Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
ohnuty zavit na vybojke - Klikni zde pro originální téma
gazda
zdravim

mam mensi problem s vybojkou. z bazaru som si objednal od clena alarman :mutant: 400 W komplet. no to co mi prislo sa ma sokovalo.
nielem ze sa objednane nezhoduje s dorucenym ale vybojka ma zohnuty zavit a nejde poriadne nasrobovat do objimky :grrr: . viz foto...

myslite ze sa da dako zachranit, alebo ju mam dat dakej zenskej na hranie ako falus? inac vybojka vyzera byt ok, len proste nejde nasrobovat... :hanged:

mate dake napady co s tym? dik
Celller
Jednoduchy, alarman je pyca! Takhle zkurveny zavit nejde prehlidnout! Prakticky je ta vybojka na vyhozeni, nejaky carovani s dratama nema cenu. Napis mu, a uvidis, co ti na to rekne, nevim, za jakou cenu si to od nej koupil, ale bud se s tebou dohodne, nebo ne.
LIMETKA
jj tohle nejde prece prehlednout,moc dobrre vedel co ti posila :) stim nic us asi neudelas.napis mu a at ti vrati penize nebo posle jinou vybojku bo pripade jinou nahradu
medulda
Tak, pokud je jinak v pohodě, tak se použít dá (tím neříkám, že je fér na to neupozornit). Dá se na to v celku dobře pájet - takže připájet dráty a pořádně zaizolovat. Není to sice ideální, ale šlo by to.
Fruddy
no pochibuju když je takhle bouchnuta (skoro jako by kladivem) že bude OK.... já bych se pustil do nekompromisního boje za vrácení peněz... přece se nenecháš takhle ojeb_vat....

ať ti to dobře dopadne...
Celller
citace:
Původní příspěvek od medulda
Tak, pokud je jinak v pohodě, tak se použít dá (tím neříkám, že je fér na to neupozornit). Dá se na to v celku dobře pájet - takže připájet dráty a pořádně zaizolovat. Není to sice ideální, ale šlo by to.


Prave proto sem psal, ze nema carovat s dratama:smash:
Fruddy
teď jak se koukám na ten jeho inzerát tak mi to je jasný... (snad nebudu křivdit)
stínítko co tam má je z pouličního osvetlení (uhel odrazu jemně pesměrovanej na bok "na vozovku" i když nevím jestli sou v pouličním osvetlení 400w ale pachatel který vylezl nahoru na poulični osvetlení a snažil se to odšroubovat nedošrouboval poslední závyt a už ji chtěl vzít... jinak to nevidím.... jinak by to ani přece nešlo..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma