Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
KARELSEM enecovo 1 in -vomr.... nounejmy - Klikni zde pro originální téma
posilam pozdravy do vecnych lovist mym samyckam z prvniho pokusu in .chtel bych vam ukazat muj prvni in teda ...asi pred jeden a pul rokem. do rohu primontovany dve bocnice + strop +podlaha/45 cn nad zemi. svetlo - 2 x 250 sodik odtah pasiv,pak fen ,pritah pasiv ,ofuk fen.teplomer.semena z huleni.kyble se zkompostovanou zeminou +pisek.CHUT DO TOHO
po nakliceni sem je soupnul do perinaku /2x18 wtrubice + ofuk.bohuzel bez fota.z groweru info FIM zastipovani,ktery fungovalo na 80 procent.holky jely jako o zivot .rosil sem nekolikrat denne,jak kiti tak room,+ - 8 litru.teplota v cajku.zalivka 1 x za 4 dny voda upravene ph.
po prepnuti na 12/12 zacaly nakvetat a ukazovat koule.ty s koulema sem eliminoval a snazil se podporit holky ahackama.
Fruddy
čau jaksi mi neleze do hlavy jak můžeš mít o 2 x 250w pasivní odtah a pasivní přítah... je mi jasný že teplej vzduch stoupá nahoru ale pod O,5kw ? dost hrubý jinak kytkám by prospelo kdyby byly v průvanu... na velikost tvýho roomu tak minimálně 1oo m3/h
udelal sem ve skrini 3 x sklizen,takze vymena vzduchu porad stejna - podle teplot venku pritapim pred pritahem tak ze nasava a nahore ve skrini reguluju odtah upravou vystupniho otvoru.pri sviceni prez noc to de praktikovat celej rok.tahle pujcena lampa mela v sobe trafa i tlumivky.kdybych pestoval v panelaku , tak mam cooltubu a 2 nezavisly odtahy.
a pak to prislo.jedem mrzak vzadu se projevil a s pomoci ofuku vomr... uplne vsechny rozjety holky.rikam si co je to v tich palickach ,myslel sem ze hermafrodi a voni to seminka.byl to pro me sok a tak sem se uz vone ani nestaral,jen sem je zalyl.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma