Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Legalizace ANO, či NE? - Klikni zde pro originální téma
Doc
Chtěl bych jenom uvést, že legalizace marihuany by v našem státě znamenala určitý diferenciální pokles - a to hlavně pokles u lidí, kteří jsou určitým způsobem náchylní k užívání nějakých drog (legální i nelegální).
Dá se to odůvodnit tím, že když byl před x lety, jakoby legalizován alkohol, mnoho lidí skončilo "NA ALKOHOLU". Když bude legalizována marihuana, bude mnoho lidí, kteří budou jen "HULIT". A proto si myslím, i jako kuřák trávy, spokojme se s DEKRIMINALIZACI. Ochráníme tak ty méně zdatné a lehkomyslné, kteří by jednoduše podlehly. Protože bych byl mezi němi i jáááá!!!
Lemarc
Dekriminalizace ano, v tom souhlasím.
Ovšem legalizace, proč ne. Měla by být každého svobodná vůle zda chce nebo nechce modifikovat stav svého vědomí a pokud ano měl by mít možnost činit tak legálně stejně jako je tomu u alkoholu.

Možná bude po legalizaci krátkodobý zvýšení počtu konzumentů, ale stejně jako u alkoholu si lidi vyberou a zvolí pro sebe tu správnou cestu.
Avitas
Dekriminalizace je nutná, legalizace by nebyla problém. Krátkodobé zvýšení "zájmu" o konopné produkty těsně po legalizaci je stejně pravděpodobné, jako pokles zájmu po určité době, co by to bylo legální.

K tomu alkoholu. Kolik lidí alkohol rozumně užívá a kolik zběsile chlastá ? Ti rozumní převažují naprostou většinou.

hydrantek
to all> Legalizace ano! :) :)

to ODS + CSSD> Budou dane, na to myslete pri schvalovani zakona :) :) :)
acid.hack
Jo sic máš pravdu ale když tě jako growera zavřou budeš prosit o legalizaci. A z toho plyne : My chceme legal, i přez mírné mezery je to ta nejlepší věc která by v mém nudném životě byla. Mír a práva zelenině
nemo
Jsem asi blbej ale jaký je rozdíl mezi dekriminalizací a legalizací marihuany?
Roman Dirda
Dekriminalizace=netrestání.V podstatě už jakási tichá forma nastala a to tím že po nás benga nejdou jak zběsilí.
Legalizace=postavení konopí na úroveň alkoholu a tabáku-coffeshopy,daně ap.
Legalizace je v současné době jen ve Švýcarsku,dekriminalizace různě po světě(ale jde spíš o toleranci policie-příkladem budiž Nizozemí)
X-RAY
no,ja si tedy osobne myslim,ze je to uplne jedno,protoze,TEN kdo HULI uz ted by neprestal (takze tomu by se nic nezmenilo)a ty co este nehulej a budou chtit zahulit tak zahulej.Jak to bylo s vama?Chteli ste to zkusit a SLI STE DO TOHO!No reknete sami...zapalujete si jointa...premejslite o tom ....co delam du kourit vec ktera NENI LEGALNI..Tak tohle si podle me nerekne ani 0,5%hulicu co v nasi republice je!!!A s nakupem??By to vypadalo stejne jako ted, ale vona stejne vetsina hulicu si pestujou sami a nevidim ani neznam hulice kerej by se zabyval tim ze ma doma napr. 20 kytek a v noci nespi a trese se jestli nahodou neprijdou poldove a necapnou ho!NENE!!
nemo
Dík Romane.
Tak to já jsem v tom případě pro legalizaci. Dekriminalizaci pak beru pouze jako první krok.
tim180
jednoznačne ANO jasne legalizace
blockhead
no jakoze by legalizace neprosla tagze spis dekriminalizace a par let po tom legalizace. Takhle by to vyhovovalo myslim si fšem huličům


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma