Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Léto 2000 - Klikni zde pro originální téma
livo
To jsme takhle se ženou v létě roku 2000 vyrazili do Turecka. Je to strašně pohodová země. Sice jsem si tam celou dobu nezahulil, ale zážitky byly super. Máme rádi něco netradičního, takže místo povalování se na plážích, vyráželi jsme na dobrodružný výlety. Pokud nebudete proti (no, koho to nebude bavit, může se svobodně rozhodnout a navštívit jinej thread ;)), nabídnu vám takovou menší reportáž :slizoun:

Po Turecku se perfektně cestuje. Pokud tuhle zem někdy navštívíte, nejčastěji s nějakou cestovkou, kašlete na nabídky zájezdů za poplatky a s průvodcem a uvidíte, že nebudete litovat a ještě ušetříte spoustu peněz. Nejlevnější je cestování dolmušema - těch tady jezdí stovky (prostě hafo). Je to takovej mikrobus, kterej jezdí za nízké smluvní ceny (většinou pevné, takže vás nikdo neošulí :D) a má jednu velkou výhodu - zastaví přesně tam kde potřebujete. Stačí mávnout rukou a jedete. Rychlost je asi jen 50 km/h a bez klimatizace :smoker:

livo
No a takhle třeba může vypadat. Mimochodem, teplota ve stínu neklesala pod 40°C.

livo
Ještě doma jsme si koupili mapu Turecka, našli zajímavá místa v okolí našeho pobytu a hurá na ně!

První výlet jsme uskutečnili do starého Lyckého města Faselis. Město založili 700 let př.Kr. Lykové a my jsme si nemohli nechat ujít ten pocit dotknout se něčeho, co už tu bylo, když my jsme na našem území lezli po stromech.

První zážitek - při cestě dlouhé asi 500m k "branám" města, jsme narazili na volně se pasoucí želvu :slizoun:. No, potkejte ji s průvodcem a davem upocených turistů.

livo
Protože želva je pomalej tvor, tak se nechala pohladit, ale moc se jí to nelíbilo - "šahej si na svý sako!!!"

livo
Nechali jsme želvu želvou a pokračovali dál. Konečně jsme dorazili k zátoce kde se vylodil i se svou družinou Alexander Veliký. Místo korábů jsme viděli několik koupajících se a něco pokřikujících lidí. Sakra, ta řeč je mi nějak povědomá... Váňa, što ty... Nataša!... byla to rodinka Nových Rusů, jsou všude...

livo
Prošli jsme uličkou, piniovým hájem a začala prohlídka, prostě no comment

livo
Prolízali jsme starobylé zdi a budovy...

livo
... a hele - zase želvička, trochu menší, tak se na ní podíváme trochu zblízka ne? Beru želvičku a pokládám ji ženě na dlaň a ...(představte si balónek ve velikosti želvy naplněnej "vodou") manželka najednou piští "ježiši vona mě pochcala!!". Přestávám točit, koukám a říkám "kde to ta želva měla schovaný?, vona snad vypila metr piv!" :smoker:

livo
...rychle :D opláchnout ruku drahocenou vodou a jdeme do lázní

livo
Z lázní jsme šli na bazar - zbyla jenom vstupní brána...

livo
Před Hadrianovou bránou, nebo před tím co z ní zbylo, stojí moje žena a před ní tureckej pes s jazykem až na vestě, no poď malej... hmm, asi neumí česky...

livo
...a nebo že by rozuměl? Jé, ten je krásně vysmátej :D

livo
A teď několik 2700 let starejch kousků

livo
...fakt umělci...

livo
Vyšli jsme z městečka a kocháme se pohledem na záliv

livo
Výlet zakončíme rozloučením s čoklíkem, fuj to je ale hic :flamer: a když budete chtít, tak příště se můžem podívat na Chiméru - příšeru plivající oheň - přírodní úkaz, kdy plameny šlehají tisíce let přímo ze země :slizoun:

Koblihostrom
zdravím livo no sic to nemá z hulením nic společnýho,ale fuckt hezký foto a povídání k tomu za to ti patří kááá plusss,he he nejvíc mě pobavila ona čůrající želvička,na další pokračování se budu každopádně těšit
MR.GRASS
No takjá sem byl taky byl v Turecku a je to tam fakt pěkný, ale už si toho moc nepamatuju, protože sem tam byl asi když mi bylo 10 nebo tak nějak.
Nejdrsnější sou na Turecku ty teploty a jen 2 sladkovodní řeky.
A dost mě tam štvali němci dělali jako by jim to tam patřilo jinak to tam bylo fajn...
livo
Díky, sice jsem slíbil :rejp: , že někdy budu pokračovat, ale nějak to nevyšlo. Tímto se všem co čekali na pokračování nejen tohoto threadu omlouvám, že jsem nějakej čas nebyl aktivní :mutant: .

Život se někdy tak semele, že člověku trochu do všeho chybí nějaká ta energie. Delší dobu jsem ani nepěstoval ani nehulil, měl jsem jiný starosti. Když se ale ohlídnu zpět, tak ta pauza mi stejně nic nepřinesla, snad jenom to, že když jsem byl nedávno pozvanej na špeka, tak to byl teda hukot :vampire: jako kdybych byl :baby: . Jednou jsi nahoře, jednou dole - blbý akorát je, když to DOLE pořád nemá dno, aby se člověk moh' zase odrazit nahoru :bounce:

Pro :rejp: - nebyl jsem zavřenej :sun:

Celé je to trochu OT, ale píšu to zrovna sem, protože je to taková nostalgická vzpomínka na lepší časy :cool: .

Něco málo jsem opět zasel - IN, takže jestli to vyjde (mam jen noname), tak se brzy pochlubim.

Lidi, mějte se rádi, mám vás rád... :love:
-----------------------------------------------------------------------------------
"Je-li zde jakékoliv potěšení, musí zde být i utrpení - jedno nemůže být bez druhého."

"Bez porozumění, co je potěšení, není možné ukončit utrpení"

"Je to na vás. Není žádný vůdce, žádný guru. Nikdo vám neřekne, co máte dělat. Jste sami... Sami v tomto surovém a šíleném světě."
[Krishnamurti, Vnitřní revoluce]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma