Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Novoroční Grow 400W; 4x G13, 3x OB, 1x CCR - Klikni zde pro originální téma
Tomcek
Zdravím všechny pěstitele,

rozjel sem nový grow a mam v planu sem nahazovat nejake fotozz a info. Budu rád za každou radu a poznámku k cemukoli.

Osazenstvo:
4xG13
3xOrange Bud
1x Chronic

Hnojky:
Terra Grow
PK 13 - 14
Alga Bloom
Phytamin

Substrát: Plagron Growmix

Skříň:
2 skříně 80x50x170 (ŠxHxV) smontované k sobě - takže celkem 80x100x17O.

Světlo: Osram Plantastar 400W
Přítah: Kovový větrák 12x12 cm - víc nevím ale dává si to
Odtah: Ventilátor TT 125 – 220/280 m3/h, pachový filtr homemade (čekám na doručení)
Ofuk: Klipsňák (taky čekám)

Teplota den 26 - 29 °C
Teplota noc 22 - 25 °C
Tomcek
Orange budy valí jak splašené, hlavně ten jeden. CHronic vypada taky dost dobře, ale G13 nejak nejedou, na zacatku vypadali hodne bídně, u dvou to vypada ze se krapet vzpamatovali ale zbylé 2 jsou docela marné. Mají nažloutlé listy a některé usychají z kraje listku dovnitř.
Napadlo mě jestli nemají moc vody, protože sem to ze začátku hodně zalíval....ale vypada to že to tím nebylo. Premyslím na Ph nebo Ec ale měřáky nemam, tak nemůžu určit. Musim koupit aspon papirky.
Když někdo poradí budu rád, protoze orangy a chronic uz by chteli za chvili prepnout na květ, ale G13 na to ještě nemají.
Tomcek
Nahazuju new fotozz...Orangy a chronic si vedou moooc dobře, za chvilu už bych je hazel na květ, ale G13 se na to jeste necítí.
U všech kytek me usychaji listky od kraje do středu, ne vsechny, ale sem tam se na kazde nejaky najde. Nepozna nekdo cim by to mohlo byt.......? Dnes sem poprve hnojil 5ml Terra grow na 2l, tak uvidime jestli se to nezlepsi.
Ph nevim, nemam měřák.....musim koupit aspon papirky.
Dík za rady....
Tomcek
Usychajici listky
Neson
já myslim, že je to přehnojený .... g.mix má EC: 1,4 až 1,6 a když k tomu přidáš minerální hnojivo ve 14. dnu, tak je to hned .. ještě když k tomu neměříš pH ..
určitě změřit pháčko a podle toho se zařídit, jak píše Neson, asi to bude přehnojený, každopádně bych jim dal par dni na vodě jeslti se to nezlepší (na vodě s upraveným ph!) tyhle ty faktory se nesmění podceňovat....
Co je to zač ta g13?
Tomcek
Neměřím, protože na to teď nemam.....Jinak ty listky tak sesychaji uz od zacatku, pohnojil sem to az vcera, takze do te doby to mohl byt jedine ten growmix.
citace:
Původní příspěvek od Tomcek
Neměřím, protože na to teď nemam...


http://www.prag-info.cz/_shop/index...etail&id=140257 jeslti je 69 Kč investice na kterou nemáš, tak po tom nechápu proč se vůbec pouštíš do indoorového pěstování.
Každopádně já bych se s těma papírkama patlat nechtěl, jsou určitý investice, který ke growingu patřej, jako třeba digitální ph a ec metry.
Tomcek
2 Claune:

Tak vidim že koupi ph měřiče se nevyhnu...ale nebude to hned...zkusim to ted s tou vodou,ale zatial to změřím enem papirkem. Čím můžu dobře upravovat ph vody?
Jinak všechny řezy mám od kozzyho....
Tomcek
Chaa tak papirky mam, a na ty měřáky by vata taky byla (jde o to, že mam ted docela velky vydaje - darky, hory, silvestr, akce, tak nevím jak s tím vyjdu) Každopádně jsi mě přesvědčil o jejich koupi.....:D
Ph se snižuje kyselinama, v růstu kyselinou dusičnou, v květu fosforečnou, zvyšuje se hydroxidem draselným, ale ten já v podstatě nevyužívám, jelikož vstupní kohoutková voda má u mě 7,6 Ph (pro tvojí hlínu se to ladí na 6,2-6,4) A ještě jsem se nesetkal s tim že by kohoutková voda měl nižší Ph než potřebujeme. Jinak ph metr s dobrým poměrem cena/výkon je ten od essencialu, sám ho používám, jednoduchá kalibrace, která dlouho drží, vodotěsnost, dobré zpracování...cena asi 13 stovek.
Tomcek
Dík moc za info....přesně to sem potřeboval vědět. Koupím ten jak píšeš za 1300. Kalibrační roztok je součástí balení předpokládám?!
z31n4r
jak vysoko mas lampu nad kytkama?
Tomcek
58 cm
Tomcek
Potřeboval bych vědět, kdy tak asi můžu začít přidávat phytamin do rozprašovače?
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Tomcek
Potřeboval bych vědět, kdy tak asi můžu začít přidávat phytamin do rozprašovače?


Phytamin se dá využít jak v květu tak i růstu, takže neváhej a oros to;)
Tomcek
Najs.....dík za info Zedy
citace:
Původní příspěvek od Tomcek
Dík moc za info....přesně to sem potřeboval vědět. Koupím ten jak píšeš za 1300. Kalibrační roztok je součástí balení předpokládám?!


Předpokládáš špatně nutný dokoupit dva kalibrační roztoky a to 4ku a 7mičku.
http://klecka.cz/growshop/ssr/Essentials-pH-metr.html
http://klecka.cz/growshop/ssr/kalib...-HG-250-ml.html
http://klecka.cz/growshop/ssr/kalib...-HG-250-ml.html
Tomcek
Dnes za sebou maji kyŤoury 1. den na květu. Dvě G13 jsou sice krapet passe, ale na radu znameho jsem se rozhodl. Pěstoval pod tím samým světlem a prej to jestě vyletí hodně do vrchu. Mají za sebou 18 dnu rustu.
Zacal jsem je stříkat phytaminem 5ml/litr jednou týdně. Potreboval bych poradit kdy zacit hnojim alga bloomem a PK 13 14.
Jinak mám v plánu jet asi scrog. Nemam s tim zadnou zkusenost a proto bych chtel vyzkouset. Taky musim poridit ten ph metr v pondeli nebo v utery, aby meli zalivky spravne hodnoty. Zatím to zalívam poradne jednou tydně s 5ml/litr terra grow a vypada to ze holkám to zatial stačí.
Taky mě konečně dosel Ventilátor TT 125 – 220/280 m3/h, tak zitra vyřežu do stropu skříně díru, přes kterou bude ze vnitř tahat přes pacháč homemade 160 m3/hod Home vzduch ze skříně.
Doma sem vyhrabal i cool tube z brachoveho stareho growu, tak premyslim nad jejim nahozenim. Nad tím musim jeste trochu popremyslet...
Nahazuju taky nejaky new fotoz z dneška. Trosku sem to poprehazoval.
redyth
zajímalo by mě, jak to máš s tou G13, že bys měl originál g13 se mě zdá málo pravděpodobný, spíš to bude s něčím nakřřížený
Tomcek
Tak to nevím kamo, mám řízky od jednoho borca z Brna a jediné co mě k tomu řekl je, že je to G13.
Tomcek
Taky ty G13 jsou nakřížený s Black widow.....
Špičnik
Chlape držim palce s těmahle kytízama, nějaký nový foto?
Už si přišel na to co způsobuje ty žluté/hnědé listy? Já bych to tipoval
na přehnojení ale nevim....
Tomcek
Po delší době nahazuju nové fotozz. Chronik a Orangy uz pekne kvetou. Zato G13 jsou docela passe, je možné že sem je taky špatně zastřihl. Uvidíme co z nich bude. Dostavají jednou týdně dávku 2ml PKáčka + 3ml Alga bloom na litr. Postupně zvyšuju. Phytaminem stříkám jednou týdně. U G13 je davka o něco menší.

2 Špičnik:
ASi jo, nechal jsem to 1O dní na čisté vodě a myslím že se to trochu zlepšilo.....dík
Tomcek
další...
Tomcek
zase nejake novotiny...pristi tyden bych mel met konecne dodelanou cool tube a nahozene TTéčko s filtrem. jinak kyťoury mne delaji radost. G 13 zacli kvest a zbytek krasa. Jde sice videt ze jim neco chyby....bude to asi ph ale su totalne out of money takze na metr zatial muzu zapomenout.
Tomcek
...
Tomcek
Mir...
Konecne sem nahodil doma na koleni dělanou cool tube s ventilatorem a pacháčem na odtah. Vzduch tahám přes pacháč do cool tube a z ní dirou ve stropě ven. V pokoji nejde vubec nic citit, dokonce bych řekl, že teĎ je tu o něco lepší vzduch. :D Přítah je teĎ pasivní. Teplota ve skříni je 27°C a vlhkost 35 %.
TTčko byla taky dobrá volba, nejde skoro slyšet přes zavřenou skříŇ.
Kyťoury dostávají pořád tu stejnou dávku hnojky. Trochu víc sem je prostříhal páč na spodní knedlíky nešlo žádné světlo a po pár dnech vypadají o moc líp. Orangy uz se pekne oranží. G13 jsou pořád to samé, kvetou....ale slabota. Jinak u všech kytek se mně objevili na listech male tečky. Na některých makrech to jde dost dobře vidět. Neví někdo čím to může byt?
Taky by me zajimalo jesi je biobizz fish mix pouze na rust nebo jestli se da pridavat pres rustove obdobi do postriku? Dostal sem radu ze je to o moc lepsi nez phytamin.
Tomcek
Nějaké makérka.....na prvni fotce jdou dobře vidět ty tečky.
Tomcek
...
Tomcek
....
Tomcek
zdraviiim....
po dlouhé době nahazuju ňů fotoreport. Kyťoury si jedou 5O. den na květu a uz vypadají, že si říkají o kosu. Takže sem nahodil Final Solution, každý den to proliju a o víkendu je setnu :D Jeste je necham 48 hodin po tmě na závěr.
JinaK K HODNOCENÍ kytek asi tak: oranže potěšili, to samé chronik.....valili si pekne uz od zacatku a nebyl s něma nějaký závažnější problém, až na žloutnutí listů. Podle mě to bylo špatným výběrem substrátu a chybějícímy ph a ec metry.
Zato G13 mě zklamali...uz od zacatku jim to moc nešlapalo a na konci je videt vysledek. Male knedliky a tááák....urcite na to melo vliv, ze meli zustat jeste chvili na kvetu, ale na ukor orangů a chronika sem to prepnul driv.
Co se týče příštího growu, mam v planu koupit lampicku 25O W, páč na takový prostor bohatě stačí. Další věcí sou ph a ec metr. Klony ted brat nebudu, ale zajedu si pro semena do Vídně, nebo si je z tama nechám poslat. Zatial bych to videl na feminizovanee Skunk n.1 a powerplant nebo kalichakru.
Taky hnojky trosku prohodím....urcite prikoupim enzymy, biobizz fish mix a green sensation od plagronu. Premyslim ze bych dalsi kolo zkusil v kokosu, ale to jeste musim promyslet, páč s tim zatial nemám zkušenosti. To je zatial vse......takze.......enjoy photozzz!!
Tomcek
Fotozz po brutálním prostříhání....
Tomcek
dalšie...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma