Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Kumbálovo maminky>RS;ES;SS>250W-MH - Klikni zde pro originální téma
Kumbál
Ahoj :-)
Mám ohromnou radost, že můžu uvést moji skromnou matkárničku. Dlouho jsem si jí přál, tak snad to půjde. :-)

Semena mi přišl dnes :-)
Je to od Sensi Seeds. Povětšinou outdoor, příprava na ven.
Modely: Early Skunk a Ruderalis Skunk
Pak jeden skleníkovej kamarádův: Sensi Skunk

Světlo bude 250W MH, protože nic jinýho tu nemám a nic jinýho se mi kupovat nechce, takže tak...

Sázet budu dvě semena od každého modelu rovnou do hlíny. Od toho Sensi Skunk a Early Skunk jich ani vic nemam ty nejsou moje a půjdou dál, ale prohodil jsem s každym dvě semena, takže matky budou. :-)

Jinak ventilace bude PC větrák ale ještě není... a ještě není ani zasazeno, to až zítra až budu mít odstátou vodu. Sázim do royal mixu ;-) a vodu upravim na nějakejch +-5,8PH. Taky ještě nemam zvlhčovačku, takže mokrej hadr to jistí, ale nijak se tim netrápim. Pojedu si zas osvědčený - pomalu ale jistě. :-) Snad to bude OK.

Za čas plánuju i výměnu boxu, chci si postavit ze sádroše, ale v klídku... :-)

Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím. :-)
Každou kritiku beru jako konstruktivní. :-)
Kumbál
Pár fotek na začátek :-)
Nemám už krabičku od toho Sensi Skuku, ale je tam v pytlíku. :-)
Steve Stifler
Zdar nechci se vtirat, pac to nevim jiste, ale neni ten ruderalis autoflowering? jestlize ano tak by z neho matka jit udelat nemela. pak to smaznu
Kumbál
Pro Steve Stifler: Jo maš pravdu ale píšou, že je to u semen tak 50/50. Doufám, že chytnu aspoň jedno co pokvete normálně. Stejně tomuhle autofloweringu moc nevěřim, přijde mi to spiš jen jak reklama. Ale do tohohle nevidim tak nechci kecat blbosti. Přinejhoršim je necham kvést někde venku a na matky pujdou ty ostatní. :-) Dík za první reakci a klidně jí tu nech.
telekuk
čago vypadá to pěkně ale doporučil bych ti ty semena dávat naklíčit mezi mokrej toaleták nebo tak něco.
Do tý hlíny se mi to neosvědčilo.
Kumbál
Tradá, tak zasazeno a zalito. :-) Je to v hlíně a foto bude hned jak bude co fotit :-) Zatim vegetí u topení.
GLORS
já jsem ozkoušel metodu vložit seeds do misky s vodou do tmy a pokojové teploty,vřele doporučuji
až doplníš zvlhčovačku ofuky bude to ready,jen jsem se chtěl zeptat jak budeš řešit odtah?co a jak velkýho budeš kutit?svítit budeš jen dvěpade?
Kumbál
Ono jde hlavně o to, že tahle skříň je jen na chvilku. Mno větráky tam budou PC asi tři. Budou fučet dírama v zadní stěně a hnát vzduch dovnitř. Ta mrcha skříň má odsazený dvířka, ale jinou nemam. Tak ty škvýry budou prostě jako pasivní odvod vzduchu. Je to prostě provizorní, jo a zvlhčovat hodlám prozatím mokrim hadrem. :-D PIC
Kdybych teď neměl celkem nouzi, tak už jsem koupil sádroš a něco sbastlil. Snad brzo.
Jestli mi ty semena takhle nenaklíčí, tak dam na vás. Podle mě to ale je v hlíně nejlepší. Příroda si to nevymyslela jen tak...
tak tak
vždy do zeminy připravený pro klíčení špičkou dolů,cca 5mm pod povrch...

šťastnou ruku při selekci
snooker
tiež súhlasím....prírode to tak funguje a mne tiež......zatial čo som zasadil to vyrastlo..
Kumbál
Tak jsem tu s reportem. První děvčátko se ukázalo po 5ti dnech a je na fotce č.1. Jmenuje se Ruderalis. :-D
Na dalších fotkách už je den 6. čili dnes. Vylezly další dvě (snad) holčiny, obě se jmenujou Sensi Skunk. Z toho mam fakt radost, protože toho mam málo semínek. :-) Těm dalším už tak nějak nevěřím, ale uvidí se.
Zatím pic.
Kumbál
Ahoj, mam tu párek otázek na http://www.anketka.estranky.cz/
Pokud se vám anketa nezobrazí, stačí stránku aktualizovat.
Kdopak poradí?
Kumbál
Zdarec, mazec.
Je to super, vylezlo to na 100pro... :-) Všecky holčiny už jsou pod 18/6. :-) Koupil jsem jim skleníček, ale je v něm horko. Mylsíte, že teploty lehce přes třicet jsou moc? Myslim, že by to prckové měly zvládnout. Některý se mi moc nelíbí, ale snad to bude všecko OKI.
Tak zdarec, mazec.
Kumbál
Ahoj, tak dneska jsem kytí přehodil do nového. :-)
Doufám že se mi nebudete smát. :-D
Myslel jsem, že to bude jednodušší, ale nakonec jsem to dal dohromady. Jen to musim ještě celý zatmelit a bute to cool. :-) Teď jsou v tom všude díry, ale pak to bude supr.
Kumbál
Kytí popolezly, jen jedna chcípla hned jak vylezla, byla nějaká divná...
Kumbál
Tak ještě pár foteček. Nakonec jsem to zasádroval když už je to celý ze sádroše. No na to, že jsem tu ráno měl jen desku tak to jde ne... Až na ty díry ze zadu, Ty zadělam někdy příště...
Hlavně mě sere, že je tam furt 30 stupňů. přemýšlím o headshildu a nebo o dalším větráku.
Dneska už jdu ale spát tak Ďžus.
Kumbál
Leze to leze :-)
Sekwoj
Zdravim, jestli sem to správně pochopil tak máš všechny větráky na přítah.. ? Možná by ti teplotu srazilo kdybys pokutil nějakej odtah a přítah nechal pasivní. Jinak Early Skunk je dobrá odrůda na ven(sice začal kvést poměrně pozdě ale když už se do toho dá tak kvete rychle), taky si ho v matkárně připravuju na outdoor tak hodně zdaru.
pan.smakovicka
Zdar. No ak nahodou fakt nemas ziaden vetrak na odtah, tak si urcite niaky zariad. Alebo pritah nehaj pasivny a odtah daj aktivny.
Kumbál
Samozřejmě, že jeden je přítah a druhej odtah. To zas takový máslo nejsem a už budu mít brzo cooltube a bude po vedru. Už teď ho celkem koriguju dalším větrákem uvnitř skříně.
Jinak předpěstovávám hlavně na OUT. Jen ten Sensi Skunk možná prdnu IN.
Kumbál
Tak jsem zde s updatem. Leze to pod tou 250tkou fakt hustě jako. Brzo to asi přesadím. Dneska jsem jim tam mrsknul cooltube. Odtah a přítah do stran. Teď testuju teplotu a tak a pak ještě udělam novej odtah a přítak přímo do boxu...
BLOODER
nazdar...mas to dost dobre ...a hlavne ma zaujima ako si ich prinutil aby mali take nizke stonky a pekne kosate uz tak skoro??....
Kumbál
Jsem si téměř jist, že to dělá to světlo. Tohle pod nurturelite podle mě neuděláš. Prostě 250W MH je 250W MH. :-)
BLOODER
noo..porozmyslam nad niecim ...diki
Zdarec Kumbál. Tak jak to pokračuje v matčině lůně? Pls pokus se spočítat kolik ti ta matkárna veme W/den se vším co tam máš a popiš to trochu. Dík M
Kumbál
Ahoj, svítí to 18h a je to 250W, což je deně 4,5KW.
Pak je tam větrák na ofuk. Je to celkem prcek a už nemá štítek, ale tipuju tak 30W jede taky jen 18h což je asi 0,5KW deně.
No a nakonec 12V větráček na odtah od CollTube jede na 18V a taky jen 18h denně. To ale vůbec netušim kolik to sežere, ale moc to za ten den nebude. Takže počítej něco přes 5KW, coč je pro mě asi 15korun. :-)
Naprosto vyčerpávající odpovědˇ. Díky M
Kumbál
Zdarec, tak jsem dnes matkárničku zevnitř obalil bílou plachtou. Hned nato jsem holky přesadil ze skleníčku ven a do květináčů ve kterých už je asi nechám. Ty nažloutlé lístky, to je přelitím. Když jsem dnes viděl ty kořenový baly, tak jsem nemohl věřit jaký jsem střevo, takhle to přelejt. Ale holky se z toho určitě vylížou. Kořínky měli boží i když slaboučký a vlásčitý, ale za to asi může ta mokrá hlína.. Nějak nejsem zvyklej na skleníček a hold jsem jim dával moc vody.
Ale ten bílej igelit jako hustej, hned mi vylezla vlhkost a skleníček ani nepotřebuju. :-)
ravalium08001
a z tehle pak aspon do 7 litru na kvet!
Kumbál
Kamo to budou matky, tohle jentak nepokvete...
Kumbál
Tak zdar, zdar.
Kytí už jsou nádherný a jedou jak divý.
Zítra je všechny asi štípnu a začne zakořeňování testovacích klonů. :-)
drd
kua uz abych si taky udelal matky....jsou moc narocne?
Kumbál
Zdarec.
Tak jsem to rozporcoval a to co jsem vyoperoval jsem dal do takovýho experimentálního vodního systému. Všecko mi to doporučil kamarád a já mu docela věřím viděl jsem i výsledky. Tak snad :-)
SunShine
Zdar a sílu Kumbále. Máš to móc pěkný :) A ta skříň je krutost! Co pro ně používáš za roztok? A popřípadě jakou má hodnotu ph? Díky ti a ať ti to roste :leaf:
Kumbál
Roztok je obyč voda s pár kapkama plagron roots a ph jsem neřešil. Vim že to zní děsně, ale když to jede jinde musí to jet i mě.
Kumbál
Zdarec,
tak se ukázal, že jsem asi totální tatar. Udělal jsem spoustu chyb, jako třeba že jsem měl ponořenou většinu stonku a ten pak začal hnít, atd.
Tak jedu na novo. Ty staré řezy tam sice ještě mám, ale brzo je asi vyhodím. Teď to zkouším do odstáté vody s PH +-5,9. Ponořil jsem je jen asi 1cm a zbytek je nad vodou.

Jsou to řezany z těch dvou oškubanejch. Ty zbylé tři musí ještě povyrůst a oškubu je asi zítra :-)

Tenhle bonsai styl mě baví. Uvidíme jak mito půjde. Snad to tentokrát bude OK :-)
Kumbál
Tak jde to pomalu jak šnek.
Dneska jsem udělal holčinám takovej balkónek. :-) Ať je ten prostor řádně využitej. Prdnul jsem tam hned dva klony Ruderalis Skunku. Dal jsem je na chvilku do plagron roots a pak šup do mokrý kostičky. PH 5,9+-

V tom bubláčku dole se mi chytli ty mrchy co už jsem chtěl po 14 dnech vyhodit. Jenže nevim jestli vyjdou. Už jsou celý nažloutlý a tak. Bojim se, že ten přechod do hlíny za pár dnů nerozchodí. :-((
Ten zbytek je tam 4-5 dnů a zatím vůbec nic...

Bublavej systém se mi moc nelíbí, asi jsem střevo. Přemýšlím o miniaeru. :-)

Matkám se daří docela dobře. Jen ten jeden ruderális nemá rád kropení. Hned hází nekrotický flíčky na listech.
Kumbál
Zdarec.
Tak něco to dělá no, ale nic extra. Jen ty matky, ty se předváděj a ploděj o 206. :-) Za chvilko budu mít problém. Kam s tím. Vubec se mi to nechce jednou jen tak oškubat a vyhodit. Ale těch řeů je moc a já ještě navím ani pohlaví... :-(. Ale klony už koření a myslim, že i přes to jak vypadaj bídně je dokážu vypiplat, protože jak už je to jednou v hlíně, tak to už vim co s tim. :-)
Kumbál
Tady, nějaký ty kořeny...
Kumbál
No a tady nějakej ten novej tuning a celek.
SunShine
Ahoj, tak jakpak se daří tvé "skromné matkárničce"? :leaf:
No jo Kumbále,jak v maatčině lůně?????? :-)) M
Kumbál
Tak shrnutí po delšídobě... Stojí to za hovno...

Foto číslo:
1. Tak takhle krásně to vypadalo ještě celkem nedávno.
2. I ty rokvolový kytičky se chytly... Ale ne všecky. Pravda je, že z toho Bublecloneru se chytly úpně všechny i když nebyly tak pěkné.
3. Takhle to vypadalo po prvním probraní když jsem zjistil, že oba sensi skunky jsou samci.
4. Paráda ne. Pěkně se nám to rozrostlo 4 z 5ti kytek jsou samci. Zůstala jen jedna samice Ruderalis Skunk.
5. Mno a takhle to vypadá dnes. Hrůza děs a běs. Ty dvě co tam rostou jako maličký jsou ze semínek je to Sensi Skunk a Super Skunk od kamaráda. Ta třetí ještě nevyrostlá, tak tu jsem tam dal dnes je to semínko Early skunku.

Jediný co se mi tentokrát krásně podařilo je, jak se mi chytly ty semena. Dal jsem je jen půl cenťáku pod zem a fakt krásně špičkou dolu a paráda. Třetí den byly na světě. PH vody v na vše v matkárně používám +-5,9. Teď tak trošku experimentuju s peroxidem vodíku, ale výsledky bych zatím nechal až na jindy...
Kumbál
Ahoj
Jsem tu z5.
Tentokrát už je to trošku veselejší.

1. Tohle jsou moje tři plodící mamči. Z leva do prava je to NL, SS, RS.
2. Tohle jsou moje budoucí mamči. Je to Purpurela a MountainJam. Asi ještě přibude ten Early skunk.
3. Tohle jsou moje kloníky. :-)

Zatim to frčí a je to celkem jednoduchý. Jen to chce každodení dohled a zákroky.
S tim peroxidem to byla pěkná ptákovina. Je jedinečnej tak akorat na desinfekci.
Dneska jsem koupil v globusu stimulax. Než mi vyjedou kořeny, trvá to tak 10-15 dní. Rád bych to nějak zkrátil, tak snad to něco udělá.
Pic
Kumbál
Jsme krásné, jsme hravé, jsme bezva. :-*
Chceš nás, tak nám napiš soukr. vzkaz...
Jsme tu jen pro tebe. Čekame na to a chcem to.
Jmenujem se Northern Light.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma