Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Zvlastni ukaz - Klikni zde pro originální téma
Ahoj vsem,

mam takovej zvlastni problem mam kytky ted 2 den na kvetu 12/12(drip system) a kytky nesnasi zalivku.Mam hodnoty ph 5.2 a hnojiva ec 1.5 vlhkost 70%.V odtokove nadobe mam ph 5.4 a ec 0.5.Jeste dodam ze cerpadlo je trochu silnejsi a nejsu schopen dodat mene zalivky nez 300ml za minutu (je to omezeno uz 2mi regulacnimi ventily na minimum popravde se mi tenhle problem nepodarilo vyresit i presto ze jsem koupil vse potrebne - nechapu jak to vsici delate proste alko sub 6000 je doporucene cerpadlo,ale kdybych ted stavel drip koupim to nejslabsi cerpadlo co existuje tohle je uplne khovnu).
Jeste jsem ted zvysil sklon rohozi takze je vylozene videt jak voda odteka hned pryc, myslel jsem ze se tam voda drzi, presto kdykoliv kytky zaliju zvadnou.Prakticky je to tak ze kdyz je zaleju jednou za den tak si libujou krasne se jim dari listy uz ted velke jako dlan - nic jim neni jsou vpohode ale jak je zaleji driv jak jednou za 24 h prestanou rust a vadnou.
Za 3 dny kdyz jsem ted zalival jednou za 24h me povyrostli o skoro o 5cm jak jsem ale zalil 2x po 6ti hodinach prestali rust - ted jsem je zase nezalival a zase vali jak blazen.
Mate me ze vsude ve FAQ a i jinde pisete ze jak kytky nedostanou ziviny aspon za 6 hodin neni to to prave orechove ale prece je nebudu zalivat kdyz jim to vadi proste moje kytky nesnasi vodu XDXD.
Jeste dodam ze hnojivama to neni delali to i bez hnojiv jenom s upravenym ph a priznaky prechlastani jsou uplne stejne jak se pisi vsude v vlaknech proste je to presne ono.
Mam to nejak resit nebo proste zalivat jednou za den dal?
Soul Rebel
Jen k ty nevyresitelnosti regulace zalivky - pokud je to fakt takovej problem, tak dej na hadici za cerpadlo rozdvojku. Jeden vyvod pujde normalne na kytky a druhej treba zas zpatky do nadrze. A hned je zalivka o neco mensi.
mazec to udelam rozdvojka nestoji nic diks
tak jsem dostal typ ze to bude spatne zakoreneny takze to jeste necham v rustu chvili pak uvidim jak budou papat
hydromen
naco rozdvojku hadici rozrizni napul dej do ni regulacni ventil a mas po problemu stoji asi 9kc na pestovani.cz ja jedu drip nekolik let tou vodou to nebude mam cerpadlo 7500l/h klasika taky zalivam 1min na digitalu nejde min nastavittak me to dava 250ml/min a bez nejmensich problemu jedou co mas za rohoze? master expert nebo clasic? jednou sem ti takle mejl jacka her. a neustale nake problemy velmi podobne tem tvim s kazdou zalivkou to bylo o neco horsi vadli fialoveli zloutli a za 30dni nenarostli ani o 1cm už z toho uplne hotovej vse mam digi kvuli presnosti rikam to neni mozne az mi jednou napadlo vzit sve pristroje k jednou kolegovy a premerit zda spravne funguji hned po prvnim mereni sme zjistli ze sonda na ph ukazuje o 1,00ph vis nez ve skutecnosti je koupil sem novou a bylo po problemu co ty mas ok meraky? posli nake foto a uvidis ze to spolu vyresimejeste bych chtel poradit nemer ph a ec vystupujiciho roztoku ale spise ho odebirej primo z korenoveho prostredi pomoci injekcni strikacky a jehli
diky moc za pomoc ja jsem uz koupil tu dalsi hadici a rozdvojil to kupodivu to dava ted o dost mene zalivky, najednou znicehonic se ty miminka probrali a uz jim nevadi ani po 4rech hodinach zalivka, faktem je ze jsem zmenil phacko s 5.2 na 5.8, zrejme jim to vyhovuje ale rozhodne to chce foto ja si pujcim dnes od brachy fotak a prdnu to sem.Jsou ted vysoke asi 40cm a zastipoval jsem je jednou, dnes jsem teda uz konecne prepnul na kvet a jsou vporadku zatim ted me trapi neco jineho koupil jsem svilustop na svilusky protoze nechci kvuli nim v budoucnu prijit o vsecko ale je to tezka chemie a mam z toho spatnej pocit nema nekdo typ co by bylo vhodne objednam to i z netu?
AHM4D
čus, si piš že jim to vyšší ph vyhovuje líp..
k těm sviluchám, preventivně jsem kytky tak 2x tejdně kropil bioolem, je to za pár korun, není to chemka, a sviluchy vpohodě..
ten svilustop zatim vpoho pokud jsi teďka přepínal...ale samo zbytečně bych ho nestříkal, hoď foto jestli tam vůbec něco máš;)
LoLeQ_
kde mam sehnad levny a dobry na hydro


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma