Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
White Satin & Hashberry - Klikni zde pro originální téma
Scott
Zdravím Komunitu

Pětební prostor : Homebox 100x100x200 cm
Osvětleni : Gib lighting flower specter HPS 400W + stinidlo malá vlaštovka :)
Vzduchotechnika : UFO 225-365 m3 / hod .. momentalně na rychlost 225 m3/h
Pachový Filtr : 240 m3/h Home
Zvlhčovačka : SPS 808 myslim : vlhkost 65-85%
Zatim 1x Klipsňák


Substrat : Plagron Royalty Mix
Hnojiva : Plagron Terra Bloom,Grow,Enzyme,Roots,Green Sensation + postřik Alg-a-Mic
Uprava PH : Advance Hydro ... PH - Rust,Květ. PH se snažím držet na 6,5 nekdy i nižši
Kvetniky : 11l


Osazenstvo
Mandala Seeds (vlastní klony)
2x White Satin ( Sativa Pheno )
2x Hashberry

Zasazeny 16.01.09
Připadne drobnosti ještě doplním .


img.
Scott
Trošku to už porostlo ...vzdalenost mezi vršky a vybojkou je 60 cm..Jinak White Satin jsou ty menši rostlinky, byli zasazeny přimo po zakořenění , naopak Hashberry byli už nejaky čas prokořeněné v malinkych kořenačcích ...


img.
Scott
Tady je hnojici schema podle kterého bych se chtěl řídit :) ale rust je nechám déle !

img.
drd
.
Rhino
drd : To stínidlo neni vlašťovka, ale A-Wing.. Rozdíly si přečti zde -> http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=39291 .
Pan Ker
Dost poddimenzovanej ten pacháč, ne? Jinak pěkněj setup. Akorát si pooprav těch 200x200x100...

Jo a na hnojící schéma mrdat stejně jako na terra (non-organic) od Plagronu-jsem zásadně pro alga (organic) do hlíny;).
Scott
Už sem to upravil trošku sem se sekl no , jinak pachač už mám takový tak nebudu menit to až na přišti sklizen připadně (když Ufo pojede na I rychlostní stupeň tak je pachač idealní, a na ten prvni mi to stači.Uvidim jak to bude v kvetu) .. Taký mám komplet hnojiv Plagron Alga , puvodne sem chtel použít svuj komplet od Biobizzu ale ten ted jedu v kokose takže jsem zvedavy a taky jsem zvedavy jak se ukaže Plagron terra .. Ale taky o proti Plagron Alga hodne snižuje hodnotu PH rapidně ..Ale mužu řict že kořenak od Plagronu vubec neni špatný :)

Rhino : Vlaštovka to je je to tak napsano u growshopu a podle toho se řidim , je to napodobenina originalniho Awingu ..
Rhino
Scott : Tak Wing jsou v překladu křídla, proto ten českej překlad je podobnýho významu - vlašťovka.. ;) Ale nechci slovíčkařit.. Každopádně je to na stejnym principu, že ano..

Máš to celkově pěkný. Koukám, že čím dál tím víc lidí, začíná kupovat growboxy a neserou se s domácí výrobou, což mě se zase na tom líbí, všechno stavit, zapojovat, atp :)

Tak ať roste.. R
Scott
Ahoj Rhino

Omlouvám se :D slovičkařit bych stou moji Angličtinou určite nechtel :D
Jinak Homebox jsem nikdy nechtel kupovat , ale nemám ted misto ve spižirne protože tam mám matky a ješte box s kokosem tak mi to přišlo jako dobrá volba, je to rychle postavene ikdyž mi to poprve trvalo neco kolem hodiny :D a neprosviti přes to vubec svetlo takže je to prakticky jedno kde to postavim a ted sem rád že sem to koupil protože je to paráda :) zapnu zips a je to :D:punk:
Jinak sem chtel mit 6ks rostlin v boxu , ale jelikož jsem ješte nemel uplne hotovou White Widow od Sensi tak sem tam nakonec šoupl jenom ty 4 kousky ale zase sem si řekl budou mit vice mista a vice svetla takže sem jim bude dařit lepe :) ale zase nevyhodou že je to třeba nechat dele rust at se zaplni pestebni plocha ..
saiklon
cus,
ani se nedivim lidem co si koupej HB, je to za par penez a mas to zachvili slozeny-rozlozeny.. coz je urcite vyhoda, hlavne treba v panelaku /odecet vody, topeni apod./

ty ctyri kusy sou do boxu pochystany, akorat co ja znam mandaly tak ty se moc nevetvi, tudiz bych ti doporucil dost zastrihat, a urcite nepodcenit prepinani:)
pak jeste jedna vec, ty hliny bych na metr ctverecni dal asi vic, na ty ctyri kytky myslim ze by bylo lepsi aspon 4x15l.

no jen muj nazor:)

at se dari!
Scott
citace:
Původní příspěvek od saiklon
cus,
ani se nedivim lidem co si koupej HB, je to za par penez a mas to zachvili slozeny-rozlozeny.. coz je urcite vyhoda, hlavne treba v panelaku /odecet vody, topeni apod./

ty ctyri kusy sou do boxu pochystany, akorat co ja znam mandaly tak ty se moc nevetvi, tudiz bych ti doporucil dost zastrihat, a urcite nepodcenit prepinani:)
pak jeste jedna vec, ty hliny bych na metr ctverecni dal asi vic, na ty ctyri kytky myslim ze by bylo lepsi aspon 4x15l.

no jen muj nazor:)

at se dari!



Čau

Jo vetši objem by byl určite lepši ale tech 11 l fpohode postači , jinak to zašmikuju a roztahnu to pekne , ta moje Hashberry po přepnuti rapidně roste takže budu brat ohled na vyšku a aby nebyla zase moc velka jungle .. Přište budu volit na rust MH vybojku a na kvet HPS .. protože po tim MH je to znát oproti HPS ale i tak sem spokojen y :)
Scott
Zdravím vás
Tak sem tady s nějakyma fotkama , omlouvám se za kvalitu !
Jinak lampa je od vrcholku 30 cm a od hrany kvetniku 60 cm . Dneska sem je zalil vodou s Enzymy a upravenym PH . Ješte je asi tyden nechám kvuli White Satin , Hashberry jsou už docela pekne rozvetvené nevim jestli je mám ješte zaštipnout ale možna bych ješte mohl no :D taky je občas pokropim fishmixem , taky sem tam přihodil druhy klipsňak .. tak zase nekdy ...:whip:


img.
jaid
cau ,kedy mas v plane prepnut? mne hashberry vyletela po prepnuti asi 300%
Scott
citace:
Původní příspěvek od jaid
cau ,kedy mas v plane prepnut? mne hashberry vyletela po prepnuti asi 300%


Ahoj.Psal sem no že je ješte asi tyden nechám a přepnu je , jinak i ta moje hashberry docela dost poroste , ale jak sem ji střihal tak to nebylo tak strašny :D

Taky sem koupil Nurturelite 400W vybojku a asi ji při přepnuti periody vyměnim za tu GIBku .. ani nevim proč sem ji koupil :D ale tak co sni :jerk:
Scott
Zdravim tak přinaším nejake fotky trošku dříve , trošku nám to už zhoustlo :) od zitřka už na 12/12 :D včera sem to zalil čistou vodou s enzymy Ph kolem 6,1 , Teplota : Noc/Den 17-18° / 21-24°C / Vlhkost 65-85 % a taky přehodim vybojky , White Satin natom bude slabeji s rozvetvenim střihal sem ho jen jednou a ted ho už asi šmikat nebudu .. :david: vybojka je od vršku 40 cm +-

img. :einstein:
Scott
Zdravím Kamarádi
Takže nám to zhoustlo trochu se to vytáhlo , až se začnou tvořit prvni květy tak zvlhčovačku odstranim s HB , taky se potom nechá ventilace už non-stop . Momentálně se na noc ventaky vypinají ..
Vlhkost 60-80% : den/noc
Teplota 18-25°C: noc/den
Výbojka a vrcholky : +- 30 cm

Chtělo by to nějakou regulaci nebo thermostat . ale co už :D

img.
salimir
:mutant:
salimir
:frog:
Scott
Cau : Ja jsem je ted parkrát pohnojil Biobizem komplet .. Protože ten Terra Concept rapidne snižuje PH a nemám Ph - .. vždycky nanej zapomenu .. Biobizz se krasne drži no .. Jinak sit tam dávat nebudu . chci to nechat tak jak to je , chci videt jak to bude vypadat normalne bez site pod tou 4 kilou :) jinak dik za radu .. Mej se
Scott
Zdravičko Kamarádi
Takže zase nejaký update ..
Vlhkost 45-48 % ve dne tak i v noci , nepřesáhne 50% .
Teplota 18-23°C noc/den / teplota u vrcholku max 25 °C
Lampa-vršky : 30cm

Už to začína kvest Hashberry více White Satin trošku pomaleji , taky sem tu menši WS podložil at je tak v rovině, byla pořad trošku nižši ... Včera sem je zalil vodou s enzymy s upraveným PH na 6,2 .. Zvlhčovačka je už pryč a ventilace je nonstop a Ufo je pořád na I rychlostni stupen otáček a pohoda :) zatim se neni naco koukat no ale už to pomalu začiná .. Ješte musim troššku kytky obrat od spodnich zvadlých listku at trošku vypadaji :) a neni tam zbytečný nepořádek , jinak ostatni zdrave listky nebudu nijak zvlašt otrhávat ..


img.
Scott
Zdravim Přátele

Teplota, vlhkost jsou pořad stejne jako minule .
Výbojka od vršku 30 cm taky stejný :D
Neni co psát jen že sem ty spodky trošku pročistil a rostlinky skulturnil, taky sem už začal s Green Sensation .. Průmerná výška rostlin je 60 cm , WS jsou trošku menši ale nepatrně .. Tak zase přiště :wink:



img.
Scott
Zravim vás Přátele .
Nevim co bych tak psal neni co všechno je stejne jen nám to zase trošku popojelo v kvetu, White Satin nabral na rychlosti a dohnal Hashberry možna jsou ty kvety už i větši :)

lampa vršky pořad 30 cm možna i meně, teplota u vrcholku nepřesáhne 25°C vím že klidne vydrži i vice dokonce Hashberry je i odolná vyžším teplotam, ale tak mi to vyhovuje .. Vyška rostlinek 60-65 cm ...

Jinak White Satin má jen pár hlavnich vetvi , nestřihal sem ho tolik protože sem chtel aby co nejvice dohnal Hashberry, no alespon budou mit palice vice svetla ... Přiště to chce dávat vyškove stejne soupeře :) WS vypada už v kvetu lepe než Hashberry .... Hashberry ze začatku kvetu vypada jako by to bylo nic extra ale ona přbira od 40 dne a vice :)

Ph : 6.5

img.



































Hashberry










White Satin
Scott
Dovolim si přihodit fotku tady tohoto phena White Satinu pod 250 W HPS ... Chtěl sem to dát do jednoho přispěvku ale nejde to maximalni počet fotek 5 :(

70 den 12/12 ! Klidně by se mohl ješte nechat ten týden možna i více !

img. :chef:
Máš to dobré. Nech tak
Scott
Zdravím Kamarádi .
Jsem tady s dalším updatem , neni co moc psát vše je při starem :) nic se nezměnilo ...
White Satin už začina docela rychle nabirat ..

img.
Scott
Zdravim Komunitu
Jsem tady s dalšim updatem , omlouvám se za kvalitu fotek ale co už :)

Výbojka je od vršku 25 cm , vyška kytek 65-70 cm ...

neni co psat nikdo nic nechce :D tak zase nkdy ...



img.







































Hashberry












White Satin
Scott
Zdravičko Kamarádi ...

Tak jsem taky zase s nejakyma fotkama , už nám to pekne cukruje :) jen jsou trošku světlejši , Hashberry je svetlejši WS ne nevim čim by to mohlo byt, zkusím přidat trošku rustove hnojky jestli to nebude tim jestli se to nezazelena , Ph zalivky je optimalni .... ph přebytečne vody s kvetniku jsem nemeřil ... ale zas takovou vedu si stim delat nebudu ... zase nejaka maličkost ...

+ od Pátku bude zálivka už jen Ripen + Voda po dobu asi 10-14 dnu

img.


























HB















WS














WS


Scott
Zdravím
Takže dneska jsem sekl jednu rostlinu White Satin, zitra už skosim asi ten zbytek ... Fotky bohužel nemám, ale snad neco nafotim zítra a připadně pošlu :)
Scott
Zdravičko Kamarádi a Přátele

Tak jsem tady s nějakýma tema fotkama , vetšina je s White Satin pár s HB .... zatim jsem sklidil dve Jendu HB a jednu WS dve tam ješte jsou chtel bych je sklidit dneska ale jak to vidim tak sklidim zase tak jednu , je stim práce a nejde to stema nužkama rychle a chci to udelat pořadne, pěkne to ostříhat :) ale skuff s nužek v fajfce pěkně bublá :) s ostřihanych listku po ususšeni pujdou do bublebagu , kdyby byl zájem tak bych to klidne nafotil , nejaky report .:rolleyes: :)

takže až zase neco nafotim což pro vás nafotim tak zase pošlu :) zatim se mejte :)

img. kvalita nic extra , ale lepši než drátem do oka :D


Hashberry.. 13.den Flushingu, den sklizně











White Satin + zbytek fotek











Hashberry
Scott
Mám tu nejake fotky s odpoledniho špečku White Satin .. ubaleno bez tabáku, pěkne to hoři ...

report dopišu večer.

img.:wink:
Scott
snad nevadi :D

White Satin : Jemne kouřeni neškřábe ani to moc nekope zaleži jakeho dáváte šluka .. chut jemna pěkně se to rozplyne v ustech ...Když kouř vydechnu nosem tak me začne štipat a začnou mi i slzet oči :teef:
Scott
Takže dneska sem otrhal nejake paličky HB už docela suche , ubalil sem brko hořelo to pekne sice mi to parkrat zhaslo :D ale to vubec nevadi ..


Po par šlucich mi to už pomalu najiždelo do hlavy spiš takove tvrdši kouřeni toho špeka jsem už nemohl ani moc dokouřit .. Chut dobrá hašišova s nadechem ostružin, skoro cely špek to chutnalo dobře skoro stejne, paličky jsou kompaktni tvrde ... .. brčko bylo čiste bez tabáku .. Vynos nebude velky , moc sem to nerozvetvil ale zastak mi to nevadi sem rád že mám co kouřit a sem spokojeny ..


Všem mockrát děkuju za karmu a za přispěvky i když jich nebylo "moc :bandit:


img. :rasta:









































Tak zase někdy kamarádi :love: :girl:
kola666
pekne :guitarist , K+ , a ako si natom z gramažou ? :popcorn:
Scott
Zdravím Kamarádi

Takže bylo toho celkově neco málo přes 200 g ...
Žádna sláva to neni , ale jsem spokojeny ! Fotky žádné nemám no ..

Takže zatim a třeba v dalším kole naviděnou :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma