Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
"třesení s rostlinou" zesilňování stonku? - Klikni zde pro originální téma
Fruddy
Zdarec, napadl mě takovej nápad, s použitím elektromotoru (tak kolem 60otáček za minutu) třást s kytkou.... možná by se tím dal zesílit stonek... možná to je úplná blbost... na fotce je to vysvětlený (to hnědý je provaz , nebo něco tuhýho, špejle, tyčka) jinak už by tam asi nemělo být co nepochopitelnýho.. :-)
Igraczek
Hmm nejni to zbytečně složité :einstein: pořid si řádnej ofuk na kyti a bude to to samé ne ve skříni jsem měl 40w a když byl naplno tak to už z holkama pěkně cvičilo.
fear
Co uz zhulena hlava nevymysli :D:.....bez urazky
Fruddy
no řeči o ofuku sou hezký.... ano mám ofuk.... taky mám prostor kterej je 28x50cm velkej.... a místa na ofuk moc není.... a masakr pro kytky? no jak se to vezme... zálží na rychlosti (těch 60 otáček za minutu je přijatelný) a záleží jak bude uchycení špejle nebo provazu daleko od středu motoru... když to bude třeba jenom půl centimetru od středu a otáčky budou 60otáček/h tak každou sekundu to s kytkou hýbne o centimetr.... samozřejmě že se to dá ještě zmenšit... dají se koupit "krokový motory" nebo jak se to jmenuje který mají třeba 10otáček za minutu... ale to by už bylo asi bez efektu... možná to vyzkouším.... mám doma takovej dost pomalej motorek...
citace:
Původní příspěvek od fear
Co uz zhulena hlava nevymysli :D:.....bez urazky


skoro vůbec nehulím... (max 1x týdně) myslím že by to bylo řešení pro lidi jako já... kteří nemají ve skříni místo na víc pro pořádnej klipsák....

citace:
Původní příspěvek od Igraczek
Hmm nejni to zbytečně složité :einstein: pořid si řádnej ofuk na kyti a bude to to samé ne ve skříni jsem měl 40w a když byl naplno tak to už z holkama pěkně cvičilo.

no nemám příliš v lásce hluk ze 40w ventilátoru... a navíc nemám ho kam umístit... tohle je spíš projekt pro pěstírny s max 1-2 kytkama... (nedokážu si představit jak by se všechny nesinchronizovaně klepaly pod 600w )
HOBBY
Zdravim,
hele Fruddy hned bych to neodsuzoval ale vidím velkej problém stím uchycením ke kytce....nebude jí to zpusobovat zranění???A klepat z celou kytkou je blbost nejspíš,kvuli sedaní substrátu.
Už si to zkoušel?????
Calzone
HOBBY:
ty kytky může třeba uchytit pomocí nějaké gumy a tím docílí spíš vibrací než prudkému trhání, co to může poničit.

Akorát ten ofuk tam je stejně potřeba, protože se tam nedává jenom kvůli tomu (imho zanedbatelnému) zpevnění stonku. Je tam potřeba také kvůli cirkulaci vzduchu.
runcajs
podle me to je spis zpusob jak kytce nahodit stress misto aby ji to pomohlo ji to bude pekne vadit


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma