Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
pls poradte mi skrinku!! - Klikni zde pro originální téma
crem
cus, mam cerstve zasetyho skanoura, jeste ani nevyklicil. Zatim mam provizorni box se stojatou zarivkou 9W obaleno alobalem cca rozmery : vyska 33cm sirka 30cm hloubka 10cm. Mam to zatim porad otevreny. Substrat s hnojivem na sest mesicu, ale k veci. Chtel bych nejak poradit jak a z ceho postavit box (nejspis zasadim jeste jednu kyti). K dispozici mam ted usporky : 11W, 12W, 20W. Dal si chci koupit pc vetrak na prihon vzduchu. Poradte mi pls co byste s tim udelali???
M4ster
NOO tak na zaciatok pestovania mas len kartonovu krabicu alebo to chces mat v niecom inom.Tak neodporucam alobal moc ani nieaku skatulu pretoze mal som to tak a rastliny chytali nieake cudne flaky na listoch.Po case som to zmenil dal som to do skrinky obalil to cele foliou pare odolnou co sa pouziva na stavbach a tak a dost je v pohode.a to vetranie to urobis dobre ked ho bude mat je to skvela vec odporucam :D
crem
Ja vim, ale zatim nejsou money, a chci ziskat zkusenosti. Z vynosu pak kupim sodik :D Jinak myslite ze mam nechat krabici?? Chtel bych aspon nejakou vetsi. Jinak neporadite nejak s tou elektrinou?? Napr. Ten vetrak??? Jak ho mam zapojit? Nebo spinace na rust 18/6 ???

Diky, growu zdar!! :-)
crem
Skrinku...Tak ted jsem nasel krabici, celkem slusna: hloubka 30cm vyska 35cm a sirka 30cm. To by mi stacilo ne?? Zejtra asi pujdu koupit uspornou zarivku a ten vetrak. Kolik watt mam koupit na jednu kyti?? :-) jinak dik
Z výnosu koupíš sodík?Ty chceš prodávat?!?Hmm... doufám že brzo dojedeš...
.:INDI:.
crem kolik ti je let?když uvažuješ jako dite?tak potom si dite a co to znamena?nemaš tu co delat :D
citace:
Původní příspěvek od crem
Ja vim, ale zatim nejsou money, a chci ziskat zkusenosti. Z vynosu pak kupim sodik :D
Diky, growu zdar!! :-)


chlapce, mnoo toz co ti k tomu rict???... apropo zkusenosti na tomhle opravdu nenaberes. a precti si FAQ, a jeste ti teda tak nejak navrhuju smazani tady tedle ptakoviny co jsi zalozil.
Pokut si aspon 70w sodik, z kapesnyho od mati urco 500-700 na komplet sezenes, a mozna ti zbyde aji na nejaky rezy:-)) a udelas s tim vetsi paradu nez tady s touhle mucirnou kytek.

Mnoo a jinak samozrejme Growu zdar!!!
mirosk
Ale no, zase taký "optimizmus".
Dá sa vše, len nie keď máš takéto prYjebané otázky. Popozeraj sa tu po Groweri, uvidíš tu mrte super skriniek pod úsporkami.
Zožen si hrubý katón, zlepíš dve vrstvy na seba a máš dobrý základ. predzlepením všetkých stien, si na kartón prilepíš lesklý papier, milar alebo fóliu.
Proste hľadaj- čum- uč sa!
Aha!
Aha zase niečo...
A toto je pecka
Stačí sa inšpirovať.
crem
Mam novou bednu, 33x33x54 usporky pujdu koupit, asi 2x 35W a potom taky PC vetracek. Az kyti vyrasi tak kupim spinac na svetlo. Jinak diky za odkazy :)
crem
zdravim, kyti uz ma asi 2cm. Dneska jsem koupil zarivku 35W a lampu. Zarivka je bohuzel rozbita, takze zejtra ji jdu vymenit, do zejtrka jsem na 12W. Jeste jsem koupil spinaci hodiny v obi. Tak doufam ze to klapne. Growu zdar!! :)
crem
ahoj groweri. Mam mechanickej spinac, a absolutne nechapu podle navodu jak nastavit..neporadite nekdo?? :-)
Calzone
Tím kolečkem uvnitř nastavíš tu šipku na čas jaký je (nebo bude až to zapojíš do proudu). Potom tam máš ciferník a u toho takový pacičky. Každá z nich časuje 15 minut. Když jsou pacičky nahoře, je to stav kdy zásuvka proud nepouští, když jsou dole, tak je to stav, kdy ho pouští. Takže se koukneš na ten ciferník a ten čas, kdy má být ta zásuvka funkční nastavíš tím, že dáš ty pacičky dolu, zbylé musí být nahoře.

Příklad:
Chci to zapnout v 6:00 a vypnout v 18:00. Takže pacičky mezi 6 a 18 budou zamáčklé a mezi 18 a 6 normálně nahoře.

Taky nezapomeň, že ta zásuvka má ještě přepínač, kterým buď aktivuješ ten mód časování, nebo to běží pořád.
Fruddy
a koupil sis dení nebo týdení časovač?
crem
Denni, jede to, dokud to nevypnes kazdej den stejne..jinak diky za navod!! :-) peace
crem
tak uz mam zapojenej vetracek, kyti se krasne vrti. Zarovka mi zase praskla, takze jdu koupit jinou...:D mam nastaveno 18/6 na casovaci. Zejtra pujdu pro novou 36W a uz to necham napevno. Jinak se chci zeptat, jaky hnojivo na rust?? Diky moc za rady groweri!! :-)
mirosk
Asi na začiatok by ti stačil Krystalon rast (?) no viac sa ti oplatí OBM. Rastlinu začni hnojiť až od nejakého 4- 5 poschodia!! A hlavne opatrne!!!
A doma máš 12 000 Volt že ti praská alebo nemáš motoriku? :biglaugh:
Skús tam dať aspoň dve tri rastliny nech využiješ priestor a hlavne asi hranaté kvetináče. Skús yebnúť foto, lebo ťažko ti takto "radiť" :rolleyes:
edit: A čítaj!!! veď máš toho tu po cocot :jerk:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma