Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
tak a tet je to vpoho-2x400 scrog and sog - Klikni zde pro originální téma
tak,to sou ty tri California orange budi co se probudily ve skvost pro scrog ve 2 -50 lytrovich pytlu od plagronu.zn.grow. ze zacatku zastipnuty fimem.vetvy se samozrejme krasne,a pro scrog je sativa/indika nej.
hops
HOBBY
Zdravim,pěkná práce zelenější už bejt nemužou,vid?
jak jsou starý ty v pletivu?už si je přepl?
čím hnojíš?dik.....
zaliwka zn ah 1 2 3 s enzimes+ v pomeru 1ml na 1lt ,co bych pro kocky neudelal.proplachy vodou s enzimy.MH svetluska 400w aby byla naka prdel.room akorat 130x140.cm...sit byla sranda vyplejtat.,ta ma vo kus min-130 na 80 asi cm.]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]rosim podlle toho jak mam moznost.ale tet v zime je to v poho.
a tet tak zvana dvojka,---sog---,30 rezanu zasazeno -9 umrelo,-6 nahrazeno,a za chvily si povime.......
a dnes...
to sou ty 3 rezy ktery sou ve scrogu.rezy na sog sem udelal z nich az povyrostly.ze zacatku sem je zastipnul fimem. pak sem urizl celou polovinu te nejvetsi COB na rezy do sogu.PH nemerim a AHcka davam jen ochutnat.... dalsi fota budou az se dostanu ke druhemu pc.dotazy pripominky ?
po tydnu ocekavani se ukazaly slabe nahrazene rezy,tak premyslim jestly je vyhodim.? .....jinak kocky valy vo sto sest.priste postnu foto od vedle - tam sem dnes proplital 2 hod.a konecne prepnul na kvetovou periodu.pestu zdar ...karelsem...
room - 130x130x16o cm.kvetniky-1,5 l -plagron growth.sodik osram 400w non stop .zvlhcuju rucne -az mi ruce upadnou.zatim je to takovy volny,teplota supr a sviluse nikde.pest ...karelsem
2 den kvetu.tet to teprv bude zajimavi.propleteny sou skoro vsude,uz jen poradne napatrovat palicky.teploty - 23az25 c , za tmy 16az 19 c .jeste zvlhcuju room,RH 55-70% .zalivka stridave ah 1,2,3 s enzimes+ .A .VLAZNA VODA S ENZIMES+ proti soli.
Zdarec. Takže jestli jsem pochopil správně přepnul jsi na květ až to bylo nad sítí přerostlé? Díkec M
jasne.dal sem do toho kus zivota.ale vysledek - zahustena plocha a samy vyhonky.tet by mela pri dosti svetla napatrovat salamy.mam v planu poprvi otrhat lysty,ale jen tu co budou nad siti okolo palic,aby naky svetlo prroniklo dolu,jelikoz mam v planu sklizet na dvakrat.
AHM4D
citace:
Původní příspěvek od Karelsem
jasne.dal sem do toho kus zivota.ale vysledek - zahustena plocha a samy vyhonky.tet by mela pri dosti svetla napatrovat salamy.mam v planu poprvi otrhat lysty,ale jen tu co budou nad siti okolo palic,aby naky svetlo prroniklo dolu,jelikoz mam v planu sklizet na dvakrat.


jestli to chápu dobře, tak chceš sklidit nejdřív hlavní palice, a spodky tam nechat ještě nějakej čas se slunit? necháš je jen na vodě, nebo je po první sklizni ještě pohnojíš?

jinak pěkná prácička, komu se nelení;)
jj,mam to tak vyskouseny.dvakrat je pohnojim a tyden flusing...s lampou nehybu maji tak dost svetla bez horejsku.a pak da spodek skoro stejne materialu.
Dnes prepnuty room ,,,SOG,,, na svetelnou periodu 12/12.prvni zalivka s ah 1.2.3. v pomeru 0,3 ml na 1 L .ukazaly rozjety FIM ,a tak byl nejvysi cas.a vedle ty 3 gracie ve scrogu sou v 9 dni K ,a tak se mame naco tesit.jinak vse pri starem-teploty v ouklendu a vlhkost porad resim rucne.foto bude v brzke dobe....ale kolik bys zalival lytru na dva 50 L pytle v tomhle stadiu ??? pestu zzz...karelsem
HOBBY
citace:
Původní příspěvek od Karelsem
prvni zalivka s ah 1.2.3. v pomeru 0,3 ml na 1 L .


zdravim borče,moc sem nepochopil ty AH,to si dal od kždé složky stejně 0,3ml/l?dík...
jasne,takhle mlady toho moc nepotrebujou.enzimes+ pouzivam az dele.a s tim phitaminem nevim nevim,kdyz sem holky rosil cely od zacatku tak jim to nevadilo,ale tet kdyz rosim jenom room tak jim postrik spis ublizi.jelikoz jedu vzdy rust - non stop ,tak je nemuzu strikat po zhasnuti lampy.,,,,,..karelsem
dnesni aktualni foto.
fota ala scrog 9 den K .
...SOG... tet v kvetu by mely jeste zhoustnout,teploty za tmy i za svetla ideal.vlhkost 55 az 85 % .FIMnuty sou ve 4 patre a jak ukazaly rozjezd,je cas prepnout.pak se udelaji sisky jak bejk.pestu zz ...karelsem
chtel bych se zeptat !? kolik vody na 50 L growmixu v tomhle stadiu ? a jak casto zalivat ?....dik karelsem
foto ze 7 dne kvetu.
trosku sem poladil fotak
a jeste pripojim foto ze 14 teho dne kvetu scrogu.karelsem
na stonkach je poznat ze uz mame neco za sebou.
tak sem je protrhal a bylo my jich lito.tet po soku zalivka jen voda s enzimi ph6 2x 4 ltr.....HOBBY....co myslis ? bude to pro ty horejsky dost................?? joooo...az budou salamy to bude zajimavejsi.pestu zdarrr.karelsem
dnes 8.2.2009 vymena lamp,na scrog klasik lesteny 50x40 cm, sodik osram 400 w.na sog kulaty prumer 45cm,sodik osram 400w.zatim vse pri starem.foto tak za par dni.pestu zdar.karelsem
HOBBY
citace:
Původní příspěvek od Karelsem
.....HOBBY....co myslis ? bude to pro ty horejsky dost................?? pestu zdarrr.karelsem



Zdravim,chlape ty si orval ty nejvěčí ,nejzdravější a nejzelenější listy:eek: hmmm...usebe sem to udál obráceně,ty starý sem odspodu otrhal:rolleyes: Ted sem teda taky zvědavej co je lepší.....necháme se překvapit asi......

měj se a at se daří.:rasta:
ja si prave myslim,ze bude hodne svitit na horejsi palice + spodni lysty budou pracovat pro celou rostlinu.a co zbyde dole,tak to se nafoukne po sklizni horejsich palyc.jste nekdo sameho nazoru ?
elop
ahoj, já jsem stejného názoru, nahoře palice, dole listy :-)
u tebe to vypadá na brutal jungle :-)
26.den kvetu
19 ty den kvetu ...SOG...
upravoval sem room SOG .
a kdo nezna COB ...
dnes 35 den kvetu scrogu.holky cukrujou a voni enorme.ofuky non-stop.odvetrani 12hod pri svetle. 21 az 23 stupnu C.pasiv roura uzavrena.prez spanek primotop - thermostat.15-18stupnu C . zalivka kazdy 3 den stridave AH 2.3.+ENZIMES+ PH 6. ,,,vlazna voda + enzimes+ PH 6...vybojka 20 cm od vrsku teplota tam 21 stupnu C.
foto ze vcera 34 den k.
26 den kvetu ---SOG---.
pridam zapomenuty foto z 34 dne kvetu scrog.
kdyz tak koukam na ty fotky,to sem ale prase s automatickym fotoaparatem. ve skutecnosti je to ..MASAKRRRR..
poradi mi nekdo,jak sem dat video ?
citace:
Původní příspěvek od Karelsem
poradi mi nekdo,jak sem dat video ?

Upload videa tento server bohužel neumožňuje.
http://leteckaposta.cz/944264888
video scrog 15 den kvetu po protrhani..http://leteckaposta.cz/558734396
49 Den kvetu --scrog---¨....3 fotka je od vedle sog...pardon
42 Den kvetu...sog...
Sved
Vypadá to báječně. Líbí se mi tvůj stly není to pořád stejný. Určitě to není nudná místnost K+.
Jedna výhrada....to videjko mohlo být menší, pro nás co máme net na ****
jak je vydet na fotkach holky si prozily krusny chvilky.termostat prez noc delal 10 stupnu a zalivka ani nemluvim.kamarad mel holky na starost 12 dni a vydite to.jeste sem obevil pavucinku u jedny v sogu,tet jeste svyluse a nevym.skusim nakou medicinu.
pridam foto spodku ..scrog..
vlhkost pri spanku 80 procent (starost).fota porad 49 den 12/12
Dirty
Kolego to je přehnaný!!! 80% v týhle fázi květu???to smrdí plísní!!!doporučuju nechat běžet hlavní odtah nonstop a pokud není dost silnej(nečet sem to od začátku)tak hodně rychle sehnat nějakej vysoušeč vlhka nebo silnější odtah a stahnout to tak max na 40% v režimu tmy!!!jinak to máš moc pěkný a byla by škoda to podělat!!!
elop
čus, zase bych tu vlhkost tak nehrotil, kámoš jel ve sklepě a za tmy tam naměřil i skoro 100%, bylo to už teda hardcore a radši koupil odvlhčovačku, ale ty salámy, ty neměly chybu

pravdou je, že se mu tam na úplném konci květu dělala plíseň v palicích, než si koupil tu odvlhčovačku, ale u tebe bys to mohl v pohodě dojet, jestli máš kvalitní ofuky

kámošovo ofuky tenkrát stály za vy..ž pr..l :-)

mám pocit, že při dobrým ofuku je ideální vlhkost 40 - 60%, já mám 50 za světla, za tmy nevim a ani to řešit nebudu, protože na odvlhčovačku stejně nemám, každý den to kontroluju a hledám počátky plísně
tak sem to poresil....kazdou druhou hodinu sepnou spinacky 15min odtah....vlhkost 60 procent.ofuk na scrog jede na 1 stupen a na sog fouka dvacitka na dvojku nonstop.kdyz spi zere primotop 2000 w,je teda na termostat - vyhriva dva boxy.fota budou brzy,pestu zdar.
fota z 22.3.2009...59 den kvetu 12/12. .....SCROG....zalivka ob den 2x2l s enzimes+.sklizen horejsku se odhaduje na 30.3.2009
fota z 22.3.2009....52 den kvetu 12/12.....SOG.....zalivka ob den 3l s ah 2.3.enzimes+ stridave bez ah.pristi tyden flusing.
video scrog 59 den kvetu........http://leteckaposta.cz/308656358
video sog 52 den kvetu........http://leteckaposta.cz/191486541
30.3.2009.skosen ....sog....holky byly chudinky vystaveny vlyvu kamarada,kterej je mel zalyvat !!!...z 24 ks 7 neumrelo a sou na navsteve u sousedu v scrogu.17 jich visi v roomu.muj odhad 150 g.
64 den kvetu ...scrog...probiha cisteni vodou s enzimy,3 dny do kosy.
ususeno, zvazeno.
posledni zabery na .... scrog¨¨330¨¨g. ze ....sogu....24ks...¨¨285g¨¨. 23 dni suseni. kvalita vyskousena.zjisteni (sog je lepsi,neni tak pracny,predelat na drip,vymenit kamarada).
kdo ma zajem zhlednout video ...scrog... pred kosou.http://leteckaposta.cz/492525244
chtel bych skusit neco jinyho,co myslis ?
redyth
zdravim tě! holky sou krásný, jakej je celková gramáž? Jinak sem zvědavej na další grow, haze x skunk to není špatnej výběr :)
na dalsi grow se muzete tesit,ale zbytecne.nakej DISASTER si misli ze je dulezitej a maze thredy o kterych rozhoduje.koncim tady na groweru a je mi lito,ze to naky fakani rozhodujou ....ZDAR!!!
flatboy
cau chci se zeptat proč ti dělá takový problém mít odtah zapnutý nonstop? navíc když máš v noci tak velkou vlhkost...
mily flatboy-i ,protoze kdyby si poradne cetl tak se dozvis ze sem prez jejich noc pritapel.a to da rozum ze kdyz topis,tak to hned neposles ven.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma