Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Soulože s Mařenou - Klikni zde pro originální téma
Pozdrav
Každý pořadný chlap ví, jak (z)hulení ovlivňuje jeho zájem o sex, tvrdost erekce a výdrž při souloži.

Výzkumníci na Universitě of Texasu mají již dávno vědecké důkazy o tom, že THC ovlivňuje mužskou sexuální aktivitu ve dvou fázích: nejdříve prudce zvyšuje hladinu testosteronu v krvi, a zanedlouho tyto hladiny snižuje hluboko pod normál. Pokusy na myšácích ukázaly, že krátce po podání THC hladina testosteronu v jejich krvi vylítne na šestinásobek normálu. Myšáci, kteří dostali malé dávky si udrželi vysoké hladiny testosteronu po dobu celé hodiny; myšákům, kteří dostali vysoké dávky THC, hladiny testosteronu dramaticky klesly již po 20 minutách.

No a vyšší testosteron znamená tvrdé péro, mrdací výdrž a plný výstřik.

U samiček a u žen je mechanismus působení THC na jejich sexuální chování mnohem složitejší. Krysí samičky vyhledávají přítomnost samečků, zvedají své ocásky na nastavují jim vagíny výlučně v závislosti na menstruačním cyklu. Podávání THC jejich zájem o páření jednoznačně snižuje. U žen, kde velkou roli v zájmu o sex hrají sociální aspekty, je ale situace jiná.

Nejpádnejší důkazy o tom poskytuje staroindická kultura s desítkami receptů na afrodiasiaka pro muže i ženy - shrimadananda modaka, uttama vajikarana, majun falaskari, roghan bhang, a jiné - odbourávající zábrany, podporující přirozené zvlhčení, prodlužující dlouhotrvající erekci a zpožďující ejakulaci. Vyznavačí tantry měli v oblibě mléčné koktejly z vysoce kvalitních konopných květů bohatých na pryskyřici, a listů, cukru, pepře, mandlí, kardamomu, máku, zázvoru a dalšího koření. Indické prostitutky dodnes konzumují kvanta bhang sherbetu, který jim pomáhá vzbudit jejich sexuální zájem o odporné a tlusté klienty.

Blíže k nám, lidová medicína v Srbsku 19. století znala vaginální masti z konopí a jehněčího sádla, které se podávaly pannám před svatební nocí k uvolnění vagíny a zmírnění bolestí při perforaci blány, nebo guc-kand - nápoj z konopí, šafránu, vaječných bílků a cukru k vytvoření erotické nálady.

Manželky a konkubíny v Maroku, Egyptě, Libanonu a v jiných blízkovýchodních a severoafrických zemích si obstarávaly konopí prostřednictvím svého služebnictva a těšily se z něj při erotickém fantazírování a hrátkách, když jejich muži nebyli doma.

Dnešní emancipované ženy často uvádí, že když za normálních okolností nemají vůbec žádnou chuť na sex, tak se po jointíku stávají hodně nadržené. Uvádí zvýšenou vlhkost ve vagíně a také zvýšenou schopnost a chtivost stahovat a uvolňovat vaginální svalstvo, a tak maximalizovat tření s penisem. Některé uvádí, že jenom tehdy jsou schopny dosáhnout orgasmu, někdy i několikanásobného.

Gabry zde na Groweru kdysi napsala: "Musim rici, ze co jsem zazila po "huleni" za uzasny prozitek pri milovani, tak mi to nebude ani verit. Snila jsem o tom cely zivot. Kdyz nastalo vyvrcholeni, mohla jsem konecne uchopit tu sexualni energii a rozehrat s ni hru celym telem, kam jsem si umanula. Nevysla z me hlavy jako obvykle hned pryc, nybrz jsem se v ni koupala neuveritelne dlouho, tak dlouho, jak jsem chtela. Bylo to uzasne. Byla to uplna ocistna koupel."

Studie ale také ukazují, že ženy jsou v užívání konopí ke zlepšení svých požitků ze sexu mnohem zdrženlivější než muži. Mnohé se zcela oprávěně obávají ztráty sebekontroly, která vede k podceněním rizik, souložím naostro s neznámými muži a přenosu pohlavních nemocí.

Jednoduchým receptem, jak zvýšit sexuální uvolněnost parterky při souloži - a to bez hulení - je přidání konopných extraktů do běžných vaginálních gelů - ale vždy a zásadně po dohodě s ní.

Konopný extrakt v olejovém základě použijeme pokud souložíme naostro, bez kondomu, anebo s kondomem z polyuretanu (například Durex Avanti). Používámě-li obyčejné latexové kondomy, olejové extrakty nepoužíváme, protože způsobují praskání latexu. Zde můžeme bezpečně použít čistý konopný extrakt (zbavený esenciálních olejů) na bázi glycerinu. Extrakty na bázi etylalkoholu mohou způsobit pálení genitálií, takže se jim radši vyhneme. Konopné masti na bázi vazelíny nebývají dost koncentrované a ve větším množství nevypadají ve vagíně zrovna vábně.

Použití konopných extraktů je jednoduché - přiměřené množství vaginálního gelu vytlačíme z tuby na dlaň a přídáme 2 až 3 kapky extraktu. Gel a extrakt rozmícháme prstem a naneseme na penis. Penisem jej trpělivě vtíráme do stěn vagíny. THC z extraktu vniká do krevního oběhu stěnami vagíny, a přes žalud a předkožku. Účinky začneme pociťovat asi za 20 minut a tak se souloží nespěcháme.

THC způsobuje snížení pohyblivosti spermií, a tak se před chtěným početím konopí radši vyhýbáme.

Návod na konopný extrakt v olejovém základě viz rubrika "Léčiva z hašoleje", návod na extrakt na bázi glyrecinu tam bude brzy také.
to je dobrej článek, odkud jsi čerpal? Každopádně káčko letí
Slick-ace
Toto si tisknu a pověsím na bytě na ledničku, zdejší samice budou valit oči. :drools:


Zdroje by mě taky zajímali, jinak co jsem hledal na netu, tak tohle bude nejspíš Pozdravův autorský článek. díky za něj
Pozdrav
Ahoj kluci,

přidávání konopných extraktů do moderních mrdacích gelů je moje vlastní a mockrát vyzkoušená invence. Rád bych, kdyby ji vyzkoušeli i jiní a popsali své zkušenosti. Kromě toho se takto obohacené gely dají krásně použít při masážích prostaty, ale o tom až jindy.
Jinak hlavní zdroje pro historický exkurs do příspěvku byli: Ethan Russo, Melanie Creagan Dreher, Mary Lynn Mathre: Women and Cannabis: Medicine, Science, and Sociology (kniha); Terry Necco: Marijuana and Sex: A Classic Combination (článek); odvolávky na klinické pokusy: S L Dalterio: Marihuana and male reproduction; S L Dalterio, A Bartke, D Mayfield: Cannabinoids stimulate and inhibit testosterone production in vitro and in vivo; S L Dalterio, D L Mayfield, A Bartke: Effects of delta 9-THC on plasma hormone levels in female mice (zprávy o výsledcích klinických pokusů).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma