Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Nekompletní zásilka- má cenu se bránit? - Klikni zde pro originální téma
hej-rup
Z growshop.cz jsem si obědnal komplet světlo Kit 150 W Malé stínidlo + Gib Lighting Flower Spectre. Zásilka dorazila po 14ti dnech po odeslání obědnávky, což není zrovna málo. Navíc stínidlo bylo poškozený- je vidět že na něj neco spadlo. Dá se to sice spravit ale při prodeji v kameným obchodě by to byla neprodejná věc. A to co mě naštvalo nejvíc- do balíku mi nepřidali objímku, ale zaúčtovat si ji nezapoměli. Mávl jsem nad tím rukou, než abych celej balík vracel jsem radši koupil novou objímku. Jak by jste se v takové situaci zachovali vy? Jaký máte skušenosti s obědnáváním věcí přez internet a s obchodem growshop.cz ? Dík Hej-rup
hej-rup
ilustrační foto
Stoned_r41d3r
Zavolej tam, bud slusnej, v okamziku, kdy se zacnou kroutit, zacni byt hustej.
Mr.MEN
S Growshop.cz mám také špatné zkušenosti. Objednával jsem si od nich 2x. A oboje mi poslali 14dní víš, jak píšeš ty. Poprvé jsem jim psal asi 5x než se ozvali a poslali mi to. Po druhé jsem jim napsal jen jednou, napsali že se omlouvají a dali mi 10%slevu. Když to přišlo tak to vypadalo jako kdyby to bylo z druhé ruky.
Tak jsem si pak řekl seru na ně a teď objednávám jen u Klecka.cz. A s těma mám jen dobry zkušenosti. Jednou mě poslali místo diamantový folie protože jí neměli zadarmo stříbrnou. Dobře se s nimi komunikuje. Hned odepíšou žádné rozčilováni a vetšinou do 2dnů doma.
Můžu ti doporučit vykašli se na Growshop a jdi na Klečku.
lyft
hej-rup
já bych jim to celé poslal nazpátek,zboží objednané přes internet můžeš do dvou týdnů vrátit bez udání důvodu.
Klečka=maximální spokojenost
nero
Lidi omlouvám se že je to OT ale nemaj u klečky nějakej komplet set nejlíp co by mi přišlo domu já to zavjesil a pích do eletryky a jelo to :D nejlíp nějakej sodík 250w díík :D...........................a jšťě jedna vjec když to takhle objednám myslim ten set jak máš ty tak už stačí zastrčit do zásuvky nebo musim koupit ještě ten startér tlumivku atd ?????????:winner:
Expiry
Poskozene stinitko bych pricital spise nez g.shopu ceske poste,ktera ma ve zvyku provadet s baliky Crashtesty,bohuzel vetsina zasilek,kterej smem mel tu cest od nich prevzit nejspis byla testovana jakosto chodci porazeni kamionem.Nevidim jiny duvod,proc bych jinak mel u krabice zarazeny vsechny rohy dovnitr,porpipade utrzeny a nalsedne dosti neume vyspraveny lepici paskou...To je jeden z duvodu,proc zasadne volim osobni prevzeti a nebo dopravu spolehlivou spolecnosti jako je PPL a DHL(nejde o zadnou reklamu,proste delaj svoji praci)...Ke stracene objimce-nebylo by to poprve,ani naposledy,co se nekomu z postaku zalibil obsah krabice(prorezana lepenka,nasledne prelepena hnedou izolackou z posty nejni zadna novinka).
Ja osobne jsme v jahode mockrat nenakupoval->1.nakup byl jeste ve stary "sklepni" prodejne,kde sem si nepripadal jako v obchode,ale jako ve skladu,protoze v krame nemaj opici drahu z beden a jinejch kramu po cely chodbe.Tehdy byla s obsluhou spokojenost...2.Nakup jsme v tom samym obchode marne schanel kosicky do hydra,do ruky jsem pod tim nazvem tehdy dostla mnozstvi veci,nikoliv vsak kosicky do aera :D...a do tretice vseho dobreho 3.nakup,ten probehl jiz v novem obchode,ktery uz k memu uzasu nebyl skladistem,obsluha se ale nezmenila.Ackoliv slecna za pultem nebyla k zahozeni,nemela poneti o tom,co vlastne prodava->na treti pokus prinesla pozadovany vyrobek,abych po par krocich na ulici zjistil,ze ackoliv je podony,dostal jsem zas neco uplne jineho,takze zase z5....Tot jsou moje zkusenosti s timto shopem.Za tech par let pestovani jsem navstivil mnoho growshopu a do mnohych se vracim rad a ackoliv takovy Hydroponic mam prez celou Prahu,jezdim tam i pro ty blby kosicky do aera :D
muscaria
Normálně to vyreklamuj.
jinak osobně z G.shopu bych nic nebral...
stanley
Přesně tak, také jsem měl problém s doručením baliku od Growshopu.
Ale to co ted tady čtu, tak to je tedy extrém, nakupovaní v growshopu uš nikdy!
hellfire
Jednou jsem tam nakupoval, nepamatuju si už jak velký bylo to zpoždění ale vím, že sem tam dvakrát volal jestli s tím mám ještě vůbec počítat, myslím tak víc jak 3 týdny to bylo, objednával sem jednu jednoduchou věc takže to došlo v pořádku. Nevim jestli tam měli zrovna nějaký problémy ale já už nakupuju jinde teda.
Konůpek
Moje zkušenosti s Growshopem jsou zatim v poho....vše co jsem si objednal,tak přišlo do týdne a zatím v vše v pořádku.....ale stát se mě to co tobě,tak bych jim napsal email a nebo bych to pošlal zpět
hej rup: zabal, pošli zpět společně s mailem kde pošleš vysvětlení. Pokud jsou v g.shopu takový vyhulové že nejsou schopný expedovat zásilky a reagovat na maily, dojedou na to.
Hrnek
cau lidi ja mam s jahodou docela v pohode skusenosti ....neco objednavam pres net neco osobně na kramě ...jen by mě zajímalo kde nakupujete a jak ste skterejma growshopama spokojeny ????uz je jich docela hafec tak je i solidní vyber ..a hlavně kde mají dobrý ceny .??
Spejsek
Jo souhlasim s Ramonem že když dělaj v takovým krámu tak asi hulí dost. Takže ale stejně když to nedaj tak at nehulí do práce když je to za cenu nespokojenosti :)
citace:
Původní příspěvek od Hrnek
cau lidi ja mam s jahodou docela v pohode skusenosti ....neco objednavam pres net neco osobně na kramě ...jen by mě zajímalo kde nakupujete a jak ste skterejma growshopama spokojeny ????uz je jich docela hafec tak je i solidní vyber ..a hlavně kde mají dobrý ceny .??


greenhome plzen...fakt v pohode ceny
ale zaujalo me v growelectric ceny pachacu...fakt za pakatel :)
Scott
Jednou jsem taky objednaval nejake veci od growshop.cz a nepřišlo mi taky par veci, nereklamoval jsem to ... Ale už jsem od nich nic neobjednaval ...

www.klecka.cz toho mužu taky jenom doporučit :) snema je to opravdu pohoda i zakaznicke kartičky, no krása !!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma