Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Cannazym a Atazyme - Klikni zde pro originální téma
bastard
Pestuji v kosovem substratu od Bionovy, jedu z klonu (Nebula), hnojim Bcuzz coco (A+B, booster, kvetak). Mam uz jen par dni do sklizne. Jedu maly keriky, ale palice O.K. tak 20g na kytce. Poslal bych foto lec nemam digital. Problem je v tom ze jednou tydne jsem vysazoval hnojeni a daval Atazyme (coz je dle meho stejne jako Cannazyme od Canny) aby se proplachly koreny - davkovani 1ml/L. V druhe pulce kvetove faze, mi ale po kazde aplikaci atazyme zezloutly velke listy u vetsiny kytek. Jednalo se o zloutnuti celkove, spise od stredu listu, zadne fleky apod., vetsina listu se po obnoveni hnojeni po nekolika dnech vratila do svetle, ale ne do uplne syte zelene a nektere listy dokonce zezloutly uplne a opadly. Bylo videt ze prodelaly nejaky sok. Nema nekdo radu na tento problem ? Nerad bych zase atazyme vysazoval, protoze kytky zvlast v kokosu jiste potrebuji obcas procistit (bylo videt ze v rustove fazi jim kazda zalivka atazyme pomohla k naslednemu zrychleni rustu. .. Dik za kazdou radu..
boom shankar

--====~~~~====--
Bruce
Ja jedu Atazym současně i se živinama .
Nutno podotknout že bubler. Na 15l tak 3ml Atazymu a AH . AH oproti návodu asi o 50% nahoru 22ml Blooma 8ml Mikro , a to jedině díky atazymu jinak se mi spalovaly listy.
Já být tebou tak to hodím spolu s živinami . Podle mě se pak toho problemu pozbudeš.
bastard
tak dik za radu, prejdu mozna taky na bubler takze pohoda, zvazim tudle moznost, ael nepises jestli jedes hydro nebo nejakej substrat, to by mohlo hrat roli...
Bruce
Skus se podívat na starší čísla Groweru je tam někde bubbler= hydro.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma