Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
sklep,feminizovaný mix,2*200W úsporky - Klikni zde pro originální téma
qilonet
Čau,tak jsem konečně udělal fotky.
Původně jsem měl lampy asi 70cm od kytek a až dnes jsem je stáhl dólů,takže kytky jsou dost vytáhlé.Bylo to,tak myšlené,ale né tolik.Kytky mají 7cm,ale listy žádný.To byla asi první chyba co jsem teď udělal.Ve dvou květnících je po 4 kytkách
Vyklíčilo mi 37 semen ze 40.Klíčky byli po 45 hodinách dlouhé asi 1.5cm.Ty 3 jsem nechal stále klíčit.Žádný klíček z nich však nevylezl.
Na květ bude 600W lampa.Růst je nechám asi 2 měsíce.Méně né.

-zasazeno 5.1.,necháno klíčit 3.1.
-30 květníků
-11L
-hlína Plagron Royalty Mix
-vlhkost 70
-teplota u země 16,u kytek 23
-zatím nehnojeno
-žádné ventilátory,jen teplovzdušný ventilátor,problém s nízkou teplotou,spotřeba elektřiny při topení
-zálivka dle potřeby,každý 5 den
-rozměry místnosti,1.6-4,vysoké 2

Zítra dostanou poprvé Start up,CO2,Phytamin.Start up už měl být hned po zasazení.Bál jsem se kvůli chybě v 1 indooru=přehnojeno 2* indoor mix,kytky v 7cm začali usychat.Následně byli přesazeny a vloženy na okno.Stále usychaly,tak jsem je zhulil.


Cíl:300G
qilonet
hnojiva
qilonet
kytka zblýzka,ta,která není vytáhlá
Je to ta druhá nejmenší.
qilonet
světlo na květ
qilonet
místnost
qilonet
na okně,zasazeno stejně jak ty ostatní
space.pussy
citace:
Původní příspěvek od qilonet
Růst je nechám asi 2 měsíce.Méně né.

Při počtu kytek z toho budeš mít neskutečnou džungli i po třech týdnech růstu, nechat kytky 2 měsíce na růstu je extrémně kontraproduktivní. Uvědom si, že každá z rostlin má prostor zhruba 30x30 (rozměr květníku). Pokud z toho chceš SOG, jsou 11l květníky jsou, pokud z toho chceš bush, budou mít kytky málo místa (kort pak po dvou měsících na růstu -- to ti nebudou stačit ani 2m na výšku).

citace:
rozměry místnosti,1.6-4,vysoké 2

Tam by se uživil i litr, jěstli to teda správně dešifruju a je to 1,6m x 1,4m x 2m(v). Pokud je to 1,6 x 4 x 2m (což asi není, dle fotek), tak by se tam uživily klidně 3x 600W.

citace:
Cíl:300G

To by neměl být vůbec problém.

citace:
žádné ventilátory,jen teplovzdušný ventilátor,problém s nízkou teplotou,spotřeba elektřiny při topení

V tomhle stádiu to větrání není zas tak důležitý, ale jěstli si myslíš, že se obejdeš bez kompletní výměny vzduchu v místnosti (aktivní odtah + pasivní přítah, příp. i aktivní přítah -- záleží od situace, + cirkulační větrák), tak ti to doporučuji přehodnotit.

Co se týče feminizovaného mixu, při takové hustotě květníků budeš mít, dle mě, problém s různou výškou kytek. Lepší řešení jsou podle mě klony z jedné matky a to kvůli téměř naprosté uniformitě kytek; dá se to pak líp zvládat.

Další slabé místo vidím v ručním zalévání 30 květníků; možná to pro tebe není problém, ale mě by se to teda rozhodně řešit nechtělo. Máš dobrý přístup i k zadním rostlinám?

Jinak držím palce a ať to klapne.
qilonet
Ano je to 1.6m*4m*2m V přesně.Dveře se otevírají do místnosti,takže místo těch 4m asi 3.6m.Pro první grow mám pouze jedno 600W.Bude přesně uprostřed místnosti.Kytky budou ve 3 řadách.Uprostřed a kousek od stěn.Budu se snažit je mít co nejblíže světlu.Druhý grow plánuji 3*600W.Dveře nejdou úplně dovřít,takže tepl. ventilátor nasává vzduch.Problím je,že v místnosti se mi drží vlhkost v noci kolem 80.Pokud budu málo zalévat v květu,tak to jde udržet nejlépe na 60.
SHAman
nevím jestli bych hulil 7cm kytky :banned: :)
qilonet
Nevím jestli bych je zachraňoval než-li koupil nové semena.Přišel jsem sice o 3 týdny času,ale ty kytky byli hodně suchý a než by se vzpamatovali...To by chvíli trvalo.Nemluvě o konečné produkci.
qilonet
Zdravím všechny pěstitele a pěstitelky.Přikládám fotky přesně po měsíci zasazení semen.
Kytky jsou zaštíplí a 2* jsem odstřihl ty spodní listy,aby to šlo do vršku.Ten jeden pár jim napohled chybí.Listy,které jsem odstřihl,tak byli zdravé.Né žluté ani nějak poškozené.
qilonet
Roste to docela pomalu.Možná to je tím,že nemám větrák ve špatně větrané místnosti.Tato kytka ještě jde.Nechám je na růstu asi 60 dní.
qilonet
PH EC neměřím.Dnes jsem je podruhé zastřihl.
qilonet
mix
qilonet
další
qilonet
Těch 150 gramů co hlasujete,tak to počítám z těch kytek co budou pod lampou a to budou mít doufám víc.
qilonet
Čau,chtěl bych se vás zeptat.Co děláte,když vám vyrůstají dlouhé kořeny z květníků?Některé květníky mají asi 10 cm kořeny ven.Ve spod je odtoková fólie.
hulibrcko
Zdravim ,rekl bych ze odpoved je prosta....Mas par moznosti:
1. Koreny dostat zpet do kvetniku
2. Zastrihnou( ale to asi nevyresi to, ze ti po case polezou dalsi)

Jak tomuhle predchazet? Ja davam do spod kvetniku vrstvu keramzitu cca 2-4 cm...ta vrstrva pusobi jako ,,odtokova folie,, ale primo ve kvetniku:wink: a navic ti ty koreny ubrzdi ve kvetinaci.
Asi tak, jestli jsi ji tam udelal a presto koreny lezou tak spis ten zastrih, nez aby ti zacinali hnit nebo odchazet pod svetlem :wink:
qilonet
Zdravím,další fotky z pokusu.Přepínat se bude asi za 15 dní.Z těch u prostřed trhám listy na jointa,takže mají málo listů a jsou menší.Žádné kytky mi nežloutli.Jen jsou trochu světlejší a menší.
qilonet
mix
qilonet
Zdravím všechny grovery.Posílám foto z poslední fáze růstu.
Teplota asi 21 a vlhkost 80.PH a EC neměřím.Kytky jsou 3-4 krát zastřihlé.
Příště na růst zvolím 600W MH a přepnu dřív.
qilonet
Další fotky jsou dělané po přepnutí.

Mám je už 6 nocí na 12/12 a pořát jen rostou.
hodit tipovacku na zacatku thredu ? i z feminizovanych sou samcy.
vagabund
Zdar kámo, tých 11 malých čo máš na poslednej fotke to sú klony s tých starých alebo to je zo semien? Myslím že im 12/12 moc chutit nebude. Teraz asi vidíš aký je rozdiel ked to rastie pod úsporkami a pod výbojkou hmm?
qilonet
Ty malé jsou řezy z těch fem. semen.Řezy jsem dal do půdy už zastřihlé.Nikde jsem to neviděl,tak to vyzkouším.Mám je jen pro radost.Už jsem je i přehnojil stratup hnojivem.Po vložení do půdy začali růst už za 5 dnů,ale nejsou pod světlem,takže rostou hodně pomalu..Potom je dám za okno a pokud se nepřepnou do 2 měsíců,tak z nich udělám další řezy.
PS:Některé kytky jsou i 5 krát zastřihlé.
mari
citace:
Původní příspěvek od qilonet
Další fotky jsou dělané po přepnutí.

Prosím o radu.
Kdy budou vidět první náznaky květu?
Mám je už 6 nocí na květu a pořát jen rostou.
Může jim vadit červená kontrolka,která svítí na fólii?


ahojj, Uplna tma znamena Uplna tma, ja i kontrolku na zvhcovacce zabarvil fixou, bacha na tu cervenou kontrolku, hojjj ps: tech 21 stupnu mas pres den nebo pres noc ?
qilonet
21 je večer
qilonet
Největší z nich,pětkrát zastřižená...Možná to bude tím modelem,protože je větší už od začátku.Doufám,že to nebude hermáč.
foto:asi před třemi dny
qilonet
ta malá byla ve 2 týdnu jedna z těch větších a je to jedna ze dvou zakrslích,které mám.Buď špatné semeno nebo šok,nebo to,že se trhali listy
zdary...rada pro příští grow-na plochu a počet květníků, ti doporučuji svítit 6ti kilem na růst(stačí měsíc) a na květovou fázi dvě šestikila...a pak teprv poznáš, zač je toho loket:))..tohle jsou s prominutím chudinky na kterejch, i když jich máš hodně a některý pěkně zastříhaný, toho moc nebude...
qilonet
Prosím o radu.
Mám přepnuto na 12/12 už 9 nocí a nikde náznak květu,tak jsem dal noc na 12.25,aby byla trochu delší.
Co by jste mi doporučili??
Mám nastavit noc na 13 a víc??To se prý dělá,když ta kytka nekvete.
Děkuji za veškeré rady.


PS:CHudinky mám jen dvě,s té vlevo hulím špeky
tgm.amster
Pic, nech 12/12 a cekej, prvni tejden jenom rostou pak ukazou teprv preflowery(ty 2 chloupky na zacatku vetvicek) a tak za dalsi tejden budes mit prvni minipalicky..

ps : co z nich hulis, listy?
qilonet
ty malé choubky už mají 1 měsíc,vlhkost je věčer i 80,jestli to nevadí,když by to dál nepřepínalo,tak přenastavim na 13h. tmy
qilonet
Řezy jsem přehnojil,tak jsem udělal nové.První kořínky asi po 5 dnech.
qilonet
Zdravím všechny.Myslíte,že by to mohl být první náznak květu?

qilonet
Zatím palice nerostou,ale kytky se trochu zvětšili a nějakým kytkám začínají růst bílé chloupky
qilonet
řezy
zatím zalévám jen vodou s co2,abych je znovu nepřehnojil
hlína byla prolita enzimem až poté vloženy řezy
qilonet
teplota u kytek
donTomás
brácho, nechci ti kazit nadšenou náladu, ale jestli nechces utratit ranec penez za elektriku a pak mít na pár brček hulitelnýho materiálu, tak to cely rychle predelej... fakt si nemysli, že potrebujes jenom svetlo... to ph a ec by se jeste dalo ozelet - je to v orig. hline, ale bez ty vymeny vzduchu si ani neskrtnes.

PS: ale zase na druhou stranu, jestli kouříš listí, tak to mozna budes se sklizní i příjemně překvapen :D
nero
Ten barometr je sice cool ale celkem k ničemu :D zajdi do elektra a chtěj teplo vlhko mněr s externí sondou a ten větrák bych tam nějak pořešil nebo aspoň ofuk :D:babovka:
Rooftop
Zdravim, no je to solidni jungle :D Doporucuju v prubehu kvetu snizit vlhkost z 80% na takovejch 40-50%, mohlo by se ti pozdejc stat ( pri tech 80%) ze se ti tam rozmnozi plisen. A myslim ze do tohodle prostoru by se celkem, misto normalniho stinitka, hodil Adjust-a-wings...hodne zdaru...
EDIT : Aha tak to sem nepoznal...moje chyba :D
qilonet
na některých kytkách už jsou palice
qilonet
to je Adjust-a-wings medium
qilonet
další fotka,je focená včéra,

qilonet
jsem,tak přemíšlel a příště budu buď 600W MH,nebo pač mám málo peněz,tak dám to 600ti kilo+2*200,ty úsporky dám kousek od stínidla,aby byli všechny lampy u sebe,ta GIB co mám,tak má podíl modrého světla,takže je i na růst..,
nebo 600MH a k tomu 2*200w úsporky..
PS:těch 1000W nechám jenom měsíc a pak přepnu jen s 600W+600W
také přijde termo podložka a větrák v zimě na spínací h.
qilonet
další
qilonet
ty páldy rostou hned vedle sebe,protože jsem je v květu pravidelně štípal a skoro to vypadá jako jedna,všechny kytky ještě nejsou vykvetlé
například ty sativy furt jen rostou,proto tam mají psanou dobu květu:65-85 dnů,150-200cm,ty moje mají asi 70cm,ze začátku jsem je 5 zastřihl všechny konce+1 v květu.
qilonet
sativy začali konečně po 20 nocích kvést,jsou dlouhé až 85cm,nedávno jsem zaštíp nejdelší konce.tři kytky mi ze spodu žloutnou,asi přehnojeno,na málo listech jsem našel i hnědé skvrny
nevyšel jsem s bloomem,tak budou dostávat zbytek start up,pk1314,g. senzaci,peroxid vodíku,enzymes,postřik phytaminem,co2 tablety od oka-jsou rozdrceny na prášek,dávkování asi půl tablety na 10 litrů
vlhkost u vršků asi 70 a teplota pod světlem kolem 28
kytky nechám ještě asi 60 nocí
qilonet
jsem rád,že palice rostou i ve spod
příště koupím i nefeminizovaná semena a uvidíme kolik bude samců
možná znovu koupím indoor mix
v tomto fem. mixu co je na fotkách by měli nejspíše být
Big Bud,Super Skunk,Silver Haze #9,Jack Flash #5, Skunk #1,nebo něco z těchto modelů

já mám 2*Feminized Mix

Vše-samice zahradě mocný Indicas a Sativas je snadné díky této skladbě semen odebraných z sensi Osiva 'kolekce feminised kmenů.

Sazenice lze snadno identifikovat jako sativa indica nebo v době, kdy byly pěstovány několik sad listů, který umožňuje, aby pěstitelé květ SLIM-lopatkami sativa rostliny záhy po klíčení a poskytnout široké listy-Indicas delším vegetačním období.

Pomocí této metody se dvou různých kmenů může skončit květu na přibližně stejnou dobu.

příště přepnu po 3-4 týdnech,přepnul jsem pozdě,jelikož jsem neměl dostatek informací,takže tento grow bude trvat o něco déle než normálně,teď vlétě bude i větrák,také jsem hodně přemíšlel nad kombinací světel v růstu
určitě by se hodilo ještě jedno 600W na květ,na růst bude buď 600W MH+2*200 ůsporky,nebo 600W červenooranžové s podílem bílého+2*200W
už jsem to tady na groweru viděl,že mají na celí proces jiná osvětlení-třeba tři druhy světel na každou fázi jiné světlo
pokud budete chtít zvíšit thc,tak dejte na posledních 14 dnů MH světlo
raději bych spíše dal červené i MH na těch 10 dnů
to jsem četl v novém soft secrets v češtině,můžete ho stáhnout na jejich www
další semena pro druhý grow budou FEMALE MIX,WHITE SKUNK,SNOW RYDER vše femin. od white label
teď maj nabídku za 16 eur nefemin. 10 semen
Bamboo
citace:
Původní příspěvek od qilonet

Vše-samice zahradě mocný Indicas a Sativas je snadné díky této skladbě semen odebraných z sensi Osiva 'kolekce feminised kmenů.

Sazenice lze snadno identifikovat jako sativa indica nebo v době, kdy byly pěstovány několik sad listů, který umožňuje, aby pěstitelé květ SLIM-lopatkami sativa rostliny záhy po klíčení a poskytnout široké listy-Indicas delším vegetačním období.

Pomocí této metody se dvou různých kmenů může skončit květu na přibližně stejnou dobu.


ja nerozumela cesky asi nebyla shopna prelozit tato text do srozumitelna podoba. Prosim kdyz uz pouzivas nejakej automatickej prekladac tak to po nem precti :D Ale snad sem pochopil...

To co chci rict je ze by ses mel zamyslet nad zpusobem sveho growu.
Kazdopadne zvaz tyhle veci. Rek bych serazeno dle dulezitosti.

ad 1, Bez ofuku a cirkulace vzduchu to nejde.
Zkus se zavrit do maly mistonsti s 5ti lidma a nevetrejte. Schvalne jak dlouho tam vydrzite

ad 2, Jak uz tady tvrdilo hodne lidi predemnou dej tam vic, vic, mnohem vic svetla

ad 3, Rozdhone bych volil jednotnou genetiku nebo aspon velice pribuznou. Tim zamezis problemum typu "a tamhleta uprosted je o 30cm vyzsi takze se pali o svetlo"

no to je asi vsechno ke konstruktivni kritice, Snad jenom posledni vec... NEHUL LISTY, je to stejne kvalitni kurivo asi jako kopriva nebo hruskovy listi...

jinak preju hodne zdaru, a priste to snad bude vypadat mnohem lip. good luck
qilonet
zdravím,tak jsem udělal další fotky
nepodařilo se mě vyfotit z dálky nerozmazaně,
qilonet
další fotka dvou paliček vedle sebe,na poslední chvíli jsem je ještě zastřihával..
qilonet
tak dávám další fotky
přidal jsem větrák 30cm,když je zhaslo,tak je 18 a za svitu 22 stupňů
qilonet
z této hulím prka
qilonet
kytka
qilonet
palice
qilonet
sativy
Apartman
Čau, máš pod květináčema nějakou tepelnou izolaci od země? Přeci jenom je to sklep a kořínkům svědčí teplo-já bych tam prsknul nějakej polystyren alespoň 2cm silnej
qilonet
asi koupím termo podložku
qilonet
také už mám 7*50l light mix,20l hlína Stekaarde,alga total,Terra Bloom 1l,+hnojky,které zbyli
Semena budou asi za měsíc.
k těm co už jsou zmiňovaný vezmu california indica nefem.
vagabund
Zdar kámo, ako to máš teraz vysoké cca?
qilonet
satyvy až metr a indiky až 60
dost jsem je zastříhával
Enj0i89
podle toho jak to tam vipada a co pises ( za sou pres 60-100 vysoký) to je nejmin an 2000W :)
prijde mi to zbytecne mnoho kvetin na ty usporky;)
(60cm je moc i na 400hps)
ale jsem zvědav jak se t povede a držim samo sebou palce
qilonet
asi od 12 března svítí 600W GIB ex.
Druhý grow bude 2*200 úsporky + 600W HPS najednou+na květ asi dalších 600W a úsporky vypnu.
Záleží na odrůdě jak rostou.To jsem z toho mixu poznal.
vagabund
Fakt by som tam na tvojom mieste vrazil tu 600-vku už teraz, určite sa ti to vyplatí, inak super...
qilonet
Přináším další téměř poslední fotky z tohoto prvního growu.
Přepnul jsem příliš pozdě-12.3. a začínal pod úsporkama,což ovlivnilo první grow.Potrvá o něco déle a výnos nebude,tak obsáhlí.
Úsporky jsem ještě využil a dal je na posledních 10 dnů.
Z 37 kytek na začátku je asi 25.
Na těch kytkách,které jsou blíže,tak tam to moc neroste,anebo z toho hulím.
qilonet
mix
qilonet
palice
qilonet
Konečně kvalitnější fotka.
Foťák má makro až od 15cm,ale 22 režimů,takže se experimentuje.
qilonet
asi super skunk.
fotka je trochu mázlá
qilonet
další fotka
qilonet
jediná ze 4 v květníku vydržela,je to ta odrůda křížená s haze,měla by být odost větší,ale rostli společně.
qilonet
přišli semena-
sensiseeds
california indica nefem.,je to kříženec s orenge
bad,afgan...dvě semena dáme se známím do skleníku,on už tam má asi 14 dnů řez,bylo v noci i 3 stupně,takže s stou teplotou ve vnitř to nebude,tak hrozný
white label
vše feminizovaný
snow ryder,female mix-měla by tam být i vysoká odrůda,white skunk

také už mám 7*50l light mix,20l hlína Stekaarde -mix pro řezy

qilonet
Jak by jste mi doporučili sušit?--Jde mi o maximum aktivních látek--
Myslíte,že by byla chyba udělat z celích 3 kytech čokoládu,nebo nějakou želatinu z přídavkem rumu,nebo sladkého likéru.
Bretz
citace:
Původní příspěvek od qilonet
Jak by jste mi doporučili sušit?--Jde mi o maximum aktivních látek--
Myslíte,že by byla chyba udělat z celích 3 kytech čokoládu,nebo nějakou želatinu z přídavkem rumu,nebo sladkého likéru.


Hej, to si myslim ze by bola chyba ......
Zedy
citace:
Původní příspěvek od qilonet
Jak by jste mi doporučili sušit?


O sušení je tady taky někde téma, doporučuje se sušit za tmy ve větraným prostoru za pokojové teploty a co nejdýl to jde, žádný fofry při tom sušení, je to základ úspěchu;)
qilonet
Fotka modelů,které by tam měli být.Podle fotek mám dost jack flash/5 a zhulil jsem dost malích superskunků.Možná jich v mixu je málo.
Palice mi začínají tvrdnout.
palma
cau, hele za 1) nebudu tu rozebirat jak moc vykona a dobra je usporka na kytky, ptze to uz tdy kazdej neco cet a zna to :einstein: 2) jedes usporky tak OK zadny problem ae mit je na vertikala je pekna dmnce :faq: ...jinak kazdopadne preji co nejvic uspechu !! :bandit:
qilonet
Světlo úsporek se odráží od fólie a stínidla.Úsporky už používat nebudu.
Na začátek dám 600W-červené s podílem bílého a na úplný konec toho dalšího growu koupím 600W MH.Na další grow dám asi 600W MH na první 3 týdny a na poslední 1.
qilonet
Našel jsem už dvě světle černá semena,takže někde hermáč.Měl jsem jenom fem. semena.Naštěstí jich je velmi málo.
Jedno jsem omylem rozstřihl a druhé pečlivě uschoval do lednice.Společně s ostatními.
Uvidíme co z něj bude.Dám ho do belíčku asi 3l.
qilonet
Opravdu nevím kdy mám sklidit.Přepl jsem příliš pozdě.Některé palice už mají blizny hnědé a některé jsou bílé.
Na této kytce palice stále rostou i na těch větší a některých jiných.
Enj0i89
zdar...
kytky nevypadají zrovna zdravě;-)
když tito dokvítá porůznu tak to šmikej postupně..:) a protrhej ty žlutý listy... už knicemu moc nejsou když už dokvítají
v jakym si dni kvetu ? trosku to protrhej a drz se dal postupu co si jel.sklizen je na tobe.hlavne to vyflusuj at ti nepali pusa.
qilonet
Přepnul jsem 12 března.
Teď zalévám jen vodou s enzymem.
CHtěl bych si koupit uv zářivky,aby to mělo více thc.Také se začnu soustředit na odrůdy s vysokým obsahem thc.Budu pěstovat např. g13/hash plant,black domina,j. herer atd.
Už nebudu kupovat fem.semena,ale koupím něco dražšího a udělám řezy,alespoň ze dvou odrůd.
drz se tematu a neplas porad.g13/has plant uz vidim jak se s nima mazes.je dobry vychytat system a pak brouzdat v nedohlednu.hodne thc maji vsechny modely,je na tobe jak se s rostlynou szijes.priste hydro di do nej,ja ho pripravuju taky.nakup semen a pozdejsi selekce,to je na delsi kolo,ale vyplati se.preju hodne zdaru.
qilonet
Kytky se suší.Hodně se zmenšili.
Tipoval bych to na 100g,ale už něco ubylo.
Už vyklíčilo přes půl všech semen,takže za týden otevřu nové téma,pod novou přezdívkou.
qilonet
Všechno ještě není zvážený,ale suchý už jo.Jen toho zabaleného je kolem 190g+to nezvážený to je asi 50g.
Je toho něco okolo 240+ jsem něco zhuli.Je to úplně suchý a obraný od listů,upravené dle potřeby.
Maximum z jedné kytky 30g.
Každá kytka samostatně do pitlíku.
qilonet
Vítězové jsou ti,kdo tipovali do 300g.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma