Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
AErOPoNiC URBAN GrOWiNG under 1200 Watts HPS - Klikni zde pro originální téma
WAMParjan
citace:
Původní příspěvek od Fero22
Čau chtěl jsem se zeptat jak často měníš vodu v nádrži a jak ju vypoštíš má to nějaky ventyl nebo rukama???

no vodu měním poprvé když měním MR 1 za MR 2 potom asi po třiceti dnech znova a poslední víměna vody přicháží z flushem okolo 50 dne květu . . .

vodu vypouštím čerpadlem do kýble . . . .
rastajohn
zdar jak cyp.
Kolego je to pekny vsecko to je jasne, super dokumentace... :) nicmene mam par dotazu. Jak jsem se dival tak prepinas v podobne velikosti kytek jak ja, ale cumim ze se vubec nevytahly, nevim jestli sis to nejak oduvodnil to "nevytahnuti", ja bych rekl, ze to je okamzitou vymenou roztoku s hnojkama v dobe prepnuti. Predpokladam ze michas na novou periodu 12/12 uplne jiny roztok, zamereny na kvet. Ja pri prepnuti roztok treba vubec nemenim, jenom zacnu dolivat "roztok na kveteni" a z toho zbytku "roztoku na rust" se kytky jeste vytahnou. To same je to u hliny treba, tam taky trva nez se spotrebuji vsechny ty soli z hnojek na rust, nez zacnes prisolovat hnojkama na kvet... no doufam ze jsem to podal trochu srozumitelne :)

zatial
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od rastajohn
zdar jak cyp.
Kolego je to pekny vsecko to je jasne, super dokumentace... :) nicmene mam par dotazu. Jak jsem se dival tak prepinas v podobne velikosti kytek jak ja, ale cumim ze se vubec nevytahly, nevim jestli sis to nejak oduvodnil to "nevytahnuti", ja bych rekl, ze to je okamzitou vymenou roztoku s hnojkama v dobe prepnuti. Predpokladam ze michas na novou periodu 12/12 uplne jiny roztok, zamereny na kvet. Ja pri prepnuti roztok treba vubec nemenim, jenom zacnu dolivat "roztok na kveteni" a z toho zbytku "roztoku na rust" se kytky jeste vytahnou. To same je to u hliny treba, tam taky trva nez se spotrebuji vsechny ty soli z hnojek na rust, nez zacnes prisolovat hnojkama na kvet... no doufam ze jsem to podal trochu srozumitelne :)

zatial

A neni to spis treba genetikou ? :) to jaky tomu namichas hned po prepnuti hnojivo na to nejak vyznamenjsi vliv nema...
WAMParjan
čaues :) . . .

no omlouvám se že jsem to napsal nahoře nepřesně , samozdřejmě jedu MR 1 ( rustové hnojivo ) asi do 15 dne květu :) . . .

takže nevím a přikládám to genetice . . .

každopádně už připravuju nové kolo kde se bude vyskytovat stejná genetika tak se ještě uvydí . . .

takže zatím všem díky . . . za karmy i foto týdne :) . . .
Chuck Taylors
Zdravím mistře, nechtěl by jsi prosim přihodit ještě nějaké makra sušiny :) ?
moonspell
nepokrocil jste nekdo v reseni toho hlavniho problemu tady???
potykal sem se s tim samym,uz sem myslel ze je to ok ale vratilo se to dalsi kolo...zkusil sem vysavovat prostor,lepsi ventilaci, bio protekt, predatory,pozdejs i fungicidy..a nic z toho...ale jinak je jasny ze mam stejnej problem...rad bych prispel necim konstruktivnim ale opravdu sem v tomhle v koncich..ze svyho pohledu muzu vyloucit i problem s zivinama/hnojkama...jedu furt plagrony a problem mam az posledni dve kola,jediiny dve zmeny ktery probehly a napadaj mne tak jsou vymena skrine za homeboxa a to ze sem konecne zacal upravovat ph zalivky kyselinou:) budu maximalne vdecnej tomu kdo tohleto rozlouskne:)
moonspell
jeste mne napadla jedna moznost ohledne toho ze by to moh bejt problem s vodou jak tu psal EricCartman... napadlo mne ze se mohla zmenit cisticka u nas nebo tak neco tak pred pul rokem a zacala nam tect chemicky jina voda...ale zas by to nesedelo na warpa... pac u nej se to projevilo jenom v jednom systemu a v druhym ne,a pocitam ze vodu pouziva stejnou na oba...takze tim to asi taky nebude:(
WAMParjan
EDIT : no mohl bych nahodit alespon základní info když už jsem sem dal ty fotky ,že ?? takže . . .

EUFORIE 70cm víška

KVĚT : 48.den 12/12

RUST: 0 dní !! :) dobře prokořeněné řezy v 4x4cm kostkách jsem zasypal hydratonem a šoupnul rovnou na květ to ře udělají takové rakety jsem sám netušil :) . . .
od začátku byly jenom na MR2+CG . . .

TEPLOTA :tedka už jeto lepší a díky tomu že jedu přes noc a parádnímu ofuku :D tak pod lampou je 24°C a v romu 22°C . . .

zatím wamp . .

placka
cek.. BRAVO KOLEGO!!!
Ono
Ahoj WAMParjan. Máš parádne rakety.:wink: Ako dlho si ich mal na raste a akú teplotu udržuješ nad vrškami rastlín, resp. v ich okolí? A "eu" znamená Eufória?
WAMParjan
edit up :D
krasus
toz dobre sisulky ti tam vyrasily jo a poslu ti k+ pac jich mas evidentne malo :rejp: tak pic v dalsim treadu
WAMParjan
SAGE :)
WAMParjan
:D
WAMParjan
:D :D
WAMParjan
HIGH
WAMParjan
EUFORKA jede :)
Ono
Aj ja by som chcel toľko eufórie, čo máš ty.:D
WAMParjan
:pimp:

už dojela :D . .
tomas2pet
no mňamka wampe. :D
Klamath
czus. by me zajimalo kolik si totro zklidil a kolik si mel prumer na kytku. dal nejaky rozdily mezi siskou nahore a siskou dole?
WAMParjan
citace:
Původní příspěvek od Klamath
czus. by me zajimalo kolik si totro zklidil a kolik si mel prumer na kytku. dal nejaky rozdily mezi siskou nahore a siskou dole?

asi sis spletl tread ? ne ? :D
nokia0022
zdarim ta.. moc krasna pestiaren... chcel som spytat preco si kupil 2 x aeroflo 20 a nie niaku vecsii model .. dakujem
WAMParjan
s
WAMParjan
SMBog
WAMParjan
x
Kreator1993
Woooow
naxos
wow! smekám a gratuluji! mohu se zeptat na info k posledním příspěvkům? Jak dlouho kytičky rostly ? jaký objem má květináč? v jakém boxu? jaké světlo? hnojky?

Taky toužím vypěstovat si takovýhle stromek :D
WAMParjan
moc už si to epamatuju ale myslím že to je ze skleníku rostly do sklizně :D květináš kolem 30l hnojky tuším advanced nutrients
Storm
zdarec, máš zkušenosti s TAG aeroponií?Nebo nevíš o někom kdo ji poslední dobou jel?
WAMParjan
ne a ne
mrak xXx
cool

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma