Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Mala pomoc od zkusenejsich...... - Klikni zde pro originální téma
Johnnie Boy
Cau vsichni lidicci,potrebuju malou pomoc.Kourim travicku (asi jako vsichni na tomhle serveru:) ale nic to se mnou nedela.Vsichni mi kamosi kouri uz dlouho a dost se zmastej.Nekourim casto jen tak obcasne a kouril jsem asi jenom 7krat.Tak kdybyste mi poslali naky triky co mam jako presne delat abych byl peken high.Dikes
swam
zdar, mám kamaráta a ten sa tiež nezhúli, skúšali sme to asi sto krát, dávali sme mu tie najhustejšie modeli a on sa nezhulil !! čim to asi môze byť???
Koblihostrom
zdravím Johnnie Boy no tak na to jsem expert he he,ono to poprvý může hezky trvat než se někdo zhulí např.má drahá polovička se taky nějak zhulit nemuhla v začátcích a tak jsme jednou v lesíku zkouřili 1g nepálu s mým nejlepším modelem,a dopadlo to tak že to nedala a omdlela,no pořádně jsem z toho byl vystihovaný ale nakonec to dopadlo dobře,a od tý doby jí stačí jen tak dva prásky a je na kaši.Proto bych ti doporučil např.ubalit špíčka z dobrého hashe+trochu tabáčku+dobrý model to skolí i koně,a jestli né tak doporučuji zahulit přes kýbl,nebo si udělejte z nepálku pár suchých drinků jednou to určitě zabere každopádně pokud se nemůže zhulit jen z hulení,tak hašík by nastartovat měl.Mě se zdá spíše že když někdo kouří poprvý tak se zhulí /pozoruješ takové ty počáteční stavy/a každej pak říká mě nic není,atd.a přitom má oči jako Angorský králík:D spíše to bude tím že neví co od hulení čekat a tak onen stav ani nepostřehne,ale časem přijde zlom dříve nebo později.Ale varuji pozor kuci když někdo hulí poprvý tak není dobrý kombinovat to s alkoholem to mu pak může bejt hezky zle a hulení už nebude chtít ani vidět

[Edited by Koblihostrom on 26-05-2002 at 10:24 AM]
iJoJo
No, tiez som mam kamosa, co parkrat ked hulil tak mu to nic nerobilo. A viete preco? On to totiz nepustal do pluc, len to drzal v hube! No, raz mu kamosi pri huleni cez kybel povedali (boli v kupelke), aby zatlacil do pluc a hlavy, a on chudak padol do vane bez toho, aby sa snazil zachytit. Ako kamen, bum!
Dalsi sa tiez snazi dokazat, ze mu to nic nerobi, ale na 1x krat mal oci ako ten kralik a rehlil sa na cele kolo.
Ono je fakt problem v tom, ze ludia nevedia co cakat, cakaju stavy ako u alkoholu, ale to je blbost.
A na ten alkohol fuckt bacha, predsa len skuseny hulic si moze dovoli dat predtym/potom par piv, ale co to urobi s prvykrat nahulenym nie je nic prijemne. Nosit kamarata na kasu domov nie je nic prijemne.
hnut
tak si zkus neco navarit... tim se celkem omezi kuracka nezkusenost... ciga normalne palis?
iJoJo
No hej, ale varenie poskytuje dost ine stavy, niekedy az halucinogenne :-))
Ale zas urobit si taky kokteil z mlieka (ganja, kakao, vanilkovy cukor, trocha konaku ci ineho alkoholu a popr. maslo ci smotana) je vcelku fasa :-)
Ale ten hukot je potom neporovnatelny, a ked clovek urobi este tu blbost, ze nez to zacne ucinkovat zahuli, no...(vsetci vedia, ako to dopadne)
Johnnie Boy
Tak dik lidi ja to nak vyzkousim(asi dneska vecer) a dam vam vedet.....doufam ze to dopadne moc dobre....
Spalodrontix
Mam teorii, kdyz zacinas dela si s tebou ganja co chce vona (dokaze te ovladnout), pozdeji cim hulis dyl naucis se ovladat ty ji.
Takze vydrzat,vydrzat.
teksun
spalodrontix-no jasný
-Johnnie-dočkej času:D a hul dobrý modýlky, bud rád, že Ti po ganže není blbě nebo že ses nezhulil tak do mrtě, žes už neměl chut to objevovat dál :)
Yasmeene
Ja vrele doporucuju vodnici - nedokazu si predstavit cloveka s kterym by nic neudelala, popripade pro vylepseni pouzit avizovany Koblihostromuv archetyp jointa a pekne projet pres vodnici. Dale pro zacinajici kuraky-nezhulice doporucuju pripravit predem kybl a nedelat to driv nez pet hodin pred navratem rodicu :D :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma