Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Mini pěstírna - Klikni zde pro originální téma
ejjman
Zdravím, chtěl bych si postavit minipěstíru pro maximálně 2 kytky.
Rozměry by měly být 45x45x45 cm, můj dotaz spočívá v tom, jestli podle vás stačí na vyvětrání 2 PC větráčky, a jestli bude stačit 1 zářivka 50W na dostatečné prosvícení... díky za rady...
Skáčkař
To co ti tu napíšu já by ti napsal asi každý z groweru...
Skříň by byla nízká a naopak těch 50W ti nepokryje 45x45. Zkusit to můžeš a pak nakonec usoudíš, že si pořídíš vyšší skříňku, nacpeš tam sodíka stovku a už to možná o něčem bude. Neříkam, že ti nic nevyroste, ale moc od toho asi nečekej.
ejjman
a kdybych udělal o 5-10 cm vyšší, a nějakou 70W výbojku... to by bylo lepší?
Skáčkař
Jestli ti jde o to aby se ti to vešlo pod stůl, tak to by možná fungovat mohlo s tim sodikem a asi by sis nakonec i začadil. ale asi by sis musel nějak vyrobit něco na způsob cooltube abys toho sodíka mohl mít blízko kytkám.
ejjman
no, chtel bych aby se vesla pod stul, vzhledem k tomu ze mam stul asi 80 cm nad zemi tak bych mohl udelat i 80cm ale chtel bych mit moznost to nacpat i nekam jinam do mensich prostoru, takce zas nejak extra vysoky to nechci ... Jinak ted sem na nejakym anglickym webu cetl ze rust rostlinek podporujou docela zarivky proti rasam co se davaj do akvarek rybickam... Myslite se by to mohlo fungovat?
honzis
V takhle malym,na rust určitě chladnou bylou,zařivky to maj psany cool withe a na květ určitě sodík 100w, asi.Ja mam na kořenáčky cool withe 2x36w trubice a uplně v pohode,na květ je nejlepší sodík,ale videl jsem i zařivky s červenym spektrem a kvetlo to.
Skáčkař
Čau. No jestli máš 80cm pod stolem tak jsi za vodou. 45x45x80 (dalo by se to zamaskovat mozna jako supliky pod stolem ;-) ) hodíš tam 4 kytky v nejakejch 3,5l kvetinacich, cca 20cm nad ne das sit a nahoru das sodika - nej by byl asi tech 100W. Jinak se dá jet ten sodík i na růst, takže s tim bych si hlavu nelámal. No jestli do toho půjdeš tak sem hoď i fotky jak jsi to stavěl, určitě mrknu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma