Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
banka CH9 FemaleSeeds - Klikni zde pro originální téma
opicak
Hoj vsem,zna nekdo tudle banku http://www.feminisedseeds.nl/?Myslim tim jestli uz nekdo jel jejich semena.Maji zajimave crossy a na icmagu docela kvalitni reporty.K deseti semenum davaj jeste tri navic sice long haze ale co uz.Dik predem za info
LemonJelly
Podobne by som sa rad opytal tunajsich growerov na skusenosti s ponukanymi semenami.
Osobne som v pondelok objednaval a vo stvrtok som to mal uz v schranke - teda su docela rychly :driver: Platit sa da iba kartou, co mne ale vyhovuje. Postovne je dost lacne - 3 €.
Navyse ponukaju freebies podla vlastneho vyberu.
Osobne som bral 5pack Power Plant + 5pack Super Haze,
ako bonus som poziadal Red Colombian a ten mi aj poslali, presne 5 fazul :banana: Vsetkych 15 semien pekne velkych a dobre vyfarbenych. Zabalene tiez precizne.
Teda z hladiska servis im davam 1.
Este uvidim ako dopadne grow :leaf:
Šlajs
Lemonjelly - díky za pozitivní ohlas!. Měl bych dotaz ohledně balení těch semen. Jednalo se o takový ten typický sáček se zapínáním nahoře, nebo mají nějaký úhledný obal? Jde mi o to, že o této bance uvažuji. Chtěl bych vzít ta semínka napůl - aby bylo jasné, že jsem sáček před výměnu neotevřel.
LemonJelly
To Šlajs: Maju to zabalene v takom spešl baleni. Urcite by bolo poznat, keby to niekto otvoril. Takze no problem.
vojtiiisek
Cus..nema nekdo zkusenost s ch9 super haze ??
Objednal jsem je tak me zajima co by z toho mohli byt.thax
vojtiiisek
tak že dnes mi přišli semínka:) přišlo CH9 Super Haze;) je jich pět tak uvidíme co z toho vzejde..objednával jsem je minulej týden v úterý.takže týden cesta to je v klidu..poslali to v bublinkách takže se jim nic nestalo, i když je ten obal takovej trošku promáčklej jak kdyby na to dal někdo něco těžkýho snad to bude ok..na obálce nejde poznat odkud to je.doporučuju CH9 seedbanku!!!
Pindulinka
No kamarade super haze obsahuje znamy ed rosenthal super bud. To je docela zajimavy imho.
Vypestoval jsem par "jack" od CH9 a byl jsem spokojeny.
dej vedet jak to dopadne.
zdar
P.
Šlajs
Kolega IqTyQ mi psal ohledně toho cubed pylu, co používají, tak se s váma o odpověď podělím

citace:

Čaues, cubing je vlastně backcrossing pro co největší výskyt mateřského phena, takže ten CH9 hybrid je backcrossnutý PPlant a Herrer. Viděl jsem i příspěvek, kde borec z CH9 docela detailně vysvětluje jejich techniku ale chytrej z toho moc nejsem, respektive sem to už zapoměl.
tak zatiiim
IqTyq

LemonJelly
Myslim, ze by pripadnych zaujemcov o grow mohlo toto zaujimat: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=81027&page=1
Samozrejme Google toho vyhodi o este ooooomnoho viac.

To IqTyq: Ak mas nejake dobre linky ku cubingu, tak prosim postni. Nejako sa mi teraz nedari najst nic poriadne. Vdaka.
outlord
Seruste....chcel som skor napisat len som nemal cas tak pisem teraz ...objednaval som si semena Mixed....kde je jack,hashplant,jack/plant...
pekne semena zrele hnede velke :) cize spokojnost uricte....a hlavne to rychlo doslo :) co som bol teda prekvapeny....poslali to 28.2. a doslo mi to 6.3.

a iba obalka bublinkova a vnutri semena z vizitku o kliceni navodik neaky :) proste spokojnost :) este uwidime GROW jak dopadne :) soy
Dolfa
Objednal jsem 18.03. večer, do 20 min. přišla odpověď od Worldpay o transakci a za tři minuty posílá Pete potvrzení objednávky. 20.03. semena odeslána z Francie. Dnes přišly v bublinkové obálce rychlost vyřízení velmi dobrá. Objednáno: Humboldt, Mendocino, Hashplant a jako dárek jsem vybral Female mixed. Jen doufám, že to moc nepotloukli razítkama, poškozená se nezdají, ale je vidět prolisy od ostatních semen jak ležely na sobě. Klíčit dám o víkendu, nemám vysterilizovány sadbovací květináče (klíčím rovnou v hlíně).

EDIT: Tak dnes je to 41 dní od naklíčení (počítáno od vzití semínka do ruky). Nakonec jsem naklíčil na buničině tak jak dřív a potom šup do hlíny. Hlína Plag. Royality Mix. Měl jsem trochu problém s pH, teče mi teď z kohoutku 8 pH a já jel podle loňského schématu kdy bylo 7 pH. No, moc se to holkám nelíbilo a chvilu trvalo než jsem přišel na to kde soudruzi dělají chybu. Do první zálivky jsem přidal Trichodermu. Současná výška je 18 - 24 cm a počet pater 7- 8. Větví se dobře samy od sebe a protože je chci vidět v "originále", zaštipovat nebudu. Hnojeno jednou, poloviční dávkou Alga-Grow. Světlo MH 400W, vlhkost ze začátku 80 - 90%, deď sníženo na 60 - 70%, teplota do 23 stupňů, pěstební místnost je část sklepa. Možná by nebylo marný založit trýd, ale časově jsem na tom blbě tak uvidím. Tak ať Vám to roste a zelená.
Dolfa
LemonJelly
Nemam vela casu momentalne zakladat thread, ale snad sa k tomu neskor dokopem.
Z vyssie uvedenych semien ( 3 odrody po 5 fazul ) vyklicili vsetky,
rast bezproblemovy, optimalne sa vetvia aj bez zastipovania a pred tyzdnom 2/3 osadentva ukazali prve chlpky.
Zatial spokojenost.
Ale vysledny ortiel ohladom genetiky prinesiem az po kose :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma