra-takže ztráty minimální.Samozřejmě se dá folie uvolnit a vyndat,ale je to zcela zbytečné-dá se vklidu dovnitř strčit ruka a stínidlo vytřít od případného prachu.I tohle se dá řešit nějakým filtrem-breedr vtom bude mít určitě zkušenost :D
Piškot,může se použít už i na 150w až do 600w u 600w však musí být připojen ventilátor
a nejdůležitější info pro všechny :) tahle vychytaná věcička o které se ještě dozvíte jaké skrývá možnosti,se dá pořídit něco o okolo 1300,- :wink: což si myslím že je doost v pohodě
tady pro ukázku jak vypadá 250w u TommyBoye
:p:



[Edited by TommyBoy on 26-07-2002 at 04:02 PM]
dexmon
mohl bys jeste pridat info>vaha, ? l/h prutok vzduchu na uchlazeni 400 a 600w a jak sirokou oblast to usviti...myslim dosah primeho svetla do sirky...urcite vis co myslim..:)) dik
teabooster
2dexmon
na dobré otázky se vždy dostane odpovědi :wink:
Na 400Watovou výbojku stačí použít ventilátor o průtoku 95 m3/h
(i menší).Na 600w je vhodný použít ventilátor 180m3/h
S tímto typem stínidla se dá ventilace kombinovat na několik způsobů(vegetace/květ) ale otom až později ;)
Pokud u 600w počítáme u klasického stínidla s optimálním osvětlením max. 120cm x 120cm u stínidla Aquaplant můžeme počítat že rozptyl světla je ještě větší 120cm x 140 cm.Momentálně se pracuje na vychytání ,,přídavného kšiltu,, kterým budeme moci spektrum ještě soustředit na různá místa ve skříni :wink: ale otom také až později :)
Čistá váha stínidla bez objímky je 885g ;) to je coooo? :D
další otázky jsou vítány :D
Mazar
2teabooster::: hele a ty konce ty "roury" jsu deravy na vetraky, nebo se to da sehnat i plny. nevetram a na 250w to fakt bude stacit zavreny.

Napis mi taky plz kde se to da sehnat - nutne potrebuju nejaky stinidlo a growshopy jsou drahy a v oblibenym shopy maji jenom takovy talire:)
Diky moc
stepik
Kde že se to dá koupit??
dexmon
2mazar> nerek ze bych ze by bylo idealni mit to zavreny..preci jenom nakej luft tam bejt musi i kdyz ne nucenej...
2teabooster> ta vaha je dost v poho :)) akorat se mi zda ze ten rozptyl je zbytecne sirokej a podle toho fota to sviti dost dostrany coz dela dost straty...nebo se mi to jenom zda?..:D
kralicek
Zajimala by me ta specialni tvrzena folie,nemuzu si dovolit koupit cely stinitko nic proti cene nevym jestli jeto moc nebo malo nemam skusenost :eek: ale jsem kutil a vyrabim si vlastni :Neco jako je ta folie zhanim,tak me zajima jestli se neda koupit samostatne a rovna kdyz tak napis cenu.Jinak fakt parada.
hydrantek
to teabooster>
1300 Kc se mi zda za stinidlo docela dost.
Mazar
2dexmon::: ja potrebuju, aby to nesvitilo do stran - nehodi se mi to do toho meho teepee:) vindam si tu folii a 250w zas tolik nehreje. akorat s tou halogenkou na rust by to mohl bejt malej problem, ale sodik je OK, akorat to potrebuju rychle sehnat - kvet a sklizen se bliží:) o:)
dexmon
jetsli to chces poresit takhle tak bych rek ze je skoro mozna lepsi koupit naky plechovy stinitko nez tohle za 1300 kdyz chces ty vychytavky stejne vyrusit...:confused:
hydrantek
To stinitko muzes koupit tady

http://w5.inshop.cz/hydroponieplus/inshop/

pride do 2 - 3 dnu. A filtry gratis
TommyBoy
Kdyz posunes vybojku vic nahoru tak ti to do strany svitit nebude, kdyz vyndas tu folii tak vychytavka, kterou poskytuje tohle stinidlo ztraci smysl, protoze ti teplo zacne salat rovnou do skrine...

Moje skrin viz prispevek teaboostera (kde momentalne ted sou samy zbytky kytek jak vidno) se v techto letnich teplych dnech vevnitr ohrivala az na 32C z cehoz jsem byl velmi :mad:, no ale ted co mam stinidlo od teaboostera honim skrz nej 100m3 vzduchu za hodinu 11W vetrakem a teplota v nejhorsim pripadku dosahuje tech 27C coz je super rozdil ne?
Takze z toho plyne ze pokud ma nekdo problemy s teplotou tak je tohle pro nej vychytavka jak blesk.

2 hydrantek: Este si to nemel v ruce a uz vis ze 1300 je moc? Tak ti k tomu neco reknu. Ad 1 je to BILE nalakovany a vypaleny takze kvalita barvy a odraznost je maximalni. Ne jako u tech hlinikovejch plechu co jsem v pestirne mel do ted. Ad 2 Vyzkousel jsem i kombinaci hlinikovyho stinidla se sklem ale vysledek nebyl ani 50% proti tomu co je schopny zajistit tohle stinidlo tim myslim zejmena teplotu. Ad 3 sklem prochazi daleko min svetla, nebot na tomhle svitidle je folie ktera je o mnoho tenci nez sklo. Ad 4 pokud hnaci vetrak k tomuhle stinidlu das mimo skrin muzes v ni udrzovat vlhkost uplne v pohode na jaky urovni chces. Naopak pokud chces aby ti to luftovalo tak das vetrak pekne dovnitr a fouka ti to smrad pryc.

Takze 1300 je dost penez, ale pro me je tohle stinidlo vyresilo teplotu navzdy.
teabooster
MAZAR-tobě doporučim to co už říkal Hydrantek,stínidlo
které potřebuješ se dá pořídit za 370,-kč na výše uvedené www adrese
dexmon-kvůli rozptylu bude ke stínitku dodáván ještě ,,přídavný kšilt,, což Ti umožní třeba na začátku růstu soustředit malý kytky doprostřed pod lampu,kšiltem soustředit spektrum pouze do prostřed-už né tolik na boky,tím pádem ti na kytičky dopadá ještě více světla což na začátku neni ještě tak důležité-tak můžeš lampu ještě více oddálit od vrcholků miminek-teplota je tím ještě nižší a to je právě to důležitý co v téhle fázi miminka potřebují.
kralicek-bohužel ti moc nepomůžu,folii dodala firma
Aquaplant,která co vím já jí objednala asi z německa :(
hydrantek-přesnou cenu se dozvim já až zítra,ale mě se zdá že 1300,- je docela v poho a to ještě dojde do 3 dnů a DRTIČKA GRATIS :p:
o prodeji se dozvíte zítra-dnes taky ještě nic nevim :(
ale předpokládám že se domluvíme na přijímání objednávek na PM nebo email a doručení zásilky na DOBÍRKU

teabooster
STÍNIDLO s ODTAHEM!!!!
Teplota
Největším problémem hlavně v letních měsících je příliš vysoká teplota!Toto stínidlo zajištuje s pomocí ventilátoru odvod tepla(které tvoří výbojka).Čerstvý vzduch který nasáváme ve spodní části pěstírny
je vháněn trubkou do tzv. rozdvojky,kde se vzduch rozdělí a část je vytlačena přímo do pěstebního prostoru a druhá část čerstvého vzduchu,ochladí výbojku a ohřátý teplý vzduch vyžene úplně mimo pěstírnu.Takto přivedená ventilace je vzlášt vhodná na růstovou fázi.
Přiváděný vlhký vzduch a ochlazené stínidlo zabezpečují dostatečnou vlhkost a co nejnižší možnou teplotu-oproti klasickému stínidlu.
Další variantou zapojení je vhodné pro květovou fázi:stínidlo připojíme pouze z jedné strany na trubku s ventilátorem a vysáváme vzduch pomocí druhého otvoru na stínidle z pěstebního prostoru-stínidlo není již tak ochlazené-vlhkost klesá a teplota o trochu vzroste.
Pro lepší představu o víkendu pořídim nějaké demo foto.
Další výhodou tohoto stínidla je,že ho můžete umístit oproti klas. stínidlu minimálně o 20 cm níž,díky čemu můžete mít vyšší výnosy


Lemarc
Svítidlo je super.
Vrtá mi ale hlavou jak jste přišli na to, že ta folie propouští 98% spektra. Můžete udat přesnější specifikaci materiálu?
Mazar
2dexmon a teabooster::: asi mate pravdu, jenze az se za pul roku prestehuju tak upotrebim i to odsavani - ted jsou maly prostory:) takze me zajimalo jestli tam je plna dira. Na to pozdejsi odsavani bych ji tam nejak vyrobil.
TommyBoy
2 mazar jestli se ptas na to zda je to stinidlo na obou koncich otevrene tak odpoved je samozrejme ANO.
crazyshit
Ja jsem student,takze prome je i tech blbych 1300 dost jen za stinitko.Co kdybycj to doma wyrobil napr.tak,ze bych to udelal z plechu a misto te zazracne folie tam dal obyč sklo?PEES:chtel jsem se jeste zeptat,roura musu wizt z kazde strany toho stinitka?BREEDER to ma jen z jedne.A ma to wubec cenu dawat,kdyz mam jen 250W?
teabooster
Grower Teamu se dnes podařilo dojednat s firmou Aquaplant mimořádnou nabídku pro členy Grower.cz
Nabízíme nyní svítídlo s odtahem za akčních 1000,-kč
+ poštovné.Grower Team v této akci přibalí ke každému objednánému svítidlu jednu DRTIČKU ZDARMA:wink:
UPOZORNĚNÍ!!!
TATO MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA TRVÁ POUZE DO KONCE MĚSÍCE!!! takže kdo má zájem ještě trochu ušetřit,NEVÁHEJTE a využijte této speciální nabídky pro členy Grower.cz
objednávky můžete zasílat přímo mě na PM
:smoker:



[Edited by teabooster on 14-06-2002 at 12:35 AM]
teabooster
2Lemarc
jediné co se mi zatím podařilo zjistit,že výrobce (německá fa Pollyamid GMBH) sídlící v Ostrachu-koukal jsem do mapy-taková malá vesnice:D skoro u švýcarských hranic, udává že folie nemá žádné filtry-proto jen minimální ztráty díky síle materiálu..My jsme si však nedovolili tvrdit 100% propustnost spektra.Proto jsme uvedli zmíněné max. 2% ztráty.Bohužel jsem jen growerman,takže do těchto technických specifikací příliš nevidím :)
Já už jen můžu říct,že díky odvětranému teplu od výbojky,můžeš snížit lampu nad rostlinky a dosáhneš ještě lepších výsledků-teplota/spektrum :wink:
2crazyshit
samozřejmě že si sám z plechu něco vyrobíš-takových stínidel já už jsem splácal :D ale bohužel už dopředu vím,že takové stínidlo se stejnými vlastnostmi,nemůžeš nikdy splácnout jen tak z plechu a skla-to by tě stálo mnohem víc času a vlastně i peněz
Hlavně to neni jen stínidlo!!!ale věcička se kterou si ještě můžeme různým způsobem regulovat a měnit podmínky v pěstírně!!!



Lemarc
Díky za odpověď.
Rád si počkám až uvidím vaše kytky vypěstované pod touto folií.
I když nemám tak hodnotnou karmu jako ty, jednu ti posílám za technologický přínos do světa indoor.
crazyshit
2teabooster:OK,dejme tomu,ze si to stinitko koupim.Kdyz ho teda budu mit we skrini,vyresi to wsechny problemy s teplotou tak,ze tam nebudu muset mit zadny jiny wetraky?poterbuje to i prowod wzduch,nebo staci jen odtah?
swam
teabooster: to tienidlo sa predáva aj s vetrákom alebo bez ? dá sa to objednať aj na SLOvensko?
díky
teabooster
2Lemarc mrkni třeba na breedra http://grower.cz/forum/showthre...65&pagenumber=3 .... a pak na jeho galerii :wink: to mluví za vše :sun:
2crazyshit-chlape,Ty to ani nečteš-už jsem tady napsal minimálně dva způsoby připojení ventilace-tak čti a najdeš co chceš vědět :wink:
a nakonec,uvědomte si,že já vám tu nic nevnucuju-skoro ztoho začínám mít takový pocit:confused:
2swam-samozřejmě bez větráku-nikdo neví čím budeš svítit ;) na slovensko?pro velký zájem to budeme asi také řešit :wink: ale to ještě asi chvilku potrvá :(

[Edited by teabooster on 14-06-2002 at 09:46 PM]
crazyshit
2teabooster:maš recht,co jsem potřebowal už jsem našel.Ale stejně diiiiiK+.A stejne mam jeste dotazek:bude to stinidlo mit nejakej markantni vliv na urodu(%THC,vynos,...),nebo je to jen kwuli te teplote?Kazdopadne je to super a bral bych to z fleku,ale....ty prachy!
budvar
Ta cena se mi naopak zdá moc hustá......podobný stínítko ale s borokřemičitým sklem stojí v Growshopu 3500,-
teabooster
z důvodu velkého zájmu měla být akce :SPECIÁLNÍ NABÍDKA: ukončena o něco dříve :(
bohužel vyčerpáme dodávku,kterou jsme obdrželi již tento týden.
Ale podařilo se nám domluvit,že každý člen který si objednal do konce tohoto měsíce,obdrží stínidlo za cenu 1000,-kč + drtičku od nás zdarma.
další informace přihodim až budu zase něco vědět.
a co jinak? už ta parádička někomu přišla?

tak se zdá,že cena byla až mooc v pohodě :D
stepik
ještě ne.... Ale těšim es jak malej:-))
stepik
naydárekkk:-))


už mi ten sqvost přišell... je fakk dobrý!! Ta cena je fakk perfekt.. Drtička-no, de to... ? Jak jsme se s teaboosterem bavili: chtělo bz to věčí royestupz těch ostnů...... ale jinak je sqellá, kompaktní, vleye se mi do energitky:-)))))))

sqeeelllý:-))))))))

štěpík..:-)))
borifield
me to ne a ne prijit :(:(:(
stepik
to tě docela liuju, mě už to tejden svítí, a u drtičky jsem vylámal 2 zuby...:-((
teabooster
stepik
tak ted už pujde jeden po druhym :D
jak už jsem říkal :ta průhledná drtička je spíš tak na parádu a nebo na venkovní šmelo :D
pořádnej matroš jí akorát tak vykroutí zuby :)
ale o drtičku přece ani tak moc nešlo né?
Kdo má zájem o kvalitní drtiče,určitě dobře ví co má dělat :wink:
borifield
předpokládam že díky velkému zájmu bylo Tobě a dalším stínidlo odesláno až ve třetí várce,tudíž bude asi teprve ještě na cestě.Začátkem příštího týdne už jí však musíš určitě přijmout ;)
zatim zdar :pimp: :smoker:

[Edited by teabooster on 28-06-2002 at 09:18 AM]
stepik
no nešlo... Mslim, že je to sqellá věc, a teď teda rozhodně nemam prachy na tu novou.:-(( Ale až budou, tak to bude.., A drtíme!:-))
stepik
ale jo, ostny se vylamujou :frog:
TommyBoy
Vylepsil jsem zakonceni stinidla....
Pro srovnani se mrknete na prvni stranku tohoto threadu....
A jeste mala poznamka, podle teaboostera je strategictejsi pokud vzduch vhaneny do stinidla je vhaneny ze strany, kde neni objimka.... A opravdu je to tak :smoker:

teabooster
tommy-jsi rychlej ;) ale vyplatilo se to otočit :wink:
já mam teplotu taky v klidu,takhle pohodlně se mi v létě ještě nepěstilo..........a že už jsem nějaký to léto zažil :)
Kytičky si vesele chrochtaj jak v lednu :D
a to si můžu dovolit,nacpat je až přímo k lampě.........a nepálí se :D a rostou jak pod šestikilem :D
na fotce to neni vidět,ale mam pod tou 250w osm docela pěkně rostlých kytiček (samý hustotky) :D
tommy takhle má vypadat 250 w :wink: :sun:

TommyBoy
Ja k tomu jednou taky dospeju...
Poslal jsem K+ za prosperujici kyti... a uhlazenou skrin :sun:
Hlava
.... ho mám taky , :smoker: je to mooóoc dobrá věcička . thanx to teabooster za dodání , :smoker: je to rulezzzzzz chá ...

Čaute všichni

Hlava
SheerOner
Zdar všichni!
Poslal jsem mail na info@aquaplant.cz a vůbec nic mi nepřišlo - ani mail, ani stínidlo. Vůbec nevím, co s tím je. Chtěl jsem si to pořídit, ale nejde to-poraďte prosím někdo-kde a jak to mám sehnat...
Dík
stepik
zkus napsat teboosterovi..
stepik
a těm skříním K+, to se musí nechat ;-)

mějte se...
virus
chvALIm K++++++++++++
amater0
Ahojte vsetci!!!
Rad by som si oblednal to skvele tienidlo od teaboostera.Ako mam postupovat?
Vdaka za odpoced,uz sa tesim!!
breeder
http://www.aquaplant.cz/
nebo
Kontakt e-mail: info@aquaplant.cz


[Edited by breeder on 11-11-2002 at 08:02 AM]
SheerOner
Asi před dvěma tejdny sem poslal mejl s adresou příjemce na aquaplant - vůbec nic mi nepřišlo, tak mi to bylo nějaký divný. Pak sem tam poslal mejl, ve kterým sem žádal o nějaký to info a samozřejmě mě taky nic nepřišlo. Tak sem napsal teaboostrovi adresu příjemce asi tak před 3-5 dní a taky mi nic nepřišlo...Uplně mě to sere a vůbec nevím co mám dělat....
teabooster
zdar,
tak jsem zkoušel poslat dva mejly přímo na aquaplant a za půl hodky mi přišla odpověd,že to nedorazilo.Tak jsem nato šel jinak,ale moc toho taky nezjistil.
aktuální informace o stínidle:vylepšená verze,nyní vhodnější pro 600W-větší rozptyl,cena i s objímkou 1350,- kdo má zájem,pište mi zatim na PM
SheerOner Ty už nemusíš ;)
a na ukáz´ku ještě moje vylepšení svítidla :)
tak zatim.... tea :smoker:




psycho
Zajimalo by mne, jakej vetrak a od jaky firmy se hodi na tohle stinitko,aby uchladi sestikilo. Jde o to , aby mel stejnej prumer a sel nasadit na to stinitko (nebo se uchycuje jinak?).Je nejakej specialni, kterej se da v pohode nasadit na konec toho stinidla?? Diky
teabooster
psycho: na 600 w bych použil ventilátor 95m/h -je to klasickej ventilátor,bud o průměru 100mm nebo 120 mm
Pokud použiješ větrák s průměrem 100,budeš muset na konce stínidla polískat nějaký přechodky.
Jinak ventilátor nemusíš mít napojený přímo na stínidle,ale třeba přímo na skříni a se stínidlem ho propojit(hadicí)
je to jasný? ;)
kralicek
Tak tady je ma uprava stinitka:

Dlabi
hele ja mam celkem problemek asi sem totiz udelal chybu to stinidlo sem si nechal poslat od Greenhomu, mam v nem 400 w a ta folie se mi zlehka zacala tavit prevazne v jednom miste presne tam kde se folie dotyka toho plechu mysli ze se to zpusobilo tim ze ja sem mel zapnutej vetrak i lampu na jeden casovac a jak se vypla lampa tak se vypl i vetrak a rozhaveny plech natavil folii (to je moje teorie)
ted sem to prekopal aby vetrak foukal jeste 15 minut po zhasnuti lampy, ted nevim jak se to vyviji pac sem odjel na velikonoce za rodinou doufam ze po svattkach neprijjdu zklamany.

me by predevsim zajimalo zda se jedna o stejne stinidlo myslim tim to groweraccke a to z greenhomu jestli sou ty stinidla stejny nebo to z greenhomu je jiny fakt me to sere pac sem za to dal dost penez a ted se to tavi nastesti to jeste nema vliv na funkcnost stitidla jedna se jen o malou vypouklinu ktera mio zatim nevvadi ale co kdyz se bude zvetsovat?? pls HELP
Dlabi
jo vetrak je klasickej 100 m/h ten je k tomuto stinidlu doporucovanej na 600w ja mam 400 a nestiha nevim jestli dat dalsi vetrak nebo co? pokud je stidlo nejakej shit tak procc investovat jeste do dalsiho vetraku? nevvim poradte
Phyrius
Zdáreg groweři, koukal jsem na HYDROPONIEPLUS a tohle stínítko v nabídce nemaj, takže bych se rád zeptal, jestli se dá někde koupit...???
Legion
Mají ho v plzeňským growshopu za 1350,- http://www.greenhome.cz/modules.php...file=prod_liste
Phyrius
Díky, nebude Ti to zapomenuto :jumper: a k tomu K+ :frog:
Legion
Nebo ho maj ještě o něco dráž v Praze Nuslích za 1690,- tady je odkaz http://www.growing.cz/
Dlabi
to stinidlo je dobry tak na 250, protoze ja tam narval 400 a 110m/h vetrak po 14 dnech specialni neroztavitelna folie byla roztavena a specialne vypalena bila barva stakla z toho plech na tu folii, proste toto stinidlo je shit tak pro 250W pokud tam das vic tak tam asi musis dat turbinu z tryskace, pak ale nechapu proc se udava pro 400W 100m/h. sem nasranej a setrim na cool TUBE to je aspon cool vec

AR DLABI
Phyrius
Tak to reklamuj:D
Já to plánuju pro 250W, tak to by mělo bejt v poho, ne?
kcb
Souhlasim s Dlabim, neni prvni kteremu to tohle udelalo. Mam 400W SON-T AGRO a vetrak prutok je 150m. Folie se mi roztavila, ale az kdyz jsem tam dal 400W metalhalogenid, ten se tam vubec nehodi, vzhledem ke svemu tvaru se musi folie roztavit snad kazdemu. Jednoznacne doporucuji CoolTube, cena se dorovna jen tim, ze se da pouzit vetrak za 350 kc s prutokem 150m. Jinak je treba koupit opravdu vykonny vetrak ke stavajicimu stinitku, coz je sice o neco levnejsi, ale myslim si, ze se problem s tavici se folii projevi drive ci pozdeji kazdemu se 400W.
Dlabi
jojo Kcb ma pravdu, je to shit viva la cool tube:D

jak to mam asi reklamovat kdyz mi to prislo z plzne to tam mam jet a hadat se s nema ? pak mi to nevezmou vymluvi se klasicky jak pri reklamaci cehokoliv. reknou mi ze sem tam mel slaby vetrak .... pritom sem tam mel to co se doporucuje ale to jim tam nevysvetlim a aji kdyby mi vratili prachy tak to pokryje akorat naklady na cestu tzn. total provar:( proto to sem pisu at meni vic nasranejch lidi.

stou 250W to asi pofaka nevim vseci si to tu vychvalujou ale me to ukrutne zklamalo.
Phyrius
Tak to je provar,ale co naděláš?:sun: Vyzkoušim a uvidim:p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma