Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Jak je zachranim??? Mam přidat na hnojení ?? - Klikni zde pro originální téma
Opet zdravim priznivce growingu....
moje kocky jsou 27. den na kvetu, jiz od zacatku jsem mel problem se zlutymi listy a az nedavno jsem zjistil, ze problem neni spatnym pH, nedosttakem dusiku a podobne, ale ze mam prilis zelezitou vodu a ta blokuje prijem nekterych dulezitych prvky(hlavne dusiku), uz podruhe jsem je zalil vodou s osmozi, tak cekam co to udela, problem je v tom , ze kyti jsou diky nedostatku listu velice podvizivene, a i kdyz paldy rostou tak mam strach ze dlouho nevydrzi pac zelenych listu maji celove velmi malo ted sem je jeden den nezalil a jeste se mi svesili listy, takze vypadaji opravdu hrozne...posudte sami.....otazka tedy zni: mohu je jeste nejak zachranit???
Marihouba
imho vypadaj dost hrozne, ale hlavu bych nevesel. Jestli mas problem s zelezem?, tak bych zkusil to, co pomaha proti jakemukoli prehnojeni a premire zivin a to poradne proplachovat cistou vodou. a popr dodat potrebne ziviny formou postriku. Z postriku se ti ziviny vstrevavaji mnohem rychleji a efektivneji. Ale otazka je, co to udela v teto fazi kvetu a nevim jak dlouho je este hodlas mit, nez pujdou pod kosu,...pokud kratce, tak bych to uz jen flushoval, sklidil, ususil, vycadil a poradne se pripravil na dalsi grow. S kvalitni hlinou ;)
Trafo
Zdravím

Já bych je zkusil pořádně nakrmit....
j.d.
No co ako sa dariii? ked vravis ze zlu vodu tak to teraz neprelievaj ani neprehnojuj, proste rob ako normalne len uz s dobrou vodou len tomu daj cas. bud sa zotavia alebo nie, skus im hlavne optymalizovat podmienky ako vlhkost, teplotu,neprelievat, proste ako normalne,len s dobrou nezeleznou vodou a ulahcit im zotavovanie dokonalim prostredim.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma