Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
3.grow;400W;9xChronic;SCROG;Plagron - Klikni zde pro originální téma
Kumbál
Tak vstupujeme do nového kola.
----------------------------------------------------------------
Kdo neviděl můj starý projekt může mrknout sem:
Můj druhý Grow.
----------------------------------------------------------------
Tento grow se bude vyznačovat hlavně asi velikostí květináče a taky chci testovat lampy od Sonlight.
----------------------------------------------------------------
Osazenstvo (řezy)
9x Chronic
----------------------------------------------------------------
Světlo
První týden 18/6 před rozsazením:
Předřadník nějakej obyč na 250W.
250W Philips HPI-T Plus

zbytek 18/6 po přesazení:
Sonlight HPI-T 400W + Sonlight předřadník

12/12 - 400W Sonlight
----------------------------------------------------------------
Substrát
Nejdřív menší květináč a Royal-mix od Plagronu (z prvního grow). Pak plánuju extra mordu květináč. Potřeboval jsem ješte pytel hlíny, bohužel teď nebyl Royal-mix a tak jsem vzal pytel Grow-mixu taky od Plagronu.
----------------------------------------------------------------
Na stěnách kumbálu je kolem dokola fólie Diamond. Bohužel zůstala po druhé sklizni, nějak jsem ji nestihl vyměnit (možná to ještě dodělám). Je hodně špatná a bílá od sava...
----------------------------------------------------------------
Hnojky
Jako poprvé a podruhé
Jedu si téměř vše BIO od firmy Plagron.
Na kořeny jsem jel Plagron Roots
Na růst Alga Grow, PHYTAMIN, Cropmax
Na květ Alga Bloom, REPRO FORTE, Green sensation
----------------------------------------------------------------
Zvlhčovačku - toho trojitýho neblera. Přes sud s ním tahám vzduch z venku... Šlape fakt parádně.
----------------------------------------------------------------
DRŽTE MI PALCE!!!
Kumbál
K fotkám jen tolik, že ten chronik co na nich je je chudinka v hodně bídným stavu. Ty řezy vypadaly fakt zle, plíseň nebo nějaká ta nekróza na listech... 3 PRDELE SVILUŠEK!!!... Vytáhlý jak sviň a celý divný... Jen ty kořeny ty byly pěkný...
Dal jsem jim týden jen na Roots a hned sem je vzal OMITE. Každej den jednou, ale komplet. Fakt jsem otočil každej list a totálně namokřil.
Pomohlo to a kytky už teď vypadaj mnohem lépe. Pomohlo taky protrhání špatných listů a oholení spodků (příprava na scrog).
A jedou všecky :-)
Kumbál
No a teď trošku z kutila Tima:
Dopřeju svejm kráskám pořádnej květináček. :-) Je asi na 240 L
Sešrouboval jsem ho z desek co mi v krámu rovnou nařezali.
Vevnitř je igelit vytáhlej jednym děravim rohem ven.
Drenážní vrstva kamínků a hlína 150l Royal-mix a 50l Grow-mix.
Kytky jsou už týden starý a kořínky vypadaly podle toho :-), jen jsem zapomněl fotečku. Už vypadaj celkem dobře. :-)
Kumbál
No a tady ještě trošku mojí výbavy pro inspiraci.
Elessar
Zdravím,
hezký to máš, takhle si to jede Soma. Možná ještě pořeš nějakou drenáž, aby ti přebytečná voda mohla odtékat, viděl jsem tam malinkou díru, myslíš. že to bude stačit?
Viděl jsem to pořešené už tak, že na dně toho velkého květníku je drenážní trubka a její konec je vyveden hlínou směrem nahoru a přebytečná voda se tak odpařuje.
Každopádně budu sledovat, je to zajímavej pokus, hlavně to budou masakr kořeny a určitě se tady potvrdí nepsané pravidlo, kolik místa pro kořeny, tolik síly půjde nahoru, uvidíš sám

Přeju hodně štěstí a kvalitní úrodu
Elessar
Kumbál
Drze přiznávám, že nápady kradu u ostatních. Tentokrát mě ispiroval roboot. :-)
Drenáž jsem myslím nepodcenil vrstva kamínků má cca 5cm. Celý květináč se (omravdu mírně) svažuje směrem k otvoru, stojí totiž na polistyrenových deskách různé šíře... Dík za první reakci. Budu se snažit :-)
taky mě zajímá ta jedna díra odtoku na větší prostor :O
jinak nedávno jsme málem zrealizovali pěstování ve vaně :) vanu pak potřeboval jeden známej a tak se to nehrotilo....
budeš ještě zastřihovat?
dobrej setup, budu sledovat .)

Kumbál
Zastříhnu asi nejspis zitra. Cetl jsem ze ten chronic to sice nerad, ale pod ten scrog to podle me chce... Není u něj problém s výnos/kvalita, tak chci nechat tak 5-6 (možná i 7) větví na každý kytce a pak fik. :-) Ve výsledku by to mohlo být kolem 50-60 kvalitních vršků :-) Od spoda jsem otrhal dve trapný patra pak už jsou pěkný větvičky :-) Brzo hodim nový fotos... Asi zítra :-)
Kumbál
Ahoj, mam tu nové fotos kumbálos. Kytí byly štípnuty všechny v den 13. Foto je dnes - den 15. Jsou krásně zelený a jedou pod tou MH čtyřstovkou jak o život. :-)
Kumbál
No a hnojim dost podobně jako dřív. V pondělí jsem stříkl na listy Root, jen ať ty kořeny jedou. Ve středu Cropmax - příprava na stříhání. V pátek zaštípnuto a zalito Alga Grow, PH 6,0. No a ještě jsem to v pátek postříkal phitaminem. Dnes je neďěle a od pondělí pojedu to samý znova a to by bylo aby to nebylo :-)
Kumbál
Roste to roste... Jako z vody. :-)
Kumbál
Ahoj, dnes (den 22) namontovana mrizka na scrog. Doufam ze to ten vlasec a ty prkynka vydrží. Ale musí! Nechávám je narůst o trošku víc než minule. Chroniku to prej neva... Přepínat budu ale už brzo asi 25.

Na těch fotkách to ani neni videt ale mam tu normálně hromadu listí na mlíko :-)


Ty poslední dve fotky jsou ze dne 21 - kytky prostipany od nejvetsich listu. Kytky jsem taky orval o posledni mrzký spodky, ted už tam ty větve zůstanou tak jak jsou.

Ty první 3 jsou ze dne 22 - sledujte jak to za 24 hodin zhoustlo. :-)
Klamath
Cus. Fajn to vypada. Drzim palce. Budu te sledovat pro nejakou inspiraci :D
Kumbál
Jojo, taky jsem spokojenej. Vypadá to opravdu zatím dobře. Pokud se nic neposere a to by fakt nemělo, tak vše dotáhnu do velezdárného konce. Ale nepředbíhejme, na to je ještě opravdu dost brzo.
Dík za zprávu, každá potěší. ;-)
GLORS
a co přítah a odtah vzduchu ?
Kumbál
Pro GLORS

Přítah a odtah vzduchu mam vyřešenej hodně elegantně. Tahám vzduch pasivně z venku, přes sud se zvlhčovačkou, a na kytky. Jinak tam mam ufo asi 350m3 a pacháč asi 450m3, ale ten ted šetřim, protože ten smrad neni zatim tak hroznej.

Jinak to všechno se tu ale dá dočíst... Chce to víc pozornosti. V mém minulém grow je to celé i nafocené a docela dobře rozebrané.
GLORS
sorry asi jsem to přehlíd,díky za info
Kumbál
Tak dnes den 25 měly první dlouhou noc. Takže 25. den růstu = 1. den květu.

Vyšlo to přesně jak jsem si představoval, dens se sítě dotkly první lístky :-)

Nemohl jsem si odpustit pár foteček.
Kumbál
Jedna kytí má úplně jiný listy. Asi to bude nějakej ten jinej fenotyp nebo co. Vubec se v tomhle nevyznam, klido mi sem muze nejakej profik hodit nejaky info ci odkaz na info. Všechno to ale musí být Chronic a ta kytka je i dost podobná, jen ty listy.

Třeba to bude nějaká extra morda. :-)

Všechny maj listy jako je na tý první fotce...
Ta prostřední v zadu má listy jako na tý druhý.

Na barvu moc nekoukejte to dělá ten foťák, spíš na ten tvar a žíhání.
Lakys
Ahoj máš to opravdu pěkné. můžu se tě zeptat jeslti sis lámal hlavu nad nějakým zabezpečením pěstírny? jak si to popřípadě udělal? dík a hodně zdaru s pěstem :)
Kumbál
Hlavu jsem si zatím nelámal. Věřím, že domu mi jentak nikdo nepoleze. Do patra se jentak nedostane a byt je zabezpečenej klasicky skládačkou od Jablotronu. Jestli myslíš fólii proti policajtům, tak tu nemám... Musí se prej dávat na dřevo jinak je to k nicemu a obkládat to celý dřevem nebudu. Navíc si myslim, že policajti v našem městě maj na starosti daleko závažnější věci, než řešit pár set gramu co zhulíme za tři měsíce s kamosema. Nedělam to na kšeft, takže se moc nebojim... A vubec vězení jsou přeplněný, tak tam nenacpou jen tak nějakýho obyčejnýho growhuliče, ne? :-)
Lakys
no to jasný s tímhle s tebou úplně souhlasím ;) já nejspíž špatně formuloval otázku, protože mi jeden grower, kterého sem se ptal podobně odpověděl stejně jako ty :-) měl sem namysli nějaké pojistky, proudové jističe tepelné pojistky zemnění kovových částí atd.
Kumbál
A sakra, to mi radeji ani nepřipomínej... Já elektrikář a nejradeji bych si za to jak to tam je poprasený nafackoval. To víš kovářova kobyla chdí bosa... Takže odpověď je, že mimo pojistek bytu nemam zatím vubec nic...

Asi jak tak přemejšlim povesim ke stropu pytel nějakýho prášku. A když to chytne tak to prášek uhasí. :-) Ale raději mě neber vážně :-D
Lakys
:D no mám to dost podobně zatím jen tak dané dohromady říkám si že aspoň ta teplotní pojistka by byla dobrá :D snad nedojde k žádné "nehodě" :-)

EDIT: prosimtě, když si elektřikář neporadil by jsi mi jeslti má předřadník CECLA UAL -T 250W nějakou pojistku? hledal sem to všude možně na netu a ani google mi neporadil... díky za případnou pomoc
Kumbál
8 - 12/12
Kumbál
9 - 12/12
Kumbál
Ahoj, ahoj.
Mam tu dotaz, formou ankety na http://www.anketka.estranky.cz/
Předem díky za váš názor.
Kumbál
Tak tu mam upgrade. :-)
Roste to jak z vody. Jen sem při posledním ohýbání omylem zlomil tu největší (budoucí) palici. Pěkně mě to štvě, ale vypadá to že jich okolo bude dost a ty kytka se s tím snad popere chuděrka. Ohýbám každý druhý den. A při přehazování lampy jsem to stříknul cropmaxem. Pak jednou týdně Alga Bloom a ještě pořád jednou týdně phitamin. Brzo začnu přidávat repro forte a phitamin omezim. Taky asi už omezim to ohýbání, teď už to stejně moc neporoste. Každá kytí si vezme asi tři litry týdně, ale asi přidám čtvrtej, pijou čím dál víc...
Kumbál
13. den - 12/12
Kumbál
Jen pár fotek ze dne 14. a k tomu novoroční přání co možná největších pěstitelských úspěchů vám všem :-)
Dirty
Zdravim kolego
Chci se tě voptat jak seš spokojenej s tou výbojkou(Sonlight)??? pročítal sem tvuj thread a nikde krom začátku se o ní nezminuješ,teda jestli sem se nepřehlídnul...koupil sem si taky 4kilo na květ ale ještě tak daleko nejsem takže nemužu posoudit:( tak jestli máš nějaký postřehy tak bych je uvítal...jinač kytky vypadaj moc hezky!!! jen tak dál:)
Miloush
Krasa, opravdu to vypada nadherne. Ten scrog se ti krasne povedl...Karma pro Tebe :-)
A mel bych jeden dotaz ohledne scrogu, myslite si, ze ma jeste cenu nasazovat mrizku, kdyz uz jsou kytky dva tydny v kvetu? Mam tam celkem velke rozdily ve vysce, tak bych to tam jeste soupl, ale zase uz to moc neroste kytky poradne kvetou, nerad bych to nejak posral...
Kumbál
Pro Dirty: Zdravíčko, se světlem jsem max. spokojenej. MH výbojka měla tak modrobílý světlo, že sem to ještě neviděl a to samý můžu říct o květovce ta je zas mega červenožlutá. Jedou v klidu bez jakýhokoli problému. Jen mi přijde, že květovka víc hřeje, musím jí mít dál od kytek, ale to chci vyřešit tim headshieldem (nebo jak se tomu nadava). Mohu fakt jen doporučit. Jen sem mohl koupit 600W, ale to už je teď jedno...
Kumbál
Pro Miloush: Myslim, že by to šlo, jen bych dal tu mřížku tak do 3/4 kytky a paličky pod ní naohýbal, ale bacha ať si nepolámeš větve!
Kumbál
Ahoj, ahoj, ahoj.
Mam problém s vlhkostí, musel jsem ji stáhnout v tomhle mrazu mi hulilo z vokna a hrozilo: prozrazení, mokvání omítky, plíseň...
Takže vlhkost bohužel sražena na minimum. Na kytkách se to projevilo tim že se začínaj osypávat pryskyřicí, jako by si na listech tvořili obranu proti suchu, je to dobře vidět na druhé serii fotek. Může to ale být i tím, že už prostě zrajou :-) Jinak myslim že se jim daří parádně. Tenhle týden jsem dal poslední dávku phitaminu a repro forte je v plnym proudu. Tak snad to všecko dobře dopadne. Kytí taky začaly mnohem víc vonět :-)
Tady je první ze tří serií fotek :-)
Kumbál
Druhá série
Kumbál
Třetí série.
Pro flatboy: Dík ;-}
Kumbál
Ahoj mam tu další dotaz formou ankety na http://www.anketka.estranky.cz/

Za každou odpověď předem díky. :-)
Třeba tam toho jednou bude hafo a někomu to pomůže. :-)
Kumbál
Sledujte jak se to chlupatí. :-)

Jo a obědnal jsem 2x Repti Glo 10 UVB (26W) na poslední měsíc :-)
Kumbál
Tak tu mám várečku foteček za světla. Zítra to asi nestihnu, ale pozitří nafotím kytí za tmy před rozsvěcením.
Kumbál
Tak tady je pár fotek ze dne 28, ale nic moc. Musim konstatovat, že muj starej foťák se dvema megapixelama fotil lip jak tenhle novej se sedmi.

Dnes mi přišly ty dvě UV-Bčka. Nevíte někdo od kdy svítit, jak vysoko je dát a jak dlouho deně? Taky nevim jestli je tam jen pověsit a nebo je dát horizontálně jako výbojku.
No, jdu se po tom pídit...
Uroboros
pekna prace ;]
jak jsi spokojenej s tim el. predradnikem? rozsvecuje lampu na plny vykon opravdu v minutach? meril jsi nejak jeho W spotrebu? mas jak porovnat vykon s magnetickym predradnikem alespon vizualne? uvazuju o nem ale nikde jsem necetl opravdovou "recenzi"... :einstein:

diky... K+
Je to krása!!!! Kéž by se mi to taky tak povedlo. K+ o tom není sporu
Kumbál
Pro UROBOROS

Tak předřadní lampu rozsvítí na plnej výkon opravdu rychle. Je to zhruba okolo minuty (max. 2) na plnej výkon. Jeho watová spotřeba je opravdu nižší než u obyč balastu, měřil jsem to měřákem z baumaxu. Měří mi všecku elektriku co teče do kumbálu :-) Po vizuální stránce má krásné světlo u kterého (narozdíl od magnetického balastu) není patrné problikávání. Svítí opravdu souvisle. jen mi přišlo, že ta lampa sama o sobě víc hřeje, zato teplota toho předřadníku je pořád super. Rozhodně jsem rád, že tohle světlo mam a jsem s nim fakt spokojenej. :-) Nepomůže ti tohle?: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=38944
Zdarec. Takže jestli jsem to dobře pobral,přepnul jsi na květ v ten moment kdy se první listky vrcholů dotkly sítě? Dík M
Kumbál
Pro Mildar, jojo... Přesně tak, ale klidně to ještě můžeš pár dnů nechat, vubec ničemu to vadit nebude, jen budeš víc ohýbat. Ono taky záleží na modelu a na tom jak rychle roste...
Ty jsi koukal na moje N.Y.C.D ? Jestli ne ,tak mrkni a poraď. Je pravda že záleží na modelu. Ten N.Y.C.D je 75 procent sativa a 25 proc. indika teda alespoň jsem to někde četl tak nevím. Dík M N.y.c.d Scrog 250w
Kumbál
Mno, vůbec bych se nebál to ještě pár dnů nechat na růst, určitě tím nic nezkazíš. Navíc jestli jsi 15. přesadil a dnes (18.) chceš přepnout, tak ti to ty kořeny ještě asi moc neprorostly a po přepnutí už nepojedou vůbec. Něco podobnýho jsem udělal minule a v tom do čeho jsem to přesadil pak bylo minima kořínků a bylo to celkem zbytečný přesazování. Já bych to nechal a přepnul klidně až s prvním ohýbáním. Ale máš to pěkny :-)
Kumbál
Ahoj mám tu pár nových fotek. Jede to krásně. Kdo by chtel vidět víc fotek, nebo třeba video, tak tady... http://uloz.to/1185321/kytí.zip
Stačí kliknout na stáhnout free, ale má to 100 Mb
Kumbál
Tak jedeme dál. :-) Dnes 35. den květu. Na fotkách to možná neni tak vidět, ale na oko je to každej den tak fatální rozdíl, že bych brečel radostí. :-) Už to začíná tloustnout. :-)

Jinak jsem přidal 2x Repti GLO UVB10. Zatim svíti tak půl huďky ráno a půl večer (kytkovýho času). Vůbec jsem nevykoumal jak na to, ale budu postupně přidávat a myslim že to bude dobrý :). Vykoumam si to asi sám. :-)

Taky jsem dnes rozjel muj novej projekt s maminkama, tak mrkněte: http://grower.cz/forum/showthread.p...9892#post759892
Kumbál
Ahoj. :-)
Mám tu várku fotek ze dne 39 na květ. Je to foceno jen pod Repti GLO. Fotečky jsou pod tím o moc pěknější. No posuďte samy. Pěkně to klobásuje, ne?
Kumbál
A ještě pár pokusů o makro.... Lepí to jak sviň a je to prostě totální cukrouš.
Kumbál
Ahoj ahoj, tak dnes 45. den květu. Kytí se maj tuze k světu. :-) už se pomalu začínám těšit. :-)
Kumbál
A ještě. :-)
Kumbál
Ještě toto a to je vše přátelé. :-)
Chilam Balam
Máš to pěkný kámo a hezky ti to boptná:)jen tak dál!
Ten ph metr co je na tý jedný fotce píchlej v hlíně,jak jsi s ním spokojenej?
pan.smakovicka
peky ukazkovy grow, ten merak by zaujimal aj mna, da sa? a taky isty ale na ec sa asi nevyraba ze?:D
kobra777
Zdarec máš to moc fajnové,je to ráj palic.Zajíma mě která stěch hnojek přizpíva tomu mohutnění šišek,jak to krmíš ted? at to valí
Kumbál
Ahoj
Ten měřák jsem koupil na www.meteostanice.cz za pěknejch (myslim) 150,- maj tam spoustu zajímavejch věcí, ale tohla už jsem tam nenašel. Asi věděly proč to stáhnout. Je to totiž tak nějak naprd. Přijde mi že to celý nějak nefunguje a jestli jo tak buh ví jak. Nemá to ani žádný baterky... Už jsem to vyndal a nebudu to tam mít. Je to blbost.
Hnojím to každý týden jednou, přesně podle dávkování na plagronu. Dostávaj teď každej čtvrtek mix Alga Bloom + Repro Forte + Green Sensation. V pátek nic, v sobotu vodu, v neděli nic, v pondělí vodu a úterý středa nic. Pokaždé 1l odstáté vody na kytku. PH teď vždy 6,5-6,7 (odešel mi PH metr (taky sračka ADWA) tak jedu kapky, takže +-)
Johnny.Bee
Fakt masáž... Držim palce a budu sledovat..... az se naskilluju tak do toho pujdu taky, ovšem jenom pro osobní účely, samozdřejmě... xD
Kumbál
UUUaaahhháááááá
Kumbál
Nestěžuju si. :-D
Jinak tim UV-B svítim teď od rána do večera (kytkovýho času) Myslim, že proto to začalo tak super bambulovatět. Je to radost pohledět.
Kytí boží zelený. Ani líste žlutej. Tak to mam rád. Žádný přehnojený mrchy. :-)
A zítra hnojíme naposled... :-P
jaid
luxusna pracicka K+ zasluzene
Kumbál
Tak ještě něco ze dne 49. Dnes tedy naposledy pohnojeno. Kytky, ale ještě vůbec nemaj tmavý pestíky. Jen tak sem tam. Snad to za těch 14 dnů co ještě plánuju (+-) dozraje. A když ne, no tak to vlastně neva , jen pojedu dýl no...

Jinak včera jsem dal poslední brk z minulé sklizně. Vyšlo to akorát. Musím potvrdit, že čím uleželejší hůlo (samo v lednici), tím lepší. Mnohem lepší. Taky bych chtěl všem znova doporučit toho Double Dutche. Zdá se dost podobný jako ten Chronic, ale má specifickou vůni a chuť. Chronik voní dost tuctově.... No uvidíme za měsíc co a jak bude :-)

Jinak všem hrozně moc dík za Káčka je to radost pohledět ať už do kumbálu nebo na Moje G. (Jo jinak matičky se taky derou pěkně na svět... :-))

Fotky nic moc, ale na poslední je jasně vidět, že mam od začátku pravdu, že ta jedna kytka je ůplně jiná. Je to ta prostřední úplně vzadu. Na tý fotce je vidět jedna větev z té kytky a okolo z kytek ostatních. Je to prostě jinej model no. Ale neva........... :-) Vypadá fakt luxusně... Totál indicky. ;-) HMMM
Kumbál
Ahoj po odmlce jsem tu zpět a foto ze dne 57. na květ. Bambule bambulovatý, že bambulovatější asi už moc nebudou :-)
Kumbál
A ještě.
Kumbál
No a poslední. Nechtěj mi holky pořádně zrát. Tak dnes snížím teplotu na 24. Uvidíme co to udělá.
Kumbál
A pár ze dne 58.
Kumbál
Tak zdarec nahoru palec. Je to mazec.
Už se nemůžu dočkat. Holky už maj tmu a konečná je v den 70. :-) Trošku dýl ale bude to stát za to.
Kumbál
Je to děsně osypaný a hrozně krásný už se na ten košt těšim.
Kumbál
A poslední várka před fotoseriálkem ze sklízení :-)
Ňoaen
Respekt mééén,krasně vyplněná plocha,bambule vedle bambule,přeju at atakuješ G/W
tng
mas to fakt pekny. Double Dutche jsem jel minule taky a muzu s tebou pouze souhlasit, velice dobrej kouř.
Kumbál
A je to tu, holky už jsou kozama nahoru. :-)

teď sem hodim každej den něco o jedný z kytek a zhruba za deset dnů šmitec. A nelekejte se začnu těma menšíma....

Dopředu můžu říct že jsem čekal víc. vypadalo to hezčí než to asi bude.
Muj tip je 300g. Mokrýho toho bylo celkem 1817,9g

Tímto zahajuju tipovačku. S vítězem už se o výhře určitě nějak dohodnu. :-)

Jo a test shitu? Větší odpal jak minulou sklizeň. Bude to asi extremně dobrý. :-)
Kumbál
A dneska sem mrsknu dvě kytky protože nestály moc za nic a i ty fotky stojí za hovno. Tak ať to mam za sebou.
Tak tady je první. Otrhaná 111,2g mokrýho.
Kumbál
Tady je ta druhá. Ta byla nejmenší a vážila mokrá pouhých 93g.
Bandita
caw
o5 vydarene,
tipujem nejakych 275G
dobru chut:)
Kumbál
Tak dnes kráska číslo tři. Ta už byla o dost lepčí. Měla 303,5 mokrá.
Je to jedna z těch nejpěknějších. :-)
Kumbál
Tak na dnešek je tu ta nejpocukrovanější kráska. Na tu se obzvlášť těším :-) Mokrá 160g.
Kumbál
Dnešní várka je foto té nejtěžší kytky. :-) Mokrá váha 318,3g.
Kumbál
Další kráska do sbírky. :-) 259,1g
Zelicko
muj odhad 297,8 G :)
Kumbál
Tak dneska slečinka s 219,1g. Tipujte, tipujte. Brzo bude všemu konec. :-)
Pan Ker
375g
jurek5
400g....fakt pekne
Hydrotekk
350Gé ale preji co nej. :)
elop
nedá mi to a připojím se k tipovačce
vzhledem k mým zkušenostem s odhadem výnosu bych to viděl takhle:

jednou jsem vypočítal, že když se zváží mokré palice bez stonků a listů, suchý výnos je 25%

protože mokrého bylo 1875, ale asi i se stonkama, tak suchého se stonkama to vychází 468g

můj tip bez stonků je 412g
logic7.m
450 geeeeeeeee a samozřejme k+ nice grow
kovi
394g
Chilam Balam
tipnu si 363gé
HEMPseed
Ja dám 420 gééé.
Dirty
338g a máš to moc pěkný!!!
pan.smakovicka
333g
Ňoaen
lehce přes 405g
Špičnik
Voňavejch 368 ges..

Buon apetito
Kumbál
Tak tady je předposlední ladies, 220,4g mokrýho.
Kumbál
Tak tady je poslední kráska i když prťavá.ítra bude vyhlášení, takže máte poslední den na tipovačku. Tak hodně štěstí. Jo a tahle potvora dělá 133,5g.
Kumbál
Tak dnes je vyhlášení.

Mokrýho - Stonek - Spodky + Matro :-)
-----------------------------------------------
--93--------5,6-----1,9----+---13,6
--111,2-----8-------2,7----+---15,4
--133-------8,1-----2,1----+---22
--160-------7,3-----2,6----+---26,2
--219,1-----12,6----3,3----+---35,6
--220-------21,2----2,9----+---33
--250-------17,1----3------+---43,4
--303,3-----18,6----5,6----+---52,1
--318,3-----27------4,2----+---58,2
-----------------------------------------------
1807,9 - 125,5 - 28,3 + 299,5
-----------------------------------------------
327g suchýho matra

Počítal jsem matro + spodky protože je to všecko pecka.

-----------------VYHRÁVÁ--------------------
1. Čestné místo pro pan.smakovicka
2. Místo Dyrty
3. místo Hydrotekk
------------------------------------------------

S prvním už se o výhře dohodnu a ostatním gratuluji. :-)
Chilam Balam
Gratuluji kámo!!!
Pěkně Kumbále pěkně! Gratulation M


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma