Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Horečka,kašel rýma - Klikni zde pro originální téma
matata
Zdravim,
Byl jsem nemocnej,kasel,ryma horečka-klasika...
Rikam si ze zkusim jestli na to bude mit MJ nejaky vliv.
Provedl jsem test,s jehoz prubehem vas ted seznamim.
:-)

V 8:30 rano sem si zmeril teplotu -38,91 C
-uplne ucpany nos,takovej ten divnej
kasel jak se neda odkaslavat
8:35 Nabita palicka mojiho oblibenyho modylku
(noname patrici k tem lepsim)do skla.
9:00 teplota 38,63,ryma docela povolila,kasel taky
(jakoby zmizel pocit ,,neprijemneho drazdeni v
krku,,-presne tak jak funguje mucosolvan v
reklame...)
9:30 teplota 38,19 C ,ostatni porad stejne
10:00 teplota 37,54 C , - / / -
10:30 teplota 37,12 c ,- / / -

dal sem se meril uz jen obcas a nezapisoval si to,teplota vydrzela v rozmezi 37-37,3 pres 9 hodin,ryma s kaslem se vratila tak po 4 - 5 hodinach,po navratu teploty dalsi sklo a tak sem to delal tri dny,po trech dnech sem z 95 % zdravej ,chodim do prace,funguju normalne,zadny jiny leky nez mj sem v sobe nemel.
______________________________________________
Dokaze nekdo vysvetlit co sem vyzkousel?docela to zajma jestli to ma nejake opodstatneni nebo jestli to byl jen placebo efekt ci tak neco,,jestli ste nekdy neco takovyho zkouseli,tak se muzete podelit.Peace
wassup
Mám podobné zkušenosti. Vždycky, když jsem cítil že na mě něco leze, zapálil jsem dýmku míru a bylo po problému :-) Rýma ustupuje, bolení v krku taky přestává. Má pro to někdo vysvětlení?
no u mna je normlana vec ze ked mam horucku tak na vecer stupa hore a od rana klesa a ku koncu dna zacne zase stupat.(bez hulenia)
ale urcite mi zahulenie trosku ulahci trapenie sa v chorobe :D
no z vlastní zkušenosti vim, že pokud mi neni dobře, ganja tomu nepomůže. Je sice dobrá na vypálení bacilů, ale na horečky jsem jí radši nezkoušel. Resp. jo, ale nepomohla.
Sirus
Nevím jak je to s tou rýmou a tím kašlem, ale někde jsem četl, že MJ dočasně snižuje tělesnou teplotu. Samozřejmě, že u kažkého velikost snížení bude individuální, teda pokud je to pravda. Pokusím se o tom získat nějaké informace a pokud najdu tak je sem hodím.
Placebo
na horečku bych nedoporučoval,přeci jen imunitní systém má dost svých starostí a ještě ho takhle šokovat (zrychlení tepu,metabolismu atd),já trpím častými bolestmi hlavy ,když si dám tak zlehka ,tak hned ustoupí ta nepříjemná bodací bolest!bolesti břicha,křeče a jiné ? nejlepší lék co může být .. ale myslím,že podobných témat tu bude více ...
C00l_D@e
Hoj,
tak jsem taky nějak nachladnul... :( O vikendu jsem byl poprve na snowboardu a chtel jsem jet v sobotu zas...ale nevim, nevim. Udelal jsem si cajik s medem, vzal si pomerance a mandarinky a lecim se...dostal jsem napad ze mi pomuze kdyz si dam sklo...tak jsem nabil sklednenku a dal si par prdiku....

Ale hezky popořádku :)

....uz druhej den mě boli docela hnusne v krku...vcera jsem kvuli tomu dokud jsem se nezhulil nemohl ani veceret...nebyla ani chut...ale kamos me vytah do hospy...a dneska je mi blbe uz od rana...ale v praci bylo jednani....zabalil jsem se do kabatu a nejak to prezil...domu jsem prisel kolem 18:00 a cejtim se fakt mizerne...mota se mi hlava, zima mi je, v krku boli jako blazen..softwa muzu polykat...nos ucpanej...

Udelal jsem si do velkyho hrnku Tuareg s medem, vzal si pomerance a mandarinky k jidlu a lecim se....
Nabil jsem si sklo...a i kdyz mi to nejak vubec nechutnalo...tak po nekolika prdech prichazi pocit ulevy v krku...bolest nezmizela uplne, ale je snesitelnější....navíc mám chuť na pomeranče a tak si dám 2 :) A mozna bych si dal i něco jinýho k jídlu :) Škoda že zítra v práci budu muset experiment totalniho vyhuleni se z chripky prerusit...sledujte thread ...doufam, ze nezapomenu podavat hlaseni :)

Zatim se loucim...
Dae

Jsem fakt zmastenej...a bavi me to...tak to kdyztak smazte, kdyby to odporovalo nějakým diskuzním pravidlům... ;)
C00l_D@e
Ve čtvrtek ráno jsem byl vzhůru už cca. od 5, bolelo mě v krku, že jsem nemohl skoro ani polykat, zimnice..tak jsem začal přemýšlet co budu dělat, protože v takovým stavu se mi do práce vůbec nechtělo, ale potřeboval jsem tam jít a vyřídit a zařídit alespoň pár věcí. Potom jsem nasednul na vlak a hura domu z Prahy k doktorovi.

K doktoroj jsem dorazil, když mel jít už na oběd a po obedě měl končit, ale měl jsem kliku a ještě mě vzal (možná jsem fakt vypadal nemocně :)).

Bylo mi fakt blbě, ráno cesta metrem do prace, potom cesta na vysocany na vlak, skoro 3 hodiny ve vlaku a pak jeste cesta z vlaku k doktorovi.

Doktor mi rek, ze to vypada na zacinajici anginu a nasadil mi penicilin s tim ze si mam koupit paralen na teplotu a kloktadlo proti bolesti v krku.

Sel jsem pak jeste na postu s neschopenkou a domu jsem prisel uplne hotovej, dal jsem si penicilin, kloktal jsem, pak paralen a hura do postele. Prospal jsem celej den a na brko nebo sklo jsem nemel ani pomysleni (nechtelo se mi zahulit ani kvuli vedeckym ucelum;) ).

V pátek ráno je mi pořád mizerně, ležel jsem až do oběda ale postupně se to zlepšilo, zmizela maltnost, nechuť. Dal jsem si tedy sklo a uvidíme jak zítra. Buď se zazračně uzdravím :) a nebo mi bude zase hůř. :)

(omlouvám se za ty háčky a carky:) )
Sweet
Ja bych chtel jenom poznamenat,ze jsem nekdy v zari mel anginu a skoro identickou jako C00l_D@e a asi pred tydnem jsem zacal cejtit uplne stejny boleni na mandlich jako predtim...Ten den jsem si zahulil,druhej den o hodne lepsi (bolest jen po ranu a jen pri pohybovani hlavou do stran)...Jeste ten den na vecer jsem aplikoval MJ a treti den uplne v pohode a zatim jsem naprosto zdravej :)
Username
na bolest v krku myslím že to má opačný učinky kouř dráždí a dráždí zahulil jserm si na bolavy krk a pak uz jsem ani nemohl polykat nedoporucoval bych,,,,
ThomasK
Tak zdravím Vás , přispěju taky s trochou léčebných poznatků..
Od úterka ležim doma s nějakou asi chřipkou ani nevim doktorovi jsem nešel, ale jako masakr točila se mi hlava , všechno mě bolelo, rýma atd atd..
První dva dny sem se léčil tim že sem ležel a popíjel čaje.. Třetí den jsem si udělal konopnej čaj , a na ten nedám dopustit.. Dneska jsem si ho dal zase a můžu potvrdit že to je to nejlepší antibiotikum jaký znám!
Z nějakejch 38,5 horečky sem měl 37,2 a hlavně tak hodinu po vypití se člověk celkově psychycky cejtí mnohem líp.
Posledně když jsem byl taky takhle podobně němocnej, to je tak půl roku, tak mě z toho zase vytáhla MJ :)
No a zejtra už to vypadá na fajfku snad :)
Peace and Love
krast
Také by mohl v tomto případě působit placebo efekt. Pokuď věříte že Vás to vyléčí a že Vám to pomůže, jste jednou nohou z nemoci venku:-D
ThomasK
citace:
Původní příspěvek od krast
Také by mohl v tomto případě působit placebo efekt. Pokuď věříte že Vás to vyléčí a že Vám to pomůže, jste jednou nohou z nemoci venku:-D

Zcela jistě jo, placebo efekt může hrát svojí roly.. Nemoc je taky z velký části o psychice, takže pokud věříte že se uzdravíte tak se i uzdravíte ;)
Jinak ještě k tomu bych řek, že když už je člověku trochu líp, tak na kašel pomáhá si trochu poblafat z fajfky, a kašel je pryč.. Opakvat 2x denně a nemoc nemá šanci :)
Peace and Love.
ivory
no ja mam taku skusenost, ze vzdy ked som mal zapcahty nos mi MJ pomohla na nejaku dobu normalne dychat, no ked stav odoznieval tak sa ucpaty nos vratil.. a co sa tyka teploty, mne ju nikdy nezhodila, ba naopak, vzdy som mal pocit zvysenej teploty.
neni dobry hulit na teplotu. konopi ti zvysuje tlak a pri teplote to proste dobre nedela . mam anginu velky horečky a mam uz 5dni detox od konopí

dejte si radsi čaj s medem citronem a dvěma lysohlavkama nebo cibuli s cukrem cesnekem a mlikem (rozmixovane)sracka ale zabira.
a matata tys mel obyčejnou vyrozu.ktera zmyzi i bez leku do 3dnu.:bravo:
MadEGGA:()
cibule s cukrem cesnek a mlike :D jako vsechny ingrediecne i prez jejich hnusotu v kombinaci dokazu pochopit, az na ten cukr.. jak pusobi rukr na nemoc? :)
citace:
Původní příspěvek od MadEGGA:()
cibule s cukrem cesnek a mlike :D jako vsechny ingrediecne i prez jejich hnusotu v kombinaci dokazu pochopit, az na ten cukr.. jak pusobi rukr na nemoc? :)




ZEPTEJ SE MAMINKY CHLAPE :p ČKU NEBO BABICKY. CIBULE MED CESNEK CUKR ATD ATD KOMBINACI JE HAFO HAFO
madegga: když už nic jinýho, cukr ti dodává energii, kterou tvoje tělo vydává na boj s nemocí. Jo kdybys to doháněl do krajnosti, slydil bys hroznovým cukrem, tedy monosacharidem, který je pro naše tělo ideální zdroj energie.
MadEGGA:()
ja vim, ze je to dobry.. kren je treba dobrej na protahnuti dychacich cesat. akorad jsem teda vzdy pouzival jen med.. cukr ee.. on ten med aji zmirnuje bolesti v krku.. teda na par polknuti jen.. ale preci. mno a u cukru jsem nevedel, pac stim nemam zadny zkusenosti

inac cibule pro vitamin C, mliko tez proti bolesti v krku, med pro vitaminy a mineralni latky a cesnek jako vypalovac nedobrot.. a asi teda tez vitamin C :)
Rastiquez_
Nedávno jsem byl taky nemocnej a měl jsem to stejné kašel rýma....po pěkném záhulu kašel a rýma povolila ale jak odešel stav tak se mi horečka o dost zvýšila a rýma byla větší v jednum kuse mi teklo z nosu.
Nevím možná mi ganja snížila imunitu nebo něco takového a byl jsem zase víc nemocnej . Pak jsem už pálil radši až po nemoci .....takže stím nemám moc dobré zkušenosti:D:D ale tak co už no.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma