Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Chcete at je na G. pouze trava a hashish a nebo vam nevadi salvej, kaktusy, koka?? - Klikni zde pro originální téma
Tak po dlouhem premysleni, jsem zalozil tenhle thread. Chcu at tady hlasujete a pisete nejake konstruktivni navrhy. My si to pak nejak prebereme a zaridime se dle toho. Toz tot zhruba vse.
To jsou nějaký drogy ne? přece tráva není dorga :D :D :D tyveo jeslti se tu má kecat o globálním oteplování tak proč by se nemohlo i o jinejch svinstvech než je tráva...nejsme snad jak stydlivý rodiče co se bojej vysvětlit jak používat kondom tyvoe :D
hastalarasta
to je zajimaci ze zadnej z tech vocasu nehlasuje pro.. Vadí mi Koka :D:D
víte co? nedivte se až pojede na tv nova zpráva že na ďábelském serveru který měl jako zástěrku pěstování konopí se dá najít návod na výrobu tvrdých drog.
tomas2pet
Nevím proč tolik hysterie. Pokud si pamatuji, tak se tady už koka několikrát řešila. Kde sehnat semena, a někteří jí dokonce pěstovali. Na druhou stranu, je Grower jiný než před 3-4 roky. Tenkrát tady nej borci jeli 600 W., dnes je to standard. Skoro to vypadá, jako by nebylo pěstování konopí protizákonné, bohužel pořád je. Jinak co se týče té Novy, tak souhlasím s kolegou Ramon_Dexter. Pak všichni budete debatovat, jaká je to lež a jak hloupí lidé neznající problematiku věří všemu, co je na nově. Bohužel, realita je taková, že žijeme v mediální demokracii. A většina lidí je hloupá a menšina chytrá. Což živí media jako Nova a Blesk, kde tito lidé čerpají relevantní informace.
Stoned_r41d3r
Ja jsem vybaven schopnosti nerozklikavat vsechno a oteviram, jen co me zajima.

S zadnym se soucasnych temat nemam problem, je mi to jedno, jsem Velkej Kluk a pripada mi dementni tvorit novej system pravidel jen proto, ze 3 lidi MIMO skupinu administratoru, MIMO skupinu toho, cemu rikame Grower Team bude prosazovat co podle NICH patri nebo nepatri. Pripada mi to usmevny. Ale verim tomu.

A uz vubec odmitam diskutovat s nekym, kdo si vubec pohraval s myslenkou na detsky porno.

S pokryteckejma hipikama nediskutuju.

Edit: Stav ankety jasne vypovida o tom, ze ten, kdo rve nahlas nemusi mit podporu ze strany lidi.
Nejlepší je guláš od mámy, pak koko, pak pivo, pak ganja, pak práce, pak mléko, pak sex, pak chleba, pak manželka a na posledním místě šalvěj s chlastem. Vlastně chlast je na prvním, když už sem ožralej, na posledním je až když se probudim... No pak ten sex s chlapem v popelnici, ten bych smazal.... :cox:
Kwjetoň
rappo ale tys řikal, že se ti to líbilo.. :confused: noco, najdu si jiný kunčofty.. :flower: :D
Mezi náma - nejhorší droga je moderovat internet.
Ramon: chechechecheche :rasta: Ty sis dal nějak málo, ne?
Lupus
nevidim duvod proc by zde nesmely byt dalsi tematicka fora typu - houby, salvej kaktusy
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r


:sššššššššššššššššššššššššššš: :smrk: :smrk: ééé :smrk:

Voe, starej se vo svy, voe, ja to mam plne pod kontrolou, rozumis?
A nemel bys neco? Na moderovani? Ale ja vim, vole, ale ja to fakt moc potrebuju.
TO SI RIKAS KAMOS?!!!! JAK MNE MUZES TAKHLE NECHAT!
KURVA! Houmíííííí....


Jako velkej kluk by sis měl na prímový drogy vydělat sám svoje keše, seš snad negr ne? Máš rád drogy ne? Tak koukej makat a moderovat. :D Pečení kokajni nelétaj sami do huby, to bys měl vědět. :D
Chci aby zde byly jen témata o trávě. Témata jako muškát, hulení banánovejch šlupek, smah či jiný podobný sračky jako kokain nebo kedra rovnou mazat. Slovo cenzura bych nebral jako pejorativum. Je-li web v soukromých rukou, tak jeho autor má právo určovat co na něm bude či nebude. :novádobahostvyhazujevrchního:

(... a nejzábajvnější je, když dotyčnej řekne, že na tek jezděj jen samý feťáci :D )
hastalarasta
ale v tom případě ze tady dojde k převratu režimu:D a smaže se ona nebezpečna rostlina.. bojim se to az napsat abych nebyl v blesku..KOKA, tak se musi smazat i teda fsecky temata vo kaktusech, šalvějích, lysinach, voříškách a mochomůrkách a bůhví jakejch este pochutin:D.... u fsech tehle rostlin je tady na foru navod jak z nich dostat co nejvíc at uz je to extrakt nebo kdejaký nálevy.. tak je tady i návod jak dostat co nejvíc z koky ne? me to příde logický ta kytka přece nemůže zato že se z ní ta sracka da vyrobit...
Vietcong-player
my nebereme kokajn,my nebereme kokajn,my nebereme kokajn,my nebereme kokajn,my nebereme kokajn,my nebereme kokajn,my nebereme kokajn,my nebereme kokajn... (pro správné navození atmosféry čtěte prosím nahlas)

PS: NE...!!!???
clandestino
Kde by s tímhle přístupem bylo Enpsyro...
DarkLight
Sic je tohle web (ehm, forum spis, no) puvodne temer a jen vyhradne ohledne konopi a jeho pestovani, osobne bych zde toleroval i dalsi psychidelicke latky, ktere vychazeji z prirodniho puvodu (nemluvim ted o zpracovani).

Prelozeno do prikladu:
ganja, veskery houby, salvej, muskat (i kdyz ten je hnus), kaktusy, lsd (k.lysergova se v prirode vyskytuje prece :) ) >> ANO
Jednak protoze jde o psychidelika, tj. latky povahove podobne brku, jednak protoze se vyskytuji v prirode a celkove maji ke ganji mnohem blize.

Pro ANO jeste pridavam onu dramatizovanou koku, je to proste normalni prirodni rostlina, jeji zvykani je znamy jako lidstvo samo, debatu o ni bych tady vubec tak neresil. A i presto, lidi kteri o ni tady budou debatovat a zaroven i pestovat ci obsataravat je zlomek, o vyrobe kokainu nekym z Groweru uz vubec nemuze byt ani rec :-D


A pervitin, hero (lec opium, resp. morfin taky v prirode najdem), kokain (ten ma do koky docela daleko), ketamin, koule (celkove amfetaminy) a podobny syntetika bych nechal mimo grower. Tema o zivotu s pedrem tady sice je a ja v nem taky prispival a cetl ho, nicmene si myslim ze pro tohle tema (byt drogy jsou chte nechte s ganjou uzce svazany, nebo presneji receno okruhy jejich uzivatelu) je misto jinde.

To jest muj nazor, MOD Team at cini dle nejlepsiho vedomi a svedomi, jejich i uzivatelu :p:

// jo, jeste poznamecka - byl bych pro vyclenit na debaty o jinych psycho latkach vlastni sekci ci podsekci... Ne nijak dramaticky, asi jen jednu spolecnou malou podsekci a ne to sekat natvrdo do nekolika vlastnich hlavnich skupin

Aby to bylo zhruba oddeleny ale nestalo se to novym spolutematem na G, no :)
Neomezovat témata threadů. Pokud jsou vedeny konstruktivně a na úrovni (to ať rozhodují MODi podle jejich metodiky, přístupné i běžným uživatelům :) ), nevidím důvod, proč je moderovat. Mnozí z kuřáků konopí mají kladný vztah i k ostatním drogám, tak proč jim brát témata diskuze?

U některých homemade produkovatelných a společensky obzvláště nebezpečných drog nechť jsou cenzurovány návody k jejich přípravě. :)
loeX
Dlouho sem nepřispěl a disaster mě tímhle tématem pomohl rozhýbat prsty:) přečet sem všechny příspěvky a zřejmě to bude pouze syntéza již řečených věcí, ale koncepčně bych tento problém řešil následovně:

1. rozdělení témat na 3 kategorie a následující podkategorie:

I. konopné thready
II.thready s tématikou přírodních drog
a)o uživání
b)o pěstování(galerie)
III.témata o tvrdých drogách

2.a co s tím?
-I.ponechat v původní formě
-II.a)-zde bych zavedl svébytnou kategorii s určitým názvem, který by zabránil možnosti spojení konopí a těchto drog...např. Grower team nedoporučuje(věřím, že mnozí vymyslí lepší název:))
-II.b)tato témata bych taktéž ponechal ve své původní podobě i umístění, jeilkož pěstování jakékoliv rostliny je šlechetné:)
-III. tato kategorii je pro tuto komunitu nejrizikovější, zajímá nejmenší počet lidí, jedná se ve většině případů o náhodný vstup nezavedeného uživatele do diskuze s krátkou dobou průběhu. Díky výše zmíněným argumentům jsem pro smazání dosavadních témat tohoto typu a následné potlačování jakýkoliv podobných aktivit, jakožto zavedení přesných omezení v oblasti těchto drog při registraci.

děkuji za reakce:)
a přeji hezký zbytek výkendu-zřejmě prohuleného:D
raStaVK
tak je vlastne jedno co si kto pestuje ...ale stale rozmyslam naco by sa dala koka inac vyuzit ako na to co si mislim...to by sem podla mna byt nemalo....dava to iny dojem potom :rasta:
veggxy
ja bych tu nechal ciste jenom drogy co tu sou od prírody...zadni chemky jinak si taky myslim ze kdybi se tu zacali rozebírat tvrdy tak by sem zacli chodit i jíní lidi a mylsim ze grower uz by nebyl tak moudrej)ale je to jenom nazor tak me prosim hned neukamenujte....
detlef
Jednoznačně souhlasím s loeX.
Soul Rebel
Ja bych omezil thready o tvrdych drogach, konkretne hlavne piko - to me tu moc nebavi. Ale vetsinu, co se pestuje bych ponechal, vcetne koky.
Hašišák
Necenzrovat pls! :) Jakekoliv informace i o jinych drogach jsou dobre, neb si treba i velmi mlady clovek co je cte,muze udelat solidni nazor.

Nevhodne příspěvky klidně mazat, ale kvalitní informace bych nechal.

PS: A dělit drogy na Přírodní a uměle je pitchovina jako cyp ! :banana:

Prostě fet jak fet.Nakonec většina drog má nějaky přírodní základ žejo? :slizoun:

i piko třeba :freddy:
Hašišák: Jaký má piko přírodní základ????
Calzone
denyg:
zrovna piko do té většiny nepatří, ne. ;)

Jinak k anketě, mě se to líbí tak jak to tady je. Nic bych neměnil.
Skáčkař
No lidi, mějte si mě za kreténa, kterej nedokáže nic tolerovat, ale když někde někdo mluví o tvrdejch drogách, tak mi po zádech běhá mráz a je mi z toho skoro špatně. Jsem tedy rozhodně proti tvrdým drogám - je to návykové svinstvo, ze kterýho něco máte tak 2x a pak už jen dáváte protože musíte...
Šalvěj jednou za čas jako takový odreagování nemusí bejt špatný.
Nevim jak je to s návykovostí šalvěje či koky, ale nejsem zásadně proti těmhle kytičkám, takže tak...

EDIT: Neni tam pro mě vhodná odpověď do ankety, takže hlasuju takhle:

NEVADÍ MI ŠALVĚJ A KOKA, ALE S TVRDEJMA DROGAMA JDĚTE FAKT DO <-> ...
Skáčkař
No pak je to taky na druhu závislosti (fyzická/psychická). Předpokládam, že na šalvěji a na koce to bdue (stejně jako na konopí) závislost psychická.
//Budu rád když mi to někdo napíše do PM, nebo radši sem, ať to ví všichni.
shadowsong
citace:
Původní příspěvek od Kopeček


a kdyby to zveřejnili tak by to hned hodili do jednoho pytle s konopím a to by bylo hodně špatný. Takže koka by se mohla (měla) vymazat.


Stimhle úplně souhlasim.koks je fůůůj ale ať si každej dělá co chce
HooBr
grower je v prvom rade o pestovani, takze ked to rastie, je to zive a funkcne nevidim dovod preco by to tu nemohlo byt
Hašišák
citace:
Původní příspěvek od denyg
Hašišák: Jaký má piko přírodní základ????


Efedrin.

citace:
Původní příspěvek od shadowsong


Stimhle úplně souhlasim.koks je fůůůj ale ať si každej dělá co chce


Kde jsi na to přišel, že koks je fůůůj? :punk:

Ale radsi to nebudu rozebírat ... :banned: :satan:
Lupus
naprosto souhlasim s hasisakem - info je treba a kazdy dospely clovek (jiste ze na G jsou pouze dospeli lide) ty informace vyuzije tak jak uzna za vhodne, pochybuju ze na G chodi lide co POTREBUJI navod na vyrobu koxu nebo pika
kripalu
Já nevím, ale problém kterej se řešil byl návod na výrobu kokainu ne pěstování koky. Já jsem si teda nevšiml, že by někdo byl proti příspěvkům s pěstováním koky.
Takže v té anketě si lidi, kteří odmítají odkaz na návod na výrobu tvrdé drogy kokainu prostě nevyberou.
Šalvěj včetně extraktu je volně dostupná oficiálně na rozdíl od kokainu.
Koku běžně žvejkaj Indiáni.
citace:
Původní příspěvek od kripalu
Já nevím, ale problém kterej se řešil byl návod na výrobu Kokainu ne pěstování Koky. Já jsem si teda nevšiml, že by někdo byl proti příspěvkům s pěstováním koky.
Tak že v té anketě si lidi, kteří odmítají odkaz na návod na výrobu tvrdé drogy kokainu prostě nevyberou.
Šalvěj včetně extraktu je volně dostupná oficiálně na rozdíl od Kokainu.
Koku běžně žvejkaj Indiáni.



Pane a nebyl jste nahodou jeden z tech co mely hystericke vykriky o tom jak semka nabehne tel. Hovna a udela tady poradek???
Tadle anketa neni zalozena proto ze mi vadi odkaz na jutubu, ale proto ze takovi jako Ty, meli opet plnou hubu kecu o tom jak je to spatny atd....
Takze anketa je jasna , bud se prenesete pres jeden debilni odkaz kterej je stejne tady u nas absolutne nerealizovatelny (toho si doufam. ti bystrejsi z vas vsimli) a budou thready o ruznych jinych srackach... a nebo se neprenesete pres odkaz a budou se mazat vsechny ostatni veci krome huleni.
Takze tak nejak.
papaja
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r

S pokryteckejma hipikama nediskutuju.



co máš proti hipikům vlez mi na hrb ty vobludo
jsem proti jakkýkoliv cenzuře-kuk na avatár
HA-de-SH
Nejlepší by bylo, cenzurovat na tomto webu slovo "cenzura" ;)
grubba
nic necenzurovat,drogy tu jsou,byly a budou,tak proč si o nich neříct.a za mně osobně: je ještě spousta jinejch dobrejch věcí kromě trávy co stojí za řeč
shadowsong
citace:
Původní příspěvek od Hašišák


Kde jsi na to přišel, že koks je fůůůj? :punk:


jel sem na kokeši asi 3mněsíce a utratil sem všechen keš abych si moh dát plecha takže sem stim skončil. žvýkání lístků praktikovali indiáni někde v Andách prý kvůli vysoké nadmořské výšce,nemusí to bej špatný kofejn je proste stimulant a nemusí nutně škodit . . .
Hostage
Je mi jasne ze clovek s par prispevkami do toho nemoze moc kecat ale dobre by bolo podla mna urobit okrem sucastnych kategorii este 1 a to Ine psychedelicke rastliny. Tam by sa presunuli napriklad terajsie galerie salviji co su v konopnom umeni a zaroven informacie o pestovani, co su povacsinou v kanale. Myslim ze tych threadov este nieje dost nato aby sa oplatilo delit ich na galeriu a pest. informacie, ale jedna kategoria by to urcite sprehnadnila. Tvrde drogy by som vynechal uplne nakolko podla mna prispevky o zivote s pikom, alebo navody na vyrobu koksu grower neobohacuju, ale kedze je ich strasne malo ani by som ich neako neriesil, nechat v kanale, alebo tam kde su. Thread o koke je podla mna prinosny, aj ked to sice nieje psychedelikum je to velmi zaujimava rastlina. Bol by som sice radsej keby v to threade neboli veci o kokse, ale myslim ze sa to da vpohode prehliadnut.
Mno zdravim :smoker:
Naopak bych tu ten tam ten odkaz na youtube klidně nechal at jen všichni vidí, že koka a kokain sou dvě diametrálně odlišné věci i když se stejným základem a že si prostě kokos doma nikdo nevyrobí což je podstatný !!!
To by mohlo bejt dobré pro všechny co se rozhodly tuto květinu pěstovat ! - pro Ty co se jí rozhodli pěstovat s tim že chtěj nakonec vyrobit dobrej kokos tady mam velikej úsměv:D
mějte se hezky a rači balte brka
36
citace:
Necenzrovat pls! Jakekoliv informace i o jinych drogach jsou dobre, neb si treba i velmi mlady clovek co je cte,muze udelat solidni nazor.

Nevhodne příspěvky klidně mazat, ale kvalitní informace bych nechal.

PS: A dělit drogy na Přírodní a uměle je pitchovina jako cyp !

Prostě fet jak fet.Nakonec většina drog má nějaky přírodní základ žejo?

i piko třeba


Lepsie by som to nenapisal :beer:

Na drogy nadavaju dva druhy ludi: ti co o nich hovno vedia, a potom ti slabsi z nas ktori nejakej tej chemke bohuzial podahli.. ja mam za sebou aj pikenko, hovorim "za sebou" to znamena ze uz ho dlhu dobu neriesim.. nestalo ma to ziadne usilie, ziadne odriekanie, proste som si parkrat uzil, prezil skvely vecer, viac uz mi to netreba a teda to neberiem.. je to vsetko o ludoch, ja si napriklad neverim dost na to aby som hazardoval a experimentoval naprikald s heroinom, poznam svoje spravanie, svoje sklony k zavislostiam a viem si urcit medze, a o tom to je.. myslite si kto chce co chce, ale fakt je ze na svete sa najdu aj rekreacny uzivatelia heroinu.. nie kazdy si z toho hned spravi zmysel zivota, a ukazovat na nejaku drogu a kricat "fuuj to je svinstvo" je podla mna trochu detinske..
Hanyz
Lidi by měli asi míň hulit. Alespoň pokud se zároveň věnují moderování fora. Vede to potom k tomu, že se vytvoří thread s tématem alá "vadí vám koka,chcete ji smazat?" a přitom se do toho okamžiku o kokě (v tomto duchu) vůbec nemluvilo. Jak už bylo zmíněno, mluvilo se o návodu na výrobu kokainu. Tím se vlastně stává zbytečným nejenom tento thread, ale hlavně celá anketa, proto zastánci jistého tábora se nad výsledkem radují poněkud nesmyslně.

Znova bych zopakoval JEDNALO SE O NÁVOD NA VÝROBU KOKAINU. A je naprosto jedno, jestli ten návod byl umístěn tady nebo k němu vedl hyperlinkový odkaz. (jednoduchým důkazem budiž reakce lidí, která je stejná, jako kdyby ten návod byl přímo na tomto foru) Stejnou pěstí na oko by byl návod na výrobu pervitinu či MDMA. Argumentovat tím, že si to doma nikdo nevyrobí, je alibismus. Já bych třeba doma nedokázal vyrobit ani pervitin, ale to neznamená, že to nejde. Argumentovat tím, že jsou tady thready o jiných tvrdých drogách je ZCESTNÝ alibismus, protože návod na výrobu drogy není diskuze o droze samotné.

Je to věcí subjektivního pohledu. Některým lidem stoupá teplota krve, když vidí obrázek zeleného listu. Jiným vadí houbičky, třetím MDMA, čtvrtým piko, heroin, kokain a pak tam jsou ještě ti, kteří se neštítí ničeho a prodávají třeba trávu po kilech, koule po kýblech, piko po lopatách, ale ejhle ... vadí jim dětská pornografie a obchod s bílým masem :eek: V někom to vzbuzuje nutkání vytvořit globálně platnou definici, cože je NEJHORŠÍ MOŽNÁ KOMBINACE, druhý se po prvním šoku z dětské pornografie zamyslí a představí si, která varianta vede k většímu počtu nešťastných lidských osudů, ať už dětských, dospělých či na obou stranách. Stále je to tedy onen subjektivní pohled na jednotlivá témata.

Dle mého skromného subjektivního pohledu ve mě vzbuzují pocity nelibosti i témata o drogách jako pervitin a MDMA. Ale nejsem aktivista, nikomu nebudu přikazovat, aby je odstranil. Nicméně uživatel fora by neměl být oklamáván. Méně matoucí by bylo, kdyby se namísto "pěstitelské forum" používal více výstižný popisek. Co třeba "Forum pro smažku jako jsi ty!"? Ajó, úplně bych zápomněl. Kanál je přeci na okraji našeho zájmu. Pak je to v pořádku. Je obchod s bílým masem na okraji našeho zájmu? Asi ano. Pak tedy doufám, že bude moderátory tolerován thread, ve kterém nám Béďa Ukrajinec popíše, jak nejlépe nalákat děvčaty z východu, zotročit si je a pak je nechat, aby nám svými vagínami vydělaly na naše skromná živobytí.
Šlajs
Je vyvrátitelné či potvrditelné, že páni kluci nasbírali inšpiraci v tom kanále, co je tak mimo?
http://grower.cz/forum/showthread.p...07&pagenumber=2
Jinak ta čtvrtá volba mi příjde silně zavádějící. Já, dospělý jedinec si to přebrat dokáži, ale dokážou to stejně 15tiletí fracci? Nalijme si čistého piva a na rovinu si řekněme, že MODs prostě všechny nezletilce neodhalí.
Hanyz
citace:
Původní příspěvek od Hlava
..Ne , kecas , jednalo se o přispevek ve kterem byl odkaz na youtube.com a coze tam bylo ??

Laskavě si odpusť obviňování ze lži při vytržení jedné necelé věty z kontextu, kor když hned ve větě následující o odkazu píši.
Čekal jsem konečně racionálnější odpověď od nějakého MODa, ale pořád se to vrací ke srovnávání threadů s diskuzemi o drogách samotných, v případech které jsi uvedl ani o to ne. No budiž, lidi jsou hold ruzní. Někdo si rád vyrábí drogy, někdo je rád prodává, někdo lozí po skalách a jiný třeba rád vede války na netu.
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od Hanyz
Dle mého skromného subjektivního pohledu ve mě vzbuzují pocity nelibosti i témata o drogách jako pervitin a MDMA. Ale nejsem aktivista, nikomu nebudu přikazovat, aby je odstranil. Nicméně uživatel fora by neměl být oklamáván. Méně matoucí by bylo, kdyby se namísto "pěstitelské forum" používal více výstižný popisek. Co třeba "Forum pro smažku jako jsi ty!"? Ajó, úplně bych zápomněl. Kanál je přeci na okraji našeho zájmu. Pak je to v pořádku. Je obchod s bílým masem na okraji našeho zájmu? Asi ano. Pak tedy doufám, že bude moderátory tolerován thread, ve kterém nám Béďa Ukrajinec popíše, jak nejlépe nalákat děvčaty z východu, zotročit si je a pak je nechat, aby nám svými vagínami vydělaly na naše skromná živobytí.


Přesně tak. Je to server grower.cz, ne cooker.cz etc. Na houbičky je zaměřen Shroomer, vydávaný častokrát za sesterský server tohoto, o perníku si můžou smažky a antismažky diskutovat na pervitin.cz. Žvásty typu: "Co je v kanále nás nezajímá" jsou úplně mimo....

Proč se zde zakládají témata, která stejně k ničemu nevedou, akorát se všichni pohádají? S tímto to dopadne asi stejně jako se slavným threadem "Větší avatary?"
st.Jan
Když už se tady řeší koka, tak bych se chtěl zeptat, zda-li má někdo k dispozici řízeček..? Chtel bych mit svuj malej keříček za oknem:-)) Odmenim se dle libosti..
kripalu
Lahvane: Díky za upozornění na Shroomer.cz o kterém jsem nevěděl, je tam i sekce konopí, kde píše do léčitelské sekce i Jedubabka.
jestedman
-
Lupus
chat néééé :D na zbytek nasrat :D cau rappo :D:D:D:D:D

ja bych tady nechal vsechno, kdyz uz sem nekdo hodi video s vyrobou kokainu tak ho klidne nechat, proc by ne, je to dokument :D hele nebudte naivni, na groweru si muzes počist i kdyz nejsi registrovanym uzivatelem, nebo se pletu?, nemelo by se pri prichodu na grower spis zobrazovat okno - VSTUP NA VLASTNI NEBEZPECI - od 18let, strasne moc tady hulime a vyrabime kokain podle navodu z videa?
Parchanti, zase si mě berete do huby :D - brzo založim doménu www.chlast.eu, kde budu adminem, modem, bohem a zároveň vás budu pravidelně každý dvě hodiny informovat, jak sem se ožral. No co si budeme povídat, brzo budu schánět nový játra a pro samej chlast ani nemám čas na sebe. Jinak plnej souhlas s jestedmanem, kdo si to nechce číst nebo prohlížet, ať nekliká. Každýho svobodná volba.
StigHelmer
Ja nejak nechapu k cemu ta histerie.
Ta diskuse probíhala v kanalu.Kazdej si tam muze precist , ze vstup je na vlastni nebezpeci.
Byla to jenom diskuse!Claune tam to video hodil bo se tematu tykalo a prinaselo k nemu nejake informace.Kdyz se s nekym bavim o kokainu nebo se mrknu na video o tom jak se vyrabi, tak sem hned smazka?Ne!Proste si chci jen rozsirit obzory a poucit se o vyrobe kokainu.
Ja bych tady tyhle thready normalne nechal.Jsou na okraji naseho zajmu a proto jsou umisteny v kanalu.Kdo si nechce procitat sracky a hovna, at tam ani neleze.
Kdyby to bylo v nejakem pestitelskem foru nebo v kurarne, tak bez milosti mazat!Ale takhle...:rolleyes:
A informace o houbach, salveji, kaktusech a jinych halucinogenech mi nevadi,dokonce me to i zajima..
zdar
http://grower.cz/forum/showthread....6429#post746429

lol :teef:
muhehhehe to se nam pekne rozproudila debata:-))) a to je presne to co jsem chtel. Po precteni tohodle a skouknuti ankety mi tak nejak vychazi ze to zase tak moc nikomu nevadi.
Tudiz myslim, ze to necham otevrene jeste do stredy a pak se uvidi . Ale mam pocit ze nic se mazat nebude.
Mejte se
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Disaster:-)
muhehhehe to se nam pekne rozproudila debata:-))) a to je presne to co jsem chtel. Po precteni tohodle a skouknuti ankety mi tak nejak vychazi ze to zase tak moc nikomu nevadi.
Tudiz myslim, ze to necham otevrene jeste do stredy a pak se uvidi . Ale mam pocit ze nic se mazat nebude.
Mejte se


Pohoda, tak to má bejt. Pěkně při starým :bravo:
Rives22
Grower = pěstování = Cannabis.....nechápu proč se tu řeší i jiný drogy.....a už vůbec ne chemický, na to sou přec jiný stránky......tak to ku*va netahejte sem.......zasírat to tady takovejma sra*kama....a to to tu dřív bylo tak v klídku
StigHelmer
citace:
Původní příspěvek od Rives22
Grower = pěstování = Cannabis.....nechápu proč se tu řeší i jiný drogy.....a už vůbec ne chemický, na to sou přec jiný stránky......tak to ku*va netahejte sem.......zasírat to tady takovejma sra*kama....a to to tu dřív bylo tak v klídku


Kanál = Nemoderované fórum témat na okraji našeho zájmu, tedy o všem co nesouvisí s cannabis.
Vzdyt prece uz jenom kdyz si tohle prectes, tak ti musi byt jasny ze se tam nebude resit jen konopi.Budou se tam proste resit sracky.
Copak kdyz ses treba s kamosema zhulenej a nekdo se jen tak bavi o kokainu tak zacnes hystericky vykrikovat a zacpavat si usi???
V kanale se uz resily vetsi picoviny.Kdo je nechce cist at zustava jen na pestitelskych forech a do kanalu NELEZE!!!!!
peace
Rives22
StigHelmer

ale tady nejsme v kanále > Náměty a ohlasy....kox mi neva, taky sem si párkrát dal :-D ale vadí mi že se to řeší tady na Groweru, piko, hero, a jiný chem sračky.....fakt mi to příjde zbytečný. Ať si to řeší jinde....jen to háže na grower špatný světlo, toť vše
StigHelmer
Rives22
Rec byla o topicu, kterej je v kanale ne?
Hele v phode ja te chapu.Ja tady tyhle drogy taky nemam rad a koku ani kokain jsem nevyzkousel a ani nevyzkousim.
Ale tohle je server, kde diskutuje nejakejch 20 000 hulicich lidi.No a kazdej jsme jinej.Nekdo se chce treba bavit JEN o pestovani konopi.Nekdo se chce bavit aj o hovnech :) A myslim, ze kanal je tady prave od toho, aby se do nej splachovaly vsechny sracky, ktery se netykaji ganjy.A je dobre, ze tady mame takovy smrdici misto, kde se muze kazdej grower poradne vyblit:)
A pozeptat se na informace a zkusenosti i o jinych drogach se taky muze nekdy hodit.
peace
shimano
jsem pro,koka,šalvěj,houbičky-však to je příroda,taky to musí vyrůst a my jsme growers ne?samozřejmě jiné drogy by tady asi neměly co dělat
Ostatní drogy jsou právě diskutabilní. Koka samotná je jen rostlina, ale kokain už ne. Ve svý podstatě i toluen je z rostlin, který v dávných dobách spadly do bažin. Na druhou stranu je pravda, že kanál je pro všechny sračky... dál bych tomu ale ani o trochu větší prostor nedával.
Šlajs
Docela nechápu to rozlišování syntetikaXpříroda. Není to ve finále fuck, jestli někdo zdechne na smrtelné monžství arsenu nebo curare? Ostatně, u "letců", co to zabalili život na této planetě jedním krůčkem do prostoru, je imho stejně jak v táborech LSD/DMT tak i v houbičkových/meskalinových, nebo nedej bože rulíkových či durmanových.
Badulka
Dle mého je stejná příroda i heroin (mák).
Vždycky je problém u lidí,viděla jsem heroinisty kteří jsou v pohodě (práce,rodina) a trávníkáře co se položí !
Ale Grower by měl být jen pro trávu.
Mě to vůbec nevadí.
Já si rád přečtu o něčem novém.
space.pussy
Můj názor je, že cesta represe (cenzury) je mnohem horší než cesta informovanosti, proto jsem pro otevřenost s rozumnou hranicí, čili necenzurovaná diskuse, tripreporty / všeobecné informace o jakýchkoliv látkách. Jediné, co, podle mě, má smysl cenzurovat, jsou návody k výrobě drog nekonopného původu, které by mohli G. přinést špatnou publicitu.

Domnívám se, že mnoho lidí dělá špatná rozhodnutí právě kvůli nedostatečné informovanosti. Myslím, že i diskuse o tvrdších, nebo spíš nebezpečnějších, drogách může právě posloužit jako forma prevence. Ilustrovat to můžu na vlastním příkladu: před dlouhou dobou, když jsem byl mnohem víc zatěženej na experimentování s halucinogeny, jsem málem zkusil durman. Nebýt toho, že si o něm zde přečtu dosti nepříjemný tripreport. A jsem velice rád, že jsem do toho nakonec nešel.

Nemám nic proti pěstování kouzelnejch hub, ale -- jak už tady ostatně bylo zmíněno -- myslím, že by bylo přehlednější, kdyby všechno kolem nich bylo směřováno na houba.cz - informačně bohaté fórum, které je na to přímo zaměřeno; škoda toho nevyužít.
Díky za toto téma..
Grower = pěstitel. baví mě pěstovat a užívat si produktů svého pěstění či šlechtění. Rozhodně bych nediskriminoval jiná témata nežli konopí, jelikož jen informovanost vede ke správnému rozhodnutí a to platí všude a vždy...

Pěstu zdar..
piistaa
kaktusy a houbicky bych sem dal. jinak uz nic:)
acheron
jj salvia , kaktusy , huby (aj ked tie by som skor daval na forum nato urcene , to spominane - houba.cz) aj ine entheogeny mi vobec nevadia..len by sa asi nemali miesat s temami o ganji .....

a miestonost alebo nieco take na trppreporty by som tu odcenil aj ja :)
Já myslím ,že to co je přírodní a vzešlo to ještě dřív nežli jsme tu byli,nechť ať tu zůstane a člověk po touze a prahnuvši poznání ať čte co je mu třeba. Příroda je mocná a ten náš zelený svět,v jakékoliv podobě, zde bude, tak proč se o něm nedozvědět co nejvíc. Jsem pro přírodu, ne však pro chemii !!!
pol
jo jsem na strane groowu,je to pestovska stranka tady by to mohlo byt zeleni a ne bili.........
pol
na vyrobu drog muzu poradit,ale nevede to k dobru
pol
ale presne receno chtel bych si koupit nejake domaci kokii..
VEGAN
[QUOTE]Původní příspěvek od loeX
koncepčně bych tento problém řešil následovně:

1. rozdělení témat na 3 kategorie a následující podkategorie:

I. konopné thready
II.thready s tématikou přírodních drog
a)o uživání
b)o pěstování(galerie)
III.témata o tvrdých drogách

takto by som to ja vyriesil najlepsie
podla mna by sme sa tu mohli baviť aj o prírodných drogach ( kaktusy, šalvia, huby, ...)
Niari
citace:
Původní příspěvek od Host
Ostatní drogy jsou právě diskutabilní. Koka samotná je jen rostlina, ale kokain už ne. Ve svý podstatě i toluen je z rostlin, který v dávných dobách spadly do bažin. Na druhou stranu je pravda, že kanál je pro všechny sračky... dál bych tomu ale ani o trochu větší prostor nedával.


Tak nějak, podle mě by měl být grower hlavně o pěstování trávy, ta úzká specializace je fajn. Ale na druhou stranu myslím, že většina uživatelů nemá problém s thready o pěstování ostatních psychedelik, které nemají vlastní "základnu" jako třeba houba. Já osobně bych uvítala oddílek věnovaný šalvěji.
Grissom
Spíš bych uvítal nějaký info o coca..
Soul Rebel
spousta info o coca
Jura
podle me bych tady rostlinky nechal všechny dyť je to hlavně o pěstování např.koka klidně
kokain to je něco uplně jinyho ale info jo
Minus
newim CHCI tady Vsechno co se da vypestovat .. ! a od toho je to Grower ne ?co roste ze zemne je priroda a to co se dela z prirody ze prirodni takze teoreticky i zdraví ..Muj NAzzoor ... :) Osstatni is SHITtt .Hlavne bych rek ze jako grower by nemnel mit zadny omezeni kazdymu se lybi neco jinyho .. PROSTE ROSTLiny :)
Minus
Newim tak na groweru se bavit o Tvrdsich drogach snad nema ani cenu rek bych ze by to asi nedelalo Dobre Dojmy .: Grower.cz ------> Uz jenom to Jmeno Tech stranek To Rika ..
jalala1
Ať se dějě co se děje, nechte mi tu tabák, vždyť jsem na něm vydyndal většinu karmy :)
pjsky
jojo.. koku si muzete pestovat ve skleniku (mate-li celorocne vytapeny) a bez povyku. Semena jsou snadno k sehnani v holandsku. Pro par cajicku to ale je dost prace, kytky jsou choulostive a narocne.

Nemluve o tom, ze je to porad ilegalni, takze jit do basy pro neskodny caj (prokazano vedecky a mnohokrat) je tak absurdni, az bych se na to vysral.

http://cocagrowers.org/ krasne stranky o kytkach.

Ohledne dovozu caje: bud se najde iniciativa pro legalni (vladou rizeny) dovoz a prodej nebo lze jit i cestou nuceneho zla.

Jsem si jisty, ze kdyz si 10,000 lidi s ptricnym verejnym povykem objedna cajicek, nedokaze nase vlada vsechny zavrit. A spolecnost bude muset zaujmout postoj.
Vynucena demokracie: taky demokracie. Nakonec tohle je nas stat, ne "jejich", ne nemecky, ne unijni. Jednoho dne to tu budeme ridit, coby fotrici. S hulenim se to povedlo, neexistuje zhulenejsi zeme nez ta nase. A nemyslim si, ze to je dobry. Kdezto legalni cajicek z koky by nasim unavenym vypalenym palicim jenom prospel. Taky min zrat (jsme tlustej narod jak svine) a taky se vic hejbat (a linej).
money5
jsem pro pro všechno přirodni.houby,kaktusy,koku,šalvěj,tabak,nějake bylinky atd.všechno co roste.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma