Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Kytky 3 dni potmě - Klikni zde pro originální téma
Huskyboy
Zdravim všechny..Nechtěl jsem to zasírat jinde tak to dávám sem.

Mám takovej problém spíš dotaz. Odjel jsem na víkend pryč a když jsem se ted vrátil dom, tak jsem z hrůzou zjistil že časovej spínač je z neznámýho důvodu úplně vypnutej. Takže byly kytky téměř 3 dni ve tmě, ale nezdá se že by jim to nějak uškodilo, jsou furt krásný zelený nezvadlý.. Jen se bojim že je to trochu vystresovalo takže se z toho třeba ještě stanou hermáči.

Je to muj první grow, měl jsem velkou radost že z dvou kytiček který jsem na začátku vybral jako nejsilnější vyrostly samice. Všechno paráda, krásně rostou, už se začly dělat paldy a teď tohle... No jsem z toho trošku špatnej, tak se chci zeptat jestli to těm kytkám nějak uškodí nepo to přejdou a normálně budou kvést dál tak jako doteď. Stalo se to už někomu?
Mimochodem jsou už 10dní na květu..
Dík za odpovědi

P.S.: Řekl jsem mamince at občas zkontroluje jestli nejsou moc blízko světla ale aby kontrolovala jestli to svítí to nee ;-)

Edit: Tak ještě lepší ted jsem si přečetl v návodu co že tam vlastně bylo nastavený: "časovač se bude v čase od 18:00 do 6:00 nepravidelně zapínat a vypínat na dobu 30-60minut každé dvě hodiny" Takže to je fajn to to měly chudáci holky asi pěkně popletený :(
v klidu kdyz sou na kvetu....v rustu by to bylo horsi to by byl stres jak svina..
DarkLight
Pri kvetu delsi tma neni tak tragicka jak pri rustu, presne co poznamenal CrTekk.

Ale evidentne sis poresil casovac ktery ma zapinat/vypinat svetlo treba kdyz jsi pryc, aby bylo videt ze se v byte jakoze neco deje a odradilo to zlodeje. Tim padem je AFAIK horsi kdyz jim to takhle "blikalo", nez kdyby tri dny soustavne byla tma.
Huskyboy
No právě, to si myslim že musí bejt solidní stres.. Takovýhle poblikávání.. Ale na druhou stranu 12 hodin tma/12 hodin poblikávání.. no uvidíme co to udělá.. kdyby ten pitomej časovač neměl tolik funkcí. Před odjezdem jsem boxík trochu šoupal tak jsem asi zavadil o tlačítko módů.
do_0b
stale se tady uz hodne lidem ;) , si z toho nic nedelej to bude v klidu :) . s tim blikanim ale nevim :D ...
Co?
jak píšou předchozí ... kdyby jsi je měl v růstu, tak za dva dny tam máš blizny, v květu to tak strašný není, ba i jsou lidi co to třeba občas přepnou na květ dvěma dny tmy.... nebo třeba končí květ 2 dny tmy.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma