Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vaše náklonnost k drogám: náhoda nebo osud ? - Klikni zde pro originální téma
Avitas
Všichni jak jsme tady na Groweru máme náklonnost k drogám, minimálně k té jedné, že ? :) a mnozí zkusili i další lahůdky. Už tady byla témata jak kdo začal, nebo co všechno zkusil.

Ale proč to vlastně máme chuť zkusit a někoho to ani nenapadne ?

Je možné, že je to vrozené, že máme zkrátka od narození dispozice jít dál až za hranice všednosti. Potom by bylo logické, že někomu tohle zkrátka dáno není a vůbec po tom netouží a tak ho to ani nenapadne.

O sobě si myslím, že právě mám od narození dispozice zkoušet jít někam dál. Jestli je to dobře nebo ne, to nevím. Vždycky mne ale zajímaly "věci mezi nebem a zemí", duchovní cesty, meditace a samozřejmě i některé drogy.

Jak je to u vás ? Náhoda nebo osud ?

pan dan
drogy jsou pro me takovy maly okynka do sveta, o kterem se spouste bytosti ani nezda. Nebo jinak, vypinaj urcity filtry, ktery nam slouzej k lepsi orientaci v te realite, nebo jak to nazyvate :sun: :wink: bez kterych bychom sice videli vse, ale to vse je obcas na prekazku - neumim si predstavit, jak lovci honi mamuta silne intoxikovani treba muchomurkou, to by toho asi moc neulovili.
Ale k veci.
Je to jen dalsi moznost, ktera je dana nam, svobodne smyslejicim bytostem jak k vazne praci s nasi psychikou a poznavani naseho Ja, tak k relaxaci a odfrknuti od sede reality vsedniho dne.

Prijmam bez nejakeho nutkani. Verim, ze vim, co muzu prijmout abych to neodskakal a co zkratka prijmout nemuzu. Psychoaktivni latky tu jsou a nase mozky na ne reagujou. To neni zadna nahoda.
koles
nemyslim si, že střet s drogou je nějaká náhoda. aspoň u mě to tak nebylo. když jsem začínal hulit, nevěděl jsem o působení ani o rostlině nic, ale rozhodně mi bylo jasný, co dělám (jakože zkouším drogu!). navíc mě to s postupujícím časem začalo bavit a nazývám to intelektuálním cvičením. přeci jenom mozek pod vlivem pracuje jinak (možná, že i rychlejc, ale spíš se asi jenom na chvíli přestane nudit, když vypadne z toho, v čem je pořád...z reality, ne?)

neměla otázka znít: nemají někteří lidé, narozdíl od jiných, dispozice (třeba jako část gen. kódu), které je předurčují k zálibě v (některých) drogách?

mám pocit, že podobná teorie skutečně existuje.

Aloha!

misscannabis
Joo tag ja mam takowej pocit, že se nak wo to zajimam wod malička.Asi stokrat sem přečetla My děti ze stanice zoo, pak Matka Davida S. narozeného 3.července 1959,...... a proste strasně moc a vzdycky me to strasne lakalo a vzdycky se mi libily takovy ty dlouhowlasy a wyhubli kluci-proste socky.A to se mi libej este ted......ale to je jedno myslim, že je docela zahada že sem začala kouřit cigarety až na stredni a dal nez ke trawe,rajskymu plynu a efedrinu sem se nedostala,ikdyz ted je asi na rade houba.Sem rada ze sem tam kde sem a ze neberu nic tvrdyho a doufam ze tomu este dlouho bude........myslim,že gdybych bydlela w Prague nebo nakym podobnym wetsim meste tag mam dawno diry w zilach.................nastesti nebydlim a co se mnou bude ukaze cas.......tagze myslim ze ja a drogy asi jen tag nahoda nebude jen doufam ze tou drogou moji zustane jen trawa a cokolada :)
teksun
asi u každýho je to náhoda spojená s osudem, sami ste si přece poprvý špeka nezapálili, ale dali ste si ho s určitou skupinou lidí do který se teďka řadíte, ale určitě proto má každej člověk náký předpoklady-třeba člověk, kterej si chce utvořit na danou věc svůj vlastní názor a proto např. zkusí marihuanu, aby jen neopakoval názory ostatních, nebo žijete v náký vesnici kde je moc hulení je tu docela velká šance, že budete taky hulit:D nebo, že to přinejmenším zkusíte
-podle mě vztah k drogám hrozně moc ovlivní: kde bydlíte, s kým se stýkate, výchova, povaha a charakter
-u mě to byla hlavně ta povaha, vše skoro vše si zkusit a náhodou se mi to i zalíbilo:smoker:
-určitě k tomu sou i náký předpoklady ze strany rodičů, děti sou většinou v kalení horší než jejich rodiče, se zeptejte svejch rodičů co kalili má mamka například pifka s ibuprofenama
-žiju v docela malým městě a vidím, že hodně moc slušnejch rodičům, který dle mý mamky nekalili maj budto extrémně církevně založený dětičky a nebo největší smažky takže kdo ví?
-každopádně mamku neobviňuju za to, že kouřím marihuanu a že mam pozitivní vztah k určitejm drogám, protože nakonec je to jen a jen na nás, co děláme jakej život vedem ale hlavně jestli experimentujem s drogama :satan:
FREEHAND
no.... já zastávám heslo CO VYROSTE NA LOUCE JE DOBRÝ! takový přírodní... něco málo z přírody už sem zkusil a čekám co mi ukáže dál. k přirodnim drogám mám hodně kladnej vztah protože si myslim že je příroda nestvořila zbytečně, a stali se nedílnou součástí některejch domorodejch kultur. dávaj mi možnost podívat se někam jinam, někam dál... mimo ten všední svět ktrerej už mi nepříjde tak zajímavej, drogy jsou pro mě klíč ke dveřim za kterejma je hafo nepoznanýho.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma