SMOKER |
fesanda cislo jedna a dva ... :love: |
|
|
SMOKER |
a dalsie dve slecny :girldevil |
|
|
SMOKER |
dve tanecnice :dance: |
|
|
SMOKER |
posledne dve modelky :flower: |
|
|
SMOKER |
zopar akoze makier :david: |
|
|
SMOKER |
Tak to by mohlo stacit :D nic zaujmave ma uz nenapada a som docela high :smoker: snad sa pacilo a budete nadalej sledovat :wink:
A ako vzdy :crazy: vdaka za Káčka...
:smoker:...:::SMOKER:::...:smoker:
CAN'T WE ALL JUST GET A BONG? |
|
|
GreenBud |
... máš to opravdu pěkné ... mám taky 4 kytky a příště od tebe "okopíruju" ohýbání a tvarování ... posílám +K |
|
|
SMOKER |
Tak dneska mam nejaky cas a som celkom fresh aj ked som od osmej ranna hore a od vecera som este "vyssie" :smoker: no dobre poviem pravdu som totalne high :D ale o to tu vlastne nejde prinasam novy update, moc veci sa nezmenilo slecny som trochu prestrihal ale ne moc aj ked by sa to mozno zislo :whip: whatever.... nejako to uz vyzera a celkom som zatial spokojny aj ked hustota palic nevyzera nic extra su pomerne riedke ale to som od tohto modelu a podmienok ktorem mam ani necakal. Co sa tyka smradu v 50dni kvetu, tak je to relativne v pohode holky sice vonaju velmi sladko a hrozne chutne :leaf: ale uhlikovy filter plni svoju funkciu statocne a v izbe pri zavretom boxe neni citit nic .. ked si vecer trosku vegetim z dievcatami tak je ta vona velmi prijemna a jej intezita nieje taka silna ze by prekazala a nejako silno udrela do nosu, skor len tak potichu prechadza okolo :angel:
Inak som trochu zmenil plan, a holky od dnesneho dna nastupuju dievcata flushing za pomoci ripenu ktory ich ma pripravit na istu smrt :flower: :flamer: :hanged:
Flushing by som videl tak na 10-12 dni, RIPen budem striedat s cistou vodou. Ked tak mi napiste ake mate skusenosti s ripenom :D
Tak uz by stacilo aj tak si nepamatam poriadne co som uz napisal takze si zosumarizujeme :wink:
50. den kvetu
Svetlo: HPS 150w
Teplota den: 28-26°C
Vlhkost den: 30-20%
Teplota noc: 20-24°C
Vlhkost noc: 40-30%
Zalievanie: Zalievanie cca kazdy druhy den, pokracujem striedavo:
Preplach - vodou + Bio Booster Bloom 0.2ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 0.4-0.5).
Krmenie - vodou + Flora grow 0.35ml/L + Flora bloom 0.95ml/L + Flora micro 0.75ml/L + Bio Booster Bloom 0.2ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 1.0-1.2)
Od dnesneho dna holky dostavaju
Krmenie - vodu + ripen 5ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 1.8-1.9).
Preplach - vodou (ph 6.0-6.3 a EC 0.3-0.4).
Prva fotka ako obvykle vsetky baby pokope :girl: |
|
|
SMOKER |
Obvykla promenada :smoker: |
|
|
SMOKER |
dneska som s kamosom pocuval take stare hity :guitarist takze pome baby ideme do finale dajte do toho vsetko ... SHOW MUST GO ON!... |
|
|
SMOKER |
She's fresh
fresh - exciting
she's so exciting to me!
:drools: |
|
|
SMOKER |
Honey,
Oh, Sugar, Sugar.
You are my candy girl
and you got me wanting you.
:punk: |
|
|
SMOKER |
It's hot here at night, lonely, black and quiet
On a hot summer night
Don't be afraid of the world we made
On a hot summer night
...
Hot in the city, hot in the city tonight, tonight!
PS: ma tam trosku horko slecna je dost blisko svetla :flamer: :sun: |
|
|
SMOKER |
Let us die young or let us live forever
We dont have the power but we never say never
Sitting in a sandpit, life is a short trip
The musics for the sad men
...
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever and ever
:satan: |
|
|
SMOKER |
I get around
Get around round round I get around
From town to town
Im a real cool head
Im makin real good bread
I get around
Round
Get around round round oooo
Wah wa ooo
:dance: |
|
|
SMOKER |
No dobre na dnes stacilo, dik za kacka a kludne napiste co si myslite :D
Nech to rastie
:smoker: |
|
|
fear |
Pekne obsypané....:D...mňam |
|
|
SMOKER |
Tak som tu nedockavci :smoker:
Flushing nakoniec trval trosku dlhsie alebo skor bol predlzeni na dva tyzdne a doplneny nejake 2 dni tmy nazaver:) Spravil som vam poriadnu nadielku fotiek :D tak mi odpuste ze report dodavam z oneskorenim :wink: Posledne dva tyzdne som holky krmil ripenom a cistou vodou ;) a po 48hodinach uvideli svetlo na konci tunela :rip:
Z mnozstvom som celkom spokojny:) je toho celkom dost, zial nevazil som to ale uvidime kolko toho bude ked sa to ususi vysledok dodam ked budu palicky suche. Susim v boxe, palicky su rozlozene na sitach a pomaly schnu pri zapnutej ventilaci za teploty 20-21°C pri 30%vlhkosti.
Tak to tu zosumarizujem ako to vyzeralo v poslednych dnoch.
66. den kvetu
14.dni flush + 48.hodin tmy
Svetlo: HPS 150w
Teplota den: 28-26°C
Vlhkost den: 30-20%
Teplota noc: 20-24°C
Vlhkost noc: 40-30%
Zalievanie: Zalievanie cca kazdy druhy den, pokracujem striedavo:
Preplach - vodou (ph 6.0-6.3 a EC 0.3-0.4).
Krmenie - vodu + ripen 5ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 1.8-1.9).
Tak klasicky vsetky zenske spolu ... pred porpavcou catou :rocket: |
|
|
SMOKER |
holky som zial zabudol vsekty vyfotit osamote :D ... ale aj tak koli mnozstvu makier usetrim miesto ked budu po dvojiciach :P |
|
|
SMOKER |
Kdo si pamata moje favoritky? :wink: |
|
|
SMOKER |
Akoze makra :david: |
|
|
SMOKER |
Ok to by stacilo ... sak ja sa este ozvem zo SMOKEReportom a s finalizujem mnozstvo a skontatujem ako to vlastne cele dopadlo :leaf::baseball:
:punk:
SMOKER
:smoker: |
|
|
SMOKER |
Takze toto je officialny koniec threadu :afro:
Celkovo grow dopadol podla mojich predstav aj ked sa sem tam nieco skomplikovalo :smoker:
Nebudem to dlho natahovat ... po ususeni, ktore trvalo do tejto chvile su sisky pripravene na konzumaciu :) Vona je velmi nenapadna, sladka a mojmu nosu prijemna :biglaugh: co sa tyka konzistencie palic som celkom spokojny, palicky su dost tvrde a aj po uschnuti si vacsina zachovala svoj objem :cool:
SMOKEReport:
Velmi jemna chut maty a vanilky no tazko povedat, ziadne neprijemne pocity pri inhalacii. Zatial traja testery (som jeden z nich) pochvalili ucinok ktory sa dostavy do niekolkych minut. Prijemne energicke high vhodne do spolocnosti. Rozhodne to nikoho nepriklincovalo tak ze ostal nemi, pridava na dobrej nalade a uvolnuje stres (to viac menej kazdy model pri konzumacii zo spravnimy ludmi) mal som taky kolisavy vesely pocit s miernymi navalmi euforie :D ale to ma po "sklizni" asi kazdy :wink: Kamos chvalil ako mu prijemne odozneli stavy (ziadna tazka unava) a ako prijemne mu bolo druhy den ranno cista hlava a ziadny kasel (on je taky chronicky tuberak :D ) :bravo:
Takze vysledok je taky ze som mimoriadne spokojny :rasta:
A pre tych ktorych zaujma kolko toho nakoniec je tu mam vysledok vazenia (vazil som len sisky ;) )
vaha ukazala neuveritelnych 119.5G
takze mam tu nejake posledne fotky z vysledku a spravy o tom ze sa pripravuje dalsie kolo tentokrat bubler a na kvet mozno tentokrat vyskusam 250w hps, bude zrejme aj zmena genetiky akurat je problem ze sa nejako pomiesali klony takze to bude zrejme random vyber ale nazvy modelov zatial neprezradim. |
|
|
SMOKER |
Tymto chcem podakovat vsetkym ludom za karmu a rozne rady a typi ktore som dostal, urcite ich budem zvazovat pri dalsom kole.
Tak dufam sa vidime uz coskoro pri dalsom kole!
Nech vam to vsetkym rastie :girl:
Lucim sa s vami a dovidenia v inom threade :rasta:
:smoker:
SMOKER
|
|
|
|