Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
autoregulace elekt. spirali - Klikni zde pro originální téma
pikosko
zdarec.. muze mi nekdo poradit, chtel by sem dat do skrine vyhrivaci spiralu nebo neco takovyho s regulatorem teploty aby mi to ve skrini udrzelo stalou teplotu.. mate nekdo s tim skusenost nebo dobrou radu??
Jojchi
no to som este nepocul. mas tam zimu abo co? to mas tu skrinu vonku ze ju potrebujes vykurovat? naco ti je stala teplota?
pikosko
jojo neco takoviho, ne primo venku ale v pokrovi ktere neni vykurováno.. proto by sem chtel tam neco pripojit na elekrinu.. skrín mam docela dobre zateplenou polistyrenem... ale myslim si ze lampa by jako smotna co dava teplo nestacila 250W. si osobne myslim.. kdyby jo tak me oprav
medulda
V první řadě bych to zkusil pořešti nějak jinak - třeba jen malý PC ventilátor (klidně ještě se sníženými otáčkami) na odtah a pořádný ventilátor na cirkulaci uvnitř. Není to sice úplně ideální - kytky prý potřebují větší výměnu vzduchu, i když osobně myslím, že pro dýchání musí stačit výměna vzduchu třeba jen 1x za hodinu.

Pokud budeš potřebovat další teplo, dají se shnat teplovzdušné ventilátory (na Aukru cca od 150kč). Průšvih je, že každých 20 hodin provozu stojí dalších 150,- Prostě vytápění elektřinou není nejekonomičtější. I ty nejlevnější tepelné ventilátory mají ale termostat, takže s regulací nebude problém - prostě nastavíš teplotu a ventilátor zapne sám.

Nemůžeš tam třeba tahat vzduch z vytápěné místnosti? To by bylo asi nejlevnější řešení..
HiGhLaNdEr
V matkárně mam dva odpory 560Ohmů 100W v serii takže to topí asi 50W. Jsou u otvoru pro nasávání vzduchu. Ale lepší je určitě nějké hotové řešení, protože je potřeba, aby to bylo nehořlavé a bezpečné.
Takže jak píše medulda ohřívač typu větrák se spirálou. Mají termostat a něktré jsou docela malé.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma