Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Bolesti hlavy / Bolení hlavy - Klikni zde pro originální téma
Ahoj holčiny.S.O.S. Je mi 39 let. 15 let mám nesnesitelné bolesti v pravé noze (jsem po úrazu na vozejku). Nic na ně nezabírá, strašně se zhoršujou a doktoři nedokážou pomoct. Rozhodla jsem se zkusit trávu. Kamarádka mi sehnala na 6 jointů, ty jsem vykouřila během 3 týdnů. Hned při prvním mi z jednoho místa bolest zmizela a dosud se nevrátila. Ale těch míst je ještě asi 5 (od poloviny stehna do pol.lýtka). 4 týdny byly záchvaty bolestí míň častý a mírnější. 2 týdny trávu nemám a šestý den je to zas k nevydržení. Už věřim, že by fakt mohla pomoct. Zřejmě by mi stačil 1 až 2 jointy týdně. Zlepšila se i spousta dalších věcí – líp spim, mám víc sil, lepší náladu, atd. Hlavně mám novou naději. Známý mi dal pár kytiček. Na balkoně mi dobře rostou, ale než budu mít svoji, ještě to potrvá. Teď nemůžu nic sehnat, tak se pokoušim rozhodit sítě na netu. Moc vás prosim, pokud má někdo navíc.... Poradí někdo, jak jinak ji ještě léčebně užívat? Za pomoc předem díky. Zdraví Jolana

[moderator edit]
Odstraněn email. Jakákoliv distribuce drog je proti pravidlům Groweru. Zde ti můžeme pomoci pouze radou.
Ant
Léčebné učinky no třeba tady recept na konopnou mast atd. (doporučuji) :)
Yennefer
Mila Jolano, rada bych se dozvedela vic o tve nemoci, ci urazu. Popis nam prosim te, o co presne jde.
Svahadji
Ahoj Jolanko, samotná tráva ti pomoct nemůže, ale udělala si první nejdůležitější krok - je to víra, že ti může pomoct, ty kytky to potom cítí a když je necháš působit, tak pomůžou, jsou tady od toho....
Jinak zatni zuby, obrň se láskou a vydrž. :)
Jolana
Ahoj lidi. Díky všem za rady. Omlouvám se za ten e-mail, nějak mi nedošlo, že i tohle už může zavánět distribucí. Recept na mast už jsem si našla, ale na to holt musim mít dost suroviny. Asi 5 kytí už se očividně chystá na květ. Jsou asi metr vysoký a mají 10-11 pater, tak snad se něco urodí. Mám je ve dvou asi 7 a dvou asi 10-ti litrovejch květináčích. Dělala jsem co bylo v mých silách, ale pokud to bude tak pomáhat, určitě si na příští rok pořídim něco většího. (Mám velkou, dost vysokou přepravku, mohla by taky posloužit.)
Pro BohouR: vůbec jsem nepsala, že mě noha přestala bolet úplně. Jenom ty tři týdny plus ještě jeden nebyly záchvaty tak častý a silný. Sama tomu ještě nemůžu uvěřit, ale věř, k dnešnímu dni se bolest do jedný oblasti (lýtková kost od kolene do poloviny lýtka) nevrátila. V dalších místech je to druhej týden co trávu nemám zas nesnesitelný.
Pro Realist: z toho vyplývá, že po několika dnech se bolesti opět zhorší, ale tam kde zmizela, se zatím fakt neobjevuje. (Dřív v tom místě byla min. několikrát týdně.)
Pro imyou: jo, jsem rozhodně pro, aby se někdo začal zabývat legalizací pro nemocné. Ale na to, abych se v tom začala angažovat potřebuju mít důkaz, že fakt pomáhá. Pokud by pomohla mně s touhle konkrétní neurologickou bolestí, s níž si žádnej doktor neví rady, byla by to fakt bomba. Už jsem si i říkala, že pokud mi pomůže, napíšu o tom knihu, i kdyby mě měli zavřít. A rozhodně to budu vytrubovat do světa, jak to půjde. V tuhle chvíli ještě nemůžu nic tvrdit, zatím je můj „osobní výzkum“ teprve v začátcích.
Je fakt, že jak píše Realist, kdybych měla kupovat, musela bych přestat platit nájem. Z důchodu mi zbyde 13-14 stovek. Mám sice ŽL na kompletaci drobných výrobků a admin.práce na PC, nejsem žádnej blbec, ale sehnat fakt seriózní nabídku na dom.práci je obrovskej problém. Kdybyste na něco (ale fakt seriózního) narazili, dejte vědět. Taky jsem si udělala ŽL na tabák a prodávám pár lidem v domě cigára, ale to hodí tak 900,- za měsíc, takže si moc vyskakovat nemůžu. Jeden známej mi nabízel 1 gram skunka za 250,-, což mi přijde naprosto nehorázný.
Pro Yennefer : šlo prostě o úraz páteře, 12. obratel na maděru, poškozená páteř = ochnutí nohou. V praž. nemocnici mě tenkrát jenom nechali 4 měsíce ležet na zádech, ládovali mě práškama a vůbec mi neřekli, co mi vlastně je – byl zázrak, že jsem se neproležela a že jsem to tam vůbec přežila. Operovaná jsem byla až 5 let po úrazu, ale to už bylo pozdě. Podle doktorů se to mělo operovat do 48 hodin. Ale přes to, jak je mícha poškozená, doktoři se ohromně diví, že mám částečně zachovalou citlivost a fungujou i některý stehenní svaly, takže když se něčeho držim, na levou nohu se i postavim. (Víc nejde, protože od kolen dolů nefunguje nic.) No ale pokud jde o vozejk, to je brnkačka, s tím se žít dá, horší jsou ty bolesti, s tim se kloudně žít nedá.
Pro Svahadji: taky mám pocit, že tráva nepůsobí přímo na bolest samotnou. Osobně mám dojem, že to jde všechno přes psychiku. Měla jsem dost strašný dětsví a taky se mi po kouření různý traumatizující situace hodně často vynořujou. Většinou se z toho vybrečím a pak mám pocit, že se tím ta stará potlačená bolest jaksi vymetla ne z paměti, ale hlavně z podvědomí a právě to může pomáhat. Kdoví, jestli právě v tom dětství není zakopanej pes. (Naštěstí jsem zjistila, že si to můžu řídit a pokud se tam objeví něco hodně nepříjemnýho, stačí třeba říct, že v tom chci pokračovat příště a za chvíli už mám zas záchvaty smíchu.) Jsem dost citlivej, vnímavej a duchovně založenej člověk a právě to by mohlo dost pomáhat. No, uvidíme, chce to čas.
Nebudu reagovat moc často, na častý brouzdání nemám. I teď jsem se nejdřív odpojila abych si odpověď nejdřív sepsala a mohla ji rovnou vložit, až se zas připojim. Tak se zatím všichni mějte co nej.
Rosti
Ahoj Jolano myslím si že většina nemocí je o psychice, proto bych si dovolil ti doporučit kouknout se na nějaký informace o holotropním dýchání - www.holos.cz www.holotropic.com nebo ňaký knížky od Stanislava Grofa, možná tam najdeš to co hledáš.
Jolana
S tím pěstováním máš pravdu. Pokojový kytky mě taky rády vidí. A s trávou se teď taky vítám tim spíš, že už mi trochu pomohla.
No ale vítání s mojí číčou Terezkou je přeci jen trochu intenzivnější. :)
Pokud jde o to maskování, to naštěstí dělat nemusim. Jsem v 5.patře, dívám se na pole a praž.letiště a balkon je zanořenej, takže na něj není vidět ani od sousedů.:)
Myslíte, když už je jasný který budou samičky, že by mělo smysl zkusit usušit pár horních lístků? Nebo v tom jestě žádný účin.látky nejsou? Zatim páčko.
Cicmon
jestli se nepletu, tak je jedno, jestli jsou listky ze samcu, nebo ze samic, s obsahem ucin. látek nevim :(
Jolana
Tak tedy bez pochyby můžu říct, že teď – asi 3 týdny co trávu nemám – se bolesti opět vrátily v dřívější intenzitě. (A zase se dál zhoršujou, což už je ale jak jsem psala, záležitost několika let.) Do toho jednoho místa se však dosud nevrátily.
Doufám, že brzy něco seženu, abych mohla ve výzkumu pokračovat. „Před trávou“ jsem fungovala sotva na 20-30%. S ní jsem to bylo tak na 70-80, teď jsem tak kolem 40-50ti, takže jsem zas slušně vyčerpaná. :mad:
Jsem ráda, že mi nechybí psychicky, ale to mě nijak nepřekvapuje. Mám životní postoje, duchovní hodnoty a priority srovnaný, se životem se peru až s podivem pořád ještě úspěšně, jsem – jak tvrdí kamarádka – nenapravitelnej optimista a pokud dá bolest na chvíli pokoj, dokážu být vysmátá i bez trávy. Pokud se snad na ní někdo stane psych.závislej, tak nejspíš právě proto, že není vnitřně dost silnej, chybí mu motivace, vyrovnanost, život ho nudí či ubíjí…atd. Pak má potřebu hulit znovu a znovu. Podle mě konopí rozhodně není lék na deprese. Je příliš brzy, abych dělala kdovíjaký závěry, ale určitě by to neměli kouřit lidi ve stresu, depresi nebo ti co trpí dalšími psych.poruchami apod… Jsou to jen moje dosavadní postřehy. (Jednou, to jsem ten den neměla zrovna nej náladu a taky pak ten stav nebyl nic moc.)
Měla bych víc postřehů včetně spousty pozitivních účinků, který to na mě po těch pár jointech mělo a dosud má, ale to bych tu zabírala moc místa. Snad Bůh dá, tráva pomůže a pak se to jednou všechno dočtete v tý mý knize. ;)
Ještě bych měla pár dotazů – viz následující příspěvek…
Jolana
1. Je možný, je-li člověk vyčerpanej, že tráva únavu prohloubí? (Mám pocit, že jo.)
2.Týden po posledním jointu jsem měla stav jako bych si zakouřila a ten trval asi hodinu a čtvrt. Je to tím, že THC přetrvává v těle několik dní? A snad i tím, že jsem si ve zhulenosti přála, abych byla schopná mít takový stavy i bez trávy? – psychika? (Myslim, že jo.)
3. Někde jsem četla, že i samci obsahujou THC, i když míň. Je to tak?
4. Je pravda, že samci oslabujou samice a ty pak nemají tolik účinnejch látek?
5. Jak dlouho mám nechat před sklizní samičky kvést, aby měly semínka – dokud nezačnou (zřejmě od spodu) žloutnout? A jak dlouho jsou k tomu potřeba samci (příp.stačí třeba jen jeden?)
6. Pokud pěstujete na balkoně – v jak velkých nádobách a jak vysoký vám narostou? Moje mají asi 65cm od květináče - chystají se kvést – porostou ještě nebo se to už zpomalí?
Zdravím a dík za podporu. :love:
Cicmon
1. Ano a ani nemusi byt moc vycerpany, take zalezi na modelu a obsahu CBD (ma sedativni ucinky)
2. Rika se tomu "flashback" a stat se to muze i u travy
3. Obsahujou, IMHO asi jako listi ze samic, koneckoncu - prece se z nich dela mliko ;)
4. Samci opyli samicky a samicky budou mit deti (seminka ;)), no a tvorbou semen se samice "oslabuje", tzn., ze bude mit nizsi obsah aktivnich latek
5. to je relativni, kvety nezloutnou, ale "hnednou" jim blizny, muzes sklidit kdyz velka cast palic zhnedne (pri outdooru/balkonu muzes brat jako miru take sklizen v babim lete, ale opet zalezi na modelu). Samci jsou potreba dokud se "nevyprasi" pyl na palice, ale doporucuju pestovat samce zvlast (treba za oknem), odchytit pyl a selektivne opylit jen par (1,2) vetvi, nebo se na samce vykaslat - na Groweru sezenes seminka, nebo rizky vzdycky
6. Zpomali, velikost opet zalezi na modelu (strucne - indiky jsou kosate a nizke, sativy vysoke) a pak jsou techniky zastipovani a "tvarovani" kvetin pomoci "kolenek" a vyvazovani)

Cicmon
Jolana
Ahojky. Tak s množstvím úrody jsem to asi trochu přecenila. Dvě rostlinky vypadají docela dobře, ale ostatní jsou takový neduživky. Jsou po 4-5-ti ve dvou květináčích (cca 5 litrů) a mají málo prostoru na kořeny, i když průběžně likviduju samce. Ale víc nádob holt nebylo. (Na příště už použiju ty přepravky.)
- Mimochodem někde jsem četla, že samci taky obsahujou THC, i když míň. Je to pravda?
- Kvítky jsou skoro bílý. Je to nějaká jiná odrůda nebo je v něčem problém?
- Taky trochu opadávají. Je normální, že žloutnou a opadávají spodní listy? Někde jsem četla že jo. (Přelitý ani suchý určitě nejsou.)
Je to bída, že neznám nikoho, s kým bych mohla o pěstování nebo účincích pokecat. Teda kámošky o všem vědí, ale ani jedna nikdy nezkusila, a tak se zájmem poslouchaji, fandí mi, ale nemaji k tomu moc co říct. Máti (64 let) o tom taky ví, ale je vám asi jasný, že to už je úplně na nic. Sice by byla šťastná, kdyby mě to zbavilo bolestí, protože jí úplně stačí, že se na to utrpení má dívat jednou za měsíc když přijede. Ale stejně je z toho tak vyděšená, že mám co dělat abych jí vysvětlila o co jde, že už to trochu pomohlo, že je důležitý co od toho člověk čeká atd. a taky že mi neni dvacet. No ale - oproti dětství - už si nedovolí mi odporovat. Diskusní fóra nejsou to pravý ořechový, není nad normální pokec, kde se dá použít mimika, ruce atd. :girl:
(A známýmu, co mi rostlinky dal, se od tý doby nedoručujou sms.)
Teď jsem trochu sehnala, tak držte palce, ať účinkuje jako před tím.
rela
Ahoj. Jo, to je normální že lístky odspodu žloutnou, s tím bych si hlavu nelámal. Docela mě zarazila zmínka o "zbavení bolestí" ???. Pokud budeš chtít, pošli mi vzkaz. Ahoj
Jolana
rela: jo tak to bych musela vědět jak a kam mám ten vzkaz poslat
rela
Klikni na "Můj grower", sekci "vzkazy". Adresát bude rela no a dál už je tam jen tlačítko a klasickej formulář na mail..
teabooster
zdravim :cool:
tušim že dokud je Jolana nový člen,odeslat PM asi bohužel nepujde :confused:
2Jolana......vidim tenhle thread ted poprvý,protože nebylo v poslední době moc času a já trávil u compu většinu času pracovně
takže se všem upřímně :p: omlouvám že jsem se groweru už tolik nevěnoval :pimp:
takže pro rychlejší komunikaci doporučuju napsat na email
teabooster@volny.cz a popř. rovnou uvést tel. spojení-pevná/mobil
tak zase zdar lidi
tea:smoker:
rela
to teabooster: Ok ok, já si nebyl jistej, jestli uvádět e-mailovou adresu přímo do fóra. Díky ti
to Jolana: Moje adresa je tedy rela6@atlas.cz.
teabooster
já si to dovolit asi můžu :) ale možná bych to tolik ani nedramatizoval
pro jistotu je ale necham smáznout :wink:

lidi jsem z5,ale doufam že jsem se nevrátil někam na Xchat
tak ofafrně!!! ;)
tea:smoker:
Jolana
Květy mých holek se zrovna moc nepodobají obrázkům hustých palic, co znám z netu. A po usušení rozhodně nebudou vypadat jako to, co jsem dosud měla k dispozici. Mezi shluky kvítků (nejsou fialový) jsou asi dvoucentimetrový holý stonky a kolem nich už žádný lístky nebo jen hóódně mrňavý. Je to drůdou nebo prostě jen tim, že mají málo prostoru pro kořeny apod.? No zdá se, že touhle úrodou se asi moc dlouho léčit nebudu.

Asi budu za blba, ale u jednoho samce jsem objevila něco jako semínka. Že by je měli taky, nebo co to je? (To jsem se nikde nedočetla nebo jsem to přehlídla.)
zaxxs
Jolano, fandim Ti......:)

jinak to asi nebyl cistokrevnej samec ale tzv. Hermous cili oboupohlavni kytka.....

popral bych Ti silu, ale zrejme jsi silnejsi nez vetsina lidi...
tak aspon vice stesti pri pesteni.
Cicmon
Neboj se tak, kvety maji byt bile (blizny) a pozdeji hnednou (jen nektere "odrudy" maji specificke zbarveni) a take ti urcite trochu zhoustnou, zkus prihnojit kristalonem kvet a plod (ale nezapomen prestat hnojit tak 3 tydny pred sklizni, jinak na kvalitu (hustotu palic, listu, apod.) ma samozrejme vliv i maly prostor pro koreny.

Preju hodne stesti a zdravim
Cicmon
Jolana
No tak takovejch mám tedy většinu samců. Kamarádka se smála, když jsem řikala, jestli to neni něco jako hermafrodit, ale asi jsem tedy nebyla tak daleko od pravdy co. Ještě by mě zajímalo, jak je na tom tenhle druh samečků s obsahem THC.
Díky všem za fandění a podporu.
Hellboy
Zkus trochu prostrihat velke listy rostouci vzdy pod vetvi a listky prilis stinici palicim - i kdyz sejmes tretinu listu, kytce se nic nestane... a jeje, ted koukam, ze uz je to dost dlouho, cos to psala, takze asi uz to neni aktualni.
jinak jestli chces nakontaktovat lidi uzivajici travu k lek. ucelum, zkus treba stranu rskaaru - roztrousena skleroza - tam bys mohla ziskat kontakta popr. rady ohledne pesteni, uzivani atd...
Jolana
Ahoj lidi.
Pro ty, kdo četli moje první s.o.s. je tu trocha pokračování:
V místě pod kolenem, kde se po bylinkách bolest ztratila, se dosud neobjevila! Bohužel, jak už jsem psala, těch míst je ještě několik a tam mi to teď zas dává pořádně zabrat. Přes léto jsem měla dost příjemný období. Objevil se člověk, který slíbil pomoc a pár měsíců jsem tak měla co čudit. Účinky byly super. Skvěle se zlepšilo spaní, po probuzení jsem se cítila aspoň trochu odpočatá, o dobrých 80% se zmírnily moje bolesti páteře i bolesti v noze byly o něco mírnější a ne tak častý. Do jistých míst se vrátila povrchová citlivost, kde by údajně díky porušeným nervům bejt prostě neměla!!! Zlepšila se funkce moč. měchýře, atd. Je toho mnohem víc, zkrátka jsem se tělesně i psychicky cítila o dobrých 50% líp. Dotyčný se však z mně neznámých důvodů přestal ozývat, nereguje na sms. (Nerozumim tomu, protože působil jako někdo, kdo by měl fakt vážnej zájem pokusit se travku prosadit jako léčivo.) A tak už jsem asi měsíc bez bylinek a jsem zase u dna. Bolesti útočí, nemůžu spát, nemůžu jíst…, zase se zhoršilo skoro všechno.
(Taky vám časem začalo vadit hulení jointů? Mně už to pak začalo po 2.,3. šluku pěkně pálit a asi by bylo příjemnější vdechovat něco čistýho.)
Je fakt, že ke konci začaly stavy zhulenosti slábnout (hulila jsem jednoho pidijointa denně, protože po hodince zhulenosti se dostavuje únava, asi jsem energeticky fakt hodně vysátá). Je naprosto bez diskuze, že se na tom podepsala moje současná finanční situace. Musela jsem koupit televizi, stará nejde opravit. Vybrala jsem kasičku, něco přidala máti, něco zmiňovaný človíček. Tzn., že jsem dosedla na finanční dno. Načež dosloužila konvice. Načež mi došly dvě barvy v tiskárně, (t.j. 2.100,-). Uvědomila jsem si, že už fakt stačí hodně málo a přestanu bejt schopná platit nájem. Když to domyslim mohlo by to zajít tak daleko, že bych se mohla začít poohlížet po nějakym místě v ústavu, protože díky současný sociální politice můžu ztratit dosavadní soběstačnost. A co by bylo s mojí životní záchrannářkou – kočkou Terezkou? No jistě chápete, že tohle už jsou problémy, díky nimž jsem chtě nechtě pořád jednou nohou v reálu a léčivost pak nemá šanci se projevit.
A tak bych vás chtěla všechny moc poprosit o pomoc. Pokud máte někdo možnost pomoct mi sehnat trochu slušnou práci na doma, ozvěte se mi prosím. Ale pozor! Kdo nemáte zkušenosti se sháněním domácí práce, možná netušíte, kolik existuje podvodnejch nabídek, tak bacha na to. Ještě troch info co jsem schopná dělat: mám ŽL na admin. práce na PC a kompletace drobných výrobků. Jsem schopná zajistit i větší množ. pracovníků v jednom domě. Jakýkoliv lepení, skládání, obálkování atd. není problém. Lidi tady tyhle práce znají a moje organizační schopnosti vůbec nejsou špatný. Jenom proboha ne něco, na čem člověk maká dva dny a vydělá si stovku nebo něco, kde chtějí nejdřív nějakou investici, i kdyby šlo o 50 korun, to je vždycky lumpárna. Takže pokud někdo víte o fakt seriózní práci, pošlete mi vzkaz. Díky.
Marušce coby univerzální léčivý bylině zdar. Jolana
Shadoow
4au Jolano jak se ti vede pomáhá ti naše bylinka?:D
Jolana
Ahoj lidi. Ty svý 15-ti letý potíže s krutejma nepotlačitelnejma neurol. bolestma jsem se nakonec díky travce, která mě upozornila - "musíš myslet víc na sebe" - rozhodla řešit vlastní cestou. T.j.: HLAVNĚ práce s psychikou, pak zdravá strava - dle nabídky dnešního "chemicko-genetickýho" trhu a bylinky. (Travku nemám, obejdu se bez ní - i když ne, že bych si někdy neměla chuť fouknout :). Dostavily se jistý úspěchy (hlavně bolesti se cca o třetinu zmírnily, včetně zlepšení spousty dalších zdr. obtíží.) a došla jsem až k tomu, že mám ŽL na prodej bylin. Teď už vím, že tohle je to, čim se chci zabejvat a co bych ráda, aby se stalo náplní a posláním mýho života - tj snažit se pomáhat zlepšování zdraví i dalších lidí. Ráda bych se dostala i k léčbě jak já řikám "terapie rozhovorem".
V červenci jsem oslavila 40-tý narozeniny a rozhodla jsem se, že "druhou polovinu" života chci konečně prožívat líp :)
Pořád (coby vozejčkář) se však potýkám jak jinak, s nedostatkem financí jak na nákup zboží, tak na minimální vybavení. Dostala jsem nabídku, díky níž můžu zatim min. množství zboží platit, teprve když prodám. Chybí mi však např. regálek, kde bych mohla bylinky a mastičky umístit. (Na sestavení regálu mám přislíbenou pomoc od známýho.) Kdybyste někdo znali firmu, podnikatele..., co by rád pomoh konkrétní osobě, dejte mi vědět. Dík. A jak už jsem určitě někde psala, jednou se všichni dovíte, jak moje léčba dopadla. Teď ale ještě nejsem schopná dlouhodobě vysedávat u compu, protože to jeho blbý vyzařování zatim nezvládám eliminovat. A pak, abych mohla pomáhat druhejm, nejdřív potřebuju dát do kupy sama sebe. Tak mi dál držte palečky a myslete na mě. Čauky Jolana
PlanTážNík
zdarec, mám teď takovej problém že když se zhulím tak mě pobolívá hlava. :/ nevímte čím tom? doufám že nemám nějakej porevít v hlavě, hehe
waterpiper
nehulis nahodou kazdy den ? :)
s4kuL
kazdodennim hulenim to nebude ... (teda alespon u me to tak nepusobi). spis zkus jiny vzorek nebo se nedus :D
PlanTážNík
no nevím, teď aplikuju hydro, takže ho skusím vysadit a uvidím, ale je to takový, že chvilu bolí pak ne pak zas jo.... takový divný
PlanTážNík : hele chlape, to bude tumor, nech hulení a dej se na víru ;)
slunicko
Nemusí to být jenom modelem, na každýho působí učinky jinak. Třeba ti to nesvědčí hulit - skus si dát třeba pauzičku určitě pauza ti pomůže a nebo nehulit hnojiva no to je taky pravda ja z toho mel jednou děsnej bolehlav ... ještě že až na konci učinků kdyby to bylo během asi bych se po*ral....... hodně štěstí a ať tě to přejde.....
PlanTážNík
jasná :) nemám rád právě když nevím jak ta kýtí vznikla a s čím a tak, su pro 100% bio, ale hydro zhuluje jak bič
PlanTážNík
každopádně teď na nějakej čas vysazuju aplikaci nejen z tohoto důvodu ale i toho že potřebuju narvat do hlavy nějaký informace kvůli škole :D
dokktor
hej, já sem to měl taky tak, zašel sem za chiropraktičkou, nahodila zpátky tři krční ploténky a vklidu. zkus dělat neco s pátěřou
soulQuake
pít pít pít

edit: a nesycený sou lepší, protože toho člověk vypije víc

obecně taky platí, že přísun tekutin musí být během dne rovnoměrný, to je důležitý, hodně důležitý
BigStickyBud
souhlas se soulQuakem a KinkyRastem... pít hodně tekutin (hlavně vodu, minerálky, ale ani čajíky nejsou k zahození :wink: ) hlavně se ráno hned po probuzení hned napít a pořádně, protože je tělo po noci dehydrované, papat vitaminový doplňky - stačí nějakej multi-přípravek typu Centrum + nějaký Céčko. Jo a pořádně spát samozřejmě ;)
Lux
a zkus taky naky masaze hlavy nebo to s tou pateri jak rika pan dokktor
PlanTážNík
ou, no tak já s tou životosprávou su dobře páč chdoím do posilky a něco se sebou dělám....... pití to mám přísun celej dešn to není problém,vitamíny taky ne, akorán nejím jak mám, jím tak jednou max 2 krát denně, a to pořádně... jj souhlasím stím že když mě někdy bolela hlava a zýhulil sem se tak to přestalo, ale tohle že se zhulím bolí, pak jakokdybych na to nemyslel tak to nějak přestane bolet, a pak už v klidu.. příde to nahaluz... třeba dal sem si 2 piva pak nějaký šluky a nic, žádná bolest.... nechápu to
Krychle
Jak psal soulQuake, piti je asi to nejdulezitejsi..pri "obycejne" bolesti hlavy a vlastne vubec..ona je jedna vec mit prisun tekutin a druha je opravdu pit..kolik vypijes za den? telesna hmotnost/20 = litru tekutin? tohle samo o sobe staci k tomu, aby te spousta veci nebolela:)
Jestli je to jak pises, ze te zacina bolet potom, co zahulis a pak, jako kdybys na to nemyslel, tak to prestane, doporucim ti na nejakou dobku vysadit:D
brainment
Hle nehul chvilu tak tyden a nepij na hulení jakykoli bublinky, to tě zaručeně odjebe
hele nevim ale me bylo vysvetlovano od mich ,,ucitelu,, kdysi davno ze rozdil mezi hlinou a hydrem je akorat v tom ze hydro je vodost jednodusi (dikuy presnymu mereni, moznosti okamzite menit roztok atd.) vynosy muzes dosahnout stejny jak v hydru tak v hline a ani si to tim hydrem neskracujes. ta kytka pokvete stejne dlouho jako v hline.
Koumles
nnn tak jak to tady ctu...bych mel taky asi vysadit protoze mne uz po huleni boli hlava tak tyden:-(......shit
PlanTážNík
jj, no tak dneska sem nehulil a piju furt, spotřebu tekutin mám vysokou... věřím že teď si dám chvilec voraz a bude to v klidu :)
Ship
No po dlouhodobem pozorovani jsem zjistil ze me boli hlava kdyz se zhulim rano (dopoledne) a pak uz nehulim... Ale jak pisi ostatni spravna zivotosprava je velice dulezita.... :smoker::smoker::smoker:
PlanTážNík
jj za to ranní a dopolední může škola!!!
Koumles
No tak dneskarano me zacala bolet hlava....tak jsem skusil radu..koupil jsem si matonku a do pul hodiny dobre....takze to asi funguje:-j
Ant
TO : MAD LION .
No vlastně hydrem skracuješ..... můžeš tim zrychlit růstovou fázy a tím je celej koloběh kradší .

TO : KOUMLES
Tak pokud do funguje tak to bude mít mladá radost taky s tim má v poslední době problémos :(
PlanTážNík
musím říc že sem v poslední době pil víc a hlava bolí teda míň ale úplně se to nestratilo... naběhne při ranním až dopoledním hulením... teda abych uvedl na pravou míru tak už v tuhle dobu neaplikuju ale jen ve večerních hodinách nebo vubec, takhle su spokojen!
SlipKnoT
skus niaky cas nehulit,,,,,!!!
PlanTážNík
však to sem teď dělal od založení tohoto fóra.... jenom sem testoval kdy bolest přijde a kdy ne... bestak to bolení bylo jen proto abych to omezil i vynechal!
sancha
kouříš? může to bejt obyčejná kocovina z tabáku .. teda pokud nekouříš .. to tě pak rozbije i zahulená hospoda
PlanTážNík
no nekouřím, silně sem přistal kouřit, je to shit,... jo to mě bude rozbíjet ta hospoda, 5 lidí si zároveň zapálí u jednoho stolu a nedá se tam bejt!!! ale jinak vpoho :)
PlanTážNík
možno to bude aj tým počasím, heh ale to mě jen tak napadlo
Ant
Počasim těžko :) Když je to po ranim a dopolednim hulení :D . Prostě některé tělo si zvyká hůř a některé lépe může to bejt jen nějaká chemická nevyrovnanost . - stejně je lepší moc nehulit :)

Sančo já teda nekouřim ale hospoda mě nerozbíjí ..... jako po 12 většinou už rozbit jsem ale učitě za to nemůže tabákovej kouř . Svobodná Kuba
sancha
ant
máš teda asi odolnější organismus :D
PlanTážNík
Ant - jo omezil sem hulení dost, na to že sem hulil denně a hafo, tak teď su skoro svatoušek, chcu hulit míň a míň až se to dotane k příležitostního né moc častýho odkouření
Ant
To : sancha - no tak to nevim spíš bych řekl že ne :) ... asi jak na co :D :pinp:

To : PlanTážník - No tak to ti teda opravdu chválim :) jako taky se to snažim omezovat na vapor a ráno dokonce běham abych dělal něco pro své tělo :D


A bolí tě ta hlava ještě :?
PlanTážNík
Ant- díky, no už hulím skoro jenom když du o vejkendu na akci,jo taky se nějak snažím udržet fyzickou stránku, chodím do posilky a abych byl v pohyby hraju fotbal, hlava už nebolí, fakt když sem přestal, nebo spíš omezil přestalo :)
Ant
Přesně jde o to udržet si nějak tak svoji fyzickou stránku ,.... aby člověk neschnil . :D jako taky se snažim trochu posilovat ale zas tak slavný to neni .:( . Tak to ti gratuluju že hlava už nebolí :)
PlanTážNík
ant- jo jasná, nic se nemá přehánět ale sem tam něco udělat něco pro svoje tělo ve zdraví tak jen dotoho-...
mettatron
..dost spolehlive boli hlava kdyz sem vypil nejakej spiritus a na to sem zakouril. uz to nedelam.

ted kdyz vyjmecne boli. tak to castokrat byva nejakym, rek bych stresem, ultra premejslenim o blbostech, jakoby prehrati .. nutny zrelaxovat a nemyslet. coz je tezky. kdyz to jede samo. a myslim ze to docela dobre muze nekdy bejt i vnejsima podminkama, tlak, skvrny na slunci ci co a tak .. samosebou. to plati ve chvili kdy je dost vzduchu, vody, pohybu a kvalitni krme .. no ta zivotosprava. bez ni to muze byt cokoli. a zminena krcni pater je castou pricinou bolesti hlavy ..
MadEGGA:()
s tema hnojivama je to v dnesni dobe dost velkej zaajeb :/ lidi do toho cpou vsechno mozny, jenom proto, aby to melo velky palice a cloveka to pokud mozna co nejvic rozbilo :/ nejlepsi je resit si svoje coudy. a nehulit moc.
el.japho
Buď to bude shitni model, nebo malo piješ, nebo kouříš moc a máš to z dýmu a ne THC, něco z toho to může být. Mír a high life.
El Jap.
hudson
JAko zazil jsem ze i s dost dobreho modelu bolela hlava, ale to mnozstvi zkourenych gramu tomu odpovídalo xD
mettatron
pomalu ale jiste zjistuju ze sou modely ktery sou takovy nejaky pro me tvrdsi, nasilnejsi a u kterych je vetsi pravdepodobnost boleni hlavy. ktera de vyrazne nahoru pokud se zahuli ve snure za sebou .. nebo i kdyz ho nasleduje neco jinyho .. proste kdyz takovej tvrdej model tak jenom jedna seance ktera se musi nechat dojet do cerstva .. nektery jiny modely bych rek ze to tak nedelaj a muzu hulit opakovane za sebou bez rizika rozpobleni hlavy .. samosebou smichano se vsema tu uz zminovanejma faktorama ... to pak da vyslednej efetk, boli/neboli ..
saiklon
no to mi nerikej . . .
mrzout
Taky se divim, ale vydala se zajimavou cestou, nase financni situace nas dohnala taky k bylinkarstvi. Neresime nic lekama, ale bylinkama. Pestujeme si vetsinu sami uz a postupne doplnujeme. Necemu se dari necemu ne.
Smokey Mech
předem se omlouvám, jestli to tu už někde je...
A teď k věci: Stává se vám někdy, že vás při/ po hulení bolí hlava? Mě poslední dobou jo a můžu říct, že je to dost otrava, protože je to fakt silná bolest... Máte s tím nějakou zkučenost?
krast
zkus jinej model, nebo to kuř přes něco jinýho než kouříš teď. uvidíš jesti tě bude hlava bolet jak z bongu, tak například ze skleněnky nebo špeka. jo a taky mě napadá hodně pít to mi vždy na bolesti hlavy pomáhá(též při bolestech hlavy z chlastu)
Celller
Bolest hlavy me navtevuje pri koureni tzv. "slepicich modelu" tzn. toho, co bylo hnojeny slepicakama, od jedny doby, co sem mel tu neblahou cest s takovou srackou, ze me zacalo bodat v hlave, me pri uciteni, nebo si potahnuti (pak uz to nehulim), boli hlava.
A co takhle po brku dodržovat pitný režim, mít dostatek pohybu na open airu a necivět celý den do monitoru? Taky mám občas migrénu a mám za to, že je to právě kvůli zmíněným věcem.
citace:
Původní příspěvek od Endorfin
A co takhle po brku dodržovat pitný režim, mít dostatek pohybu na open airu a necivět celý den do monitoru? Taky mám občas migrénu a mám za to, že je to právě kvůli zmíněným věcem.

nepiju, hulim a koukam do kompu celej den a hlava me neboli, ale jinak dobrej postreh, vetsina bolesti hlavy je z dehydratace...
mne naopak pomohlo hulenie od migren
papaja
myslim po přečtení tohoto vlákénka že je to tabákem...důvod je to, že si bývalej kuřák a reaguješ na tabák bouřlivě ale kdo ví..
dehydratací to neni to jsi sám vyloučil:banana:

mě bolí hlava po dobrý konopný smetaně druhý den po ránu sám to řeším rychlým ranním:confused:
Mr. Figaro
omg on čeho tu máme ibalginy, paraleny a jiný sračky :) ...
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od Kopeček
Sice omg, ale kdo to má furt žrát:( Nějaký shity chemický si furt cpát do těla taky neni dobrý:rolleyes:


nikdo tě to žrát furt nenutí :)
.:INDI:.
ja mam podobny problem.....nikdy ma po hulení nebolela hlava ale teraz zrazu ano ale až ked sa rano prebudím vačšinou hulím v neskorich večernych hodinach.....može to byť aj tym ze som momentalne v zlej psychickej situacii všetko ma sere na všetko mam nervy a neviem ako to dostať zo seba von...keby vedel niekto pomocť bol by som strašne vdačný....
Skáčkař
Dobrý den všem. Nebudu tu dlouho tlachat a přejdu rovnou k věci. Moje maminka byla na operaci s mozkem. Ted je relativne v poradku, ale poboliva ji hlava, piska ji v usich a nekdy ma ty bolesti hlavy opravdu silne a tak ji doktorka predepsala nejaky (s prominutim) zasrany opiat, po kterem je uplne zblbla. Rad bych ji pomohl naším miláčkem - konopím. Zde následuje pár mých dotazů a doufám, že se najde někdo vzdělanější než já a dokáže na odpovědět (stejně jako doufám, že se zde podobná věc neřešila v minulosti):
1. Jaká odrůda je nejvhodnější na tlumení bolesti hlavy?
2. Bylo by možné konopí užívat formou pečiva? (České lékařství je opravdu super a tak moje mamka musí po operaci hlavy chodit do práce - demence (pradon, ale je to tak) - a myslím, že by nebylo nejlepší kdyby si tam v pracovní době zapálila brko...)

Předem vám díky za odpovědi.
Skáčkař
Hulila pry parkrat, ale to bylo kazdopadne pred tou operaci. Nevim, zkusim ji navrhnout tuhle variantu misto tech hnusnych navykovych opiatu, ktere navic odporne chutnaji xD (ja neochutnal, to mam od mamy x) ).
Mr.MEN
No koláčky spíš bys mohl udělat GHI ale používá se toho na to hodně.
Ale kdyby ti to nevadilo tak normálně přepustíš máslo tu vodu a další sra-ky dáš pryč, máslo zprůhlední a začne chutnat po oříšcích. No a do toho dáš hodně na jemno nadrcené cannabis, a necháš to tak 15min. no potom to sliješ a dáš do ledničky. A můžeš to požívat místo másla, třeba i do cukroví atd.
Kdyby si dala tak akorát tak bych řekl že může pořád mlsat a bolest hlavy ustoupí:).
Skáčkař
To by musela najit ona to správné množství, ale hlavní důvod je, že se bojím, aby jí ty opiáty nezpůsobily nějaké problémy. Přeci jenom je to silně návykové. Naštěstí se toho (opět se omlouvám) svinstva snaží vyvarovat a spolkne to (je to v kapalné formě) jen když ji hlava bolí opravdu hodně.
raStaVK
fuu to je huste...ale kazdopadne k+ ze chces pomoct mame nechemickym
sposob ;-) na odrode myslim ze nezalezi mna tiez uz nebolieva hlava..
a kolaciky neskusaj tazko sa odhaduje ake je to silne...

peace
runcajs
taky sem slysel ze to nekdo takle uziva a skutecne mu to pomaha a konkretne rikal ze uziva jenom white odrudy ale jestli je to pravda, to fakt nevim
flySter
Skáčkař - urcite by som hladal nejaku farmaceuticku kvetinku, napriklad model MEDICINE MAN ma v medicine velky vyznam a pouziva sa pri mnohych diagnozach...niesom odbornik takze treba hladal hlbsie, kazdopadne tebe a tvojej mamke zelam vela stastia a skore uzrdavenie...
P.S. - MEDICINE MAN je urceny pre skusenych pestovatelov, ma velmi silne ucinky takze bacha s tymi kolacikmi :)
piis
Czuss Skáčkař
''''''''''''''''''''''''''''
Zkus si pročíst nabídku semen od MANDALY,
ke každe nabízené odrudě tam mají připsáno
i léčebné využití....

http://www.shopcz.mandalaseeds.com/
pajloo
zhanam konopnu mast pre svoju mamu a staru mamu v rodine maju asi v genoch ze sa im casto robia po tele egzemi, tak by som chcel vyskusat ci im to kus nepomoze na buduci rok sa chcem pokusit aj ja nieco vlastne vyrobit ale momentalne nemam ziadnu susinu na vyrobu tak vas ziadam kto by my mohol aspon kus zaslat mozme sa aj dohodnut aj na cene alebo vymenim za seeds vopred dakujem....
Ahoj ja bych veril urcite tomuhle ...Skousim ted ale regular ten ma jen 21,6,7,4 CBD. Afghan kush. http://www.dope-seeds.com/world_of_seeds_automatic.htm


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma