Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Konec groweru.cz? - Klikni zde pro originální téma
jakubos
Lidi, lidi, slyšel jsem že platností nového (antidemokratického) zákonu o cenzuře se budou rušit veškeré (nejen)cannabis servery (vč. Grower.cz). Fakt nevím co si o tom mám myslet. A hlavně nevím co proti tomu dělat!? Proto prosím všechny growery abychom spojili hlavy dohromady a něco svými silami a možnostmi provedli.-jinak snad emigruju... !!!prosím pomozme si!!! jakubos
Stalker
Tak v tom si myslim že nejni žádnej problémek. Neznám sice osobně nikoho z Grower teamu, ale myslím si že jsou natolik schopní přemístit grower na nějaký buď neplacený freeserver nebo ho úplně fyzicky přemístit do jiný země. Možná jsem to trochu zjednodušil ale žádnej problém bych v tom neviděl.
dexmon
ale cokdyz poskytovatele internetu zablokujou pristup na policii oznacene servery v zahranici? proste cenzura jak v cine..
HoPe
Je to jasný, ona totiž ta travka je antisystémová.

Pro společnost, kde většina lidí dělá všechno jenom proto, aby do systému zapadla (např. aby o nich nikdo nekecal, že jsou "divní") není M. to pravé ořechové.

Odvádí to člověka od systému k sobě samotnému, a ten začíná chápat, že je to všechno zbytečný nesmysl, Prostě pro HRABIVO-KONZUMNÍ morálku to není HYPER.

Alkohol je sice bezva věc, člověk se u něho uvolní, ale na rozdíl od M. se po něm nedá tak dobře přemýšlet. Je to možná jedna z věcí, kromě spotřební daně samozřejmě, proč je M. zakázána. Systém nás potřebuje a jen tak lehce se nás nevzdá. Bez nás se to zhroutí. Sám o sobě totiž neznamená vůbec NIC.

Ale teď záleží jenom na nás, zdalipak se dáme do boje. Už v jedné staré české pohádce se říká, že pravda se nedá ani ukřičet, ani vyhnat z domu.

Já volím BOJ a co vy?
jakubos
JOJO,tot pravda.I o tom premisteni jsem premyslel.Nastesti mam znameho v Grower teamu,tak se ho zeptam.On nam to vyjasni,ze Deu???A je jasne ze svou kuzi bez boje nedame.Tak nam drzim palce, koreny,listy i palice...
jakubos
LIDI dont panic!!!Je to vicemene v suchu...Snad to bude dobre dle zprav meho pritele z Grower teamu.Takze timto bych to tu ukoncil...kubus


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma