Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Zakoreni se rizky v kvetu? - Klikni zde pro originální téma
Bush-style
Chtel bych se jenom zeptat:
Dostal jsem od kamose 10 rizku,ale jsou z indooru,a uz maji palicky,asi 0,4cm velky.A chteln bych vedet,jestli se zakoreni i tak,kdyz nejsou v rustovy fazy.Jsou ale u okna.Mozna to tu nekde na Groweru je,ale nemam cas to tu hledat,tak se nezlobte.Predem dikis.

Bush-style
dexmon
jde to, ja jsem to zkousel jen abych vedel a trva to o dost dyl nez se chytej a tak tretina mi jich za tu dobu zhnila, pak jsou trochu zdegly, ale za cas se vzpamatujou...:D
Bush-style
Takze kdyz jim to dobre pujde,tak tak za mesic by mohly rust poradne.Ja je chci dat ven,tak to je tam dam asi dost pozde.To me sere.A kdybych jim ufyk ty horni(hlavni) palicky,myslis ze by se to urychlylo?Davalo by to spis energii korenum a rustu.Zkusim dat vsechny palicky pryc,a uvidim,co ty na to?Predem dikiikikiksssssssssssss

Bush-style
dexmon
podle me to zadnej vliv na zakoreneni nema a navic jakmile se rozjede zmeni rezim a palice premutuje na spoustu vetvicek...
Walhalla2000
ovsem z mych zkusenosti jsem zjistil, ze takoveto rizky potom maji vetsinou tri a mene cepelovate listy. jak moc to ve finale vadi, posudte sami...
olik
Mám teď taky dva řízky JH, které byly v květu. Zakořenily v pohodě (cca 1 týden) stejně jako řízky co v květu nebyly. Po přesazení do hlíny (16/8) začaly růst ... zdá se. Mají ovšem pořád paličky. Uvidím jestli se nastartujou na růst. Řízky jsou od kámoše co JH pěstoval a je zajimavé, že ten jeho JH začal kvést i v režimu 16/8 ... přesto nakonec vyrostla do "krásy"
Deu
Pro rychlé zakořenění a rychlý návrat k růstové fázi doporučuji odstranit květy. Řízek by neměl mít problémy s růstem, někdy se však stává, že má i přes zakořenění problém vrátit se do růstové fáze a dost to trvá než se pořádně "rozjede", což například v bubbleru dost zdržuje, takže řízky v květu doporučuji opravdu jen v nouzi, například při tvorbě matek z nejlepších, již kvetoucích rostlin.
Bush-style
Takze kdyz mi nevadi,ze to ma 3,2, i jedno cepelovite listy,tak mam dat radsi ty palicky pry.Jenze ja to mam za oknem,a tam se to i kdyz se ten rizek chyti,tak to poroste v kvetu.Ale s tim nic neudelam.Moc dik.

Bush-style
livo
V současný době ti to nepokvete, protože je moc dlouhej den. Já jsem vyndal k oknu narašený samce a po čtrnácti dnech vyrostli o 15 čísel a vůbec nekvetli. Květ se úplně zastavil, tak jsem je vyhodil - měli 0,5m. Takže jak píše Deu, paličky odstranit.
mcanna
No kvést ti ty řízky nebudou.Zakořenit to je těžký.Nějákej zakoření ale je o 50% menší šance než kdyby byl v rustové.Mnou ověřeno.Jestli sem tě trochu zklamal tak sorry ale je to tak.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma