Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Chacharovo akvárko 32W - Klikni zde pro originální téma
Zdar grower,

dovolte abych Vám představil moje akvárko :) Možná to jinému minimalistovi poslouží jako inspirace.Pokud máte doma akvárko a širokou desku jde udělat klonárna doslova za pár korunek :) Je to obyč. lepené akvárko potažené černou fólií zvenku a bílou uvnitř(rozměry 56x43x25 cm). Dále je tam z hrubší fólie udělaná "vanička" na bordel a vodu. Armaturu jsem udělal ze staré desky a stříbrné fólie. Zvenku je potažená černou fólií a jsou tam udělané záhyby fólie přes okraje akvárka, aby ven neuniklo světlo. Nakonec je uprostřed desky udělaný "ventilační kokot" z aluflex roury a dvou PC větráčků za sebou. Natáhne to vzduch i přes ty záhyby fólie pasivním přítahem po stranách(deska je kratší než akvárko).

Popis nákresu:

1. Akvárko

2. Deska

3. "Kokot"

4. Vzduch tahaný do akvárka

5. "vanička"

6. Přesah fólie víka
Akvárko samozřejmě neslouží jako nic jiného než klonárna, tak na ukázku jsem vyfotil co se tam nejčastěji klonuje. První fotka je Chronic a druhá fotka je WW x Hashplant. Momentálně pracuji na mamce White Satin, ale zatím je to prcek ;)
zdarec a cim svitis na maminy? A to selektujes ze seminek nebo zamatkovavas neci klony?
2Disaster: Tak mamky mají 200w úsporku po osekání, aby měly rychlý nárůst a jak narostou větve tak 18w zářivky. Přecejenom není elektřina zadarmo :) No a s tím zamatkováváním je to tak různě. Třeba out odrůdy mám všechny ze semínka. Jak to začne kvést fiknu málo nakvetlé větve nejnadějnějších kousků na zakořenění a po sklizni přežije ten nejlepší ;) Jestli chceš detaily pošlu na PM.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma