Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W-Medusa - Klikni zde pro originální téma
labuffo
Cau growers,

tak sem zpet s novym pestitelskym pocinem.
Od jednoho clena zde mam klony medusy, cekal sem s tim nez to sem dam, pac sem o tomto modelu poradne neslysel a tak sem nevedel jak se bude chovat atp.
No, po asi 16ti dnech rustu to vypada na celkem zajimave kytky, v hydru se to neskutecne vetvi a hrozne rychle roste(klasika hydro), ovsem hlina je to stejne...
Kytky sou od predvcerejska na kvetu, po vymene zalivky a prvnim dnu po prepnuti se vytahli asi o 5cm, coz je opravdu sileny skok.Zatim jim sviti MHcko stale, necham ho tam jeste par dni, uvidime, co to s nima udela...
Nicmene sem dnes v 3.dnu kvetu, vypada to neskutecne:)
Fotky postnu po silvaru, rek bych, ze je se na co tesit :angel:

Setup:
stejne jak u wdowky...svetlo: 400W MH rust, 400W sodik kvet
pestovani: 3x hlina(muj pokus s jistema hnojkama)
9x hydro-klasika bublak

Jedna novinka, nova skrin rozmery: 90x100x200, tam je vam ted mista:-D

Hnojky opet AHcka(bublak), do hliny pouzivam jakys udajne holandsky, jmeno nevim, dostal sem to v drevenem soudku od piva:))
labuffo

tak mame po silvaru, po novem roce, trocha strizliveni tez za mno, takze vzhuru do pokracovani o pribehu Medusy:)

...kytky v bublaku maj neuveritelne velke listy, ohrome se vetvi, i bez zastipovani, teda az na dve kytky, jenz sou tak trochu kostata, ale neni to naskodu, uvidime, jak bude vypadat centralni palice.

Zde jsou nejake hodnoty:

hodnota PH: 5.6
teplota : 25C
vlhkost : 40-50%
EC nemerim
......
tak lehky popis a ted jiz slibene fotky(fotky jsou od nejstarsi po aktualni)5.den kvetu
labuffo
a pokracujem...
GLORS
MEDUSA

Mocne geny Misty umocnuji schopnost Medusy promenit lidi v kamen. Pevne, lehce zelene palice maji hluboke, zatuchle aroma a dochut cukrove trtiny. Navysost kvalitni koureni vynahrazuje spise stredni vynosy. Medusa je naprostou nutnosti pro znalce.


THC = 15-20%
CBD <
Kvetení:8-9Týdnů
Cena: 70,00EUR
Výnos:350-450 g/m
INDOOR




http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3 :whisperer
labuffo
popis Medusy sem videl vsady, ale prakticke pesteni ne a ne nalezt-respektiva, zatim nic dotazeneho do konce...nicmene, dik, zes to sem hodil, pac se ten popis modelu urcite nekerym lidem bude hodit...
labuffo
8.den kvetu
tak mam tu dve fotecky, jen tak pro zajimavost a zaroven par postrehu k par prvnim dnum kvetu:

1. kytky v bublaku jsou neskutecne zive...wdowa predvadela krasny rust, i kvet, pred tim PPP atp.ale to co me udelala Medusa...Doba rustu byla vetsinou u mojich growu stejna a celkem se me vzdy osvedcila, tj. nechal sem stejne dlouho rust i Medusu, ovsem to byla celkem chyba, protoze byla schopna se do dnesniho dne vytahnout k 80cm delky a to sem ji prepinal, kdyz mela tak 40cm-zaver je jednoduchy, podcenil sem v ni geny sativy:)

2. i pres svuj velky vzrust, to nejsou(az na dve drive zminovane kytky)zadne kostata, ba naopak, spodni vetve bez problemu dohnali vrsky a tak to sou krasny "stromy" se spoustou silnejch vetvi...jak budu menit roztok, zkusim to nafotit.

3. silene "smrdi", i pres pouhy 8.den v kvetu, takze odtah vali naplno nonstop.

Tak to by bylo asi tak vse prozatim:-)
labuffo
Zdravim pratele zeleneho udoli:-)

mam tu 13.den kvetu a celkem spokojenost.Holky se prestaly temer vytahovat a zacli razit heslo, palicky nadevse:-)Maji mohutne listy, asi jak 3 dlane dospeleho cloveka, takze nezbyva nez to pravidelne prostrihavat a trhat...Zrovna dnes jsem je naohybal, odstrihal zbytecne spodni vetve a nestacil se divit tloustce stonku nekerych jedincu(jedna kytka v bublaku ma tak 15-20mm).
Lampu mam tak 20cm od vrchu kytek, zatim jim to svedci, holt jen ctyr koule:-)...ale mam v planu supnout tam 6ti kouli, at to prosviti poradne do hlobky...
Krasne je taky videt neskutecna zravost kytek, bez problemu me vysaji za tyden a nejake drobne 15-20L vody(odmereno podle dolivanych kyblu).
Jinak teplota stale stejna, tj: kolem 25C
PH tez: 5.6
Vlhkost: 40-50%

...posledni detail, zkusil sem jim zvednout davkovani PKcka a bez problemu to davaji, takze dostavaj o polovinu vetsi davku, i kdyz snesou klidne i dvojnasob, coz je ale mysim zbytecne hroceni.
No a ted jiz vzhuru na fotoz:-)
labuffo
no a mam tu i mensi zaber na koreny, vypadaji zdrave a je jich opradu hodne:-)
labuffo
Toz vitejte u maleho pokracovani growu...bohuzel skola a prace sou mocni zrouti casu, tak tomu clovek nedava, jak by chcel a proto report trocha vazne...Nicmene, drive sem se zminoval, ze je v Meduse vic sativa nez indica, ted to mohu jen a jen potvrdit, je zde patrny rozdil ve vuni, jenz je krasne ovocne nasladla, dale vzrust je enorme veliky-priste musim prepnout drive...Nu a ted fotoz... 27.den kvetu
labuffo
...
labuffo
41.den kvetu
- par fotecek, neni cas psat...ale vypada to ouchvate :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma