Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
third round 250W by GrowManiac - Klikni zde pro originální téma
GrowManiac
hoj Groweři!

Přináším zde nové kolo pod mojí 250tkou... nejdřív malé opáčko setupu a novinek, které přibyli... :einstein:

Světlo: 250W Nlite SHPS - sodíková výbojka se svítivostí 37 000 lm

Ventilace: Zde bylo provedených pár změn a to že sem oddělal odtahovýho SUNONA - 230V 160m3/h a vyměnil ho za silnější odtah, kterej v poho profoukne pácháč - a to Vents TT 125 Parametry udávané výrobcem: 2 rychlosti - 220/280m3 za hodinu, průtoky při kterých má odběr 28/38 W a hlučnost LA 27/32 dB při 2500 otáčkách za minutu - sem sním spokojen, hlučnost v pohodě a není tak drahej jak některý UFA nebo RVKčka. Dále tam sou dva sunony na přítah po bocích, které jedou na poloviční výkon pač jsou do série a jsou i regulovatelné. Slouží zároveň i jako ofuk kytek, díky naklápění si je můžu nasměřovat přímo na kytky... Teď ještě kytky trápím něčím jako klipsnovým ventilátorem aby jim pořádně zesílili stonky, protože předchozí grow se mě větve docela klátili pod tíhou palic. :D

Eliminace pachů: Jelikož sou kytky fakt cítit všude :drools:, tak sem musel koupit pácháč NL junior 300m3/h, který z konstrukčních důvodů musí byt bohužel až za TTčkem kterej do ňho fouká, tak sem aspoň na nasávání do TTčka zhotovil homemade prachový filter z protiprachového filcu aby se nezasíral pácháč a veňtas... (viz.: foto č.1) a je to :punk:

Systém pro pěstování: vnitřní rozměry skříně: 56 x 144 x 106 (š.*v.*d.), objem květináčů je 8,2 litrů, bude v nich použit mix substrátů Guanokalong Allmix guano + Plagron Growmix s perlitem + substrát s předchozího kola poměr zhruba 1/1/2 dílům.
Na zvlhčování vzduchu při růstu mám tučnáka... :bath:

Hnojiva: na růst mám připravený: Vitality booster, root stimulátor a bio-grow od BioBizzu a sem tam na vzpružení dostanou H2O2
na květ to pak bude: Bloom od Advanced Hydrophonics a PK13-14, a na konečnou fázi květu a flushing mám RIPEN. No ale po předchozích zkušenostech to s hnojkama nebudu nějak přehánět, budou je dostávat tak každou třetí zálivku v doporučeným množství...

No a řízky mám na tohle kolo mám od kámoše, myslím si že to nebude nic shitovýho, prej taky nějakej dobrej skunk ale taky nevý, snad se názvu modelu dopátráme... nebo si holt počkáme na květ a uvidíme, že? ... :leaf:
Kytky byli tak týden na rekonvalescenci v řízkárně pod 2 x 18W (865+AQUA), pač sem je dostal v dost zuboženém stavu. Pěkně se zpravili a mohl sem je přesadit do velkých koflů a dát pod sodu... :bravo: no a na poslední fotce sou po týdnu od přesazení... check it :wink:
Uroboros
Zdravim te mas good setup ;)
jen k te ventilaci... jak ti tahne to TTcko? Zdaji se mi dva filtry na diagonalni ventas docela dost... a jak je to s hlukem? nekde tady jsem cetl ze po zapojeni na pachac rve jak vysavac :eek:
Jinak good luck do tretiho growu, at je prinejmensim tak dobry jako ten minuly! :satan:
GrowManiac
citace:
Původní příspěvek od Uroboros
Zdravim te mas good setup ;)
jen k te ventilaci... jak ti tahne to TTcko? Zdaji se mi dva filtry na diagonalni ventas docela dost... a jak je to s hlukem? nekde tady jsem cetl ze po zapojeni na pachac rve jak vysavac :eek:
Jinak good luck do tretiho growu, at je prinejmensim tak dobry jako ten minuly! :satan:


Zdravím tě, jasně můžeš být na pochybách, taky sem se bál jestli to takhle bude fungovat, proto sem se ptal a prováděl výpočty a nakonec sem šel do toho a musím říct že je to dost v pohodě! venťas táhne fakt řádně a utlumen se mě zdá minimálně... však sem to zkoušel bez nainstalovaného prachového filtru i pácháče, jak moc se roztočej samovolně boční ventilátory (Sunony) na přítah vzduchu po bocích, pak sem nainstaloval homemade prachovej filtr s pácháčem a výsledek skoro stejný, jasně že tam nějakej útlum je ale jak říkám... minimální (tak něco kolem 20 m3/h). No pácháč to neutlumí skoro úbec, když si vezmeme že je naddimenzovanej oproti venťasu... spíš po nasazení na TTčko funguje i jako tlumič hluku, ty mají taky podobný princip. ;)
No a co se týče toho prachového flitru (homemade), tak filc sám o sobě de dobře profouknout, a ještě sem to udělal tak že nasává jak po bocích tak i ze spoda takže nasává jakoby z velké plochy, která je mnohem vetší než samotný ústí do venťase, takže útlum taky minimální... :einstein:


No a co se týče hlučnosti... venťas v tomhle provedení je slyšet fakt minimálně, slyšíte jen proudící vzduch a nic víc... ale to by chtělo slyšet že, je to fakt jak hlučnější PC... :busted: Oproti tomu SUNONU kterej měl ke všemu jen 160m3/h k nezaplacení... :punk:

Takže asi tak... :beer:
Hulbrko
čaues, jen dotaz. Jak to je s tim h2o2(myslim jaka koncentrace v jakym pomeru, do postriku nebo do zalivky....)??
Mam ted Dilena, jestli ho mam pouzit nebo ne.....
Kyti se mi trochu kously kvuli zime, ale to uz je vyreseny, tak by timhle zpusobem mohli dohnat to co zameškali... nebo????
GrowManiac
citace:
Původní příspěvek od Hulbrko
čaues, jen dotaz. Jak to je s tim h2o2(myslim jaka koncentrace v jakym pomeru, do postriku nebo do zalivky....)??
Mam ted Dilena, jestli ho mam pouzit nebo ne.....
Kyti se mi trochu kously kvuli zime, ale to uz je vyreseny, tak by timhle zpusobem mohli dohnat to co zameškali... nebo????


Čau, já používám peroxid vodíku občas do zálivky... Myslím si že na postřik by se taky hodil, ale význam by to mělo pouze ve tmě... jelikož je to vlastně vázanej vodík s kyslíkem, kterej kytky ve dne nepotřebujou když valej fotosyntézu, pač chem. reakcí, jestli je to pravda vznikne H2O čili voda a volný radikál - kyslík... :einstein: Používám ho hlavně pro mírnou sterilizaci substrátu a po přesazení kytiček, aby se rychleji chytli kořínky... V tvém případě by a to ale asi nemělo žádnej význam...

Jo a doporučené dávkování je dle FAQ 10 kapek na litr (30% roztok), ale mám vyzkoušený i 2ml na litr a nic to s kytkama neudělalo... :death:
GrowManiac
Zdravím growers!

Tak sem dneska přepnul moji novou várku kytiček po 14ti dnech růstu, co byli přesazeny pod 250ku na režim 12/12 ... :banana: a musím říct že to vypadá líp než když sem přepínal předchozí rundu SPKčka! :beer: takže se máme na co těšit... Kytičky sou více mohutnější, mají pevnější větve a ty obří listy! :eek: Teď sem přesvědčen o tom, že to nebude nic shitovýho. ;)


No oproti minulejšku sem je za těch 14 dní pohnojil pouze 2x (Grow+Micro), dnes dostanou naposled ještě růstovku s micro od AH a pak už jen PKčko a Bloom...
Tučňáka sem kvůli vlhkosti používal jen pár dní ze začátku, pak už si kytičky tvořili vlastní vlhkost vypařováním vody přes listy, a to brutální... :whisperer
A co se týče zastříhávání oproti minulej rundě, tak to sem taky omezil, prakticky od prvopočáteční FIMky je už nezastřihuju, likviduju pouze spodky a přebytečné listy... :freddy: tak uvidíme, jak se toto včechno projeví na finálním výnosu.


Tak se zatím mějte a smějte... další fota budou už kvetoucích ratolestí! :winner:
GrowManiac
Přináším zde přepadovku ze tmy třetího dne od přepnutí... Již začali pukat microblizničky... :leaf: ale ještě to není ono, takže si na makra musíte ještě nějakej ten čas počkat! :wink:

No oproti munulýmu kolu chlastaj kytičky více jak 2 x více vodičky! :eek: nehoráznej mazec, je to celé takové více masivnější...
SPKčko chlastalo v tuto dobu 500ml a tyhle si dávaj už teď jeden litr! No vysvětlení bych měl asi takové, že dříve byli více zastříhávány a měli tudíš více větví ale za to tenčích a proto i listy byli menší, takže se odpařování vody přes listy nedělo v takové míře jako teď. :einstein: A taky možná to, že už jim leju jen vodu (ph cca 6) a hnojky tak v jednej ze tří, čtyř zálivek... Takže nechápu ty co valej hnojky jak pominutý a myslej si že to pomůže! Holt někdy znamená méně=více, že... :rejp: Pak trpí akorát většina growerů přehnojením, a výsledná chuť je taky mnohdy jak z chemičky... :rolleyes:
Takže toť můj názor na hnojení... :banned:

P.S.: Samozřejmě že když má někdo moc malý květináče, tak je pak závislej na hnojivech aby kytičky řádně nakrmil, ale to už není ono... :jerk: HLÍNA RULEZ!!! :punk:
Pan Ker
Neuvažovals o čtyřkilu aspoň na květ? Vzduchovej setup na to máš dobrej, plocha taky dost velká a palicím by to rozhodně prospělo...
GrowManiac
citace:
Původní příspěvek od Pan Ker
Neuvažovals o čtyřkilu aspoň na květ? Vzduchovej setup na to máš dobrej, plocha taky dost velká a palicím by to rozhodně prospělo...


čau čau kolegáčku, jasný tak 4kilo by bylo lepší ale má to pár háčků, kvůli kterým by právě 400W bylo už moc... :einstein:

Za prvé: Mám to v místnosti zhruba 6x4m kde až tak často nevětrám... btw myslím si že kytkám to nevadí, vystačej si asi samy pro sebe... :D no ale hlavní důvod je teplota a klimatické podmínky s tím spjaté, kdybych použil právě 400W HPS... a to by ani nynejší setup asi nepobíral, teď to bude stačit tak akorát na to perný léto až nastane, že... :whisperer

Za druhé: šířka boxu je v pohodě, ale s hloubkou pouhých 56 cm už to tak růžový není, musel bych postavit nový box (větší) abych se neokrádal o plochu kterou bych mohl ještě osvítit... moje krédo je, i ze světlušky vytřískat maximum... :sun:

Za třetí: Kdybych měl kde valit pod 4 kilem, tak du do toho... ale to už bych spíš pořídil 600W :wink: a to už je o průser... :smash:
FrYnK
Cus.. bejt tebou tak uz vyndam ty bocni sajtny co tam mas na odraz svetla a roztahnu kytky po boxu... aby se lip prosvitily takhle je mas zbytecne nahnacany na sobe a tahnou se ti nahoru...jinak 4-kilo bych tam urcite soupnul... bude to fakt dost znat na velikosti palic...
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od GrowManiac


čau čau kolegáčku, jasný tak 4kilo by bylo lepší ale má to pár háčků, kvůli kterým by právě 400W bylo už moc... :einstein:

Za prvé: Mám to v místnosti zhruba 6x4m kde až tak často nevětrám... btw myslím si že kytkám to nevadí, vystačej si asi samy pro sebe... :D no ale hlavní důvod je teplota a klimatické podmínky s tím spjaté, kdybych použil právě 400W HPS... a to by ani nynejší setup asi nepobíral, teď to bude stačit tak akorát na to perný léto až nastane, že... :whisperer

Za druhé: šířka boxu je v pohodě, ale s hloubkou pouhých 56 cm už to tak růžový není, musel bych postavit nový box (větší) abych se neokrádal o plochu kterou bych mohl ještě osvítit... moje krédo je, i ze světlušky vytřískat maximum... :sun:

Za třetí: Kdybych měl kde valit pod 4 kilem, tak du do toho... ale to už bych spíš pořídil 600W :wink: a to už je o průser... :smash:


Dovolil bych si nesouhlasit. Mám skříňku též v něvětraném prostoru s horším vzduchovým setupem a holky to pobíraj v pohodě. Hloubka mého boxu je 60cm, což není až takový rozdíl. A na palicích se těch 400w projeví jedině kladně.

Jinak se přikláním k Frynkovu názoru, že vyhodit ty postranní fošny a radši pořádně využít prostor-nebudeš litovat.

Btw. kdybch mohl, jedu taky šestikilo:)...
Panak
AlohaWaha máš to moc pěkný... Měl bych jen dotazýk jelikož sem začátečník a rozjíždim muj první grow pod stejnou lampou se stejným ofukem jen ještě nemám vychytanej odtah tak jestly by si mi prosím moh poradit kde a kolik tak stojí ten pacháč a ten vents TT...chtěl bych to vychytat naprosto stejně jako ty s tim pachovým filtrem..nerad bych aby sis myslel že kopíruju narazil sem ted na tento thread poprvé a chybí jen ten odtah...byl bych moc vděčnej předem díky
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od Panak
AlohaWaha máš to moc pěkný... Měl bych jen dotazýk jelikož sem začátečník a rozjíždim muj první grow pod stejnou lampou se stejným ofukem jen ještě nemám vychytanej odtah tak jestly by si mi prosím moh poradit kde a kolik tak stojí ten pacháč a ten vents TT...chtěl bych to vychytat naprosto stejně jako ty s tim pachovým filtrem..nerad bych aby sis myslel že kopíruju narazil sem ted na tento thread poprvé a chybí jen ten odtah...byl bych moc vděčnej předem díky


Zdarek pane...osobne mam taky TT-čko a shrnul bych asi takhle...dobry na pritah dobry na odtah ale jen pokud nemas moc prekazet pres ktery to TT musi tahat... ma dost slabou tlakovou charakteristiku...ktera je dana uz jeho samotnou stavbou...proste klasickej vrtulovej ventilator...myslim ze kdyz bude sat jeste pres pachac nebude to az takova vyhra...pri cenne kolem 1100 (myslim) navic kvalita zpracovani neni taky moc doba... musel jsem ho trosku upravovat aby mi nevrcel a nevydaval buchvi jaky zvuky (od kousku precuhujicich plastu zniklých pri vyrobnim procesu) bejt tebou tak se kouknu po nejaky jinym ventilatoru..l s lepsim vykonem....vzdycky je totiz lepsi vykonnejsi ventilator kterej zregulujes...klesne tomu tak hodne i hlucnost ktera u TT neni taky zrovna mala...doporucuju neco jako Ruck nebo necotakovyho porid tohle http://www.growshop.cz/katalog/deta...55-m3-h--125-mm a nebdes litovat ani do budoucna... dobrej ventak je zaklad... zatim tepic

PS: growmaniac... staci pm a smaznu ten prispevek at ti to nezasíram
GrowManiac
Dovolím si jen reagovat...

Jasně že jsou lepší ventilátory, o tom žádná! Ale tohle TTčko je zase cenově někde jinde než drahý a kvalitní UFA bo RVKčka... třeba pro ty co nemají moc peněz je tato volba dostačující. Tento venťas na 250W bohatě stačí a když máte naddimenzovanej pácháč (tj. větší průtok vzduchu než má TTčko) tak profoukne i ten, já tam mám i homemade prachovej filtr a nestěžuju si...
Halvně záleží na stylu použití a na tom co chladíte, kdybych měl 400W a tahal vzduch ještě přes sonoflexi, tak už bych sáhl po něčem silnějším, to jo... ;) ale mě to takhle stačí, každej podle svého gusta... :beer:


P.S.: Ještě bych dodal, že spořeba je u těchto TTček takřka o polovinu nižší, než třeba u UFA nebo RUCKu a to se taky nesmí opomíjet... :guitarist
GrowManiac
Aby bylo na co taky koukat, tak přináším pár fotek z osmého dne od přepnutí na 12/12... :flower: Kytičkám sem komplet oholil spodky, kam už světlo stejně nedosvítí... :whisperer a doufám, že už brzy budou končit v růstu a začnou se dělat jen bambule, nebo mě to přeroste... :whip: od desátého dne od přepnutí budu počítat první den květu, jen aby ste o tom věděli... :wink:

Jináč kytičky dostanou dneska svoji první dávku květového hnojiva... a to bloom od AH v poměru 3ml/1L

zatím se ya!
GrowManiac
Lisťóček z pod dvěstěpáďa... :leaf:
FrYnK
Netvrdim ze to TT je uplne nahovno to v zadnym pripade jak rikas cena neni tak hrozna a jako zase je to rozhodne lepsi nez nejaky pc ventilatory...v neposlednim pripade mam ho taky a pouzivam ho v matkarne¨... byl to jen muj subektivni nazor a rada pro cloveka kterej by chtel poridit ventilator....prce jenom vetsina lidi z nizsi wataze pak prechazi na vysi... alespon muj pripad a pak se lepsi ventas hodi...
Zdarec co Tě vedlo k tomu dát pacháč až za to TTčko ? zkoušel jsi ho dát před? Jinak fandím ať se daří !!
GrowManiac
čau už sem to popisoval, že z technicky konstrukčních důvodů to tak nepude... :banned: Jasně že vím že nasávat přes pácháč by bylo o dost lepší, pač je k tomu i konstrukčně řešený, ale co naplat... :jerk:

Hlavně že je po zápachu, to je základ... :winner:
GrowManiac
pokračování seriálu: Lisťóček z pod dvěstěpáďa... :leaf: tentokrát sedmycípí... :D

Jinak kytičky před pár dnama dostali další dávku hnojek, a to: 4ml PK 13-14 + 2ml Bloom od AH to vše na 1L Vody s 0,35g kyseliny Dry Ph Down od GHE
GrowManiac
Tak už se nám začínají pěkně formovat paličky a hlavně to už přestalo růst!!! (no ještě se určo trochu povytáhnou, tak to bude s víškou tak tak) :D Neznámé phena se nacházejí v 5 dnu květu (15 den od přepnutí), takže ještě toho moc nepoznáme, co by to mohlo být... :einstein: nuž uvidíme za pár týdnů, co se z tého vyklube... :leaf:
Máš to nádherné..;) posílám K+.. A zajímal by mně ten systém, těch výklopných pc ventíků, jestli to tedy není tajné..:D dík John
nero
Líbí se mi jak je to takový čstý uhlazený že tam nemáš bordel a samozřejmně ty kyti miti k+ :D
GrowManiac
citace:
Původní příspěvek od John88
Máš to nádherné..;) posílám K+.. A zajímal by mně ten systém, těch výklopných pc ventíků, jestli to tedy není tajné..:D dík John


Čau čau, Patentovaný to nemám takže to tajný není hele... :D No bádali sme s kolegou z práce a nápad byl na světě... :beer: a to uplně jednoduchý... Ty SUNONY sou z kovu, takže sem jen odstranil nátěr uprostřed po stranách a zahladil plochu a lihem se zbavil jakýchkoliv nečistot na povrchu tak aby na tu plochu šel pěkně nalepit šroub se zapuštěnou hlavou, ten sem taky pěkně zahladil... slepil sem to nějakým vteřinovým lepidlem na kov a drží to řádně! ;) pak už stačilo takto uravené venťasy vsadit do děr na ty šrouby po bocích skříně a zajistit aby nevypadli, takto tam jsou jednoduše vsazené a dají se právě naklápět, držej až do dnes a to sem na nich měl zavěšený 3 kytky po sklizni na drátě a v poho vydrželi... :bravo:

P.S.: Jo a nejsou to věnťasy do PC... tady ty běžej na 230V, ty už by ti s prstíky solidně načechrali... :teef:
GrowManiac
Jináč tady sou fotky ze 17 dne květu ... Paličky začínaj pěkně bobtnat a je to krása pohledět, oproti Super Skunku z minula se tohle mrtě cukrovatí... a ta pronikavá vůně, už teď se mi zbíhaj sliny... :drools:

Před týdnem sem je docela odlistil, a teď můžu znova... ale nijak to přehánět nebudu. :faq:
GrowManiac
Neznámá phena se nacházejí již ve 34 dnu na režimu 12/12 a krásně bobtnají a cukrují se... :leaf:
Tak zde přináším navštívenku ze tmy :wink:
Včera dostali poslední dávku hnojek a to 2ml Bloom + 4ml PK 13-14, dále budou dostávat už jen RIPEN...:bath:
mishaq
Čauec, už jsi zjistil, co to je za model? Zatím to vypadá lááákavě ...
GrowManiac
V zajetí stonků... :busted:

Výsledek fimek hned od začátku... :starwars: poté již nezastříháváno až na vyjímku z 10tého dne od přepnutí na květ, kdy sem uždibnul pouze vrch palice, a tak mi přijde že se oproti ostatním více nafoukla... :whisperer

Oproti minulý rundě sem se v této pustil do řádného trénování stonků pomocí měsíčků, násilí a pořádného ventilátoru již v ranné době růstu :winner: výsledek můžete porovnat s poslední fotkou, která je z minulého kola! ;)
GrowManiac
citace:
Původní příspěvek od mishaq
Čauec, už jsi zjistil, co to je za model? Zatím to vypadá lááákavě ...


Hoj mišáku :D, tak toho sem se bohužel nedopátral takže nevím... No mrkněte samy, jestli nepoznáte co je to za model... :wink:

31 den květu (41 den od přepnutí)...
GrowManiac
Vlhkost se samozřejmě snažím optimalizovat, hlavně v období růstu... Teď ji ale nějak neřeším, prostě sucho (20-40%RH max) - díky neustálemu odvětrávání, ani bych si teď nedovolil vypnout odtah na noc... ;)

No nicméně kytky budou teďka z technických důvodů 2 dny bez světla, tak uvidíme jak se to na nich projevý a doufám, že z tého nebudou mít moc velkej šok...
GrowManiac
Tak holčiny se pomalu blížej do finále, tak už je proplachuju cca 2 týdny pouze čistou vodou s upraveným PH. Tma se na nich neprojevila nějak negativně, takže pohoda... Sou pekelně ocukrované, tak už se strašně těším na první košt! :leaf:
Na flushingu si dávám teďka záležet, tak si myslím že chuť bude perfektní ale to taky do jisté míry záleží na modelu, no uvidíme čím mě tato odrůdka překvapí... :wink:


Btw, kolik si myslíte že jim mám ještě dát dní na dozrání? :einstein: Je to teď 48 dní od přepnutí na květ...
GrowManiac
tak som je šmiknul... :chef:

celkově byly pod 200 paďinou 69 dní, z toho 14 na růstu a 55 (45) dní na květu nebo 54 (44), teď přesně nevím... :rejp: no každopádně sem prosvítil míň než minulý kolo (cca o týden) uvidíme jak se to projevý na výnosu... Tipovačka může začít! :punk: (vítěz odměněn K)
GrowManiac
Ještě pár fotek pro oko, těsně před sklizní...
Poslední měsíc sem je zalíval už jen vodou. Tady to monstrózní sativoidní pheno přerostlo více jak dvakrát po přepnutí... :rocket: no nečekáné ale zvládnuté (jen s pár spálenejma listama) :sun: Nuž sem zvědav co to bude za kuřivo... :leaf:
Kripix
zdravim kamo, kdyz to vidim sbihaj me sliny.nemyslis ze si prestal hnojit brzo??? vidim tam peknejch 165G qualitniho matrose ale preju vic....at to kouri peace...
GrowManiac
Čau čau, taky si myslím že toho bude nakonec míň než minule, ikdyž tyhle kytky byly o dost větší... no to je jedno, co se týče toho hnojení tak si myslím že sem nemusel hnojit ubec a prd by se stalo! Kdyby měli málo živin, tak by se to dalo spozorovat na žloutnutí listů, ale to se nekonalo... a když sem se koukal na kořenovej bal při sklizni, tak nebyl tak hutný a prorostlí hlínou, takže kytičky stále měli co brát z hlíny. Ušetřil sem každopádně hnojky a ničím sem si nezasral hlínu, což by se projevilo na výsledné chuti... ale o tom až u smokereportu... ;)

Jinak kytičky se houpou ve skříni při teplotě 19-21°C a RH 33-37%
sonsi
zdravim,doufám že kvalita předčí kvantitu,já tam vidim tak 85g.ps ikdyž ti přeju víc
nunas
Fakt pěkná skříň ...jak si prosím tě udělal, že ty tvoje kytky vypadaj jako bonsaj - nějak si je zaštípával? Dikes!!
Certova.Vraska
nunas: jako bonsaj? Podle me vypadaji k svetu,ale ze by zrovna jako bonsaj. No dostaly zastrih ze zacatku, ale to tak myslim GrowManiac uvadi;-)

GrowManiac: pekna prace, model taky netusim :-) ..typ hodim by oko takovych 155 dzii...nechtel jsi to vice roztahnout do stran? Myslim, ze kdybys zaplnil plochu ve skrini celou, par desitek navic by ti to na vaze mohlo ukazat;-) ..get high Vraska
GrowManiac
ááá první typy se nám hromadějí, no doufám že mě to snad hodí víc.

For Nunas: No na bonsaje sem to tohle kolo zrovna nezastříhával ;), dostali FIMku hned ze začátku růstu a tím to haslo, spíše je nazýváme topolama! :sun:

For Certova.Vraska: Víc do stran to roztahávat nebudu, přec jenom ta 250 má krátkej dostřel a proto musím mít lampu co nejníže abych z tého vytřískal max, kdyby byli palice úplně na krajích, tak by díky odrazu od reflektoru na ně ani nedosvítilo pořádně světlo a navíc by mohli zasahovat do bočních ventilátorů.
GrowManiac
Hoj growers!
tak se omlouvám za celkem velké spoždění se zakončením tohoto treadu, ale když ste většinu volného času namasený, tak nějak na to nebyl čas... :D


No huleního bylo nakonec jen 166,5 g ale kvantitu předčila kvalita! Chuť dle očekávání celkem parádní... :leaf: jemnej dým v sobě skrývá podtóny Skunku o tom není pochyb. Btw když už ste si dali mrtě velkýho prda tak vám to rozsekalo krk a na zbytek dne vám v něm pěkně škrábalo... :biglaugh: Hold pokaždý je to pěkná odpalovačka, rozbrní vás celý tělo a začnete se docela i motat a pěkně vám pak bzuní hlava, stavy najíždějí oproti SuperSkunku velice rychle, už při prvním prásku tušíte co bude následovat... hehe :beer:

No ještě tady hodím foto výsledného produktu... sis nevím co je to za model ale je dobrej, to jo... :pimp:
No a při dalším kole se můžete těšit opět na SUPER SKUNK a pokus o g/W :winner: Řezy budou z mích původních matek které budou slavit už 1 rok stáří a pudou na outdoor... :guitarist


Tak tímto bych to viděl za uzavřený ale rád se k tomu vrátím a zodpovím případné dotazy... ;) se ya!
Pan Ker
Jak už jsem řekl na začátku - vyhoď to dvěstěpádlo, ty postranní destičky na odraz, pořiď si čtyřkilo, pořádně kytky roztahej do stran a uděláš na týhle ploše dvojnásobek a bude to znát i na šiškách. Věř mi, vim co řikám...
Kripix
poprvi co sem dobre typnul. jeste k tomu prvni typ. mam ze sebe radost. at chutna...
GrowManiac
No vidíš málem bych zapoměl... :punk: K+ za první a zrovna trefný typ... :goldcup:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma