Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Desinformace aneb tahani za nos - Klikni zde pro originální téma
opicak
Ahoj ve spolek parkrat sem jiz narazil na stejne slozeni genetiky pod jinem oznaceni modelu.Pokud vite o necem celkem by to par lidem pomohlo v rozhodovani kvuli financim pri nákupu předražených semen.

http://www.seedsman.com/en/cannabis...nabis-seeds-aka

:-) zde je neco ode me
Šlajs
V žádném případě bych to nenazval nějakou blamáží. Vždy nemusí být pravda, že by kopie byla horší než originál. Velice moc odrůd má tentýž základ - např. Skunk X Afhani a prodává se pod X jmény. Stačí si uvědomit, jaká je krajina v Afghanistánu - v každém údolí mohou být izolovaně žijící druhy, které se s druhem rostoucím za 3 km vysoukám kopcem prostě neopýlí. Proto máš např. Mazaare - I Shariff či Hundu Kush. Obojí je landrace afghani.
Uvedu příklad.
-Sweet Tooth 1.1. banky SpiceOfLife: Je to Blueberry(Dj Short, přesněji verze 04), křížená pink Grapefruitem.
-Blueberry X BC Grapefruit od Chimera seeds: Stejně jako SOL, chimera získal stejnou varieu BB od Dj Shorta, i původ GF je stejný- GF bývá označován jako Ping Grapefruit či British Cloumbia Grapefruit a je to clone-only odrůda hádejte z jaké oblasti. Produkty obou firem jsou velmi kvalitní, vzhledově a chuťově velmi podobné. Na svých projektech pracovali nezávisle, nikdo nikoho neokradl. Blueberry má obrovské množtsví fenotypů a rozdílné nuance vznikají tím, který fenotyp byl zvolen(v daném krosu je taťkou blueberry).

Pokud mám okomentovat tvůj první odkaz, tak Shit je v reálu Skunk#1 X Afhani(nebo Sk#1 afghani dominant pheno - teď si nejsem jist- stačí po tom zapátrat).

Doporučuji se podívat na thread Z čeho jsou nakříženy odrůdy nebo tak nějak.
opicak
:-) Dik .neboj to sem cetl o krizeni odrud.Jen sem chtel aby se se psalo treba tydle kytky ze semen za 100 eura je "....." a kdyz koupis od toho a toho tak usetris 50 euro a mas stejnej model.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma