Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pivo, TV Prima, TV Nova atd. - Klikni zde pro originální téma
Era
Takový komplexní thread...
V pátek a sobotu byl u nás Pivní výcvikový tábor. Nebudu to moc popisovat, šel jsem jen 4x zhnuseně kolem. Neznám účinnější způsob jak svádět ke zneužívání návykové látky. Ta s názvem alkohol má výjimku ze zákona. Tábor pak získal výjimku z městské vyhlášky o veřejném pořádku a na veřejném prostranství se alkohol (pardon, pivo :( ) vesele slopal. Pochopitelně všude spousta dětí - neslopajících ale skvěle zmanipulovaných (pivo je nejlepší věc na světě) a spousta slopajících mladistvých. Pivo absolutně nepiju, pivaře toleruju, chovají-li se slušně. Sere mě ale, s jakou samozřejmostí je požívání alkoholu přijímáno a dokonce podporováno – soutěže, kdo více, rychleji atd vypije) ale s konopím je to tak jak je.
Mé znechucení podpořila reportáž TV Prima o zadržení distributorů lehkých drog. Jediná jmenovaná droga v reportáži byla cituji: „kanabis setá“. Nalezli zařízení pro hydroponní pěstování. Ukázali několik pytlíků marihuany a pár sáčků s extoškou. Šéf byl ozbrojen, docela dost.
Že prodávali extázi – kdo ví jak kvalitní – to reportáž nezmínila. Výsledný dojem na diváky: Marihuanu prodávají ozbrojení dealeři a dostanou až 12 let.
ČT1 nezklamala. Po objektivní reportáži z Holandska vysílané po MMM se k tomuto případu konstatovalo, že prodávali především extázi, dále LSD a Cannabis. Následovala informace o risicích Extošky. Mimochodem – těch 13 nalezených tablet (rozpočítali-li by je mezi dealery) je množství menší, než malé. Nelituju je – vyrobit opravdu kvalitní extázi (tím myslím bez dalšího sajrajtu) není jen tak. A ty střelné zbraně – no zkrátka mafiáni.
Teď čekám na Novu. Nic. Že by Plecháč po negativním ohlasu zavřel redaktorům pro jistotu na toto téma hubu?
marc
Proste chytnou nekoho s par koulema a hulenim a je z toho medialni udalost dne cislo jedna. Z toho je mi zle...

Ale na druhou stranu sem si na teletextu precetl, ze prodavali statisice kouli dovezenych z hollandu.
No jo, ale ja vim prd kde je pravda. Kazdopadne 98% divaku TV ma jasno.
Al-Ban
S tou bezuzdnou propagací chlastu musím jen souhlasit. Z podobný akce u nás jsem měl naprosto stejnej pocit :(. Pivo si sice občas dám, ale tam bych nevlez.
debil
Jo s tim pivem je to fakt spatny. Kdyz vidim ty reklamy na vycvykovy tabory, rek bych ze se mi jako reklamy (marketingovej nastroj) libej,ale kdyz pomyslim ze TO PIVO je takhle propagovany a brany jako NORMAL,tak me to sere.

Reportaz to samy, to co tam ukazaly musi bejt kazdymu k smichu. Jenom se bojim aby takhle nedopad nidko z nas. Doma zbran (jak to mohli vedet??? ze by ji mel legalne???) tak na nej URNA, ukazali takovej 30g a 15 tablet, rekli prodavali na tisice davek, ukazali hnojivo AH v tom 3l baleni a ukazali 3 mikrotenovy pytliky s ganjou.
za to 12 let,nevim podle jakyho paragrafu je 12 let (mozna nejakej ozbrojenej distributor???). ---> Media - katastrofa (kupodivu NOVA nic, Prima odvysilala neco - CT pridala neco navic a pocitam ze zejtra v Blesku nebo Super bude neco vo heroinu).
Maggie
Zaregistrovali jste, že tomu vedoucímu typovi byl obstavanej majetek? Je zajímavý, jak to najednou jde, ale obstavit majetek panu Železnému je problém jak sviň a to chudák dluží pouze něco kolem miliardy...
Avitas
Ideální je nedlužit nic, nebo pořádnej ranec. Dlužit něco mezi tím je naprd. :D



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma