Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Osmý Indoor - Klikni zde pro originální téma
EXODUS
Ahoj kolego, :)
rozhodně přidej smoke-report. :rasta:

A zajímá mě tvůj konkrétní názor na SMBoga. Jak se ti líbí jeho růstová fáze i květová a jeho sladká vůně je neodolatelná, že ? :love:
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od EXODUS
Ahoj kolego, :)
rozhodně přidej smoke-report. :rasta:

A zajímá mě tvůj konkrétní názor na SMBoga. Jak se ti líbí jeho růstová fáze i květová a jeho sladká vůně je neodolatelná, že ? :love:

Ahoj chlape :beer:,je to moc pěkná kytka a rozhodně se kní chci jednou vrátit,ale nenechám jí tak dlouho na růstu :help:...baa roste jako z vody a má šílenej nájezd květů :flower: ,všechno bylo takové rychlé :D,než sem se rozkoukal tak sem kosil :frog:.Vůně je nádherná a jsem na to moc moc zvědavý :smoker:.:wink:
sweet mendo přesně jak psal hlava - menší paldy ale to je jediná nevýhoda. obsypanej je nadprůměrně bych řekl a za chvilu ho budu sklízet :beer: ta ovocná vůně je boží a odpalovák je to víc než slušnej soudíc podle záštipků i ostatních lidí

tomas2pet - taky se mi nezdá ta obsypanost tady a množství bere každej jinak žeano :teef:

jinak rozhodně rozmanitost je dobrá věc :) zajímalo by mě kterej model ti nejvíc vyhovuje a proč (manhunte.)
Machoman
Hmmm jen bych podotknul k příspevků od hlavy,že velká výhoda SMB je jeho rychlost a doba kvetu a na tu dobu a rychlost kvetu je výnos lehce nadprumernej.Jinak celkem normální geny-rozhodne bych z toho nedelal žadnou supra trupra genetiku.Vůne a chut samo dle človeka-nekomu chutná,nekomu nechutná-já z toho vždycky cítil jakoby železo:D

Ale všechna čest panu tvůrci tehle genů-rozhodne lepší než nektery geny co nabízí seedbanky za težky prachy.

Manhuntt předvedl dobrej výsledek,ale to s xx dnama na růstu v hydru snad ani nejde jinak;)

že nekdo má dve kostky ješte neznamená že neví;)
tomas2pet
citace:
Původní příspěvek od Hlava

...nepsal sem ze nekdo neco nevi , jen me zajimalo jak to zvazil podle fotky , nic vic , ale to uz je OT , nazdar

No tak asi takhle: Jenom jsem konstatoval, že se mi zdá, že je toho málo, nic víc.. A jak jsem to vážil? Je to jednoduché, tento standardní sušák už používám pár let, tak si dovolím tvrdit, že určitý odhad na gramáž mám. Jinak vypadá na takovém sušáku 1000, a 1200 tam skoro nedáš.. Nikoho jsem se tím nechtěl dotknout. Samozřejmě chápu, že geny byli od tebe, tak je potřeba to bránit.
Ps: ještě tímto chci poděkovat Manhuntovi za K-, asi sem si to zasloužil, a jsem z toho celej špatnej:D
S pozdravem všem T25.
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od tomas2pet

Ps: ještě tímto chci poděkovat Manhuntovi za K-, asi sem si to zasloužil, a jsem z toho celej špatnej:D
S pozdravem všem T25.

podívej se K- si dostal za ty tvoje OT co tady smolíš .............. ale hlavně si to tam měl napsané pokud vím :einstein:
MANHUNTT
Zdravím všechny kteří sledují tento tred a děkuji za přízeň :beer:.Dnes jsem to vše zvážil a jsem mile překvapen neboť jsem toho čekal malinko méně :babovka: .........osm kytek (tu malinkou jsem nevážil) hodilo na konec krásných 638 g :guitarist- jsem velice spokojen.Poděkování také patří Hlavovy od kterého jsou klony-díky :hug:.

Přes celé léto budu off ,mám problémy s teplotami a vlhkostí když jsou venku pařáky a hlavně jedu na dovolenou :wink:.Přemýšlím také že vyhodím ještě jednu rohož a pojedu pouze dvě rohože po třech kytkách,nebo nechám tři rohože ale pojedu v každé pouze dvě kytky.Mají málo místa a když těch šest kytek roztahám ze začátku kolínkama tak si myslím že bych pořád mohl dělat alespoň těch 600 g :leaf:...no ještě uvidím.Snad také sesmolím nějaký ten smoke report na závěr :rasta::mutant:

P.S. Na fotkách je devátá kytka kterou jsem ani nevážil :D...na co taky :frog:
kombík
krasnej vysledek :) vyzkouset jen 2 rohoze zni skoro jako vyzva :) tak su zvedav. kazdopadne to mas ususeny nak set sakramensky rychle. jinak bacha na tu posledni,to je mamut :D radsi ju zvaz
fellina
638 je skvělej výsledek, musím gratulovat. klobouk dolu. Vypadá to jako parádní kouření, užívej si svého umění.
MANHUNTT
Zdravím,jak sem psal pokusím se sesmolit menší smoke report.......

Tvrdost palic-extrémní,palice jsou tvrdé jako kámem.Kytka celkově potřebuje dosti místa na vegetaci,dělá i bez zastříhnutí mraky postraních větví.Její růst je celkově dost rychlý ale to je asi tím že celkově jí stačí 50 dní květu.Malinko mě zklamala vůně a chuť,neboť je spíše ovocná,ale jde o zvyk .-)....obsypanost palic jde vidět na fotkách a ůčinek řadím k těm lepším.Po vykouření se max. účinek dostaví cca po 15 min.Kouř je nekašlací,neškrábaví.až na ovocnou chuť výtečný........
tomas2pet
Tah Manhunte vstaň z mrtvých a něco rozjeť, kup tři rohože a hurá nato. :D
MANHUNTT
Tři rohože koupeny :baby: a příští sobota START :banana:..............
marihuskilzz
Cau manhuntte
Tak kdy uz konecne rozjedes dalsi tvuj zajimavej serial?
Mas tu pristi sobotu start ale zatim kde nic tu nic
Ono
Maestro, kde to viazne?:)
hary
citace:
Původní příspěvek od tomas2pet
Tah Manhunte vstaň z mrtvých a něco rozjeť, kup tři rohože a hurá nato. :D

když zemřel tak zemřel
Hlava
..Nikdo nezemřel , to jen nevěříci v dáli hledi a vidí .... hovno .... coming soon ......MANHUNTT District 9 , by Peter Hlavoun , sponzored by Sweet Tooth 3 a čumte .:eek: :sun:.....
Machoman
Hehe to zase bude mesíc na rohožích?:D
tomas2pet
citace:
Původní příspěvek od Machoman
Hehe to zase bude mesíc na rohožích?:D

Macho nebuď jízlivej, nebo nám nic neukážou. :D
MANHUNTT
Zdar děcka........

Žiji,jedu........a sklízím ,ale už budu dělat témata pouze po kompletním ukončení kola.Tak že si musíte ještě pár dní počkat........sobota je den vážení a v neděly to snad tady bude vystavené :-) .......................

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma