Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
my first grow under 40w cfl - Klikni zde pro originální téma
RASTACZ
takže můj první grow :světlo 40w úsporky,hnojivo ah bloom,puda pro pokojové rostliny s perlitem,genetika noname outdoor sativa toto je muj zkušební grow příště pojedu 125w n-lite purple a metodou v-scrog
RASTACZ
nak makra palicek (nepovedeny ted mam fotak jenom 1,3mp) :)
RASTACZ
...
RASTACZ
argemone mexicana
RASTACZ
wild dagga která je taky ve sřínce
RASTACZ
popis argemonu:Argemone mexicana
mexický mák

Argemon byl již Inky považován za posvátnou a rituální rostlinu. Aztékové ho pokládali za potravu mrtvých a vkládali celé rostliny do hrobek. V Evropě je znám od 16. století jako prostředek proti astmatu a lék na nespavost.
Celá rostlina, ale obzvláště mléčná šťáva osahuje různé alkaloidy, jako argemonin, argonin, berberin, chelerythin, coptisin, dihydrosanguinarin, fumarin, macleyin norargemonin a sanguinarin.
Listy argemonu byly v Mexiku kouřeny jako náhražka marihuany či afrodiziakum. Také se sbíral, sušil a kouřil latex (bílé mléko) vytékající z nařiznutých tobolek. Tradičně se užíval také čaj ze sušených listů. Aztéčtí a mayští lékaři podávali argemon jako bolest tišící lék. V karibské oblasti nachází uplatnění jako odvar při poruchách spánku. V Africe slouží jako sedativum a prostředek tišící lehkou bolest.

Argemon je až 90 cm vysoká jednoletá rostlina s velkými žlutými květy. Kvete v červenci až v záři. Pěstování rostliny je jednoduché - potřebuje hlinitopísčitou půdu, teplo a hodně světla.
RASTACZ
popis daggy:Leonotis leonurus
Lví tlapa, lví ocas, divoké konopí, wild dagga

Dagga je keřovitá rostlina s ohnivě oranžovými květy. Je to další tradiční rostlina po staletí užívaná africkými Hotentoty, kteří ji kouřili pro schopnost měnit a rozradostňovat náladu. Dodnes ji mnohé africké kmeny považují za mocnou a posvátnou rostlinu, která zesiluje účinky jiných léčivých rostlin. Dnes se často používá jako náhražka konopí kouří se zejména oranžový,priskřičnatý kvetoucí vrchol. Účinná složka odpovědná za euforické účinky je nedávno laboratorně izolovaný leonurin. Dagga se tradičně kouří čistá nebo smíchaná s tabákem a z většího množství listí cca 10g se vaří opojný nápoj


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma