Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Můj první indoor ;) - Klikni zde pro originální téma
TomHash
Čau! Udělal jsem si čas a něco spíš zatím tak zkusím.

- nemám totiž zase tolik času a ani správného prostoru. Mám to na takovém provizorním místě, ale lepší než nic ;).

Osvětlení:
-zatím je tam 45W Usporka, je problém se sodíkovkou... (časem tam bude nejspíš 150W sodík)

Rostlinky:
-1x NoName skunk (bude to z dobrých odrůd, je to fakt dobrý, ale pro mě noname...)
-zatím 1x NoName co jsem dostal od známých a nebo jsem vybral z brka, mám to všechno v jednom tyglíku ty semínka....

No, cílem mého prvního indooru je získat samici, a tak i matku, nejde mi tolik o výnos. Hlavně si to chci oťukat, tak mne nekamenujte ;).
TomHash
No nějaký foto
TomHash
Tak, zkoším přidávání fotek tak kdyžtak strpení.... :(

Fotka-to je foceno z vrchu, v tom koši z lednice je zatím elektrika, později to vyřeším jinak... Ten větrák je tam tak na pytel proto, že jsem ještě neprojebal díru do stěny. Pro miláčky je prý lepší cirkulace vzduchu kvulivá správnýmu růstu, takže aspoň dělá větr... ;)
TomHash
No nevím proč, ale ať dělám co dělám, jde to jen po jedné fotce... :( asi jsem zas někde něco podělal, no nevadí tak alespoň nějak...

Fotka - To je no name skunk ;) před pár dny.

- Jak řešíte zimu ve skříni? já jsem si tam nadrzo hodil na časovač elektrický kamínka, ja to blbost nebo okej? dik.
Mr.MEN
No u tebe je to blbost cely, nejen elektricky topení:D. Měl si počkat až na HPS takhle zbytečně utratíš seeds a elektriku.
A také by bylo nejlepší si přečíst FAQ a to aspoň 2x. Nebuď jak můj kámoš který si koupil 400W za 2500 a netušil ani co je to pH. Nemá a neví skoro vůbec nic a už pod tím má kytky.
Nedočkavost je fakt kravina...
TomHash
Proč je to blbost celý? Jaký olejový topení, to si se snad zbláznil??? Já potřebuju získat matku, což pod úsporkou jde úplně v klidu. FAQ používám když něco nevím, protože tam není nic nového pod sluncem. Seedů mám asi 500, takže kdyby náhodou jak říkáš tohle bylo k ničemu (což si nemyslím) tak by to nebyla vůbec žádná katastrofa.... A jestli narážíš na vybavenost skříně - ještě to není mno, dycky tam dojdu zlaufený jak motyka a moc toho neudělám...

PS: je demence do toho narvat tolik peněz a nevědět ani ťuk... na druhou stranu někde se začít musí, no ni? ;)

- a s tím proudem to neřeším, protože ho za prvé můžu spotřebovat bez obav a stejně to moc nežere . Ale každopádně dík za názor
Mr.MEN
Ty skočíš do vody kde nevíš jaká je hloubka:D.

Matka podle mě má mít ty nejlepší podmínky. Jako je vlhkost, dobré větrání určitě nějaký ofuk. A určitě je na místě i kvalitní hlína, hnojiva i lampa.
Protože všechno co uděláš jiné než venku je pro rostlinku stres. A to by si matce opravdu neměl dělat.
Měl by si na úplný začátek se zaměřit na to aby jí nic nechybělo potom uvažovat o matce:).
TomHash
Já myslím že ji nic nechybí, a určitě sám dobře víš, že i takto to jde. A jestli ne, tak ti to říkám, protože jsem to už viděl ;). Ale nehádejme se, už nahoře jsem psal že o nic nejde, že jen tak zkoušám :-P
Spacy
TomHash:Nic nechybí?koukni na ni má uplně tenkej a dlouhej stonek...to už ukazuje na to ze kyti chybí spravná cirkulace vzduchu...

2,tu úsporku dej na ležato a tak 5cm od kyti...když k ní daš větrák tak se ti nespalí
3,místo alobalu to radši vymaluj na bílo nebo kup bílou folii.. je to lepší než alobal

Vim je to proste jen tak pro srandu ale nemůžeš tvrdit že se kyti ma skvěle
Měl bys ses držet toho co říká Mr.MEN "vlhkost, dobré větrání určitě nějaký ofuk" to sou základní parametry pro pěstování
TomHash
Spacy: no jo no, neměla se na jedničku, ale prostě jsem to ani nebral moc vážně (chyba...), nevěděl jsem totiž jestli v dohlednu bude sodík, a jen tak kvest pod usporkama mi i přes noname genetiku přijde jako ztráta času... :)

No. Ale:

Po nějaké době to tu "znovuzaložím" :-), protože nastal obrat. Původní skunk co je na fotce je v konopném nebi. Neptejte se proč, udělal jsem to nechca :'( . No momentálně je tam 1xNoname z letoška od kamarada a jeden out z letoška od jineho kamose, pracovní název "Voňavka" :-) ---> Palice voněly kotel po pomerančích, i přes značné přehnojování kristalonem až do konce květu to nebylo ani moc citit... Z voňavky bych si rad udělal maminku, má velmi zamyšlený stav... ;-)

ALE hlavně -> ted behem vanoc bych mel mit konecne v pohodě 150W sodík, takže už začínám normální (nízkorozpočtové... :-D ) pěstění.
- Chvilu to vydržet pod 45W vydrží, kytičky jsou stejně malinké, tak bych imho zbytečně pálil proud.
TomHash
Jo a fotky zatím nic (je tam jen jedna kvetinka s deloznima listkama ;-D ), bo je vše jak předtím zatím, takže až to popojede tak vyfotím. :)

A přes Vánoce:

- Ventilace. Jednoznačně musím projebat tu díru ve skříni, bo tak jak je to tam ted je to sice o kapku lepší než nic (aspon mi přijde že je to lepší) ale pořád to stojí za prd. A ještě vyřídit ofuk. (možná až v lednu...)

- Osvětlení. Půjdeme do sodíku, samo ;-)

- Vlkost. Nemám měřič, ale určitě tam nějakou nádobu budu muset dát...

- Zdi. Nevím jestli přes Vánoce vyřeším i tento bod... Popravdě spíš ne, ale alobal sux, musím sehnat něco jinýho x( ;)

Tak, a ted tam asi za chvilu povalím, tak baj. :)
GLORS
můžeš prosimtě lépe nafotit prostory kde jí máš?jakou máš vlhkost?teplotu?krystalon bych tam asi ani nelil,kup si kvalitní hnojky v GS.
kytky potřebujou už od mala dobré podmínky aby to v květu bylo vidět.
a jestli to děláš jen tak z nudy,je to zbytečný plítvání a nechápu to!!!
TomHash
Vlhkoměr nemám, teplota je ve dne asi 24-30 stupnu a v noci +- 17-19.
Krystalon jsem zaprvé neuvedl že používat budu, i když ho mám, ale je to (i mnou) mnohokrát ozkoušené hnojivo, na značkové hnojky ted nemám ani lowy... (a ani bych je na první in nekoupil, takže pls nedebatujte o krystalonu a jinych hnojkach, tento thread bude only krystalon ;)

- Nedělám to z nudy. Právě že moc času nemám, a kupovat brko je pitomost, za chvíli bych krachnul. A venky? Lampa je lepší a celý rok. :-)

A co se týká podmínek, tak se snažím... Je to blbý místo na to, že se tam musí ladit teplota (to pořád ještě řeším :/ ) a vlhkost je tam taky všelijaká... (výhoda v květu zas). Ale zas je to dobrý místo, bo se nemusí řešit hluk, pach......atp :)
GLORS
nafotíš to celý?
TomHash
jop, ale dneska jsem tam nakonec nejel, takže zítra... (zítra musím...) Doufám že budu mít foťák. Když ne, nafotím to pozdějc. :-)
TomHash
Čus, tak včera jsem tam taky nebyl, ale teď jsem se z tama vrátil. Bohužel jsem neměl foťák, takže sem udělal pár fotek mobajlem, za chvíli je upnu (nabijím mobil...) . No, celý se to vyfotit nepovedlo, páč tam není místo. Ale tak snad nějak... Jinak jsem to dneska zaštípl, tak doufám že dobře, a že se to pěkně rozroste.. :-)
TomHash
čus, tak teda už i s fotkama... Tohle je stav před pár hodkama.
TomHash
Další
TomHash
A tohle je po zaštípnutí :) Je to okej, podle mě...
TomHash
Tak tohle je nejlepší fotka vnitřku co se mi povedla... Na to, že je z mobilu, tak v pohodě :D
TomHash
A tohle, co je na fotu jsem si ted koupil. Hnojivo, které udajně pomáhá proti plísním a různým nemocím... Taky má stimulovat růst - etrakt z biohumusu... No, prostě se mi to líbilo, tak jsem to koupil... musím pak vymyslet, jak budu hnojit. Máte s tímhle hnojivem někdo zkušenost? Zatím jsem to nalil na nějaký kaktusy, tady doma... :) xD
Intergalacticc
zdarec co to máš za žárovku? to je wolframovka? měl bys pořídit ten sodík at ti stoho něco kápne chce to na tom trochu zapracovat bez práce nejsou naturálie :D
TomHash
wolframovka... :D to je usporka, 45W... No, jasně že pořídím sodík... Budu ho mít ke konci týdne, nebo možná až příští týden, ale bude tam určitě ;). Zapracovat se na tom musí - to už jsem ale psal několikrát :)
TomHash
Dnes přišly semínka:
JHxWW
SHxWW
DPxWW

- už jsou ve voděnce a tímto děkuji uživateli runcajs -> thx kámo.
AHM4D
citace:
Původní příspěvek od TomHash
A tohle, co je na fotu jsem si ted koupil. Hnojivo, které udajně pomáhá proti plísním a různým nemocím... Taky má stimulovat růst - etrakt z biohumusu... No, prostě se mi to líbilo, tak jsem to koupil... musím pak vymyslet, jak budu hnojit. Máte s tímhle hnojivem někdo zkušenost? Zatím jsem to nalil na nějaký kaktusy, tady doma... :) xD


kaktusy se v zimě nehnojej woe:teef:
smáznu
GLORS
proč máš topení jako ofuk,žere jak svině lepší klips zapár


(smaž)
RASTACZ
nechápu tě v jumperově threadu píšeš že sis postavil 150ku sodíka za pětikilo a maš tu úsporku 45w a ten box vypadá dost amatérsky měl bys taky trochu zapracovat :)
TomHash
AHM4D: v kaktusech se prd vyznám... :-D Ale nevypadají že by se jim to nelíbilo, nalil jsem to i na květinku .... Hele akorát jsem jí zastřih, ale odmítla se rozdvojit... to bude zas nějaké poblázněná satíva.... x( :-D Mno ventilace už je vyřešená...

GLORS: to topení je tam od toho aby topilo, ofuky přibudou záhy ;)
TomHash
hele a asi změna plánu.... ten sodík tam zapojovat nebudu, tohle dojedu na usporce... a potom chci zkusit vscrog, nechal jsem si to rozležet v hlavě a rád bych to testnul, co to udělá ;)
Dobby
S takhle slabouvatáži asi nic... Prostě chce to sodík... A na co topení:? Kolik tam máš stupnů:?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma