Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Receptář

 
Jak poslat fotky na grower - Klikni zde pro originální téma
kozzy
Může mi někdo poradit jak nyní umístit fotky z počítače na Grower? Angličtina není moje hobby. A jak koukám tak koukám a nic jsem nevyřešil. Nikde mě to nehodilo abych mohl procházet po disku a svých souborech v počítači. Myslel jsem, že když kliknu na IMG tak to půjde, ale naskočila int. adresa. Tak mi prosím poraďte!
carlos
Naštěstí je to nyní česky a vcelku intuitivní. Při psaní příspěvku (nebo jeho úpravě přes ikonku edit/delete) stačí zaškrtnout box Přidat fotografie a případně specifikovat, kolik souborů budete nahrávat z harddisku.

Po odeslání příspěvku se dostanete do utilitky pro správu vašich Galerií - můžete zde připojit fotky ze stávající Galerie nebo z nahrát z disku. V Galerii si lze také fotografie uschovat pro pozdější použití.
semeno
no já sem uplnej antipocitacovej tipnebotyp, a marně se snažim si dat svoji fotečku, no jako má např carlos tu pěknou rybu dík
semeno
jo menuje se to avatar jak sem se teď dozvěděl
carlos
Můj Grower -> Nastavení - Other Options -> Avatar (úplně dole).

Zaškrtnout "Use custom avatar" - Yes. Kliknout Procházet a zvolit obrázek max. rozměru 50x50.

Hodně štěstí! :sun:
deno
zkoušim tu photku přidat...:o)
carlos
Tento příspěvek je nyní zařazen ve FAQ: http://grower.cz/forum/misc.php...aqgroupid=16#93
pozitron
skusam

super! uz mam fotky v galerii, diky!
Bulb
Ja se chci zeptat jak se ty foto v galerii řadí ? Vždycky mě to ty fotky rozháže jak chce... :mutant:
UdL
Podle mě to záleží na tom, jak je máš seřazený u příspěvku, když jsou nahraný na netu... Prostě je zkus přerovnat v tom pravým okně... ;) Mně to nedávno taky udělalo, jen jsem přerovnal pořadí a vše ok... :)
Taker
Jé hele v tom odkazu na FAQ už to nefunguje jak by mělo. Úplně tam schází ty obrázky :eek:
Ale to asi nejspíš bude tim že Realist kterej to tam všechno vytvořil už tu neni

Jinak s tim pořadím fotek v threadech je to jak píše UdL - záleží na pořadí fotek v tom pravým rámečku
dneska jsem se díval do FAQu, jak uploadovat fotky. Je tam sice obrázkovej návod jak na to, ale problém je v tom, že se mně ty obrázky nenačetly. Přidávám screenshot, abyste věděli, o co jde.
čus
Taker
futeW - problém (snad) odstraněn....:smoker:
taker: óó děkuji, už jsem myslel, že to tady ani nikdo nečte :)
1...
...jaxem taxem... no přišel sem na to, že orázky v . GIFu vá to sice hodi do galerie, ale udělá to náhled-nenáhled, takovej ten křížek, sice funguje jako odkaz do galerie, ale fotka v tématu nikde... JPG je v pohodě.... proč? upozornit ostatní...

2...
ve vokně gde už přímo vkládaj obrázky do příspěvku, nebo se uploadujou nový by v levym okýnku měli bejt fšechny mý fotosky v mý galérce... nebo né?

..................

thnx 4 answers

:bandit:
Taker
AD 1 - jojo s gifákama je problém, už sem tu na to někde upozorňoval - nicméně převést GIF do JPGu mi trvá asi tak 3 sekundy (možná 4 :D)
Tak to sem všechno hažte v JPG a bude klid...:)

AD 2 - né neměly, v levým okýnku se ti ukazujou jenom fota který nejsou přiřazený k žádnýmu příspěvku (vznikne např. smazáním threadu kde fota původně byly)
thnx 4 fast answrz....

ad2... f tom případku je mi fše jasný....

ad1...jasný, zjistil sem to ve chvíli gdy sem sem (haha) dával gif 1st-time.. a hned napravil... mě šlo třeba vo to aby to bylo v tom FAQu...

..............

sem rejpal.. pal.. pal..
Taker
...OK pane, už to tam máš ;)
lišácky dá se říct... teď se uvidí gdo co jak čte...:wink:
Jahudka!
Tak jsem na to uz prisel.Nechapu jak je to mozny ale fotka nesmi obsahovat exif informace co si do ni fotak uklada..No je to zahada ale hlavne ze to uz facha
seba
Dnes to nejde , taky žádné nové foto od nikoho tu není.
rtep-petr
Trápí mne stejný problém jako pana Jahodu viz. jeho příspěvek:
---
S tema fotkama to fakt nechapu.
Udelal jsem vsechno presne podle postupu jak je napsano ve FAQ, fotky u prispevku se mi sice zobrazi, ale kdyz na ne kliknu v galerii, tak mi nevyskoci to pop-up okno ve kterem je fotka zobrazena v puvodnim rozliseni. Netusite cim to je ?
---
Tak jak na to?
rtep-petr
Máš pravdu díval jsem se na Svoje starší fotky a u nich to funguje jak má. Ale trvá to dýl než dva dny spíš tak 5.

Edit: Jak kdy, někdy to funguje i na druhý den.
absinthová víla
Potřebovala bych poradit s tím, jak upravit fotku do požadovaného formátu... Rozměry jsou 1600x1200 a nejde mi potom fotka zobrazit ( klasicky jenom červenej křížek) :(
Jahudka!
Potrebujes na to nejakej grafickej editor.Ja napriklad pouzivam zoner photo studio protoze dokaze upravit fotky hromadne,ale jinak jakejkoliv grafickej editor.Napriklad zadarmo se da stahnout irfanview.Vyhledej si ho v jakymkoliv vyhledavaci,stahni nainstaluj a pak uz to problem neni.Max velikost fotky 500kb rozliseni neomezeny
absinthová víla
jahudka: v infraview to nejspíš bude problém, protože většinu fotek mám větší než 500kb. existuje něco podobného na větší fotky?
Jahudka!
absinthová víla - Blbe jsem to napsal a hned jsem si myslel ze to tak pochopis kdyz jsem si to po sobe precet.Melo tam bejt ze maximalni velikost fotek co muzes uploadnout sem na grover je 150kb a rozliseni neomezeny.Doufam,ze uz to chapes..Takze v irfanviewu to prekonvertujes na maximalni velikost 150kb a pak to sem postnes.;)Myslim si ze ten programek podporuje taky hromadnou konverzi,takze muzes konvertovat vic fotek najednou a neni to takovej opruz.
Jahudka!
Stahnes to treba tady.

http://www.slunecnice.cz/product/IrfanView/

Dole si do toho nezapomen stahnout cestinu.
absinthová víla
jahudka: děkuju mockrát ;)
jolandovec
Zdravím :) tohle je auto diesel x auto blueberry, v pondělí bude mít 8 týdnů, podle seedbanky by se mělo kosit v 8-10 týdnu. Bohužel já to nepoznám :D proto by mě zajímal váš názor, děkuji za odpověď :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma