Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
zhulit se a učit se??? - Klikni zde pro originální téma
Zuza
Zdarec lidi,
zajímalo by mě,jaký máte zkušenosti s učením,když jste zhulení.Já se obávám toho,že si nebudu nic pamatovat,když se něco naučím zhulená,ale zase je fakt,že se mi většinou po hulení mnohem líp soustředí a znám to i od lidí kolem sebe.Pořád ale nevíme,jestli je to dobrá nebo špatná věc,jestli se nám to nevymstí....:) Napište,jak to vidíte vy....
Ant
VŮBEC

Nelze já teda když zahulim tak nejsem vůbec schopnej se učit to fack nejde :)

A taky se mi to zdá jako blbost hulit a pak strácet čas u učení když na světě je tolik zajímavějších věcí než zrovna učení to rači nehulit naučit se a pak si jít zahulit :D
mcanna
Jednou sem zjistil když sem byl zmaštěnej ze zítra písu test.Zkoušel jsem se učit ale nemohl jsem se soustředit.Ale když si třeba jen trochu tak to třeba někdy pomuže.
Zuza
no to stoprocentne - jsou mnohem lepsi veci nez uceni!!Ja to resim jenom proto,ze se ted ucit musim a nechce se mi prestavat hulit...:)
Ant
To :MCANNA
Když si třeba jen trochu tak to třeba někdy pomůže

To je hrozně dvojsečný vyjádření :D

Neřek bych asi to hodně záleží na člověku ale i když seš trochu tak to nejde teda aspoň mě.
4C3
Mam pocit, ze hulit v naprosto nevhodnejch situacich je spis zneuzivanim huleni. Tudiz tak necinim a mam dokonce zasadu, ze pred velkou zkouskou (drive matura, ted treba bakalarky) obvykle tak 15-20dni nehulim... Uz jen proto, ze kdyz to pak zmrvim, tak abych to nemel na co svadet - maximalne na svoji blbost ;)).
Slut
Já i kdybych chtěla tak se skouřená nic nenaučim , furt přemejšlim nad pí......ma !!!! No já se třeba skouřim a zrovna píšem písemku ,tak čumim na ten papír jak debil a tlemim se a vůbec nemůžu psát to mi fuck nejde!!!!
borifield
hehe jasne speka pred zkouskou nebo celkove ,jako naucit se je otazka casu,bez koureni rekneme 2-3 dny s kourenim tak 2 krat dyl,protoze to proste nejde - to by musel bejt zapek a do uceni jako ?????to bych fakt nepobral ,proste speq a skola a jeste pred bakalarkama (4C3=blaaaazen) si zakourit to newim :D:D ,no chtel jsem rict ,ze pristi tjden naky zkousky mam a ucit se mi vubec nechce tak jsem si dal osobacka :) a uwidim ,ale vypada to ze se mozna vyskrtnu :D:D
hofa
mám před bakalářkama a to hulení je fakt problémek. o tom, že když si člověk zahulí, tak se prd naučí asi nemá cenu pochybovat. ale ta chuť na brčko, když se týden v kuse drtíte..... :o(
MR.GRASS
Tak já když se učim tak zásadně nehulim.
Teď už nehulim asi tak 14 dní, máme strašně debilní profesorku češtiny a nechala mě rupnout a to kevšemu většinu tohodle pololetí nebyla ve škole a teď po pár písemkách mi řekla že už mi šanci nedá a mám jedinou možnost reparát, ale máma volala do školi a zastupkyně jí řekla že může požádat o přezkoušení, tak pokud bude říďa souhlasit tak to možná ještě zvládnu na šticu a užiju si prázdniny.
Tak kvůli tomu radši nehulim a držte mi palce ať to zvládnu, už mi z čediny třeští hlava........
gizmo
Tak určitě je blbost jít hulit s tím, že se pak budu učit. To už do sebe kopněte radši éčko, jestli potřebujete nějaký povzbuzení do učení (ikdyž to asi taky moc nepomáhá)... Já teda s učením nemám moc velký zkušenosti, protože sem se nikdy nějak moc neučil. Na základce vůbec (ale to snad nikdo, ne?), na střední sem se učil tak 1x za rok na písemku z češtiny a na maturu sem se učil asi tak 2 dny. Měl sem na to sice celej svaťák, ale přijel kámoš a taxme místo učení akorát hulili a jezdili v káře... 2 dny před maturou sem se na to začal tak trochu připravovat, ale u toho sem teda nehulil (akorát večer před maturou sem se celkem solidně vylil v hospě...). Teď mám za 2 dny přijímačky na vejšku a vůbec sem se ještě na to ani nepodíval, ale stejně se půjdu dneska odpoledne s kámošema pěkně zhulit :-))) - učit se pak ale rozhodně nebudu.... nevím jak někoho zhulenýho může bavit už jenom to čumění do papíru.... Takže závěr: "Když se učíš, nehul... hulení není žádnej stimulát..."


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma