Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
12/12 - Klikni zde pro originální téma
BOOJAKASHA
Zdravim growerstvo.Mam otazku ohledne vynechani rustu,zda by se dalo s periodou 12/12 vytahnout slusnej pomer.Par prispevku jsem cet, ale nebyli az do konce.Zajima me o kolik se kyticka vytahne na stejne svetelne periode.Mate nekdo stim zkusenosti???Myslite ze by se vytahli treba na 50cm i bez rustu?diky mejte se,smejte se.
snooker
niektoré odrody by to určite zvládli aj na tých 50cm a myslim že aj viac(napr take hejzy(haze) by to dali aj vyššie si myslim) a celkovo asi modeli z dlhou dobou kvetu by to mali celkom pekne vytiahnut aj na periode 12/12......tušim pampalini tam má celkom dobre spracovanú túto problematiku.
BOOJAKASHA
jj,vim ze sativy by se tahli,ale nevim jak u nejakych mixu indik a podobne,napriklad chronic co je vic indika.,snad to bude fungovat a kytiz nebudou mit par centaku,diky.
indikovější odrůdy budou menší pravděpodobně a možná hodně malý. 50cm asi ne. sativky klidně i 50 ale - záleží na wattáži i podmínkách a zdraví. tohle je užitečný jen pokud máš nízkej strop a výnosově se dá "vytřískat" líp z kvalitně udělanejch podmínek, zaštipování, ohýbání apod s delší dobou růstu...
jinak tady máš příklad (600w)
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32337


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma