Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
.:Ventilátor do Potrubí Vents TT 100:. - Klikni zde pro originální téma
Pittbull
Chci si koupit tady tento ventilátror do pěstírny


tak se chci zeptat jestli tu někdo nemá??
Je to myslím dobrý kup když to stojí 999kč



http://www.ventilatory-vzduchotechn...do-potrubi.html

Vents TT 100 ventilátor do potrubí
Diagonální ventilátor trubkový - průchozí s průměrem 100mm. Diagonální ventilátor do kruhového potrubí. Dvoupolohové přepínání rychlostí HS, LS. Asynchronní motory s dvojím vinutím. Možnost montáže vertikálně i horizontálně. Součástí motoru je tepelná pojistka. Vyroben z hmoty ABS.


průtok vzduchu/m3/hodina 187
tlak 135
otáčky 2500/minuta
napájení 230V
příkon 28W
proud 0,25 A
teplota max. 60°C
hlučnost 34dB
krytí IPX4

Co vy na něj?
Pittbull
od někoho mi přišla pm že je dost hlučný!

ale třeba ventilátor ufo který se pohybuje okolo 2000
je ještě hlučnější než ta TT100


Ventilátor UFO 160 m3/hod - průměr 100 mm 2.390 Kč

Parametry: Max. průtok 160 m3/hod
průměr pro odvětrávací potrubí 100 mm
příkon 32W/230V/0,19A,
hmotnost 1,8 kg,
hlučnost 35 dB, max.
teplota vyfukovaného vzduchu 60 °C
automatická tepelná ochrana motoru
Délka 23 cm, průměr 25 cm.
H@wK
Tady sem nasel jeste jedno TT 125 vykon je vetsi(min 220m3-max 280m3) a cena je zhruba stejna 1089,-,hlucnost max 32 dB.Zadnou zkusenost zatim nemam ale chci si ho poridit.

http://www.elektro-paloucek.cz/vent...roducts_id=8486

PEACE :rasta:
Manikůra
ttčko mám, dělá to kravál,s pacháčem se dusí a kravál dělá ještě větší. Nemluvím o tom že sem ho musel 2x reklamovat protože bylo nějak špatně vycentrované a kravál byl stonásobně větší než je teď.

nekupuj to ... budeš se bít do hlavy že si ten litr nepřidal :)
SMOKER
Jj presne ako hovori kolega Maniker... robi to hluk jak svina, 32dB to je uplny nezmysel.... ked to mam porovnat s ruck 125 ktoremu uvadzaju hlucnost 61dB tak by som povedal ze ten ruck je este tichsi a hlavne nerachoti ale pocut len hluk sposobeny tlakom vzduchu a ne mechanickymi prvkami ventilatora..... dalej je problem ze TTcko aspon teda to co mam doma mi nefachalo cez triakovy regulator, cize znizit otacky sa mi nepodarilo... na samotnom ventilatore je sice moznost napojit ho na vysie alebo nizsie otacky ale hlucnost je stale rovnaka a to nehovorim o tom ze pri napojeni na pachac strati aspon 40-50% svojho vykonu..... ja som sa takto odrbal ze som ho kupil a nakoniec som aj tak kupil ufo a regulator, hluk skoro ziadny a prevedenie urcite mnohonasobne lepsie :)

Zaver: TTcko odporucam ludom ktory sa snazia usetrit kazdu korunu, nepotrebuju pachac a hluk im starosti nerobi, v opacnom pripade sa rozhodne oplati investovat do kvalitnejsieho ufa + regulator :wink:
pan.smakovicka
pittbull:vidis to,tak jak som ti pisal :D
smoker: ja som dopadol presne jak ty :D ale teraz uz ufo nemam,mam TD250
Konůpek
Mám TT125 330/370 m3/h a jsem spokojený....sice je pravda,že k nejtišším nepatří,ale šoupl jsem na něho pacháč a hlučnost šla o 50% dolů.Na výkonu nevím jestli se to podepsalo,ale vše funguje jak má.
grubba
Nevím,ale mě se taky moc nezdaj.Objednal jsem ho přes net a přišel nefunkční,tak jsem ho vrátil a koupil ufo,připlatit se vyplatí a seženeš ho i levněji než píšeš.(ten můj RK125l přes 300 m3/hod stál bez pár korun dvojku)
myemi
taky mam TTčko a jsem docela spokojenej.je pravda že nema takovej výkon jako treba RKčko ale je to dobra nahražka.a rachot děla jenom vzduch z odvodu jinak by to šlo.
Perry22
Zdar ja mam TT 125 a po te co sem ho zabudoval do krabice a vycpal molitanem a rouru na vodtah sem omotal dekou tak tu šepta jen vzduch v rouře a to je si myslim nevyhnutelný problem u všech ale v druhe mistnosti nepoznaš že vedel něco běži i přezz odevřene dveře kouři zdar
Jíří
Hoj taky mam Ventilátor TT 100 145/187 m3/h a nestěžuju si měl sem VKO 100 jak ma 105 m3/h a řek bych že TT je lepší mam ho přišroubovanej v pěstírně na stropě a je podloženej takovou měkou podložkou nevim co to je a mam to i ze stran a je to v cajku!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma