EXODUS |
Ahoj kolego, :)
rozhodně přidej smoke-report. :rasta:
A zajímá mě tvůj konkrétní názor na SMBoga. Jak se ti líbí jeho růstová fáze i květová a jeho sladká vůně je neodolatelná, že ? :love: |
|
|
MANHUNTT |
citace: |
Původní příspěvek od EXODUS
Ahoj kolego, :)
rozhodně přidej smoke-report. :rasta:
A zajímá mě tvůj konkrétní názor na SMBoga. Jak se ti líbí jeho růstová fáze i květová a jeho sladká vůně je neodolatelná, že ? :love: |
Ahoj chlape :beer:,je to moc pěkná kytka a rozhodně se kní chci jednou vrátit,ale nenechám jí tak dlouho na růstu :help:...baa roste jako z vody a má šílenej nájezd květů :flower: ,všechno bylo takové rychlé :D,než sem se rozkoukal tak sem kosil :frog:.Vůně je nádherná a jsem na to moc moc zvědavý :smoker:.:wink: |
|
|
|
sweet mendo přesně jak psal hlava - menší paldy ale to je jediná nevýhoda. obsypanej je nadprůměrně bych řekl a za chvilu ho budu sklízet :beer: ta ovocná vůně je boží a odpalovák je to víc než slušnej soudíc podle záštipků i ostatních lidí
tomas2pet - taky se mi nezdá ta obsypanost tady a množství bere každej jinak žeano :teef:
jinak rozhodně rozmanitost je dobrá věc :) zajímalo by mě kterej model ti nejvíc vyhovuje a proč (manhunte.) |
|
|
Machoman |
Hmmm jen bych podotknul k příspevků od hlavy,že velká výhoda SMB je jeho rychlost a doba kvetu a na tu dobu a rychlost kvetu je výnos lehce nadprumernej.Jinak celkem normální geny-rozhodne bych z toho nedelal žadnou supra trupra genetiku.Vůne a chut samo dle človeka-nekomu chutná,nekomu nechutná-já z toho vždycky cítil jakoby železo:D
Ale všechna čest panu tvůrci tehle genů-rozhodne lepší než nektery geny co nabízí seedbanky za težky prachy.
Manhuntt předvedl dobrej výsledek,ale to s xx dnama na růstu v hydru snad ani nejde jinak;)
že nekdo má dve kostky ješte neznamená že neví;) |
|
|
tomas2pet |
Původní příspěvek od Hlava
...nepsal sem ze nekdo neco nevi , jen me zajimalo jak to zvazil podle fotky , nic vic , ale to uz je OT , nazdar |
No tak asi takhle: Jenom jsem konstatoval, že se mi zdá, že je toho málo, nic víc.. A jak jsem to vážil? Je to jednoduché, tento standardní sušák už používám pár let, tak si dovolím tvrdit, že určitý odhad na gramáž mám. Jinak vypadá na takovém sušáku 1000, a 1200 tam skoro nedáš.. Nikoho jsem se tím nechtěl dotknout. Samozřejmě chápu, že geny byli od tebe, tak je potřeba to bránit.
Ps: ještě tímto chci poděkovat Manhuntovi za K-, asi sem si to zasloužil, a jsem z toho celej špatnej:D
S pozdravem všem T25. |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od tomas2pet
Ps: ještě tímto chci poděkovat Manhuntovi za K-, asi sem si to zasloužil, a jsem z toho celej špatnej:D
S pozdravem všem T25. |
podívej se K- si dostal za ty tvoje OT co tady smolíš .............. ale hlavně si to tam měl napsané pokud vím :einstein: |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny kteří sledují tento tred a děkuji za přízeň :beer:.Dnes jsem to vše zvážil a jsem mile překvapen neboť jsem toho čekal malinko méně :babovka: .........osm kytek (tu malinkou jsem nevážil) hodilo na konec krásných 638 g :guitarist- jsem velice spokojen.Poděkování také patří Hlavovy od kterého jsou klony-díky :hug:.
Přes celé léto budu off ,mám problémy s teplotami a vlhkostí když jsou venku pařáky a hlavně jedu na dovolenou :wink:.Přemýšlím také že vyhodím ještě jednu rohož a pojedu pouze dvě rohože po třech kytkách,nebo nechám tři rohože ale pojedu v každé pouze dvě kytky.Mají málo místa a když těch šest kytek roztahám ze začátku kolínkama tak si myslím že bych pořád mohl dělat alespoň těch 600 g :leaf:...no ještě uvidím.Snad také sesmolím nějaký ten smoke report na závěr :rasta::mutant:
P.S. Na fotkách je devátá kytka kterou jsem ani nevážil :D...na co taky :frog: |
|
|
kombík |
krasnej vysledek :) vyzkouset jen 2 rohoze zni skoro jako vyzva :) tak su zvedav. kazdopadne to mas ususeny nak set sakramensky rychle. jinak bacha na tu posledni,to je mamut :D radsi ju zvaz |
|
|
fellina |
638 je skvělej výsledek, musím gratulovat. klobouk dolu. Vypadá to jako parádní kouření, užívej si svého umění. |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím,jak sem psal pokusím se sesmolit menší smoke report.......
Tvrdost palic-extrémní,palice jsou tvrdé jako kámem.Kytka celkově potřebuje dosti místa na vegetaci,dělá i bez zastříhnutí mraky postraních větví.Její růst je celkově dost rychlý ale to je asi tím že celkově jí stačí 50 dní květu.Malinko mě zklamala vůně a chuť,neboť je spíše ovocná,ale jde o zvyk .-)....obsypanost palic jde vidět na fotkách a ůčinek řadím k těm lepším.Po vykouření se max. účinek dostaví cca po 15 min.Kouř je nekašlací,neškrábaví.až na ovocnou chuť výtečný........ |
|
|
tomas2pet |
Tah Manhunte vstaň z mrtvých a něco rozjeť, kup tři rohože a hurá nato. :D |
|
|
MANHUNTT |
Tři rohože koupeny :baby: a příští sobota START :banana:.............. |
|
|
marihuskilzz |
Cau manhuntte
Tak kdy uz konecne rozjedes dalsi tvuj zajimavej serial?
Mas tu pristi sobotu start ale zatim kde nic tu nic |
|
|
Ono |
Maestro, kde to viazne?:) |
|
|
hary |
Původní příspěvek od tomas2pet
Tah Manhunte vstaň z mrtvých a něco rozjeť, kup tři rohože a hurá nato. :D |
když zemřel tak zemřel |
|
|
Hlava |
..Nikdo nezemřel , to jen nevěříci v dáli hledi a vidí .... hovno .... coming soon ......MANHUNTT District 9 , by Peter Hlavoun , sponzored by Sweet Tooth 3 a čumte .:eek: :sun:..... |
|
|
Machoman |
Hehe to zase bude mesíc na rohožích?:D |
|
|
tomas2pet |
Původní příspěvek od Machoman
Hehe to zase bude mesíc na rohožích?:D |
Macho nebuď jízlivej, nebo nám nic neukážou. :D |
|
|
MANHUNTT |
Zdar děcka........
Žiji,jedu........a sklízím ,ale už budu dělat témata pouze po kompletním ukončení kola.Tak že si musíte ještě pár dní počkat........sobota je den vážení a v neděly to snad tady bude vystavené :-) ....................... |
|
|
|