Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2x600w - Klikni zde pro originální téma
zdravim..konecne sem sestrojil svuj box..rozmery jsou 210x210x200..zatim sem nemel finance na folii tak sem to alespon vybílil ale po novim roce koupim folii..druhe 600 kilo bude tez po novym roce..zatim tam mam osramku 600(mix rust a kvet)ventilator na odtah Vk250-1150m3/h..pritah zatim pasivni..ale mam axialni ventilator,ten zapojim az kdyz budou valit obe 600.Vlhkost zajistuje ultra zvukovy zvlhcovac mini nebler..mam zatim dva ofuky,casem prikoupim dalsi..Teplota pri sviceni 25 a pri tme tak 19..kdyz nesvitim tak jim pritapim primotopem zatim..vlhokst 80%.Hnojim to plagronem alga grow(po novym roce jeste neco prikoupim..kytky sou ve hline od uterky a rekl bych ze uz zakorenily..zatim mam lampu cca 60cm na vrsky aby si na takovou vataz zvykly(mozna uz ji dam niz..)na dotyzy rad odpovim..zatim

Osazenstvo:ww,himalai gold,diesel,bluebery,cheese a nakej nosorozec..
raStaVK
nazdar nemas trosku male tie kvetinace? bude potom presadzat aelbo ako?
vdaka :rasta:

peace
sou male,v techto je necham zakorenit pak budu presazovat..a kdybych je dal hnedle do vetsich musel bych svitit obema 600..takhle alespon usetrim
raStaVK
nebude to pre ne trosku sok?
rekl bych ze ne,proc by to mel taky byt pro ne sok..po presazeni me pak vzdy rychleji rostli..kdyz sou male tak nepotrebujou 10l kvetinace..
raStaVK
tak ak neposkodis korenovi bal tak by to malo byt ok, a k+ za obhajenie :D
jj dik..ono to pak stech kvetinacku jde samo kdyz sou poradne zakoreneny..
Skáčkař
Koukam, že to tady nikdo nevyndaval z květináčů... Jakmile to je nějakou dobu v takhle malejch květináčích, tak jsou tam kolem dokola všude kořeny a celkově myslim, že je to kompaktní, takže ani bordel s tim neuděláte - nerozsype se to.
jj presne tak...dam sem pak fota pri presazovani a vyfotim i korenovy system..
ahe...aký model to je??som si to čital ale som si to nevšimol sorry!
precti si prvni prispevek...je to vice modelu..
tak sem dnes neco nafotil..kytky mam presne tyden..az na dve se vsechny krasne chytly..lampu uz sem snizil cca50cm..jediny problem je teplota v noci(tak jim vzdy musim zapnout primotop)..ale az pojedou obe 600 tak to snad bude v pohode..
dnes jsem to presazoval..kytky jsou krasne zakorenene viz foto..tak za dva dny je nejspis zastipnu
17 den rustu..kyti 2x presazovane..jsou uz zastipnute..tak za 14 dni je presadim do zaverecnych kvetinacu,zapnu druhou 600 a necham je nejspis jeste chvili na rustu..
22 den rustu..kyti po zastipnuti..v patek prijde druha 600 tak je rozmistim po cele pestirne a presadim do zaverecnych kvetinacu..pak je jeste jednou zastipnu a pujdou na kvet..
Nazdar!V kolko litrovích kvetináčoch ich máš?Inak na raste ti v pohode stačilo 15 - 18 dní ket ich maš z odrezkou navyše je to už len strata času ja som tieš maval aj 30dní ale vobec som nevidel rozdiel.Zaštipovat bi stačilov pohode len jeden krát.Ak maš problém s vlhkostou kúp si keramzit a daj ho na vrchi kvetinačou ale 2-3 cm a problem maš vyriešení.Inak to maš perfektne rozrastené.Planuješ si kúpit aj nejake to hnojivko ?Fakt bi sa ti pri takejto velkosti a množstve oplatilo kupit aspom 500ml AH Bloom ,MIcro a grow bloom excelator víde ta to max do 1000kč a vysledok bude perfektní.
Zatial nech sa darí!
kde jsi vzal ze mam problem s vlhkosti??zatim to hnojim plagronem(prvni grow sem hnojil tez jen plagronem a vysledek byl podle myho dobry..),ale jeste neco si prikoupim(zatim nebyly kacky)..a jeste jednou si to zastipnu,bude vice vrchnich palek..a vyska ta me nako netizi tak to moze chvili jeste valit na rustu..ty kvetinace maj ted tak cca 2litry..o vykendu pujdou kyti do 8 l kvetniku....
Zdar!Tu vlhkost som spomenul len tak pomimo.No 8l budu uplne stačit ja idem v 6,5l a darí sa im jak keby boly v 20l.Nemyslel som tym že maš prepnuté na rast tak dlho že to vadí ale že zbytočne strácaš nejakych 15 dní,ale to je jedno každí vie jak ma davat.Ja som za metodu max 18dní a ket to maš ešte z rezou tak neni o čom ket su z nejakej dobrej matky.
Zatial Zdar!k+
zdravim..chtel bych se optat co je to za nemoc..koukal sem do fag a nejsem si jist jestli je to neco s vapnikem nebo jestli top neni prehnojene..diky za rady..
dik..si myslim ze svilusky to nebudou..v tom listu nejsou dirky,jenom z druhe strany prosvitaj ty hnede tecky..
kdyz vypnu lampu tak to postrikam vodou ale v ni zadny chemky nejsou..myslis ze by to nemohlo byt treba prehnojenim..sem jim dal uz normal davku od plagronu a hned druhy den to udelalo
WAMParjan
podle mně je to na 90 procent něco z nožičkama :) (to by sedělo i na tu hlínu kterou používáš ) podle mně tykoví ty malí mušky nebo pavoučci ale jestli nesleduješ nejaké přímo zamoření ...tak bych to moc neřešil ...jestli je to na všech kytkách i lystech to už je něco jiného...
ne neni to na vsech..tenhle list byl nejvice...ostatni sou jen nepatrne..uvidime dnes sem to prolil vodou,tak to snad bude dobry..
Zingar
Podle fotek a podle toho co pises rekl bych ze ty fleky jsou od kapek vody co byli na listech kdyz jse zapne svetlo. List nejevi znamky poskozeni od korenu. Nijak to neohrozi tvoje kytky. Je to ciste propaleny.

je to u spodnich listu a nebo u vrchnich?
je to mozny ze to je propaly je to jen u tech vrchnich..tak to ted prestanu rosit a uvidime
na jedne kytce mam jeste problemi s lesty ale neni to nijak vazne..druhe zastipnuti se pomalu rozjizdí tak to v nejblizssi dobe prepnu na kvet..fota z 30dnu rustu..
FrYnK
Cus.... hele proc si to pri presazovani nechal v tech mansich kvetinacich ? takhle si se akorat pripravil o misto pro koreny protoze takhle nemuzou do strany a pojedou jenom dolu tudiz je velky mnozstvi ty hliny nevyuzity...dalsi vec je ze dvakrat stipat znamena sice vic palice ale za to mensi ve vysledku je to skoro na stejno...dalsi vec je ze uz si to mel davno prepnout...takhle ti to po prepnuti naroste jak krava bude to silene husty a palice budou jen nahore protoze dole nebude svetlo...jeste jim trosku uber na zradle nektery listy mas lehce mutovany... ten list jak si ukazoval neni urcite od skudce ale je to z prehnojeni....nejak bych se s tim netrapil jen jim trosku ubral a jel dal...no at se dari zatim cus
cau sem na to takhle zvykli..proste koupim klony dam je do mensich a pak valim dal..nesouhasim s tebou s tim ze ta hlina je nevyuzita koreny totiz rostou i do stran..stim prepnutim si mel pravdu na spodku budou jen ridke palicky ale taky se daji hulit..jinak ti diky za rady..a na hnojivu trochu uberu..
FrYnK
Jasny do strany rostou ale myslel jsem to tak, ze jen pod urovni dna toho mensiho kvetinacku o coz se stara gravitace...Kazdopadne kdyby si to vyndal tak se urcite rozrostou rychleji...
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Fiš
cau sem na to takhle zvykli..proste koupim klony dam je do mensich a pak valim dal..nesouhasim s tebou s tim ze ta hlina je nevyuzita koreny totiz rostou i do stran..stim prepnutim si mel pravdu na spodku budou jen ridke palicky ale taky se daji hulit..jinak ti diky za rady..a na hnojivu trochu uberu..


Ty spodky radši prostříhej,jednak z nich je hovno a prostřihem snížíš vlhkost v celé bedne. Ale to má klidne ješete čas...
jj ty co budou uplne dole tak pak jo..oni uz pak odumiraji i sami kdyz je tam nechas jelikoz nemaj svetlo..s vlhkosti nemam problem lampy dosti topy..a chtel bych se zeptat zastipky se pomalu rozjizdej tak uz bych to mohl datna kvet??
tak mam kyti zhruba tejden na kvetu..mel jsem je prepnout drive uz ted maji od 50-60cm(jeste ze me ta vyska nako netizi)..mam krapet zluty listy vadi to necemu nebo mam dat lampu radsi vyse(ted je tak 35cm)..
teplota:den 23-25
noc okolo 12
vlhkost uz postupne snizuju..den okolo 30 a noc 50
Ono
Ahoj. Tú lampu by som trochu zdvihol, žltnutie môže byť z presvietenia. Čím zdravšia rastlina, tým kvalitnejší výsledok.
saiklon
cus, listy mi neprijdou ze by byly opaleny od lampy, takze ji klidne nech, ale jak porostou tak samozrejme zvysuj, jinak tech 35-40 by melo bejt bez problemu, jinak jak ti psal machoman, tak urcite protrhej ty spodky, pac z nich bude urcite hovno, akorat me to pak vzdycky sere, zte sem jich neprotrhal vic;)

a co jeste, teh dvanact stupinku prez noc nic_moc.. zkus jim trosku pritopit aspon na patnact, nebo jeste lip 18-19, to si myslim ze je uplne nejoptimalnejsi..

at se dari!
Kumbál
Ahoj, bude to určitě hroznej masakr, už teď to vypadá dobře, jen mysly na to, že kořeny mají být v teple. Myslim, že to, že to stojí na zemi, neni moc ideální. Když to podložíš třeba polystirenem, budou mít od spodu tepleji a pojedou líp uvidíš.
Hodně štěstí a zelené legrace. :-)
zdravim kyti zacinaji pomalu nakvitat..dostavaji plagon alga bloom a super vitality blooster o biobizu..teplota pres noc mi stoupla tak na 15 stupnu a pocitam ze to bude jeste lepsi az bude venku tepleji...
vagabund
Čau, chcem sa spýtat v kolkolitrových nádobách to teraz máš, to už sú tie 8L? Nech sa darí K+, dost sa mi to páči.
muscaria
a) prostříhej to co nejdřív - spodky pryč.
b) zbytečně dlouho jsi to nechal na růstu, ten box je malej.
Hellsing
cus, podle me je lepsi spodky nechat, vzdycky z toho neco je (hash) :) a vrskum to nasile neubere! ja sem osobne zastancem vetsich kytek nez mensich! cim vetsi kytka tim vetsi salamy :) at se dari....
cau mam to zhruba v 10-12 litrovych kvetinacich..box neni maly ma na vejsku okolo 2m..tuhle genetiku mam poprve netusil sem ze to tak povali..kdyz sem jel prvni kolo tak sem mel kyti na rustu nako 2 mesice...ted stacil slabej mesic a mrte vyjely-ne vsechny mam vice druhu modelu a naky jsou mensi..jinak az budu mit cas tak pridam foto...mozna uz dnes..
tak tu mam nake foto...cca 20den kvetu..uz delaj pekne palicky..sem zvedav jak to pude dale..zatim zadne probelmi akorat sem tam obcas nakej list je na odpis..
citace:
Původní příspěvek od muscaria
a) prostříhej to co nejdřív - spodky pryč.
b) zbytečně dlouho jsi to nechal na růstu, ten box je malej.


a) spodky ja neholim, i na nich něco je, každopádně někdy příliš mnoho listí může mít za následek velkou vlhkost, která v květu vadí. Doporučil bych ti to trochu ostříhat od listů aby se trochu prosvětlily, ale ne moc :)
Jinak pokud máš dobrou ventilaci tak spodky nech.
b) s tímhle bych taky moc nesouhlasil, jak máš velký kytky? Ja bych řekl že v tom bushy co tam máš je tak osmdesát čísel optimální. Jak někdo psal výše, velký kytky velký palice :) Ale musí se to pěkně prosříhat aby měla kam ta lampa prát.
kytky sou tak nako od 60cm do 80 a porad trosku rostou..ty vetsi sou u kraju a mensi rovnou pod lampou..ja osobne to od listi neprotrhavam..jen ty co uz zacinaji zloutnout v pozdejsi fazi uz jich zlotne dost tak jich tam nakonec moc nezbyde..
Velikost kytek co máš je podle mě na bush pod šestistovkou idealni.

imho jemný prostříhávání listů na úkor více světla na výhonkách a později na palicích kytkám prospívá.
a mam trhat spis maly nebo velky listy..a jak hodne..sem nekde cetl ze je dobry je tam nechavat kuli fotosinteze a i tady na groweru sem vydel v nakym threadu ze je ubec neprotrhava..ale je jich tam mrte tak by to troch asi chtelo..
Ja trhám velký listy, co hodně stíněj ostatním vrcholům, ale jen pár, nic se nemá přehánět, pár listů na kytce.chce to zaexperimentovat, kytek mas dost, tak vyzkoušej to udělat třeba jen na půlce a uvidíš jasnej rozdíl.
zdravim..dnes sem opet neco nafotil..kyti cca 30den kvetu..zalivka:jeden den cista voda +krapet enzimu a peroxidu.druhy den plagron alga bloom a trochu nakyho vitality boosteru...takhle to jedu porad dokola..
..
zdravim...po delsi dobe sem udelal par fotek..kytky cca 60 den kvetu a jeste tak do 80 dne porostou..hnojim plagron alga bloom a Gs..koupil sem odvlcovac a vlhkost je v poho...teplota pres den 23 a noc okolo 17.
J@m@L
We wanna Update!!! ! :D:D:D:D
jo ty vole procitam to tady tesim se na vysledek a vysledek nikde :-D
Hlava
citace:
Původní příspěvek od novyclovek23
jo ty vole procitam to tady tesim se na vysledek a vysledek nikde :-D


Chce to taky koukat na datum , tady uz ti nikdo neodpoví , zavíram Hlava


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma