Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravím vaší KOMUNITU :-D - Klikni zde pro originální téma
list
Ahoj zdravim vás:D..Jsem tu nový..:)..Snad se mi tu bude líbit..Už jsem pěstoval Outdoor..a měl jsem z toho asi 800g?:D..bylo to docela dobrý..Tak snad mě vezmete do komunity..:D...LIST:D...EDIT:Hoši prosimvás..mám ještě dotaz...když přepnu kytku na květ..a chci jí hnojit hnojivem na květ..kdy jí mám začít hnojit hnojivem na květ od tý doby když jí přepnu??Díííky:D
taky te zdravim..jj jakmile jak prepnes zacni hnojit kvetovym..aspon ja to tak delam,jestli chces aby to to kvetlo..
list
A jako ta hnojka na květ..podporuje rust palic jako na lepší učinky??nebo aby rychlejc rostli nebo co ?:D..nebo jak to je ?Díky:D
no poroste to rychlej a hlavne to driv zacne kvest..a ucinky to ti zalezi spis na modelu..proste kdyz to mas na rustu tak hnoj rustovym..kdyz na kvetu tak kvetovym...co pestujes za modylky???
list
No tak tedka mam 1 kytku..nwm co to je..ale našel jsem to ve SKERU ktere moc dobře zhulovalo..no a jinak mě tady v sakliku čekaj 4 semínka Jack Herrera a 1 semeno Shiva Skunk..:D..
Fruddy
čau vítej. já bych to ješte tak týden , nebo 10 dní po přepnutí hnojil na růst.... na kvet bych začal hnojit až by se začali tvořit náznaky palic (seskupení pestíků) ona totiž kytak po přepnutí ješte tak týden dost rychle roste a to se jí asi hnojky na růst hodí... ale radši ať ti poradí njákej vetší odborník .)
growman1
??,,
Calzone
Kytce trvá po přepnutí několik dní, než se dostane do fáze kvetení, takže hnojit hnojivem na květ v tu dobu je IMHO zbytečné. Hnojivo na květ totiž neni žádnej nakopávač květu, jak tu mnozí píšou, ale pouze hnojivo kde převažuje fosfor, který kytka dost potřebuje když kvete.

To samé platí i u světel s modrým a červeným světlem, lepší je s tím prohozením modrého světla za červené taky počkat až to bude mít cenu - tzn až se objeví opravdu květy.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma